2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Rica ederim canım benim.
Hep aklımdasınız, dualarımdasınız emin ol.

Canım Laale Çok şükür iyiyim şimdilik, göbiş oldukça büyüdü Sadece sıcaklar zorluyor bu sıra, şükür ki evdeyim de etkilenmiyorum çok. Bebiş sürekli içimde horon tepmekte :) psikolojim bir öyle bir böyle
Umarım sen ve bebeğin de çok iyisinizdir, bebişini ve seni çok öpüyorum canım benim Bol sağlık, huzur diliyorum.

Canım benim.

İyi olun hep çok iyi olun inşallah. Aşırı sıcaklar var, haklısın.
Biz iyiyiz şükürler olsun. Büyümeye çalışıyoruz.

Büyük Rabbim hepimize sağlık ve mutluluk versin inşallah.

Ben decaf kahvelerin cok tuketilmemesi gerektigini duymustum. Kafeini kahveden ayirmak icin kimyasal bir islemden geciyormus o yuzden gebelikte cok tuketme demislerdi. Tabi ne kadar dogru bilemiycem arastirmadim
Swisswater yöntemiyle ayrışıyorsa hicbir sıkıntısı yokmuş en guvenilir kafein ayiklama yontemiymis yeni ogrendim. Bir gun kafeinli bir gun kafeinsiz içiyorum ben

Ben dua istiyorum
3-5 hafta daha için
Kızlarrr cibinliklerimizde geldi Nasıl olmuş? Benim ilk nevresimim kızımında ilk nevresimi oldu annem saklamış
harika çok güzel olmuş Her şey
yükseklik bakımından cok yüksek değil aslında belki şikayetiniz varsa riske atmak istememiş olabilr
Bende de 6,4 çıkmıştı herhangi bi tedavi uygulamadık, ardından kısa sürede düşmüştü

Hemen ekliyorum dualarıma seni de.
Hayırlı ve sağlıklı süreçler diliyorum.
İyi haberlerini okuyalım inşallah.

Şikayetim yoktu rutin kan tahlilinde öğrendik olsun artık başladım ilacı içmeye zaten. Sen nasılsın bugün? Annen geldi mi? Yanında biri olması iyi olur.

Seninde 4-5 hafta sonra evine güneş doğacak bunlar tamamen bizim zevkimizi gidermek için bebeğin sanki haberi olcak 3-4 yaşına kadar işte ilk çocuk hevesi

Şikayetim yoktu rutin kan tahlilinde öğrendik olsun artık başladım ilacı içmeye zaten. Sen nasılsın bugün? Annen geldi mi? Yanında biri olması iyi olur.
Şifa olsun canım
Migrenle dewamke
Annem geldi, refakatçi için problem çıkarıyorlardı ama hallettim

Şifa olsun canım
Migrenle dewamke
Annem geldi, refakatçi için problem çıkarıyorlardı ama hallettim

Ay hadi çok şükür yerinden kımıldama kuzum. Sadece lavoba ihtiyaclarını gör gel bir bakmışız 4 hafta geçmiş olacak. Sen 34. Hafta diye şartlandıın ama sadece inşallah 36.-37. Haftaları görmek nasip olur inancımız o yönde

Kuzu ne kadar durursa artık 32 yi atlatalım da inşallah. dua ederken bi bakıyorum farketmeden pazarlık yapmaya başlamışım
Bakalım beni hastanede ne kadar tutacaklar Bu süreçte pek kalkmayacağım dediğin gibi

Seninde 4-5 hafta sonra evine güneş doğacak bunlar tamamen bizim zevkimizi gidermek için bebeğin sanki haberi olcak 3-4 yaşına kadar işte ilk çocuk hevesi
Suan bizim evde hiçbir hazırlık yok her şey eksik uzaktan da olacak gibi değil. Valla Allah sonumuzu hayır etsin artık düşünmemeye çalışıyorum kötü oluyorum çünkü
Şuan tamamen tarih odaklıyız geri kalanı çözülür inşallah sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…