2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Rabbim yar ve yardımcınız olsun rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın bütün dualarım siziinle

Ah ya çok çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun stresten de iyice tansiyonun yükseldi herhalde
Diyecek hiç bisey bulamıyorum insallah bebisin biraz daha fazla kalır içerde sağlıklı bi şekilde
Rabbim bu çektiğin sıkıntıların karşılığını en güzel şekilde mükafatlandırsın inşallah siz çok güçlüsünüz bunu da atlatacaksiniz nolur çok çok fazla stres yapmamaya çalış biliyorum elde değil ama başka taraftan belli ediyor kendini bu stres. Tekrardan çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberlerini alırız akşam

Malesef ama hepimiz bu haftalara gelmisken anlatmayayim herkezi panie sokmaya gerek yok tek tavsiyem sezaryen olacaklara genel anestezi tercih edin olabilir
Bence her doğum farklı bende normal isteyip sezeryan olanlardanım keşke hiç normal istemeseydim diyorum şimdi. çok rahat geçti ve çok çabuk iyileştim. korktuğum gibi olmadı. bir arkadaşım normal doğum yaptı bin pişman sonrasında çok sıkıntı çekti mesela değişik yaşayıp görmek lazım. benim ilk doğumumda sezeryan oldu rahattı bunda da sezeryan olacağım ama belkide ilk doğumum gibi olmayacak..

Ayy umarım iyi gelir İyiyim bende işe başladım kafam dağılıyor güzel oluyor 15 ağustosta kontrol var bugün aşı oldum tetanoz çok şükür sıkıntı yok

Ülkemizde maşallah her ay fiyatlar değişiyor zaten Allah yardımcınız olsun inşallah.
Aynen iyi ki gitmemissin doğru kararı vermişsin canım, bir de her doktorun görüşü farklı oluyor insanın bi müddet sonrada kafası karışıyor. Tamam başka görüş almak önemli ama bazen de sabit kalmalı insan yoksa sil baştan oluyor herşey. Şimdi bu doktorla devam edersin zaten memnunsun başka bi doktora gitsen hersey baştan başlamış gibi olacak. Durumunu inceleyen doktor daha iyi bilir her zaman. Biraz bekletebilir diye tahmin ediyorum canım rahmin zorlanmış zaten ama belki senin içinde en hayırlısı böyle olur kendini biraz daha toparlamış olursun. Allah sağlık versin de gerisi hallolur inşallah güzel haberler alırsın yarın canim benim

Canım sen nasılsın bebek hareketlerinde var mı değişme? Bende dayanamadım yarına randevu aldım bakalım inşallah bi sorun yoktur

Düzene girdi kuzum çok şükür dünden beri hareketleri düzeldi. Ama haftaya gitcem gene inşallah doktora eşimin izin gününün açıklanmasını bekliyorum

Hepimiz dua ediyoruz canımm güçlü Doruk biraz daha dayanır inşallahh sende bebişinde sağlıklı bir şekilde atlatırsınız bu süreci Allah yardımcın olsun

Düzene girdi kuzum çok şükür dünden beri hareketleri düzeldi. Ama haftaya gitcem gene inşallah doktora eşimin izin gününün açıklanmasını bekliyorum
Git çiçeğim iyi olur bugün ebe hemşire birkaç haftaya hareketleri azalır daha da büyüyecek telaşlanma sakın dedi bilgin olsun

Yoktur kuzum bebekte sorun içini ferah tut biz çok evhamlıyız
Oh iyi bari canim, benimde dün akşam iyiydi bugün yine sessiz. Gerçi hiç uyuyamadım da 3 saatlik uykuyla duruyorum vücut böyle olunca bilmiyorum çocuk napsin
Git bi bakalım canım için rahatlamış olur bi sorun olduğunu düşünmüyorum zaten sende

Bütün dualarım seninle canım inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın ve büyütüceksin

Git çiçeğim iyi olur bugün ebe hemşire birkaç haftaya hareketleri azalır daha da büyüyecek telaşlanma sakın dedi bilgin olsun

İnternette bende okudum onu birde bazen plasenta bebeğin ve rahim duvarının arasına girebiliyormuş oda yaparmış. Artık bide bebekler büyüdüğü için kendilerini nerde rahat hissederlerse orda kalıyorlarmıs diyorum belkide orda rahattı aradada plasenta olunca ben hissemedim

Biz yorgun olunca onlarda belki duruluyordur

seni güzel kalbinden öpüyorum arkadaşım
tüm dualarına amin diyorum rabbim kabul etsin.

aa onu diyosun dışarıdan şişiyo benim de. ayaklarını ne kadar alta indirebilir daha bilemiyorum :))
sağlıklı olsunlar içerde dursunlar da vursunlar gitsin artık dimi :)

Deterjan almaya karar verdim kızlar bu üç marka temiz gözüküyor almadıysanız eğer

Eklentiler

• 4C23A929-7F6F-45A7-A92E-294552D4E4AB.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 73
  • 12EC47ED-0386-4644-98C5-37FD56FEB131.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 63
  • E6AAD423-4A61-43A4-8FB4-28F8F8A4913F.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 69
Amiin Allah razı olsun canım benim
Aynen öyle bu serklaj olayında da kendi doktorum yat dedi en son dikişi atan perinatolog 5km yol yürü günde dedi , profu dinleseydim 26 ya gelmeden doguracaktim mesela şuan çok memnunum bu doktorumla devam etmeyi düşünüyorum bende doğumu tekrar burada yaparım nasip olursa çok iyiydi yani hastane vs ailelerimiz gelsin buraya hem doktor biliyor beni dikişleri vs öyle daha iyi olur. Bence de bekletecek biraz zaten şuan eşim de ben de pek istemiyoruz hem madden hem manen ben bedenen uygun değil şartlar sürekli hastane hastane bunaldik ikimiz de biraz çocuk düşünmeden vakit geçirmeyi seneye tatile falan gitmeyi düşünüyoruz çünkü ben psikolojik olarak da pek iyi değilim aynen canım rabbim sağlık versin hepimize. Amiiin inşallah

En iyisi olur senin için canim ne zaman hazır hissedersen o zaman.. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

O kadar ac birakmalarinin nedeni ne ki ?
Tansiyonun stresten yukselmistir kuzum .
Dorukçum saglikla gelsin zamani geldiginde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…