2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar bizim bugün kontrol günümüzdü. Büyüdüler artık yaa kocaman olmuş minnoşum. Tam 1.800 gr dedi doktor. Doğum pozisyonunu da almış geçen ay makat geliişti, bu ay baş geliş şeklindeymiş. Ve azıcık önden gidiyoruz biz de 32 haftalık çıktı ölçümleri, maşallah oğluşuma Size gölge gibi bir bal surat bırakıyorum aşağıya

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-07-29 at 11.53.13.webp
    28 KB · Görüntüleme: 84

Büyüdüler tabii zaman geçiyor hızlı az kaldı miniklerimize kavuşmaya. Her birimiz 3 aydan düştük baksana senin takvinde 67 gün diyor resmen 2 ay kalmıs sağlıkla gelsiinler inşallah vakitlice

Büyüdüler tabii zaman geçiyor hızlı az kaldı miniklerimize kavuşmaya. Her birimiz 3 aydan düştük baksana senin takvinde 67 gün diyor resmen 2 ay kalmıs sağlıkla gelsiinler inşallah vakitlice
Dimi valla sen söyleyince bi irkildim hopecim Aminn inşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuştursun her birimizi o günlere

ayy kız çenedeki de el mi yoksaaaa
maşallah
benim cocik de sabah 1300 lü bi şey çıktı daha. önden giden bebelere azcık imrenmiyor değilim ama neyss

maşallah
benim cocik de sabah 1300 lü bi şey çıktı daha. önden giden bebelere azcık imrenmiyor değilim ama neyss
Eveet teyzesi eli :))
Ama güneş narincik, ve de çok güzel bir kız olacak ondan annesi Erkek bebekler anne karnından iri oluyormuş daha. Ahh biz kadınlar güzelleştiriyoruz Dünyayı

Valla hiç belli olmaz, yata yata şu kadar ayı geçirirsin bakarsın atarsa Eylül
Oy küçük kuş ona telkinlerimizi yolluyoruz bol bol daha gelmek yok, orada duracaksın ona göre küçük kız
Hiç belli olmaz o haylazcı kime eşlikçi olur
Çocuklar babayı tutar gibi olsa da daima annecidir.

Maşallah size darısı bize

maşallah

Sen Güneş ismini söylediğinden beri benim aklıma hep minyon bir kız cocugu geliyor ki şöyle kumral saçlı beyaz tenli gözlerinin içi gülen birde üzerinde sarı elbise detayı sen onu nelerle beslersin hem annesii. Hamileliğin başından beri burda herkesin her konuda sorunlarında araştırmalarında yardımcı oluyorsun. Güneş hanım sayesinde senin ek gıda bilgi deneyimlerinden yapacağın vitaminli şeylerden biziö çocuklardan yararlanıır hem

Ya inşallah ama hiç umudum yok kilo adına düzenli kilo alsın da başka bişey istemem
Bakalım hala bekliyoruz güya 2.30du randevu, 3 oldu hala çağıran yok.
Allah nasip etsin yeterki birşey olacak oldu mu önünde hiçbir engel kalmaz. Sen yüreğini ferah tut
Bende çok bekledim bugün doktorun kapısında yarım saat gecikmeli zor girdim. Bundan sonra tövbe ettim. Cuma ve pazartesiye randevu almayacağım. Heryer curcuna oluyor nedense

Yaa çok geçmiş olsun peki nasıl bir yol izlemek gerekiyor bu durumda nelere dikkat ediyorsunuz benim ilk hamileliğimde fazla kilo almıştım ve şeker yüklemesi yapılmisti ancak bişey çıkmamıştı bu defa doktor sadece kan tahlili ile şeker değerlerine baktı en son

Evet ya pazartesi cuma randevuları çok kalabalık oluyor

Doktordan çıktık, bebek 1 kilo şu an. Normalde 1500 civarında olmalı dedi doktor. Tekrar perinatologa yönlendirdi. Uzuv boyutları normal ama kilo alım hızı az gibi durduğu İçin, perinatologun söylemine göre 4-5 hafta daha içeride tutabiliriz dedi. Duruma göre 35-36 haftalıkken bebeği alırız diyor. Haftaya gene doktordayız hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…