2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Cnm bunlar hallolur çocuk zaten yanında olur senin ilk etap o palazlanana kadar her şeyi olur sağlık olsunda gerisi çok basit

Aslinda bir anne yani yatak, bez ve kiyafet olsa yeter zaten.. artik cogu seyi de online aliyoruz siz de eksiklerinize onlinedan bakarak hem moral depolarsiniz hem hastanede vakit gecer sonradan neye ihtiyaciniz olursa onu alirsiniz daha verimli bir alisveris olur :) kiziniza saglikla kavusacaginiza inaniyorum, bu kadar hamilenin dualarindasiniz

Haklılar ben ilk etapta reflü yatağını içine koycam onda yatırcam zaten sonra palazlancak minderde nefessiz kalma zamanı geçmiş olur sağol bitanem daha iyileri sizlerin olsun inşallah

Bebek alışverişi maddi olarak moral bozsa da psikolojik olarak çok moral verici birşey

Bebek arabasina karar verebilen var mi? Travel sistemler cok buyuk ve agir kabin boylar cok pratik ve hafif ama yenidogan donemi icin kullanisli degil... siz bu işin içinden cikabildiniz mi?

Bende aynı ikilemdeyim ama kabin boy alcam bizim bebişler eylül sonu doğsa canım zaten 2 aydan önce çıkamıcaz dışarı ozamanda kabin boydada yatma pozisyonu var yatabiliyor travel sistem çok ağır tek elle katlanmıyor katlansada biri 7 kilo ise biri 15 kilo bide araba bagajına travel sistem sığmıyor bile

Rahim ağzı uzunluğumda her ultrasonda rutin bakılıyor bi sıkıntı yok ki söylemediler sana demekki
Benimde sancı açılma yok suyu iyi ama rahim ağzı kısa çıktı neden oldu hiç bilmiyorum eğer nts ler normal çıkarsa yarın çıkarsın dediler inş bakalım

Cnm hayırlısı olsun hakkında inşallah yarın çıkarsın 38 haftaları görürsün

Ben travel sistem kabin boy aldim.
3 ayliktan sonra kullanilabiliyor. fakat adaptorlerle sepet seklinde duz yatak ve araba puseti de takilabiliyor. zaten ilk 3 ay hava soguk cok disari cikmayiz diye dusunuyorum .
7 kilo civari araba toplam

Eklentiler

• FA368584-A6DC-4D25-9EB9-051A88F56291.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 77
  • 7817EB22-9FB5-44E7-8DD4-6DCD324F3D3C.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 77
Ben 24+ 3 de sonun da kadin dogum uzmanini gordum
Ama malesef kadina dogru duzgun ne ultrosonlari ne de tahlil sonuclarimi yollamislar diger polikinlikten

Her ay ultrasona giricekmisim cok sevindim tabi buna bebegin gelisimi duzgun ilerliyormu diye bakilcakmis.
Tansiyon plesantada sorun cikarabilir oda gelismesi engeller diye . O durum dada erken dogum olucak dedi.

30. hafta dan sonra da nst ile kalp atislarina duzenli olarak bakilcakmis.

Gebelik tansiyonuna donerse yada diabet cikarsa erken dogum olucak dedi. bende biliyorum dedim. Iki haftaya kadar butun bilgileri toparlayip tekrar goruscez .

-Sunshine bakarsin senden önce dogururum valla

bana arkadasim aldida 600 Kanada dolari burada da .
Kendisi Vista V2 modelini almisti . ( onada patronlar ortak almisti ) , 1250 kanada dolari civari ama cok hantal buyuk araba . ben istemedim ondan
Malum cnm bizim TL nin değeri belli biz alamayız bunu ama alma şansım olsa kesin alırdım harika bir şey iyi günlerde kullan

Malum cnm bizim TL nin değeri belli biz alamayız bunu ama alma şansım olsa kesin alırdım harika bir şey iyi günlerde kullan
benzer seyler kesin vardir canim. onemli olan cercevesinin hafifligi ve saglamligi. birde kumasi su gecirmesin , guneste rengi solmasin.

tesekkur ederim

Ben yeniyim ve msj konusunda acemiyim 27 haftadayiz biz

Ben travel sistem kabin boy aldim.
3 ayliktan sonra kullanilabiliyor. fakat adaptorlerle sepet seklinde duz yatak ve araba puseti de takilabiliyor. zaten ilk 3 ay hava soguk cok disari cikmayiz diye dusunuyorum .
7 kilo civari araba toplam
Bu markayi ilk kez duydum arastirayim bende. Siz nereden aldiniz?

Benim de gonlumden kabin boy geciyor. Dediginiz gibi kışın kaç kere dışarı çıkarız ki.. sonraki döneme yönelik olması daha avantaj sanki

Bu markayi ilk kez duydum arastirayim bende. Siz nereden aldiniz?

Benim de gonlumden kabin boy geciyor. Dediginiz gibi kışın kaç kere dışarı çıkarız ki.. sonraki döneme yönelik olması daha avantaj sanki
Uppababy diye bir marka , ben kanada dayim canim.

markasindan ziyada ayni tarz bisi secebilirsin. bana arkadasim ayni markanin puset ve yatak seklinde olan parcasini odunc verdi , bende o yuzden bu markayi aldim.

Kızlar şeker yükleme testini kimler yaptı? Yaptırmak istemeyen var mı? Bazı insanlar gereksiz ve zararlı görüyor yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…