2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Normal doğum bekliycem niyetim o yönde benim bakalım son haftalarda netleşir

ben gebelik tansiyonuna doner de anlamam diye korkuyorum . cunku benim tansiyonum 16 lara ciksada ben bas agrisi fln cekmiyorum .
Mesela ust karin agrisi sancisi da bir semptommus ama kalp carpmasi olunca , karnim mi agriyor , kalpden mi agri cozemeyince daha da panik oluyorum
yurtdisindayim canim , Kanada da , benim tansiyon sorunum var hamilelik oncesinden o yuzdne bana erken dogum olarak bakiyorlar ilaclar da kan akisini arttirmak icin o yuzden kankaybi cok olabilir ve normal dogumda kalp cok zorlanir die sezeryandan olacak gibi duruyor
Doğum için mi panik oluyorsun

yok beni dogum korkutmuyor , sanki birsey olacakmis gibi bir korku var . Bu donemde bir cok kiside olurmus zaten bu korkular. . Tabi burada arkadaslarimizin yasadigi seylerde hepimizi cok etkiliyor .

Korkma Allah'ın izniyle birşey olmaz canım hamilelikte hep bir korku oluyor sanırım. Rabbim sağlıklı ve zamanında doğumlar nasip etsin sizlere

Benim 4cu dogumum olacak inan ki o korkudan bendede var insallah vakitlice hepimizin sag salim kucaklayalim evlatlarimizi

Ben iki defa sezaryan oldum ve bildigim icin basima neler gelecegini daha cok stres ve panik halindeyim

Hayyal canım senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz. Güzel enerji, dua hepsi seninle, haber var mı diye siteye girip çıkıyorum
Bu arada kızlar ben en son 28. Haftada istanbul da Murat yayla ya gitmiştim, bebegin 3 hafta ileri oldugunu, iri oldugunu falan söylemişti, yapısı böyle ama bu gidişle 4 kg yu geçer kesin demişti. Hollanda da normal dogum yapmak durumunda olduğumdan açıkcası çok korkuyorum burda doktor kontrolü yok, ebe takip yapıyor ve bundan sonra doguma kadar ultrason da yok, biz sorun görmüyoruz diyip duruyolar hayırlısı kızlar. Bide epidural istiyorum kesin dedim gerekmedikçe yapmayız dedi, kesin hastanede dogum istiyorum dedim, ebe eve gelecekmiş, 5 cm açıklık olana kadar hastaneye gitmeme izin vermiyormuş ve o sırada dogum hızlı ilerlerse evde dogumda olabilir burda çok yaygın ama büyük ihtimal hastanede yaparsınız dedi Kızlar beterin beteri var hepimiz hayırlısıyla saglıklı dogum yaparız inşşş

Benimde önde ölçümleri bakalım kaçıncı haftada doğum yapicaz yurtdışı daha katı kurallı demekki stres yapma canm önceden herkes nerdeyse evde doğum yapıyor Muş .sen yinede yetisirsin Allah'ın izniyle

ben de onu düşündüm. burda çocukları beşik kertmesi yaptık diye konusup duruyorduk, şimdi resmen ikisi de yoldaş oldu birbirine :)
ah ah hepimiz bi hayırlısıyla 34 haftayı doldursak, o kadar derin bir oh çekeceğim ki. her dolan güne, her sabaha şükrediyoruz bu gün de sağ salim geçti diye.
inşallah çok sağolun ama ama öyle çok da üzülmeyin.
böyle de herkes etkilenince üzülüyorum.
biz kabulleniş aşamasına geçiyoruz yavaş yavaş, herkesin imtihanı başka maalesef.
rabbim bu yolun sonunda hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
-Sunshine sen nasılsın canım iyi olduğunu düşünüyorum
Sakinleşti güneş hanım sanırım
sorduğun için teşekkür ederim canım.
koronanın ateşi hafifledi gibi daha iyiym, geri kalan etkileri de yavaş yavaş geçerse memnun olacağım :))

güneş hanımda güncellemeler var. kaburgama doğru oturtmaya başladı. o ayaklar arada aşağıya inerse işte o zaman sorma halimi :))))
karnımı görsen hiç böyle bi hareket hayal edemezdim. dalgalı deniz mi deseem, oyun hamuru gibi mi desem. tutacağım ayağından az kaldı maşallah
kendime söz verdim 0 şikayet. o vurdukça yarabbi şükür diyorum
doktor kontrolümüz 5 gün sonra. en azından o güne kadar stabil gidebilirsem, büyük sakinleşeceğim. :)

Çok sevindim adına iyisiniz maşallah su ayak tutmayı az daha büyüsün çok merak ettim denicem.ohh yat bebiş i ve göbus u seyret.canim o aşağıdaki haraket bende şimdiden var baloncuk patlatıyor sanki cikicak sanıyorum zaman zaman

çok şükür canım. bazen çok kasılıyorum aşağıyı zorlamadıkça kafama takmamaya çalışıyorum.
hayran hayran seyrediyorum cidden:))
sizde durumlar nasıl ?
baloncuk mu patlatıyor. hıçkırıkları hissetmeye başlamış olmayasın?
benimki aşağıya vurunca yerimden zıplatıyordu genelde :)) onu yapmasalar çok hoş

Henüz belli değil canım ben doktorumla daha görüşmedim denk geldiği için izlemiştim

Vala bebek büyük olsa ayrı dert canım, küçük olsa ayrı dert. Bide dedim dr a türkiyede hiç yemek yemesem büyümesi yavaşlar belki dedim. Ne yapsan olmaz dedi senden yer bu sefer dedi İnşallah hepimiz saglıkla bebişlerimizi kucagımıza alacagız kızlar

Anladım canım ben yalnızca doğum korkusu zannetmiştim bu farklı bir durum

Hayırlı cumalar kızlaar. Rabbim herkesin kalbine ferahlık nasip etsiin bol bol dua etmek lazım Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla alalım hepimiz kuzularımızı kucağımıza. Burda herkesin yaşadığı süreç birbirinden bambaşka ama bir kez konusulmuştu sağlıklı gebelik geçirenler pek buraya uğramıyor sanıyorum. Yada işte hemen hamile kalan tedavisiz vs az uğraşla hamile kalanlar burda pek bulunmuyor. İsimlerimizi vs bilmiyoruz ama bir şey kafamıza takıldığında bir sorun yaşadığımız tanımadığımız insanlardan dua alıyoruz psikolojik destek alıyoruz onun bile etkisi farklı oluyor bende. Zaten çok absürt durumlarda doğru acilde oluyoruz işimiz bitip sonuç alınca buraya yazıyoruz çoğumuz. Sağlıkla gelecek yavrularımıız dua edelim inşallah bol bol hem kendimize hem birbirimize. Hangimizin duası kabul olur bilinmez kızlar birbirimizi unutmayalım sağlıkla sıhhatle bitsin bu süreçlerimiz herkesin içine ferahlık nasip etsin Rabbim

Yok bacım ne hıçkırıgi eli ayağı çıkacak gibi genital bölge de baloncuk oluyor sanki basınçtan,senin zıplatıyor hee bak sen küçük hanım a karnım da görebiliyorum bende gezdiğini baya belli haraket ederken ama genel de aşağıda oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…