Yan duruyor genel de fakat bazen bir baskı oluyor aşağıya o zaman anlayamıyorum işte kafa mı popomu 3 hafta var daha kontrele gidince sorucam bekleyebilirsem tabi
Kızlar bizim bugün kontrol günümüzdü. Büyüdüler artık yaa kocaman olmuş minnoşum. Tam 1.800 gr dedi doktor. Doğum pozisyonunu da almış geçen ay makat geliişti, bu ay baş geliş şeklindeymiş. Ve azıcık önden gidiyoruz biz de 32 haftalık çıktı ölçümleri, maşallah oğluşuma Size gölge gibi bir bal surat bırakıyorum aşağıya
Kızlar bizim bugün kontrol günümüzdü. Büyüdüler artık yaa kocaman olmuş minnoşum. Tam 1.800 gr dedi doktor. Doğum pozisyonunu da almış geçen ay makat geliişti, bu ay baş geliş şeklindeymiş. Ve azıcık önden gidiyoruz biz de 32 haftalık çıktı ölçümleri, maşallah oğluşuma Size gölge gibi bir bal surat bırakıyorum aşağıya
Büyüdüler tabii zaman geçiyor hızlı az kaldı miniklerimize kavuşmaya. Her birimiz 3 aydan düştük baksana senin takvinde 67 gün diyor resmen 2 ay kalmıs sağlıkla gelsiinler inşallah vakitlice
Büyüdüler tabii zaman geçiyor hızlı az kaldı miniklerimize kavuşmaya. Her birimiz 3 aydan düştük baksana senin takvinde 67 gün diyor resmen 2 ay kalmıs sağlıkla gelsiinler inşallah vakitlice
Eveet teyzesi eli :))
Ama güneş narincik, ve de çok güzel bir kız olacak ondan annesi Erkek bebekler anne karnından iri oluyormuş daha. Ahh biz kadınlar güzelleştiriyoruz Dünyayı
Benim çok kalmadı ama sizi bilmem
Geri sayımı 8 aydan yapsam daha iyiymiş
Ben de kasığımda ince ince kemikleri hissedince arada kaktırıyorum ileriye
ama tutmaya korkuyorum
Sağ kasık üstünde kafası var onu seviyorum arada çok güzel değil mi yaaa
İnşallah, inşallah melek olurlar ama bizim meleğimiz olsunlar eşim de şimdiden kendi haylazlıklarına eşlikçi geliyormuş gibi davranıyor
Valla hiç belli olmaz, yata yata şu kadar ayı geçirirsin bakarsın atarsa Eylül
Oy küçük kuş ona telkinlerimizi yolluyoruz bol bol daha gelmek yok, orada duracaksın ona göre küçük kız
Hiç belli olmaz o haylazcı kime eşlikçi olur
Çocuklar babayı tutar gibi olsa da daima annecidir.
Ya inşallah ama hiç umudum yok kilo adına düzenli kilo alsın da başka bişey istemem
Bakalım hala bekliyoruz güya 2.30du randevu, 3 oldu hala çağıran yok.
Sen Güneş ismini söylediğinden beri benim aklıma hep minyon bir kız cocugu geliyor ki şöyle kumral saçlı beyaz tenli gözlerinin içi gülen birde üzerinde sarı elbise detayı sen onu nelerle beslersin hem annesii. Hamileliğin başından beri burda herkesin her konuda sorunlarında araştırmalarında yardımcı oluyorsun. Güneş hanım sayesinde senin ek gıda bilgi deneyimlerinden yapacağın vitaminli şeylerden biziö çocuklardan yararlanıır hem
Ya inşallah ama hiç umudum yok kilo adına düzenli kilo alsın da başka bişey istemem
Bakalım hala bekliyoruz güya 2.30du randevu, 3 oldu hala çağıran yok.
Allah nasip etsin yeterki birşey olacak oldu mu önünde hiçbir engel kalmaz. Sen yüreğini ferah tut
Bende çok bekledim bugün doktorun kapısında yarım saat gecikmeli zor girdim. Bundan sonra tövbe ettim. Cuma ve pazartesiye randevu almayacağım. Heryer curcuna oluyor nedense
Merhaba. Eğer elinizde şeker ölçüm cihazı varsa kendiniz hergun ölcmeyi göze alabiliyorsaniz yaptırmayın. Ama şunu söyleyeyim 26.haftamdayim, sadece 4 kilo aldım başından beri, hiç odemim yok,ailemde kimsede şeker yok, hiçbir sorun olmadı bebekte normal ilerliyor kilosu gayet iyi ama gebelik sekerim çok yüksek Cikti. Yani hiç belli olmuyor çok şaşırdık bizde
Yaa çok geçmiş olsun peki nasıl bir yol izlemek gerekiyor bu durumda nelere dikkat ediyorsunuz benim ilk hamileliğimde fazla kilo almıştım ve şeker yüklemesi yapılmisti ancak bişey çıkmamıştı bu defa doktor sadece kan tahlili ile şeker değerlerine baktı en son
Allah nasip etsin yeterki birşey olacak oldu mu önünde hiçbir engel kalmaz. Sen yüreğini ferah tut
Bende çok bekledim bugün doktorun kapısında yarım saat gecikmeli zor girdim. Bundan sonra tövbe ettim. Cuma ve pazartesiye randevu almayacağım. Heryer curcuna oluyor nedense
Doktordan çıktık, bebek 1 kilo şu an. Normalde 1500 civarında olmalı dedi doktor. Tekrar perinatologa yönlendirdi. Uzuv boyutları normal ama kilo alım hızı az gibi durduğu İçin, perinatologun söylemine göre 4-5 hafta daha içeride tutabiliriz dedi. Duruma göre 35-36 haftalıkken bebeği alırız diyor. Haftaya gene doktordayız hadi bakalım