Çok sevindim canım annen yanındayken daha kolay geçerŞifa olsun canım
Migrenle dewamke
Annem geldi, refakatçi için problem çıkarıyorlardı ama hallettim
ay eksik olsun ne olcak canim yaaSuan bizim evde hiçbir hazırlık yok her şey eksikuzaktan da olacak gibi değil. Valla Allah sonumuzu hayır etsin artık düşünmemeye çalışıyorum kötü oluyorum çünkü
Şuan tamamen tarih odaklıyız geri kalanı çözülür inşallah sonra
Suan bizim evde hiçbir hazırlık yok her şey eksikuzaktan da olacak gibi değil. Valla Allah sonumuzu hayır etsin artık düşünmemeye çalışıyorum kötü oluyorum çünkü
Gecmis olsun canim ,Kızlar rutin kontrole geldim herşey normal beklerken yatış verdiler
Rahim ağzı uzunluğu 22 mm çıkmış yatış dediler sancı yok açılma yok su iyi ama erken doğum riski olabilirmiş
Ciğer geliştirici iğne uygulandı tedbir amaçlı
Şoktayım hala herşey çok normaldi daha 30.haftadayım erken doğum olursa diye korkuyorum kızlar
Sadece tedbir amaçlı yapıyoruz diyorlar ama korkuyorum
Annenin gelmesine çok sevindim şükürler olsun.. hazırlık vs yapılır kuzum siz yeterki iyi olun.. hiç önemli değil gerisi..Suan bizim evde hiçbir hazırlık yok her şey eksikuzaktan da olacak gibi değil. Valla Allah sonumuzu hayır etsin artık düşünmemeye çalışıyorum kötü oluyorum çünkü
Kızlar rutin kontrole geldim herşey normal beklerken yatış verdiler
Rahim ağzı uzunluğu 22 mm çıkmış yatış dediler sancı yok açılma yok su iyi ama erken doğum riski olabilirmiş
Şoktayım hala herşey çok normaldi daha 30.haftadayım erken doğum olursa diye korkuyorum kızlar
Deneyimli analarımıza soruyorum ben gümüş kapak aldım ayrıca bu lanisol meme ucu kremi ve gögüs pedine ihtiyaç var mı?
Yavrum çok geçmiş olsunKızlar rutin kontrole geldim herşey normal beklerken yatış verdiler
Yavrum çok geçmiş olsun
Özellikle Sancın kasılman yoksa çok çok iyi
Gözlem altında tutarlar sadece. Korkman çok normal.
Belki denk gelmişsindir ben de pazartesiden beri hastanedeyim, 14 mm ile yattım, 4 gün daha geçti bile şükürler olsun.
En azından farkedilmiş ve önlem alınmış olacak.
sadece istirahat ile bile süreç çok çok güzel ilerleyebiliyormuş
Sen kendini ben gibi strese sokma
ay eksik olsun ne olcak canim yaa
Gunes hanim saglicakla 32. haftadan sonra gelsin de , sen hemen halledersin herseyi
Ay düşünme bunlarıı giyeceği bi iç zıbın bide kıyafet bide bez siz iyi olun gerisi öyle bi halledersiniizMiniği alırsınız kucağınıza gezdire gezdire bütün eksikliklerini bitirirsiniz
Ben de öyle düşünüyorum hanımlar umrumda değil çocuğum sağlıklı olsun da yeter kiAnnenin gelmesine çok sevindim şükürler olsun.. hazırlık vs yapılır kuzum siz yeterki iyi olun.. hiç önemli değil gerisi..
amin güzellikRabbim yardımcınız olsun kötüyü çağırma korkma da bak tedbir amaçlı demişler ilaçlar vs hem sana hemde bebeğine iyi gelecektiir bol bol dua edelim bu süreçte.-Sunshine , sen ve sizin durumunuzda olan bütün bebek bekleyenlerin Rabbim zamanında hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsiin inşallah en uzun süreye kadar dururlar karnınızda sizede bu günler geride kalmış olur
bnm crp 30cıkmıştı dr antibiotk vermedi bol su iç dediCnm benim 13 dü başlatmadı şimdi 9 çıktı 2 doktora gittim hamilelikte crp yükselir antibiotiklik durum yok dediler bir doktor dese şüphelenirimde ikiside öyle dedi seninkide çok yüksek değil
nasılsın cnm az kaldı 30.haftalara geliyoruz cok şükür.Ben de öyle düşünüyorum hanımlar umrumda değil çocuğum sağlıklı olsun da yeter ki
ben eve gelir geceden sabaha her şeyi halleder yavruma dönerim
Her şey insanlar için kabullenme sürecine geçiyorum yavaş yavaş insan her şeye alışıyor
amin güzellik
tedbir amaçlıymış ya canım sıkma kendini baksınlar bakalım.. stres daha fazka etkileyebilir seni ve bebeği o yüzden sakin ol..
Rahim ağzı uzunluğu nasıl ölçülüyor bu arada? soracam soracam unutuyorum.. ilk gebeliğimde yapmadılar öyle birşey.. ona göre yapılırsa hazırlıklı gideyim kontrole.. bu bebeğim aşırı hareketli maşallah ve tedirgin ediyor artık
ben en son ay alacagim emzirme sudyenini . bilmiyorum ne kadr buyucek goguslerimDoktor rutin kontrolde karnından ölçüyor diye biliyorum yanlış mıyım
Ben de emzirme sütyeni alacağım ama kaç beden alsam bilemedim acemi gibiyim ya göğsüm de büyümedi çok
Burda ölçüyorlar kuzu ama asistanlar yapıyor ölçümü.Canım mesela ara ara ölçüyorlar mı o uzunluğu. Bilgim yok o yüzden soruyorum 4 gün içinde hiç ölçtüler mi
Canım kesin ölçülmüştür kontrol edilmiştir. Doktorun seninle paylaşmamıştır sadece. Normal ultrasonla ölçülüyortedbir amaçlıymış ya canım sıkma kendini baksınlar bakalım.. stres daha fazka etkileyebilir seni ve bebeği o yüzden sakin ol..
Rahim ağzı uzunluğu nasıl ölçülüyor bu arada? soracam soracam unutuyorum.. ilk gebeliğimde yapmadılar öyle birşey.. ona göre yapılırsa hazırlıklı gideyim kontrole.. bu bebeğim aşırı hareketli maşallah ve tedirgin ediyor artık
İdare ediyoruz kuzucumnasılsın cnm az kaldı 30.haftalara geliyoruz cok şükür.
Aynen canım ama En doğru sonucu vajinal ölçüm veriyor tabi.Doktor rutin kontrolde karnından ölçüyor diye biliyorum yanlış mıyım
Ben de emzirme sütyeni alacağım ama kaç beden alsam bilemedim acemi gibiyim ya göğsüm de büyümedi çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?