2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bende ufaktan panik basladi galiba , aksamlari boyle kalp carpintisi tutuyor ara ara

Günaydın kızlar.. bende yatıyorum sabahtan beri.. gece uyuyamadığım için sabah salak gibi oluyorum.. ben adanada büyümüş biri olarak sıcaktan bu kadar etkilendiğimi hatırlamıyorum

Allah dayanma gücü versin hepimize şu mübarek cuma günü hürmetine rahatsızlığı olan tüm anne adaylarına sağlık sıhhat sabır versin

Dün yoruldum aslında bide.. arkadaşlarla çok ağırlaşmadan yemeğe gidelim dedik sonra oğlumu arkadaşlarının yanına götürdüm çok özlemiş yavrum onları da ayrılamadık ordan hemen derken eve gelişimiz geceyi buldu.. yoruldum ister istemez ama bu defa da sıcaktan yatamadım.. inşAllah toparlanırım bir an önce

Sıcaklar herkesi etkiliyor maalesef sen nerede yaşıyorsun?

-Sunshine canım Hayyalden haber alirsan bizimle de paylaşırsin değil mi ?
Hayyal
kuzum hastanede telefonu pek çekmiyor, giremediğini söyledi.
sabaha kadar nstdeydi. hastanede yemek de yedirmemişler bu saate kadar aç durdu. bu kadar uzun süre aç durarak bebeğin ne kadar hareketli olmasını bekliyorlar anlamıyorum..
dün perinatolog doğum için maksimum 2 hafta süre vermiş. sabah ise nst sonucunda 34 ü de görebiliriz demişler.
bir sürü farklı doktor bir sürü farklı görüş.
1 saat sonra yeniden tüp bebek doktoruna muayene olacak, yolda muhtemelen. inşallah bi atlatsın.
hayırlı haberlerle gelsin diye dua ediyorum ben de.

Benim de korkularım arttığı için pek sık girmemeye karar vermiştim bugün çünkü direkt sancı yapıyo bana aynalıyorum biri sancım var deyince bana da geliyo
Günaydın kizlarr nasıl gidiyor Hayyal dualarımız seninle iki gündür sol göğsüm ağrıyor doluyor sanırım ellemiyorum da sut gelir diye süt u gelen var mı?

Sütüm bu gece gelmiş benim dün ağrılı kasılmalarım olmuştu ondan mı bilmiyorum

Hayyal Hastanede olması bizi rahatlattı gözlem altında daha iyi olacak inşallah

bende ufaktan panik basladi galiba , aksamlari boyle kalp carpintisi tutuyor ara ara
Ayy bende öyleydim bir ara bir ay önce kadar sonra Kağan Kocatepe yi izledim 2000li yıllarda yaşanan sıkıntıların artık olmadığını o esnada herşeyin bir çözümü olduğunu söyledi rahatlamıştım izle istersen canım sezaryen yapacak anneleri neler bekliyor"du sanırım ismi videonun

çapadaydı memnun kalmadı hiç süreçten. çıkacaktı oradan.
başka bi hastaneye geçme ihtimali var ama önce tüp bebek doktoru muayenesi belirleyici olacak sanırım.

Siz hepiniz sezeryan mısınız spice sen de mi yurtdışındasın die normal yaparsın sandım
çapadaydı memnun kalmadı hiç süreçten. çıkacaktı oradan.
başka bi hastaneye geçme ihtimali var ama önce tüp bebek doktoru muayenesi belirleyici olacak sanırım.

Bu güneş hanım ve doruk bey ne yapmak nereye varmak istemektedir böyle anlaşmış olmasınlar sakın ama yok yok içimden 34ü geçeceğiniz geliyor hep

Çok sıcak ya bir de orada nem yok çok sıcak olmaz diyor herkes diyorum bir de gelin burada yaşayın bakalım ne oluyor. Bizim ev sahibi de ben gelicem dedi de çıkartıyor evler çok pahalı biz de araştırmanın orada oturuyoruz talaytepede evler çok arttı napcaz bilmiyorum şuan maddi olarak da çok sıkıntıdayis hastane işleri vs yüzünden yok ben ona gitmedim benim doktor Diyarbakır Memorial Aydın Ilgın çok seviyorum doktorumu hayatımı kurtaran doktor. Ona da bı bakabilirsin istersen bazen ileri hafta olan gebelere bakmayabiliyormus ama sen tayin sebebiyle geldiğin için bakar belki

Annemle,kocamda yasakladı bana ama ben giriyorum çünkü ben burda kim ne yaşarsa sanki kendi başıma gelmiş gibi hissedip yaşıyorum okadar üzülüyorumki gün içinde hep aklımda mesela -Sunshine ve Hayyal dualarım hep onlarla şu ağustos sonunu bir görsek Allah’ın izniyle hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…