Heh aynen yaaaBenim de normalde migrenim var ama hiç tutmadı migrene de benzemiyo bu tek taraflı ama göze vurmuyo seninki stresten bence
Bana doktorum dogumdan sonra meditasyona başla beynin çok aktif demişti sende kendmi görüyorum sürekli analiz sentez olasılık hesapları yaparız her sonucu hesapla önlem al vs bunlar kafayı çok yoruyo
Ya Güldüm amaGünaydın hatta iyi günler hanımlar.. ben bugün 3-5 nöbeti tuttum gece.. Allah'ım karnımdan çıkacak gibi tepikledi beni gece boyu.. oturdum yatakta öyle baktım.. sonra uyumuşum saat 8 gibi aynı şekildeoğlum dedim dur durduğun yerde
Ya canım benim... Acıkmış galiba :)Günaydın hatta iyi günler hanımlar.. ben bugün 3-5 nöbeti tuttum gece.. Allah'ım karnımdan çıkacak gibi tepikledi beni gece boyu.. oturdum yatakta öyle baktım.. sonra uyumuşum saat 8 gibi aynı şekildeoğlum dedim dur durduğun yerde
Anne sözü itinayla dinlenir :)Gece benimde tepikliyordu çok annem aç bu çocuk ondan diyordu2 gündür annemi dinliyorum süt veya yoğurt yiyorum yatmadan uslu uslu duruyor ağlayacak duruma geliyordum uyuyamadığım için
Tırtılını bizim yerimize öp kocaman :)Kolay gelsin tatlı anne adayları!
İyice büyüdü mü göbecikleriniz?
Nasıl güzelleşmişsinizdir şimdi hepiniz!
Hepinizin sağlığı, sıhhati ve huzuru yerindedir inşallah.
Var mı benden bir isteğiniz?
Mesafeli olarak öpüyorum hepinizi.
Hayyal , notdefteri2_ ve K KIR PAPATYASII üçünüze sarılıyorum mesafeli olarak.
Öperim çoook öperim.Tırtılını bizim yerimize öp kocaman :)
Teşekkür ederimGüzel haberlerle gel kuzum
Merhaba. 147cok yüksek demişsiniz bugün bende ilk kez dahiliye ye gittim gebelik sekeri çıkınca ama o bana değerin 150_155 üstü çıkarsa bilgi ver insülin başlamaya gerek yok altında çıkarsa dedi. Anlamadım bende şimdi siz yüksek deyince herkeste 130 altı olmalı yazmis acaba hangisi doğrudurayy şimdi ölçtüm 147 çıktı çok yüksek 1 saat oldu kahvaltı yapalı.. hiç böyle çıkmazdı.. şekerden demekki.. en yüksek 110 olurdu tokluk şekerim çünkü ilk kez böyle oldu..
Merhaba. 147cok yüksek demişsiniz bugün bende ilk kez dahiliye ye gittim gebelik sekeri çıkınca ama o bana değerin 150_155 üstü çıkarsa bilgi ver insülin başlamaya gerek yok altında çıkarsa dedi. Anlamadım bende şimdi siz yüksek deyince herkeste 130 altı olmalı yazmis acaba hangisi doğrudur
Kesinlikle canım doktor çok önemli ya bu süreçte insallah hepimize en güzel doktorlar denk gelir ve bu süreci kolaylıkla atlatırızDoktorunu takdir ettim, en güzeli dedikleri gibi yürüyüş ve düzenli ölçüm ve nihayetinde rejim.
Açta yatmadım aslındaGece benimde tepikliyordu çok annem aç bu çocuk ondan diyordu2 gündür annemi dinliyorum süt veya yoğurt yiyorum yatmadan uslu uslu duruyor ağlayacak duruma geliyordum uyuyamadığım için
kasılma değil canım resmen elli kollu saldırıydı yani başka bir açıklaması yokHeh aynen yaaa
Tutmuşum tutmuşum kendimi artık tüm olasılıklar elimde patlayınca kaç gün oldu bilmiyorum artık
10 gün var herhalde beynim vücudum Sırayla iflas etti resmen. Migrenden hiçbir şey yapamıyorum. Şimdi bi parol daha aldım az bi dinlenmeye çalışacağım geçmeyecek muhtemelen
Sıcaklar basıyor olabilir seni de belki suya da dikkat ettiğini düşünüyorum ama arttır istersen
Ya Güldüm amamaşallah da diyeyim
Kötü ağrılı Kasılmalar yoksa başımızla beraber çekeceğiz artık
Bu gece bakıcam canım ayy açlıktansa vicdan azabı çekerim çocuğumu aç bıraktım diyeYa canım benim... Acıkmış galiba :)
Anne sözü itinayla dinlenir :)
ayy canım ben hiç 147 hörmediğim için bana göre yüksek dedim aslında canım.. inan ayrıntısını bilmiyorum doktorun daha iyi aydınlatır seni hemMerhaba. 147cok yüksek demişsiniz bugün bende ilk kez dahiliye ye gittim gebelik sekeri çıkınca ama o bana değerin 150_155 üstü çıkarsa bilgi ver insülin başlamaya gerek yok altında çıkarsa dedi. Anlamadım bende şimdi siz yüksek deyince herkeste 130 altı olmalı yazmis acaba hangisi doğrudur
Tokluk 140 geçmemeli normal sartlarda ama yinede insüline gerek yok sen yediklerine dikkat et ve yürüyüş yap yemeklerden sonra bol bolMerhaba. 147cok yüksek demişsiniz bugün bende ilk kez dahiliye ye gittim gebelik sekeri çıkınca ama o bana değerin 150_155 üstü çıkarsa bilgi ver insülin başlamaya gerek yok altında çıkarsa dedi. Anlamadım bende şimdi siz yüksek deyince herkeste 130 altı olmalı yazmis acaba hangisi doğrudur
Teşekkür ederim. Aynen ben yazayım ne çıkıyorsa o değerlendirsin.Hamile olmayanda bile 140 altı normal sayılıyor canım. Hamile olanda dediğin gibi 160 kadar bile doktorlar ilaç başlatmıyor dikkat ettiğin yürüyüş yaptıgın sürece şekerin düzene giriyor zaten. Herkesin doktoru farklı tepki veriyor sen kendi doktorunun dediğine göre yola çık bence ben geçen ölctüm kahvaltıda patates kızartması vardı hemde fırında çokta yemedim 15 ad. Filan anca aldım şekerime dikkat ediyorum diye şekerim o kahvaltıda 168 çıktı ertesi gün normal kahvaltımı yaptım 130 çıktı ağzıma attığım bir kaşık reçel bile oynatıyor. Ya birde gerçekten ben yaza bağlıyorum bu şeker olayını sabah kalktım sıcaktan resmen su gibi olmuşum mutfaga kahvaltu yapmaya gittim ne peynir ne yumurta bu sıcakta canım çekti. Bende üzüm ve şeftali yedim kahvaltı niyetine eminim normal kahvaltıdan yüksek çıkacaktır şekerim
Cnm benim 13 dü başlatmadı şimdi 9 çıktı 2 doktora gittim hamilelikte crp yükselir antibiotiklik durum yok dediler bir doktor dese şüphelenirimde ikiside öyle dedi seninkide çok yüksek değilKızlar bir kaç hafta önce hatırlıyorum CRP ile ilgili konuşuluyordu. Kan tahlilinde CRP değerim 6,5 çıktı. Doktor antibiyotik başlattı 10 günlük. Bitince tekrar CRP değerine bakacak. Neye göre yükseliyor bu değer ben anlamadım.
Mecbur başladım ben antibiyotiğe doktor öyle deyince. Yükselmesi normalmiş o zaman en azından o yönden içim rahat etti. Doktorumda her şeyde ilaç vermeyen bir kadın aslında ama niye başlattı acaba.Cnm benim 13 dü başlatmadı şimdi 9 çıktı 2 doktora gittim hamilelikte crp yükselir antibiotiklik durum yok dediler bir doktor dese şüphelenirimde ikiside öyle dedi seninkide çok yüksek değil
Bilmiyorum ki cnm belki benim artık kronikleşmiş akıntım var belki onu baz alarak başlatmıyordur bir dönem bende kullandım bu idrardan dolayı belkide onun için 2. Antibiotiği vermiyordur eğer öyle ilaç vermeyense iç sen bildiği vardır her hastanın durumu farklı çünküMecbur başladım ben antibiyotiğe doktor öyle deyince. Yükselmesi normalmiş o zaman en azından o yönden içim rahat etti. Doktorumda her şeyde ilaç vermeyen bir kadın aslında ama niye başlattı acaba.
Her ay kan tahlili idrar tahlili alıyor benden. İlk kez crp yüksek çıktı belki de o nedenle başlattı. CRP nin yükselme nedeni var sandım bende korktum hamilelikte yükselebiliyor o zaman endişe edilecek bir şey yok.Bilmiyorum ki cnm belki benim artık kronikleşmiş akıntım var belki onu baz alarak başlatmıyordur bir dönem bende kullandım bu idrardan dolayı belkide onun için 2. Antibiotiği vermiyordur eğer öyle ilaç vermeyense iç sen bildiği vardır her hastanın durumu farklı çünkü
Çok teşekkür ederiz LalemKolay gelsin tatlı anne adayları!
İyice büyüdü mü göbecikleriniz?
Nasıl güzelleşmişsinizdir şimdi hepiniz!
Hepinizin sağlığı, sıhhati ve huzuru yerindedir inşallah.
Var mı benden bir isteğiniz?
Mesafeli olarak öpüyorum hepinizi.
Hayyal , notdefteri2_ ve K KIR PAPATYASII üçünüze sarılıyorum mesafeli olarak.
Yaaa cibinlige bayıldım canimKızlarrr cibinliklerimizde geldiNasıl olmuş? Benim ilk nevresimim kızımında ilk nevresimi oldu annem saklamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?