2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar rutin kontrole geldim herşey normal beklerken yatış verdiler
Rahim ağzı uzunluğu 22 mm çıkmış yatış dediler sancı yok açılma yok su iyi ama erken doğum riski olabilirmiş
Ciğer geliştirici iğne uygulandı tedbir amaçlı
Şoktayım hala herşey çok normaldi daha 30.haftadayım erken doğum olursa diye korkuyorum kızlar
Sadece tedbir amaçlı yapıyoruz diyorlar ama korkuyorum

ay eksik olsun ne olcak canim yaa
Gunes hanim saglicakla 32. haftadan sonra gelsin de , sen hemen halledersin herseyi

Ay düşünme bunlarıı giyeceği bi iç zıbın bide kıyafet bide bez siz iyi olun gerisi öyle bi halledersiniiz Miniği alırsınız kucağınıza gezdire gezdire bütün eksikliklerini bitirirsiniz

Gecmis olsun canim ,
Dedigin gbi önlem amacli tutmak istemisler . Kontrol altinda olmak daha iyi olabilir bu durumda

Annenin gelmesine çok sevindim şükürler olsun.. hazırlık vs yapılır kuzum siz yeterki iyi olun.. hiç önemli değil gerisi..

Rabbim yardımcınız olsun kötüyü çağırma korkma da bak tedbir amaçlı demişler ilaçlar vs hem sana hemde bebeğine iyi gelecektiir bol bol dua edelim bu süreçte. -Sunshine , sen ve sizin durumunuzda olan bütün bebek bekleyenlerin Rabbim zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsiin inşallah en uzun süreye kadar dururlar karnınızda sizede bu günler geride kalmış olur

tedbir amaçlıymış ya canım sıkma kendini baksınlar bakalım.. stres daha fazka etkileyebilir seni ve bebeği o yüzden sakin ol..

Rahim ağzı uzunluğu nasıl ölçülüyor bu arada? soracam soracam unutuyorum.. ilk gebeliğimde yapmadılar öyle birşey.. ona göre yapılırsa hazırlıklı gideyim kontrole.. bu bebeğim aşırı hareketli maşallah ve tedirgin ediyor artık

Deneyimli analarımıza soruyorum ben gümüş kapak aldım ayrıca bu lanisol meme ucu kremi ve gögüs pedine ihtiyaç var mı?

Deneyimli değilim henüz ama araştırmalarım sonucu Philips Göğüs kalkanı, lasinoh krem aldım. Aslında krem almayi düşünmüyordum ihtiyaç olursa alacaktım ama indirime girince aldım.. Göğüs pedi de kullanmayı dusunmuyordum ama sütyenimde lekelenmeler oldu ve gogus uclarimi acitmaya baslayinca simdi kullanmak icin aldim

Yavrum çok geçmiş olsun
Özellikle Sancın kasılman yoksa çok çok iyi
Gözlem altında tutarlar sadece. Korkman çok normal.
Belki denk gelmişsindir ben de pazartesiden beri hastanedeyim, 14 mm ile yattım, 4 gün daha geçti bile şükürler olsun.
En azından farkedilmiş ve önlem alınmış olacak.
sadece istirahat ile bile süreç çok çok güzel ilerleyebiliyormuş
Sen kendini ben gibi strese sokma

Canım mesela ara ara ölçüyorlar mı o uzunluğu. Bilgim yok o yüzden soruyorum 4 gün içinde hiç ölçtüler mi

ay eksik olsun ne olcak canim yaa
Gunes hanim saglicakla 32. haftadan sonra gelsin de , sen hemen halledersin herseyi

Ay düşünme bunlarıı giyeceği bi iç zıbın bide kıyafet bide bez siz iyi olun gerisi öyle bi halledersiniiz Miniği alırsınız kucağınıza gezdire gezdire bütün eksikliklerini bitirirsiniz

Annenin gelmesine çok sevindim şükürler olsun.. hazırlık vs yapılır kuzum siz yeterki iyi olun.. hiç önemli değil gerisi..
Ben de öyle düşünüyorum hanımlar umrumda değil çocuğum sağlıklı olsun da yeter ki
ben eve gelir geceden sabaha her şeyi halleder yavruma dönerim
Her şey insanlar için kabullenme sürecine geçiyorum yavaş yavaş insan her şeye alışıyor
amin güzellik

E ekim1903 cibinlige de yan korumaya da bayildimGule gule kullanin

Bende yan korumaliklari cok seviyorum ama burada dogumdan sonra hemsire geliyor ilk bir ay haftada bir kere eve . Asla yatak icinde ve etrafinda extra birsey istemiyorlar. Bebek donup basini ne kadar sert vurabilir besige diyorlar ama o minderler nefessiz kalmasina neden olabilir burnu agzi denk gelirse diye. Bende vazgectim almaktan o yuzden

Cnm benim 13 dü başlatmadı şimdi 9 çıktı 2 doktora gittim hamilelikte crp yükselir antibiotiklik durum yok dediler bir doktor dese şüphelenirimde ikiside öyle dedi seninkide çok yüksek değil
bnm crp 30cıkmıştı dr antibiotk vermedi bol su iç dedi

nasılsın cnm az kaldı 30.haftalara geliyoruz cok şükür.

Doktor rutin kontrolde karnından ölçüyor diye biliyorum yanlış mıyım

Ben de emzirme sütyeni alacağım ama kaç beden alsam bilemedim acemi gibiyim ya göğsüm de büyümedi çok

Canım mesela ara ara ölçüyorlar mı o uzunluğu. Bilgim yok o yüzden soruyorum 4 gün içinde hiç ölçtüler mi
Burda ölçüyorlar kuzu ama asistanlar yapıyor ölçümü.
Pek memnun kalmadım.
V şeklinde açılmam ilaç ve yatış etkisiyle toparlanmış. Asistanlar da gidip kapalıymış gibi ölçüyorlar, 25 mm çıkıyor. Asistan gelmiş tepemde ben olsam taburcu ederim diyor.
Öykümün tamamını bilmiyorlar. Öncesini Görmedikleri için onların gözünde kritik bi kısalık yok mesela.
Asıl doktorların muayenesinden geçmedim hiç. uzaktan dinliyorlar asistanlardan.

3 günde 25 mm den 14 mm ye düştü ben hiç anlamadım bile standart acı verici bebek tekmesi hissediyordum.
Mesela Dün gece bana Endol verildi yeniden, sancım var diye. asistan sabah ziyaretinde doktora hastaya ilaç verilmedi diye anlatıyor. Müdehale ettim, doktor da azarladı asistanları, neden Endol veriliyor diye. Bebek için Riski daha çokmuş. (Bunu doktorum da söylemişti zaten)
Ama halbuki bana kendi doktorum 7 kere verdi bu hapı. Çünkü kasılmalarım durmasa doğuma çok yakındım. Süreç çok hızlı ilerliyordu.

Yani kötü oluyor ya, tek bir doktor takibinde olmak iyiymiş gerçekten. 100 bini gözden çıkarıp gidip bi ay özelde kendi doktorumun takibine giricem nerdeyse.
İzlemedeyim, su an canıma tak ederse burada cıkıcam doktorların karşısına konuşucam. Çözemezsem kendi doktoruma gidicem yine. Sessiz kalıp insanların işine çok fazla karışmadan şuan yatışa devam etmek istiyorum, en azından tam teşekküllü bi hastane diye.. bazı doktorlar çok gergin iletişim kurulmuyor
Ama bugünkü nöbetçi doktor çok minnoş ve yaşıtım gibi. Espriler şakalar uçuştu biraz. uygun bi zaman diliminde konuşmaya çalışacağım.

Icini ferah tut guzelim rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin insallah doktorlara guvenmekyen baska yapacak bir seyimiz yok zaten dugalarim sizinle insallah cabuk toparlarsiniz

Canım kesin ölçülmüştür kontrol edilmiştir. Doktorun seninle paylaşmamıştır sadece. Normal ultrasonla ölçülüyor

nasılsın cnm az kaldı 30.haftalara geliyoruz cok şükür.
İdare ediyoruz kuzucum
İzliyorum dinliyorum sabırla beklemeye çalışıyorum
Doktor rutin kontrolde karnından ölçüyor diye biliyorum yanlış mıyım

Ben de emzirme sütyeni alacağım ama kaç beden alsam bilemedim acemi gibiyim ya göğsüm de büyümedi çok
Aynen canım ama En doğru sonucu vajinal ölçüm veriyor tabi.
Kendi doktorum da çoğunlukla karından bakıyordu en son sancılar ve şikayetlerime göre önce vajinal bakıp ölçüm yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…