Ben de öyle düşünmüştüm yemesem normal e döner mi diye demek alakası yokVala bebek büyük olsa ayrı dert canım, küçük olsa ayrı dert. Bide dedim dr a türkiyede hiç yemek yemesem büyümesi yavaşlar belki dedim. Ne yapsan olmaz dedi senden yer bu sefer dediİnşallah hepimiz saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alacagız kızlar
Bizim oturduğumuz yerde talaytepe diye geçiyor sanırım canım zorla bulduk onu da. Eşim sabahtan aksama kadar gezmisti emlakcilar bile sallıyordu bi de tam tayin dönemi diye herkes önceden ayarlamış bile. Rabbim yardımcınız olsun inşallah gönlüne göre bi yer bulabilirsinÇok sıcak ya bir de orada nem yok çok sıcak olmaz diyor herkes diyorum bir de gelin burada yaşayın bakalım ne oluyor. Bizim ev sahibi de ben gelicem dedi de çıkartıyor evler çok pahalı biz de araştırmanın orada oturuyoruz talaytepede evler çok arttı napcaz bilmiyorum şuan maddi olarak da çok sıkıntıdayis hastane işleri vs yüzündenyok ben ona gitmedim benim doktor Diyarbakır Memorial Aydın Ilgın çok seviyorum doktorumu hayatımı kurtaran doktor. Ona da bı bakabilirsin istersen bazen ileri hafta olan gebelere bakmayabiliyormus ama sen tayin sebebiyle geldiğin için bakar belki
sahibindende bakıyorum sitelerde 5 ten aşağı yok memursenler 3 bucuga çıkartmışlar kiraları napcaz bilmiyorum 1250 ye oturuyorduk biz bir de. Tayin donemi olduğu için ev sahipleri kiraları aşırı arttırdı burda. Arkadaşım sitede 1000 TL ye oturuyor bulunduğu sitenin kiraları 6 olmuş şuan ve aidatı da 600 e çıkmışBizim oturduğumuz yerde talaytepe diye geçiyor sanırım canım zorla bulduk onu da. Eşim sabahtan aksama kadar gezmisti emlakcilar bile sallıyordu bi de tam tayin dönemi diye herkes önceden ayarlamış bile. Rabbim yardımcınız olsun inşallah gönlüne göre bi yer bulabilirsinsözleşme yok muydu hemen pat diye çıkın diyor size?
Sıkıntıda olmanız çok normal canım ekstra çıkan her şey insanı maddi açıdan çok zorluyor. Evde bisey bile bozulmasın istiyor insan hayat o kadar pahalı ki..
Bakarim canım bende de o endişe vardı bazı doktorlar almıyorlarmış hafta ilerledi diye hatta bende insülin kullanıyorum acaba kabul eder mi falan diye düşündüm direk riske girmek istemiyorlar. Ama şükür öyle bisey demedi sadece tüm testleri yaptırıp yaptırmadigimi sordu doktor için yeterli oldu sanirim
Rabbim sağlıklı hamilelikler sağlıklı ve zamanında doğumlar sağlıklı bebisler nasıp etsin sizlereHayırlı cumalar kızlaar. Rabbim herkesin kalbine ferahlık nasip etsiin bol bol dua etmek lazım Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla alalım hepimiz kuzularımızı kucağımıza. Burda herkesin yaşadığı süreç birbirinden bambaşka ama bir kez konusulmuştu sağlıklı gebelik geçirenler pek buraya uğramıyor sanıyorum. Yada işte hemen hamile kalan tedavisiz vs az uğraşla hamile kalanlar burda pek bulunmuyor. İsimlerimizi vs bilmiyoruz ama bir şey kafamıza takıldığında bir sorun yaşadığımız tanımadığımız insanlardan dua alıyoruz psikolojik destek alıyoruz onun bile etkisi farklı oluyor bende. Zaten çok absürt durumlarda doğru acilde oluyoruz işimiz bitip sonuç alınca buraya yazıyoruz çoğumuz. Sağlıkla gelecek yavrularımıız dua edelim inşallah bol bol hem kendimize hem birbirimize. Hangimizin duası kabul olur bilinmez kızlar birbirimizi unutmayalım sağlıkla sıhhatle bitsin bu süreçlerimiz herkesin içine ferahlık nasip etsin Rabbim
Kabızlık için magnezyum iyi geliyor onun dışında magnezi kalsine yazmıştı doktorum bana. Magnezi kalsineyi kullanmamıştım hiç sezaryen sonrası gaz cikartamayinca onu verdiler içtim sonraki 2 gün bagirsaklarim gurul gurul etti hep baya bozdu bagirsaklarimi ilaçKızlar reflü ve kabızlık için ilaç kullanan var mı aranızda ?
inşallah iyi olacak Allah yardımcısı olsun inşallahHayyal
kuzum hastanede telefonu pek çekmiyor, giremediğini söyledi.
sabaha kadar nstdeydi. hastanede yemek de yedirmemişler bu saate kadar aç durdu. bu kadar uzun süre aç durarak bebeğin ne kadar hareketli olmasını bekliyorlar anlamıyorum..
dün perinatolog doğum için maksimum 2 hafta süre vermiş. sabah ise nst sonucunda 34 ü de görebiliriz demişler.
bir sürü farklı doktor bir sürü farklı görüş.
1 saat sonra yeniden tüp bebek doktoruna muayene olacak, yolda muhtemelen. inşallah bi atlatsın.
hayırlı haberlerle gelsin diye dua ediyorum ben de.
Kabızlık için duphalac içebilirsin gebeliğe uygun zaten. Reflü değil de mide yanması çok oluyor bende gavsin kullanıyorum, gaviscon da olur aynı şey.Kızlar reflü ve kabızlık için ilaç kullanan var mı aranızda ?
Malesef ama hepimiz bu haftalara gelmisken anlatmayayim herkezi panie sokmaya gerek yok tek tavsiyem sezaryen olacaklara genel anestezi tercih edin olabilirZor bir sezaryen mi gecirdin ki
Banada magnezyum vermişti fakat ağrı için olduğunu söylemişti o yüzden kullanmamıştım, hemen başlıyorum o hâldeKabızlık için magnezyum iyi geliyor onun dışında magnezi kalsine yazmıştı doktorum bana. Magnezi kalsineyi kullanmamıştım hiç sezaryen sonrası gaz cikartamayinca onu verdiler içtim sonraki 2 gün bagirsaklarim gurul gurul etti hep baya bozdu bagirsaklarimi ilaç
Dayanılacak gibi değil, hemen çıkışta almaya gideceğim. Çok Teşekkür ederimKabızlık için duphalac içebilirsin gebeliğe uygun zaten. Reflü değil de mide yanması çok oluyor bende gavsin kullanıyorum, gaviscon da olur aynı şey.
Ben gasvin isimli bir şurup kullanıyorum canım zorda kalırsam rennie tablet kabızlık eskiden çok vardı hamilelik ile geçti sanırım vitaminleri tam aldığım için kabız olmuyorum 1-2 kez zorlandım o zaman duphalac şurup kullandım geçtiKızlar reflü ve kabızlık için ilaç kullanan var mı aranızda ?
Tam zamanında denk gelmiş kolay taşınmalar huzur bulacağın evler diliyorum sana arkadaşımsahibindende bakıyorum sitelerde 5 ten aşağı yok memursenler 3 bucuga çıkartmışlar kiraları napcaz bilmiyorum 1250 ye oturuyorduk biz bir de. Tayin donemi olduğu için ev sahipleri kiraları aşırı arttırdı burda. Arkadaşım sitede 1000 TL ye oturuyor bulunduğu sitenin kiraları 6 olmuş şuan ve aidatı da 600 e çıkmışSözleşme var Eylül'de bitiyor o zamana kadar müddet verdi işte ama takip edecek eşim eğer kendi gelmeyip kiracı koyarsa mahkemeye verecek çünkü yasak 3 sene kiracı koyamıyor kendisi çıkarttığı zaman. Evet hayat çok pahalı herşey çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun bir de şuan ev taşımak en az 12-13 bin gidecek emlakcidan falan bulunursa bir de tasimasiydi bilmem nesiydi
Bakalım bı denersin görüşürsün istersen çok doktor gezdim bı Memorial ve batı hastanesi kalmıştı bu gittiğim doktoru da tavsiye üzerine buldum 1 yıldır bu doktora gidiyorum tedavi edip hamile kalmıştım başından beri bu doktordayim para için uğraşan doktor da değil acil birşey gördüğü zaman hastaneye falan yatırıyor mesela. Gereksiz testler falan yapmıyor çok dikkatli ilgili bir doktor. Bebeğimi kaybettiğimizde il dışındaydı dönünce baş sağlığı için falan aradı konuştu mesela o sırada memlekette olduğum için herhangi bir doktora git tahlillerini yaptır ultrason cektir bana gönder değerlendireceğim falan dedi mesela. Yarın da bı muayeneye gidicem bakalım neler konuşacağız ne kadar süre hamile kalmam riskli falan diye
Hiç şaşırmadım biliyo musun canım fiyatlara, hayat pahalı da insanlar da çıkarcı işte kimse dönüpte kendine bakmıyor. Bizde 2600e zor bulduk aidat 190 tlidi devlet bu ay 360a çıkarmış. Bizim haziran da baktığımız 2500 3000 tl olan evler şimdi 4 5 olmuştur kesin. Sanki aradan çok zaman geçmiş gibi.sahibindende bakıyorum sitelerde 5 ten aşağı yok memursenler 3 bucuga çıkartmışlar kiraları napcaz bilmiyorum 1250 ye oturuyorduk biz bir de. Tayin donemi olduğu için ev sahipleri kiraları aşırı arttırdı burda. Arkadaşım sitede 1000 TL ye oturuyor bulunduğu sitenin kiraları 6 olmuş şuan ve aidatı da 600 e çıkmışSözleşme var Eylül'de bitiyor o zamana kadar müddet verdi işte ama takip edecek eşim eğer kendi gelmeyip kiracı koyarsa mahkemeye verecek çünkü yasak 3 sene kiracı koyamıyor kendisi çıkarttığı zaman. Evet hayat çok pahalı herşey çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun bir de şuan ev taşımak en az 12-13 bin gidecek emlakcidan falan bulunursa bir de tasimasiydi bilmem nesiydi
Bakalım bı denersin görüşürsün istersen çok doktor gezdim bı Memorial ve batı hastanesi kalmıştı bu gittiğim doktoru da tavsiye üzerine buldum 1 yıldır bu doktora gidiyorum tedavi edip hamile kalmıştım başından beri bu doktordayim para için uğraşan doktor da değil acil birşey gördüğü zaman hastaneye falan yatırıyor mesela. Gereksiz testler falan yapmıyor çok dikkatli ilgili bir doktor. Bebeğimi kaybettiğimizde il dışındaydı dönünce baş sağlığı için falan aradı konuştu mesela o sırada memlekette olduğum için herhangi bir doktora git tahlillerini yaptır ultrason cektir bana gönder değerlendireceğim falan dedi mesela. Yarın da bı muayeneye gidicem bakalım neler konuşacağız ne kadar süre hamile kalmam riskli falan diye
Canım sen nasılsın bebek hareketlerinde var mı değişme? Bende dayanamadım yarına randevu aldım bakalım inşallah bi sorun yokturHayırlı cumalar kızlaar. Rabbim herkesin kalbine ferahlık nasip etsiin bol bol dua etmek lazım Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla alalım hepimiz kuzularımızı kucağımıza. Burda herkesin yaşadığı süreç birbirinden bambaşka ama bir kez konusulmuştu sağlıklı gebelik geçirenler pek buraya uğramıyor sanıyorum. Yada işte hemen hamile kalan tedavisiz vs az uğraşla hamile kalanlar burda pek bulunmuyor. İsimlerimizi vs bilmiyoruz ama bir şey kafamıza takıldığında bir sorun yaşadığımız tanımadığımız insanlardan dua alıyoruz psikolojik destek alıyoruz onun bile etkisi farklı oluyor bende. Zaten çok absürt durumlarda doğru acilde oluyoruz işimiz bitip sonuç alınca buraya yazıyoruz çoğumuz. Sağlıkla gelecek yavrularımıız dua edelim inşallah bol bol hem kendimize hem birbirimize. Hangimizin duası kabul olur bilinmez kızlar birbirimizi unutmayalım sağlıkla sıhhatle bitsin bu süreçlerimiz herkesin içine ferahlık nasip etsin Rabbim
Yaaa benim de spinal çok iyi geçti tam tersi hatta ilk kalkisim sonrası falan çok ağrım olmadı akşam 8de çıktım ameliyattan bı kere iğne ve serum takıldı gece boyunca hiç taktirmadim ağrılar dayanılacak gibiydi tek sıkıntım yatıp kalkarken birinden destek alıyordum kalkınca nefesim kesiliyordu açıdan ama yine fazla etkilenmedim hatta çok korkuyordum ben sezaryenden spinalden ama herşey çok ani olunca doktor geneli bekleyemeyiz acil Alicam diyince böyle olmuştu ama iyi ki de öyle olmuş , sizde böyle okuyunca şaşırdım her bünye farklı sanırımMalesef ama hepimiz bu haftalara gelmisken anlatmayayim herkezi panie sokmaya gerek yok tek tavsiyem sezaryen olacaklara genel anestezi tercih edin olabilir
Bende baby turco tercih ettim, en güvenilir olanı ve doğalı o gibi geldi banaKizlar bebek bezi tercihiniz neler ben ilk alışveriş olarak bez sipariş ettimhenüz hiç bişey almadım bez ide baby turco ve pure baby diye bir marka aldım deneyelim diye Allah nasip ederse
Hepsini deneyeceğim mutlaka kuzu, hiç bu kadar kötü olmamıştım bugün nedense çok kötüyüm ya inanılmaz bir acımsı tat geliyor umuyorum geçidirBen gasvin isimli bir şurup kullanıyorum canım zorda kalırsam rennie tablet kabızlık eskiden çok vardı hamilelik ile geçti sanırım vitaminleri tam aldığım için kabız olmuyorum 1-2 kez zorlandım o zaman duphalac şurup kullandım geçti(Dün ilaç kalmamıştı karbonat ve su yapıp içtim annem öyle yapıyormuş eskiden )
Magnezyum bağırsakları yumuşatıyor umarım faydası olur canım ben doğumdan sonra demir hapına devam ettirdi magnezyumu bırakmıştım hemen kabızlık arttı onu kullanmaya başlayınca düzeldi meselaBanada magnezyum vermişti fakat ağrı için olduğunu söylemişti o yüzden kullanmamıştım, hemen başlıyorum o hâlde
Dayanılacak gibi değil, hemen çıkışta almaya gideceğim. Çok Teşekkür ederim
Bu arada Civil'de indirim var, bakmak isterseniz eğer.
Çok teşekkür ederim canımTam zamanında denk gelmiş kolay taşınmalar huzur bulacağın evler diliyorum sana arkadaşımKürtaj ile aynı mıdır bilmiyorum ama benim doktorum 3 ay bekleyelim demişti korunduk 4. Ay hamile kalmıştım canım zamanında hayırlısıyla olsun inşallah
Olmuştur buraya yeni tokiler yapıldı 1 ay önce 1800 du 3+1 evler şuan 3.600 oldu o zaman maddi durum pek yoktu serklajlar falan yapılmıştı 20000 den fazla para harcadık o yüzden tutamadık şimdi dünya para olmuşHiç şaşırmadım biliyo musun canım fiyatlara, hayat pahalı da insanlar da çıkarcı işte kimse dönüpte kendine bakmıyor. Bizde 2600e zor bulduk aidat 190 tlidi devlet bu ay 360a çıkarmış. Bizim haziran da baktığımız 2500 3000 tl olan evler şimdi 4 5 olmuştur kesin. Sanki aradan çok zaman geçmiş gibi.
Gerçekten Allah yardımcımız olsun insallah anlayışlı hak hukuk bilen bi ev sahibine denk gelirsiniz
Yarın bende kontrole gidicem canım iki tane Memorial varmış herhalde benim gittiğim dicle olan sende mi oraya gidiyorsun? Benim büyük ihtimal doğumum burda olmayacak bi sıkıntı çıkmazsa memlekete gidicem orda ayarladigim bi doktor vardı. Ben de burda 2 3 kere kontrole gitmek için buldum aslında doktoru
Sezeryanda artık eskisi gibi 3 yıl falan beklenmiyormus sanırım ard arda kalanlarda var inşallah kısa sürede toparlanırsında bi sıkıntı çıkmazrabbim gonlundekinden daha güzellerini yaşatsın sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?