2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun dayanalım son 2 ay
Benim ellerim pert, sabah kalkıyorum şiş. Zaten birini artık hissetmiyorum da öteki de sabahları şişmiş olarak uyanıyorum. Açıkçası akşamları tuzlu su yapsan ayaklarını koysan o da rahatlatır gibi geldi. Tuzlu yiyecekleri bırak, tuzsuz ekmek ye. Tatlı konusuna da dikkat edersen biraz önüme geçersin belki

Bu aralar çok yorgun hissediyorum kendimi, 2.30da doktor randevum var. Bakalım bizim kuş ne yapıyor...
2 gündür bizimkinin baya hareketleri belirginleşti, dün akşam uyurken ilk defa ayaklarını hissettim. 2 tarafa karnımda açtı bacakları dayadı öyle, çok komik bir çocuk daha şimdiden beni çok güldürüyor :)

Güzel haberlerle gel insallah canım beniim

Bak sana örnek bi görüntü ekliyorum. bu benim 14 mm düşen rahim ağzı görüntüsü
O V şekli açıklığı cimcimenin ufacık ayağıyla bir tekmeliyişi var
Ya bu güneş hanım çok azimli ve hırslı nasılda açmış orayı tam cimcime ama biraz daha sabredecek yapcak bir sey yok

amaaaan nasıl olmuş.. cimcime tam cimcime hemde..
doğacam da doğacam diyo :)))))
ay senin bıcırığın da maşallahı var anneciğine de pek düşkün sanırım. hastanelerde yalnız bırakmayacakmış :):)
maşallah içim gidiyor.

ah balayımı da yaşayamadııım kasılmalara rağmen 2. trimester ın kıymetini bilememişiz
iyi oldu gerçekten yanımda biri olması psikolojime iyi geliyor :)

keşke şu ultrasın fotoğrafında ayağı da yakalayabilseymişiz çıkarır gösterirdim al bak bakalım bana neler ettin diye

hadi bugün çok güzel haberlerle gel inşallah kuzucum
damadım büyüyo baksana, çocuğum sana mesaj verebilmek için daha ne yapsın

Ya bu güneş hanım çok azimli ve hırslı nasılda açmış orayı tam cimcime ama biraz daha sabredecek yapcak bir sey yok
babasına çekmiş hem seviyor hem de hayatı azıcık zorlaştırıyor çekeceğimiz var valla
ayağa kalkınca elimle tutuyorum çıkmasın diye elimi tekmeliyo durcak inşallah teyzesi seferber olduk

Sanki hafta dönümlerinde daha büyüyolar ya bakıyorum iyice ayak el bişeler geliyo elime bazen de gerilip bi koyuyo yanlarım acıyo :) siz kaç haftaya düşürdünüz kontrolü ben yine bi ay sonra dedim ama üç haftada mı gitsem
inşallah hepimiz su gibi geçirelim bu haftaları

@bir_umut_yasamak sen nasıl oldun?

Senin kıza uygun bi mısra biliyorum ilerde atarlı ergen olunca şunu paylaşır : Bu muydu uğruna annemin karnını tekmelediğim dünya? Ahaha

Ooo o kadar yaniben şimdiden aşağıda hissediyorum tekmeleri cikicak gibi sızlatıyor

Ooo o kadar yaniben şimdiden aşağıda hissediyorum tekmeleri cikicak gibi sızlatıyor
açılma yapıyosa eğer yırtılıyor gibi bi acı veriyor gerçekten adım atamıyor oturduğun yerde bacaklarını kapama ihtiyacı hissediyorsun.
öyle olmadığı müddetçe oy yavrum oy guzzum büyüyo diyip sevmeye devam

Evet bu haftada baya atağa geçti. Maşallah seninkine Hareketler gittikçe belirginleşecek
Benim biraz kilo alımı yavaş ilerliyor, 3 hafta kadar geriden geliyor diye bugün çağırdı doktorum, bir de bacak boyu ve kafa çevresi de 3 hafta geri, bakalım bugün neler olacak
Aslında ayda bir iyi bir zaman kontrol İçin, son zamanlar haftada bir çağıracaklarmış insan geriliyor…

2. trimester rahattı canım ama bunu da rahat atlatacağız şunun şurasında ne kaldı ki
Valla büyüyor canım, ayaklarını tuttum iki taraflı dün gece çok tuhaf bir duyguydu Annemdeydim dün, inanamadım hatta sordum kadını uyandırıp bundan sonra uzuvlarını daha da çok hissedersin dedi
Babalara benzemesinler mümkünse aman, özellikle huydan, hayatı zorlaştırmak açısından en azından. Annelerinin melekleri olacak onlar

Ayaklarını mı? Tuttun

Benim çok kalmadı ama sizi bilmem
Geri sayımı 8 aydan yapsam daha iyiymiş
Ben de kasığımda ince ince kemikleri hissedince arada kaktırıyorum ileriye
ama tutmaya korkuyorum
Sağ kasık üstünde kafası var onu seviyorum arada çok güzel değil mi yaaa

İnşallah, inşallah melek olurlar ama bizim meleğimiz olsunlar eşim de şimdiden kendi haylazlıklarına eşlikçi geliyormuş gibi davranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…