- 12 Ekim 2014
- 367
- 271
- 103
Rabbim yar ve yardımcınız olsun rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsınArkadaşlar herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın hastanedeydim bütün gece ama durum kritik seviyede seyrediyor.
Dün doktorda bebeği küçük buldu 4 hafta kadar. Dün doktorda ekstra olarak tansiyonum fırladı. 15-14 civarlarında seyretti. Doktor da tedirgin oldu sonuçlardan. Doktor da çapanın doktoru zaten. Acil bana yatış ayarladı oradan.
Bütün gece 15 saat nst ye bağlı kaldım açlıktan mahvoldum. Çok kötü bir geceydi. Acil sezeryana alınabilirdim neyse ki o eşiği geçmişim. Tansiyonum da 12-8,11-7 seviyesinde seyrediyor.
NST 100 civarı. Bu sabah da perinatologa yönlendirdiler. Bebek fena değil ama küçük, nefes alımı da sınırda.
Sabah yemek yemem için okeyi verdiler yemek yok, yatak ayarlanmamış o kadar rezildi ki, en sonunda 1 tost yiyebildim.
Öyle kötü bir hastane ki, çıkışımı 3 saatte yaptırabildim. Doktor randevumu da kaçırdım. 6da gidicem şimdi doktoruma.
Operasyondan ancak çıkar. Bebek her halükarda yakın zamanda gelecek de zaman belirsiz. Durum böyle şimdilik. Hiçbirisiyle hazırlıklı değiliz ama artık herşeyimiz muamma.
Ah ya çok çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsunArkadaşlar herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın hastanedeydim bütün gece ama durum kritik seviyede seyrediyor.
Dün doktorda bebeği küçük buldu 4 hafta kadar. Dün doktorda ekstra olarak tansiyonum fırladı. 15-14 civarlarında seyretti. Doktor da tedirgin oldu sonuçlardan. Doktor da çapanın doktoru zaten. Acil bana yatış ayarladı oradan.
Bütün gece 15 saat nst ye bağlı kaldım açlıktan mahvoldum. Çok kötü bir geceydi. Acil sezeryana alınabilirdim neyse ki o eşiği geçmişim. Tansiyonum da 12-8,11-7 seviyesinde seyrediyor.
NST 100 civarı. Bu sabah da perinatologa yönlendirdiler. Bebek fena değil ama küçük, nefes alımı da sınırda.
Sabah yemek yemem için okeyi verdiler yemek yok, yatak ayarlanmamış o kadar rezildi ki, en sonunda 1 tost yiyebildim.
Öyle kötü bir hastane ki, çıkışımı 3 saatte yaptırabildim. Doktor randevumu da kaçırdım. 6da gidicem şimdi doktoruma.
Operasyondan ancak çıkar. Bebek her halükarda yakın zamanda gelecek de zaman belirsiz. Durum böyle şimdilik. Hiçbirisiyle hazırlıklı değiliz ama artık herşeyimiz muamma.
Bence her doğum farklı bende normal isteyip sezeryan olanlardanım keşke hiç normal istemeseydim diyorum şimdi. çok rahat geçti ve çok çabuk iyileştim. korktuğum gibi olmadı. bir arkadaşım normal doğum yaptı bin pişman sonrasında çok sıkıntı çekti mesela değişik yaşayıp görmek lazım. benim ilk doğumumda sezeryan oldu rahattı bunda da sezeryan olacağım ama belkide ilk doğumum gibi olmayacak..Malesef ama hepimiz bu haftalara gelmisken anlatmayayim herkezi panie sokmaya gerek yok tek tavsiyem sezaryen olacaklara genel anestezi tercih edin olabilir
Ayy umarım iyi gelirBende baby turco tercih ettim, en güvenilir olanı ve doğalı o gibi geldi bana
Hepsini deneyeceğim mutlaka kuzu, hiç bu kadar kötü olmamıştım bugün nedense çok kötüyüm ya inanılmaz bir acımsı tat geliyor umuyorum geçidir27. haftadan beri hiç bitmedi sorunlarım sen nasılsın bu arada
Ülkemizde maşallah her ay fiyatlar değişiyor zatenMagnezyum bağırsakları yumuşatıyor umarım faydası olur canım ben doğumdan sonra demir hapına devam ettirdi magnezyumu bırakmıştım hemen kabızlık arttı onu kullanmaya başlayınca düzeldi mesela
Çok teşekkür ederim canımbilmiyorum ki sezaryen falan yapıldı ayriyetten rahim yırtılmaya falan başladığı için belki biraz daha uzun süre verir bakalım. Amiiin
Olmuştur buraya yeni tokiler yapıldı 1 ay önce 1800 du 3+1 evler şuan 3.600 oldu o zaman maddi durum pek yoktu serklajlar falan yapılmıştı 20000 den fazla para harcadık o yüzden tutamadık şimdi dünya para olmuş
Amiiiiin amin
Benim gittiğim Diyarbakır Memorial canım normalde bende memlekete gidecektim hatta doktora sormustuk o da bebek büyümeden bir an önce git yoksa çok zorlanirsin iyice aşağı iner doğum olur ama seni her doktor kabul etmez riskli gebelik grubundasin dikislisin doktorunu bulup git falan demişti biz de böyle diyince bı düşündük çünkü aileler köyde yaşıyor merkeze gitmek neredeyse yarım saat bir sikintim olsa merkeze gidene kadar sıkıntı olur diye vazgeçtik zaten 9 10 gün sonra falan doğum gerçekleşti iyi ki gitmemisim.
Bakalım ne dicek şimdi rahim yırtılmaya başlaması vs olduğu için biraz bekletir mi yoksa 3 5 ay sonra mi diyecek bakalım, inşallah canım benim inşallahamiiiinn
Canım sen nasılsın bebek hareketlerinde var mı değişme? Bende dayanamadım yarına randevu aldım bakalım inşallah bi sorun yoktur
Hepimiz dua ediyoruz canımm güçlü Doruk biraz daha dayanır inşallahh sende bebişinde sağlıklı bir şekilde atlatırsınız bu süreci Allah yardımcın olsunArkadaşlar herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın hastanedeydim bütün gece ama durum kritik seviyede seyrediyor.
Canım sen nasılsın bebek hareketlerinde var mı değişme? Bende dayanamadım yarına randevu aldım bakalım inşallah bi sorun yoktur
Git çiçeğim iyi olur bugün ebe hemşire birkaç haftaya hareketleri azalır daha da büyüyecek telaşlanma sakın dedi bilgin olsunDüzene girdi kuzum çok şükür dünden beri hareketleri düzeldi. Ama haftaya gitcem gene inşallah doktora eşimin izin gününün açıklanmasını bekliyorum
Düzene girdi kuzum çok şükür dünden beri hareketleri düzeldi. Ama haftaya gitcem gene inşallah doktora eşimin izin gününün açıklanmasını bekliyorum
Oh iyi bari canim, benimde dün akşam iyiydi bugün yine sessiz. Gerçi hiç uyuyamadım da 3 saatlik uykuyla duruyorum vücut böyle olunca bilmiyorum çocuk napsinYoktur kuzum bebekte sorun içini ferah tut biz çok evhamlıyız
Bütün dualarım seninle canım inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın ve büyütüceksinArkadaşlar herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın hastanedeydim bütün gece ama durum kritik seviyede seyrediyor.
Git çiçeğim iyi olur bugün ebe hemşire birkaç haftaya hareketleri azalır daha da büyüyecek telaşlanma sakın dedi bilgin olsun
Oh iyi bari canim, benimde dün akşam iyiydi bugün yine sessiz. Gerçi hiç uyuyamadım da 3 saatlik uykuyla duruyorum vücut böyle olunca bilmiyorum çocuk napsin
Git bi bakalım canım için rahatlamış olur bi sorun olduğunu düşünmüyorum zaten sende
seni güzel kalbinden öpüyorum arkadaşımHayırlı cumalar kızlaar. Rabbim herkesin kalbine ferahlık nasip etsiin bol bol dua etmek lazım Rabbim kolaylaştırsın sağlıkla alalım hepimiz kuzularımızı kucağımıza. Burda herkesin yaşadığı süreç birbirinden bambaşka ama bir kez konusulmuştu sağlıklı gebelik geçirenler pek buraya uğramıyor sanıyorum. Yada işte hemen hamile kalan tedavisiz vs az uğraşla hamile kalanlar burda pek bulunmuyor. İsimlerimizi vs bilmiyoruz ama bir şey kafamıza takıldığında bir sorun yaşadığımız tanımadığımız insanlardan dua alıyoruz psikolojik destek alıyoruz onun bile etkisi farklı oluyor bende. Zaten çok absürt durumlarda doğru acilde oluyoruz işimiz bitip sonuç alınca buraya yazıyoruz çoğumuz. Sağlıkla gelecek yavrularımıız dua edelim inşallah bol bol hem kendimize hem birbirimize. Hangimizin duası kabul olur bilinmez kızlar birbirimizi unutmayalım sağlıkla sıhhatle bitsin bu süreçlerimiz herkesin içine ferahlık nasip etsin Rabbim
aa onu diyosun dışarıdan şişiyo benim de. ayaklarını ne kadar alta indirebilir daha bilemiyorum :))Yok bacım ne hıçkırıgi eli ayağı çıkacak gibi genital bölge de baloncuk oluyor sanki basınçtan,senin zıplatıyor hee bak sen küçük hanım a karnım da görebiliyorum bende gezdiğini baya belli haraket ederken ama genel de aşağıda oynuyor
Amiin Allah razı olsun canım benimÜlkemizde maşallah her ay fiyatlar değişiyor zatenAllah yardımcınız olsun inşallah.
Aynen iyi ki gitmemissin doğru kararı vermişsin canım, bir de her doktorun görüşü farklı oluyor insanın bi müddet sonrada kafası karışıyor. Tamam başka görüş almak önemli ama bazen de sabit kalmalı insan yoksa sil baştan oluyor herşey. Şimdi bu doktorla devam edersin zaten memnunsun başka bi doktora gitsen hersey baştan başlamış gibi olacak. Durumunu inceleyen doktor daha iyi bilir her zaman. Biraz bekletebilir diye tahmin ediyorum canım rahmin zorlanmış zaten ama belki senin içinde en hayırlısı böyle olur kendini biraz daha toparlamış olursun. Allah sağlık versin de gerisi hallolur inşallah güzel haberler alırsın yarın canim benim
Babys green almıştım. bugün ilk denemeyi yaptım suan müslinler, battaniyeler yumuşacık çıktılarDeterjan almaya karar verdim kızlar bu üç marka temiz gözüküyor almadıysanız eğer
En iyisi olur senin için canim ne zaman hazır hissedersen o zaman.. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallahAmiin Allah razı olsun canım benim
Aynen öyle bu serklaj olayında da kendi doktorum yat dedi en son dikişi atan perinatolog 5km yol yürü günde dedi , profu dinleseydim 26 ya gelmeden doguracaktim meselaşuan çok memnunum bu doktorumla devam etmeyi düşünüyorum bende doğumu tekrar burada yaparım nasip olursa çok iyiydi yani hastane vs ailelerimiz gelsin buraya hem doktor biliyor beni dikişleri vs öyle daha iyi olur. Bence de bekletecek biraz zaten şuan eşim de ben de pek istemiyoruz hem madden hem manen ben bedenen uygun değil şartlar sürekli hastane hastane bunaldik ikimiz de biraz çocuk düşünmeden vakit geçirmeyi seneye tatile falan gitmeyi düşünüyoruz çünkü ben psikolojik olarak da pek iyi değilim aynen canım rabbim sağlık versin hepimize. Amiiin inşallah
İnsallah öyledirBiz yorgun olunca onlarda belki duruluyordur
O kadar ac birakmalarinin nedeni ne ki ?Arkadaşlar herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın hastanedeydim bütün gece ama durum kritik seviyede seyrediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?