Çok teşekkür ederiz Lalem
Gobusler büyüdu yuvarlanarak dönüyoruz
Sen bizim yerimize miniğini öp teyzelerine dua etsin . İnsalalh benim şimdilik sıkıntım yok kasik ağrıları dışında bende sana Cook sariliyorum çok teşekkür ederim sorduğun için
Kolay gelsin tatlı anne adayları!
İyice büyüdü mü göbecikleriniz?
Nasıl güzelleşmişsinizdir şimdi hepiniz!
Hepinizin sağlığı, sıhhati ve huzuru yerindedir inşallah.
Var mı benden bir isteğiniz?
Canım Laale Çok şükür iyiyim şimdilik, göbiş oldukça büyüdü Sadece sıcaklar zorluyor bu sıra, şükür ki evdeyim de etkilenmiyorum çok. Bebiş sürekli içimde horon tepmekte :) psikolojim bir öyle bir böyle
Umarım sen ve bebeğin de çok iyisinizdir, bebişini ve seni çok öpüyorum canım benim Bol sağlık, huzur diliyorum.
Canım Laale Çok şükür iyiyim şimdilik, göbiş oldukça büyüdü Sadece sıcaklar zorluyor bu sıra, şükür ki evdeyim de etkilenmiyorum çok. Bebiş sürekli içimde horon tepmekte :) psikolojim bir öyle bir böyle
Umarım sen ve bebeğin de çok iyisinizdir, bebişini ve seni çok öpüyorum canım benim Bol sağlık, huzur diliyorum.
Ben decaf kahvelerin cok tuketilmemesi gerektigini duymustum. Kafeini kahveden ayirmak icin kimyasal bir islemden geciyormus o yuzden gebelikte cok tuketme demislerdi. Tabi ne kadar dogru bilemiycem arastirmadim
Swisswater yöntemiyle ayrışıyorsa hicbir sıkıntısı yokmuş en guvenilir kafein ayiklama yontemiymis yeni ogrendim. Bir gun kafeinli bir gun kafeinsiz içiyorum ben
Kolay gelsin tatlı anne adayları!
İyice büyüdü mü göbecikleriniz?
Nasıl güzelleşmişsinizdir şimdi hepiniz!
Hepinizin sağlığı, sıhhati ve huzuru yerindedir inşallah.
Var mı benden bir isteğiniz?
Kızlar bir kaç hafta önce hatırlıyorum CRP ile ilgili konuşuluyordu. Kan tahlilinde CRP değerim 6,5 çıktı. Doktor antibiyotik başlattı 10 günlük. Bitince tekrar CRP değerine bakacak. Neye göre yükseliyor bu değer ben anlamadım.
yükseklik bakımından cok yüksek değil aslında belki şikayetiniz varsa riske atmak istememiş olabilr
Bende de 6,4 çıkmıştı herhangi bi tedavi uygulamadık, ardından kısa sürede düşmüştü
yükseklik bakımından cok yüksek değil aslında belki şikayetiniz varsa riske atmak istememiş olabilr
Bende de 6,4 çıkmıştı herhangi bi tedavi uygulamadık, ardından kısa sürede düşmüştü
Şikayetim yoktu rutin kan tahlilinde öğrendik olsun artık başladım ilacı içmeye zaten. Sen nasılsın bugün? Annen geldi mi? Yanında biri olması iyi olur.
Seninde 4-5 hafta sonra evine güneş doğacak bunlar tamamen bizim zevkimizi gidermek için bebeğin sanki haberi olcak 3-4 yaşına kadar işte ilk çocuk hevesi
Şikayetim yoktu rutin kan tahlilinde öğrendik olsun artık başladım ilacı içmeye zaten. Sen nasılsın bugün? Annen geldi mi? Yanında biri olması iyi olur.
Ay hadi çok şükür yerinden kımıldama kuzum. Sadece lavoba ihtiyaclarını gör gel bir bakmışız 4 hafta geçmiş olacak. Sen 34. Hafta diye şartlandıın ama sadece inşallah 36.-37. Haftaları görmek nasip olur inancımız o yönde
Ay hadi çok şükür yerinden kımıldama kuzum. Sadece lavoba ihtiyaclarını gör gel bir bakmışız 4 hafta geçmiş olacak. Sen 34. Hafta diye şartlandıın ama sadece inşallah 36.-37. Haftaları görmek nasip olur inancımız o yönde
Kuzu ne kadar durursa artık 32 yi atlatalım da inşallah. dua ederken bi bakıyorum farketmeden pazarlık yapmaya başlamışım
Bakalım beni hastanede ne kadar tutacaklar Bu süreçte pek kalkmayacağım dediğin gibi
Seninde 4-5 hafta sonra evine güneş doğacak bunlar tamamen bizim zevkimizi gidermek için bebeğin sanki haberi olcak 3-4 yaşına kadar işte ilk çocuk hevesi
Suan bizim evde hiçbir hazırlık yok her şey eksik uzaktan da olacak gibi değil. Valla Allah sonumuzu hayır etsin artık düşünmemeye çalışıyorum kötü oluyorum çünkü
Şuan tamamen tarih odaklıyız geri kalanı çözülür inşallah sonra