2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba
26.haftamda bende de gebelik sekeri çıktı doktor dahiliye ye sevk etti yarın gidicem diyetle geçer mi acaba ıllaha ki ilaç yada iğne veriyorlar mı
Tanıdık dahiliye doktorumuz var onunla görüştüm kesinlikle ama kesinlikle insülin önermiyor. Yediklerine dikkat et ekmeği hayatından çıkar dedi akşamlarıda yürüyüş bu şekilde şeker düşer dedi insülin çok ağır şeker hastalarına veriliyormuş. Ben şimdi şeker test ölçme cihazı alacağım onunla her sabah tokluk ve açlık şekerimi ölçüp takip edeceğim. Sende takip et canım doktoruna danış tabi

Yazdım doktoruma alttan muayene etmem lazım normal akıntıda olabilir suyunda geliyor olabilir dedi
Peki kontrole ne zaman çağırdı ya da çağırdı mı ?
Bir şey yoktur inşallah gerçekten yoktur muhtemelen de riske hiç atmamak lazım

Kizlar hastane cantasi olarak kucuk bir valiz mi alicaksiniz yaniniza ?
Canim ben en kucuk boy valiz ve bebek cantasini almayi dusunuyorum. Cok sey almayacagim bir sey lazim olursa illa ki biri getirir zaten. Allahin izniyle normal dogum istiyorum 1 gece yatis cok bir seye ihtiyac olacagini sanmiyorum.

Canım bende tchibo decaf kullanıyordum makinemde ama annemlerdeyim burada yok makineyi getiricem en son ömrüm decaf içmekle geçti
Ben decaf kahvelerin cok tuketilmemesi gerektigini duymustum. Kafeini kahveden ayirmak icin kimyasal bir islemden geciyormus o yuzden gebelikte cok tuketme demislerdi. Tabi ne kadar dogru bilemiycem arastirmadim

Yaa tabii alıcaz da en önde koşmaya da gerek yoktu

Ben decaf kahvelerin cok tuketilmemesi gerektigini duymustum. Kafeini kahveden ayirmak icin kimyasal bir islemden geciyormus o yuzden gebelikte cok tuketme demislerdi. Tabi ne kadar dogru bilemiycem arastirmadim
Yaa hiç duymadım Burada yok zaten 2 haftadır içmiyorum neredeyse evdeyken max 2 tane içiyordum günlük

Canim ben en kucuk boy valiz ve bebek cantasini almayi dusunuyorum. Cok sey almayacagim bir sey lazim olursa illa ki biri getirir zaten. Allahin izniyle normal dogum istiyorum 1 gece yatis cok bir seye ihtiyac olacagini sanmiyorum.
ya bende youtube dan bir iki video izledim de, baya cok esya alan var sasirdim bende .
ondan sormak istedim , tecrubesizlikte var tabi
onun bir yontemi varmis canim . Swis water miydi neydi . O yontemle olmus decaflar gercek decaf diyorlardi ama bilemiorm tabi.

Bir organik kafe var burada ben ilk defa cok lezzetli decaf kahveyi orada icinde sordum , kahve cekirdegini siz mi kavuruyorsunuz fln die o zaman anlattilar yontemi.

Yarın doktora gideceğim. Bende istemiyorum kullanmak, çok dikkat ederim yediğime içtiğimde evde de makinayla kontrol ederim. Yarın busekilde söyleyeceğim bakalım ne diyecek

İnternette hastane çantası yaz sanırsın 10 gün hastanede kalıcaz sen normal doğum istiyorsun canım ama hayat bu bazı şeyler olmaz sezeryana döner sen 2 günlük eşya alcakmışsın gibi hazırlık yap 1 gecelik 1 pijama gibi işte çocuğa 2 takım artık işte zıbın filan depend külot öneriyorlar ben bugün bitircem çantayı buraya atar resim ayrıca yazarım koyduklarımı

aynen yaa oyle bir esya koyuyorlarki sanirsin iki haftalik tatile gidiyorlar

taamamdir cok tesekkur ederim

benimki tamamen zevkine canım ya türk kahvesi olacak doktorumda günde 1 fincan içebilirsin demişti.. şuan arada sırada içiyorum

Kızlar bende içiyorum valla hamileliğimin başından beri günde bir fincan türk kahvesi bazen iki ama çay kola tarzı şeyler hiç tüketmiyorum ama kahvesiz hele türk kahvesiz olmaz çalıştığım için sabahları anca kahve uyandırıyor beni yoksa yok yani baş ağrısı uykusuzluk mahvediyor (

Kizlar hastane cantasi olarak kucuk bir valiz mi alicaksiniz yaniniza ?
ben adana acıbademde doğum yapacağım sezeryan olacak orda sezeryan sonrası 2 gün kalınıyormuş o yüzden muhtemelen yanıma küçük bir valiz kendim için ayrı bir de bebek için alırım ev yakın ama olsun yinede hazırlıklı gitmek lazım

Doktorun kim orda

Pinterestte hastane çantası İçin karşıma çıkanlar sende neler olacak meraktayım.

Eklentiler

• 63257289-DBC7-48C5-B64C-02829004DE89.webp
    44 KB · Görüntüleme: 66
  • FCC84DDD-0CD7-4490-8202-059CD619F0DC.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 65
  • 693A6AA4-72DE-4B0B-BF92-0DB6EA5D159B.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 61
Arkadaşlar şeker yüklemesi için bir hastaneden randevu aldım ama. Şeker yüklemesi istemini devlet hastanelerinde kadın doğum doktorları yapabiliyor mu? Yoksa dahiliyeye mi sevk ediyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…