Geçmiş olsun dayanalım son 2 aygüzel hamişler ödem konunuz nasıl ayaklarımı gören üzülüyor nasıl şişmiş diye suyu cok içiyorum ama bütün gün işte şiştikçe şişiyor. kilo olarakta öyle okdr az yiyorum ama toplamda 10kilo aldım eskiden cok cok yerdm kilom sabıtti. su bebelerimizi bir sağlıkla alalım eski halimize dönüşmeyi konusalım
27.hafta canım 9 gün önce gittiğim de 960 grm di kilosu 1 hafta önde baş çevresi 2 hafta önde dedilerSen kaçıncı haftada sin göremedim bebiş kaç grm
Bu aralar çok yorgun hissediyorum kendimi, 2.30da doktor randevum var. Bakalım bizim kuş ne yapıyor...
2 gündür bizimkinin baya hareketleri belirginleşti, dün akşam uyurken ilk defa ayaklarını hissettim. 2 tarafa karnımda açtı bacakları dayadı öyle, çok komik bir çocuk daha şimdiden beni çok güldürüyor :)
Ben anlamadım kilo alsak bi dert almasak bi dertbende hep son 3 kontroldur 86.5-87.5 arasi cikiyorum , doktorum diyorki nasil kilo almadinal biraz dedi
Tamam canım çok teşekkür ederiiiimCanım cibinlik her şeye uyuyor yatak korumalık için ölçü veriyorsun istiyorsan takılır bir bak istersen instagram sitesinebonibum
İyi iyi güzel bence akşam yemekten sonrada yürüyüş yap mutlaka o şekeri dengeliyorSabah olctum 131 çıktı idare eder sanırım ama duyduğum kadarıyla akşam artarmis buna sukur diyorum öğlen ve akşamda böyle çıkarsa yırttım sanırım
Ya bu güneş hanım çok azimli ve hırslıBak sana örnek bi görüntü ekliyorum. bu benim 14 mm düşen rahim ağzı görüntüsü
O V şekli açıklığı cimcimenin ufacık ayağıyla bir tekmeliyişi var
doğacam da doğacam diyo :)))))amaaaan nasıl olmuş.. cimcime tam cimcime hemde..
Umutsuz olma kuzum benim, evet hepimiz bir bunalmışlıktan kaçıp biraz buralara sığınıyoruz ama öyle veya böyle çok az bir zaman dilimimiz kaldı.
Bu arada annenin gelmiş olmasına yanında olmasına çooook sevindim. Daha rahat olacaksın bundan sonra.
Ay afacana bak, abi olacak kolay mı :)
Heyecanlanır tabii.
Maşallah küçük kuş ama o ayağı sok bakalım içeri :)
Daha çok zaman var çok :)
Öyle erkenden gelmek yok
hadi bugün çok güzel haberlerle gel inşallah kuzucumBu aralar çok yorgun hissediyorum kendimi, 2.30da doktor randevum var. Bakalım bizim kuş ne yapıyor...
2 gündür bizimkinin baya hareketleri belirginleşti, dün akşam uyurken ilk defa ayaklarını hissettim. 2 tarafa karnımda açtı bacakları dayadı öyle, çok komik bir çocuk daha şimdiden beni çok güldürüyor :)
babasına çekmiş hem seviyor hem de hayatı azıcık zorlaştırıyorYa bu güneş hanım çok azimli ve hırslınasılda açmış orayı tam cimcime ama biraz daha sabredecek yapcak bir sey yok
Bu aralar çok yorgun hissediyorum kendimi, 2.30da doktor randevum var. Bakalım bizim kuş ne yapıyor...
ya da şöyle değiştirelim miSenin kıza uygun bi mısra biliyorum ilerde atarlı ergen olunca şunu paylaşır : Bu muydu uğruna annemin karnını tekmelediğim dünya? Ahaha
Ooo o kadar yanidoğacam da doğacam diyo :)))))
ay senin bıcırığın da maşallahı var anneciğine de pek düşkün sanırım. hastanelerde yalnız bırakmayacakmış :):)
maşallah içim gidiyor.
ah balayımı da yaşayamadııımkasılmalara rağmen 2. trimester ın kıymetini bilememişiz
iyi oldu gerçekten yanımda biri olması psikolojime iyi geliyor :)
keşke şu ultrasın fotoğrafında ayağı da yakalayabilseymişizçıkarır gösterirdim al bak bakalım bana neler ettin diye
hadi bugün çok güzel haberlerle gel inşallah kuzucum
damadım büyüyo baksana, çocuğum sana mesaj verebilmek için daha ne yapsın
babasına çekmiş hem seviyor hem de hayatı azıcık zorlaştırıyorçekeceğimiz var valla
ayağa kalkınca elimle tutuyorum çıkmasındiye elimi tekmeliyo durcak inşallah teyzesi seferber olduk
açılma yapıyosa eğer yırtılıyor gibi bi acı veriyor gerçekten adım atamıyor oturduğun yerde bacaklarını kapama ihtiyacı hissediyorsun.Ooo o kadar yaniben şimdiden aşağıda hissediyorum tekmeleri cikicak gibi sızlatıyor
Evet bu haftada baya atağa geçti. Maşallah seninkineSanki hafta dönümlerinde daha büyüyolar ya bakıyorum iyice ayak el bişeler geliyo elime bazen de gerilip bi koyuyo yanlarım acıyo :) siz kaç haftaya düşürdünüz kontrolü ben yine bi ay sonra dedim ama üç haftada mı gitsem
2. trimester rahattı canım ama bunu da rahat atlatacağız şunun şurasında ne kaldı ki
ah balayımı da yaşayamadııımkasılmalara rağmen 2. trimester ın kıymetini bilememişiz
iyi oldu gerçekten yanımda biri olması psikolojime iyi geliyor :)
keşke şu ultrasın fotoğrafında ayağı da yakalayabilseymişizçıkarır gösterirdim al bak bakalım bana neler ettin diye
hadi bugün çok güzel haberlerle gel inşallah kuzucum
damadım büyüyo baksana, çocuğum sana mesaj verebilmek için daha ne yapsın
babasına çekmiş hem seviyor hem de hayatı azıcık zorlaştırıyorçekeceğimiz var valla
ayağa kalkınca elimle tutuyorum çıkmasındiye elimi tekmeliyo durcak inşallah teyzesi seferber olduk
Ayaklarını mı? Tuttun2. trimester rahattı canım ama bunu da rahat atlatacağız şunun şurasında ne kaldı ki
Valla büyüyor canım, ayaklarını tuttum iki taraflı dün gece çok tuhaf bir duyguyduAnnemdeydim dün, inanamadım hatta sordum kadını uyandırıp bundan sonra uzuvlarını daha da çok hissedersin dedi
Babalara benzemesinler mümkünse aman, özellikle huydan, hayatı zorlaştırmak açısından en azından. Annelerinin melekleri olacak onlar
Benim çok kalmadı ama sizi bilmem2. trimester rahattı canım ama bunu da rahat atlatacağız şunun şurasında ne kaldı ki
Valla büyüyor canım, ayaklarını tuttum iki taraflı dün gece çok tuhaf bir duyguyduAnnemdeydim dün, inanamadım hatta sordum kadını uyandırıp bundan sonra uzuvlarını daha da çok hissedersin dedi
Babalara benzemesinler mümkünse aman, özellikle huydan, hayatı zorlaştırmak açısından en azından. Annelerinin melekleri olacak onlar
Ben daha ayırt edemiyorum neresi ayağı eli kafa ve popoyu da belki karıştırıyorum dur o yüzden şaşırdımAyaklarını mı? Tuttun
Benimki aylardır kafa sağda duruyor. artık ele de minik şişlik gibi gelip, elimin altından kaymaya başladıBen daha ayırt edemiyorum neresi ayağı eli kafa ve popoyu da belki karıştırıyorum dur o yüzden şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?