2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Doktorunu takdir ettim, en güzeli dedikleri gibi yürüyüş ve düzenli ölçüm ve nihayetinde rejim.

Arkadaşlar şeker yüklemesi için bir hastaneden randevu aldım ama. Şeker yüklemesi istemini devlet hastanelerinde kadın doğum doktorları yapabiliyor mu? Yoksa dahiliyeye mi

Arkadaşlar şeker yüklemesi için bir hastaneden randevu aldım ama. Şeker yüklemesi istemini devlet hastanelerinde kadın doğum doktorları yapabiliyor mu? Yoksa dahiliyeye mi sevk ediyorlar?
Ikiside yapabilir canim

İki gündür baş ağrısıyla uyanıyorum yemek yiyince geçiyo acaba şekerim mi düşüyo tansiyon mu bilmiyorum :/ aslında gece acıkmalarım da başladı kalkıp yiyorum tamamen aç kalkmıyorum.. dün de gün içinde yer döndü neden oluyo bunlar bilmiyorum var mı yaşayan

2 gündür migren atağı ile boğuşuyorum mide bulantıları uykusuzluk zonk zonk zonk
7 aydır gelmeyen migren atağının geleceği tuttu
Damardan parol veriyorlar sakinleştirme etkisi 1 saat

Arkadaşlar şeker yüklemesi için bir hastaneden randevu aldım ama. Şeker yüklemesi istemini devlet hastanelerinde kadın doğum doktorları yapabiliyor mu? Yoksa dahiliyeye mi sevk ediyorlar?
Devletteki takibimi yapan kadın doğum dokturum yaptırdı benim. Hatta özele gidip, şeker yüklemeyi devlette kadın doğumcuya yaptıran arkadaşlarım da var.

Canim acibadem cocuga bir canta veriyor zaten yok yok zibini tulumu kremleri falan filan her seyi var. yani 3-4 sene onceye kadar oyleydi hala oyle mi bilmiyorum tabi ama acibadem cidden baska bir dunya

Canim acibadem cocuga bir canta veriyor zaten yok yok zibini tulumu kremleri falan filan her seyi var. yani 3-4 sene onceye kadar oyleydi hala oyle mi bilmiyorum tabi ama acibadem cidden baska bir dunya
aa gerçekten mi hiç haberim yoktu vallahi. oğlumu başka hastanede doğum yapmıştım orda hiç birşey vermediler. ama duymuştum acıbadem de otel konforu var diyen çok oldu inşallah öyledir :)

2 gündür migren atağı ile boğuşuyorum mide bulantıları uykusuzluk zonk zonk zonk
7 aydır gelmeyen migren atağının geleceği tuttu
Damardan parol veriyorlar sakinleştirme etkisi 1 saat
Benim de normalde migrenim var ama hiç tutmadı migrene de benzemiyo bu tek taraflı ama göze vurmuyo seninki stresten bence
Bana doktorum dogumdan sonra meditasyona başla beynin çok aktif demişti sende kendmi görüyorum sürekli analiz sentez olasılık hesapları yaparız her sonucu hesapla önlem al vs bunlar kafayı çok yoruyo

Ayfer PEPEKAL çok tatlı kendisi
Duymadım bende adanadayim o yüzden sordum canım. Ben 5 aya kadar hakan kalayci ya gidiyordum özel muayneye oda cok iyi bir doktor ama herşeyi biraz tuzlu. Oda acıbadem yada medline da doğum yaptırıyordu ama fiyat olarak adana sartlarina göre gercekten çok uçuk gelmişti bana. İlk oğlumda metroya gittim Mehmet yıldırım a çok ama çok ilgili bir doktor oda şuan tekrar ona gidyorim hatta 7 aya kadar kendisi de hakan kalayciya gitmemi istedi çünkü iki kaybım vardı ikisi birlikte yürüttüler herşeyi ama şimdi herhangi bir problem olmadığı için çok şükür sadece Mehmet yıldırım la devam ediyorum. Oğlumdan kaynaklı sezeryani nasıl acil durumda nasıl herşeyi biliyorum doktorun. Oğlum gece doğdu biz evden çıkarken aradık biz hastaneye geldiğimizde direk yanımdaydı

bende oğlumu metro hastanesinde doğum yaptım normal doğum çok istiyordum doktorumda öyle yönlendirdi hep, ferhat erola gidiyordum kendisinden de çok memnundum. sancıyla hastaneye gittim cumartesi gecesi, öyle kötü bir ebeye denk geldimki beni çok korkuttu elle muayene yaptı ebe, açılma varmı diye canımdan can gitti resmen bide üstüne bana demesin mi sen buna dayanamıyorsun normal nasıl doğuracaksın diye halbuki normal doğuma hiç bir engelim yoktu ama onun ordaki tek bir cümlesi beni anında sezaryan olmaya yönlendirdi zaten ilk doğumum ilk defa yaşıyorum bunları cesaretlendirmesi gerekirken daha da kokuttu sonra doktorumu aradılar oda haftasonu olduğu için yazlığına gitmiş ama yine de sabah beş gibi geldi 2 gibi hastanedeydik biz oda çok şaşırdı sezeryan istememe ama ikna edemedi beni ahh o ebe yok mu o ebe sonrası malum sezeryan ama çok şükür sezeryanda korktuğum gibi değilmiş ilk gün biraz zorlanıyorsun sonrasında gayet iyiydi ama doktorum hariç hastaneyi ve diğer personelleri hiç ama hiç sevemedim pazartesi sabah 6 gibi hemen apar topar çıkardılar bizi. acıbadem hastanesi de eşime iş yeri sağlık sigortası yaptı doğumu vs karşılayan o yüzden gidiyoruz yoksa dediğin gibi çok pahalı ama personelleri vs. çok ilgili doktorumdan da çok memnunum :)

Açıkçası Ferhat Erol u da ben pek sevmemiştim. Ben bu doktoru tesadüfen bulmuştum ilk oğlumda belki yıllardır gidiyorum diye belki alışkanlık oldu bilmiyorum ama ben hastaneden de çok memnunum açıkçası ama belki doktor farkı da olabilir benimki zorunlu sezeryandi anne karnında kaka yapmisti sıpa doktorum da sağolsun hemen geldi ebe de o zaman çok ilgiliydi hatta senin küçük bey kaka yapmamış olsaydı çok rahat normal doğum yaparmissin 5 cm acilman var şuan demişti ameliyat sonrasında da doktor olsun hastane personeli olsun çok ilgiliydi 1 gece kaldık biz o zaman ve doktorum sabah tekrar yanıma geldiğinde hemşireye direk sütsüz kahve getirin odaya dedi belki doktor farkı belki benim şansım bilmiyorum ama niyeyse bu adamdan vazgeçemiyorum eşim bile aynı fikirde bilgisi çok fazla benim 2 kaybım var kan pıhtılaşmasi çıktı sonradan ikisinde de kürtajlarimi oda o yaptı en son hatta baya kızdı araştırmadan hamile sakın kalma bak canından can gidiyor görüyorsun demişti

Gece benimde tepikliyordu çok annem aç bu çocuk ondan diyordu 2 gündür annemi dinliyorum süt veya yoğurt yiyorum yatmadan uslu uslu duruyor ağlayacak duruma geliyordum uyuyamadığım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…