Bende normali bekleyecek olanlardanım canım nasip olursa... ilki de normaldi nasip bakalım artık bu bebeğimiz ne yapacakSiz hepiniz sezeryan mısınız spice sen de mi yurtdışındasın die normal yaparsın sandım
Bu güneş hanım ve doruk bey ne yapmak nereye varmak istemektedir böyle anlaşmış olmasınlar sakın ama yok yok içimden 34ü geçeceğiniz geliyor hep
Güneş hanıma maşallah❤ orda dursun oynasın gezsin daha var haftamızben de onu düşündüm. burda çocukları beşik kertmesi yaptık diye konusup duruyorduk, şimdi resmen ikisi de yoldaş oldu birbirine :)
ah ah hepimiz bi hayırlısıyla 34 haftayı doldursak, o kadar derin bir oh çekeceğim ki. her dolan güne, her sabaha şükrediyoruz bu gün de sağ salim geçti diye.
inşallah çok sağolun ama ama öyle çok da üzülmeyin.
böyle de herkes etkilenince üzülüyorum.
biz kabulleniş aşamasına geçiyoruz yavaş yavaş, herkesin imtihanı başka maalesef.
rabbim bu yolun sonunda hepimizin yüzünü güldürür inşallah.
sorduğun için teşekkür ederim canım.
koronanın ateşi hafifledi gibi daha iyiym, geri kalan etkileri de yavaş yavaş geçerse memnun olacağım :))
güneş hanımda güncellemeler var. kaburgama doğru oturtmaya başladı. o ayaklar arada aşağıya inerse işte o zaman sorma halimi :))))
karnımı görsen hiç böyle bi hareket hayal edemezdim. dalgalı deniz mi deseem, oyun hamuru gibi mi desem. tutacağım ayağından az kaldı maşallah
kendime söz verdim 0 şikayet. o vurdukça yarabbi şükür diyorum
doktor kontrolümüz 5 gün sonra. en azından o güne kadar stabil gidebilirsem, büyük sakinleşeceğim. :)
Canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsunArkadaşlar herkesi alıntılayamadım kusura bakmayın hastanedeydim bütün gece ama durum kritik seviyede seyrediyor.
Dün doktorda bebeği küçük buldu 4 hafta kadar. Dün doktorda ekstra olarak tansiyonum fırladı. 15-14 civarlarında seyretti. Doktor da tedirgin oldu sonuçlardan. Doktor da çapanın doktoru zaten. Acil bana yatış ayarladı oradan.
Bütün gece 15 saat nst ye bağlı kaldım açlıktan mahvoldum. Çok kötü bir geceydi. Acil sezeryana alınabilirdim neyse ki o eşiği geçmişim. Tansiyonum da 12-8,11-7 seviyesinde seyrediyor.
NST 100 civarı. Bu sabah da perinatologa yönlendirdiler. Bebek fena değil ama küçük, nefes alımı da sınırda.
Sabah yemek yemem için okeyi verdiler yemek yok, yatak ayarlanmamış o kadar rezildi ki, en sonunda 1 tost yiyebildim.
Öyle kötü bir hastane ki, çıkışımı 3 saatte yaptırabildim. Doktor randevumu da kaçırdım. 6da gidicem şimdi doktoruma.
Operasyondan ancak çıkar. Bebek her halükarda yakın zamanda gelecek de zaman belirsiz. Durum böyle şimdilik. Hiçbirisiyle hazırlıklı değiliz ama artık herşeyimiz muamma.
Bak senle günümüz aynı. Benimkinin hareketlerde son bi kaç gündür bariz değişiklik var sende de var mı :)Bende normali bekleyecek olanlardanım canım nasip olursa... ilki de normaldi nasip bakalım artık bu bebeğimiz ne yapacak
Güneş hanıma maşallah❤ orda dursun oynasın gezsin daha var haftamızbizim oğlanda baya hareketli maşallah maşallah.. o hareket ettikçe ben mutlu oluyorum.. eşimde diyor içinde birşeyin hareketini hissediyorsun nasıl birşey diye harika dedim arada canımı acıtıyor ama pna da eyvallah sağlıkla gelsinler
Canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsunaklım sizde hep dualarımda sizinle
Ben bugün hakkaten çok kötüydüm boğazım garip hava aşırı sıcak duşa girdim gözüm açıldı ama çıkınca aynıyım.. covidden korkuyorum.. ateşim yok 36.7 civarı geziyor ama sürekli yatış pozisyonundayım.. gözümün içi yanıyor açıp kapattıkça..
Bak senle günümüz aynı. Benimkinin hareketlerde son bi kaç gündür bariz değişiklik var sende de var mı :)
Duşu hafif ılık /soğuk arası al bence.
Gözlere vurma seninki gibi bende de vardı. Ateş de genelde 36 ve altı olurdu.
Normal sıcaklığın yüksek geldi bana.
Bol su içmeye çalış lütfen.
Ay benimkide dun cok hareketliydiBende normali bekleyecek olanlardanım canım nasip olursa... ilki de normaldi nasip bakalım artık bu bebeğimiz ne yapacak
Güneş hanıma maşallah❤ orda dursun oynasın gezsin daha var haftamızbizim oğlanda baya hareketli maşallah maşallah.. o hareket ettikçe ben mutlu oluyorum.. eşimde diyor içinde birşeyin hareketini hissediyorsun nasıl birşey diye harika dedim arada canımı acıtıyor ama pna da eyvallah sağlıkla gelsinler
Canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsunaklım sizde hep dualarımda sizinle
Ben bugün hakkaten çok kötüydüm boğazım garip hava aşırı sıcak duşa girdim gözüm açıldı ama çıkınca aynıyım.. covidden korkuyorum.. ateşim yok 36.7 civarı geziyor ama sürekli yatış pozisyonundayım.. gözümün içi yanıyor açıp kapattıkça..
evet çok hareketlenip vurunca wc yolu tutuyorum bende.. sağ tarafımda genel olarak bazen aşağı bazennyukarı vuruyor biraz dengesiz..Ay benimkide dun cok hareketliydiama bazen cok asagilari mi iniyor yoksa ayaklari fln mi denk geliyor bilmiyorum ama bazen agri bazen de sizlama hissediyorum . Tabi cogu zaman oyle olunca surekli wc de oluyorum
yorgunluk varsa oda buyuk covid belirtisi kuzum . bir test yapsaydin
Kızlar bana bi akıl versenize siz olsanız dönencemi bu oyun halısınımı alırdınız?
Ya 31 e girdiğimiz gün değişti bizim de. Tekmeler hareketler olurdu ama artık tüm hareketler dönüşler belli. karnım resmen oradan Oraya yuvarlanıyor sürekli :)var canım var maşallah olmaz mı? dün arkadaşlarla yemeğe gittim benimki masayı tekmeliyordudışardan baya görünüyordu.. ben uzanıyorum mesela oğlum tam karnımın oraya oturuyor birşey anlatıyor anne bana vuruyor diyor hareket konusunda sıkıntımız yok elhamdülillah..
bol bol su içiyorum ayran içiyorum.. duşu da dediğin gibi yaptım soğuğa yakındı canım hatta suyun altında çok iyiydim.. eşime dedim küveti dolduralım içinde kalayım ben çıkınca yanma başladı..
bugün malatya 40 derece görünüyor sinyalli hissedilen ne bilmiyorum ama bende hararet fazla.. gece ıslanmadık yerüm kalmıyor uyuyamadım zaten.. şimdi esinti çıktı balkona geçicem bakalım.. yatarken bir tane parol içmeyi düşünüyorum bide
Net oyun halısı. Ben dönencesiz beşik aldım.Kızlar bana bi akıl versenize siz olsanız dönencemi bu oyun halısınımı alırdınız?
Ayyy ben hiç bu tarz şeylere bakmadım bile. Sadece elzem şeyleri almaya çalışıyorum.Kızlar bana bi akıl versenize siz olsanız dönencemi bu oyun halısınımı alırdınız?
Sağolasın canım... inşAllah değildir de geçer bir an önce..Ya 31 e girdiğimiz gün değişti bizim de. Tekmeler hareketler olurdu ama artık tüm hareketler dönüşler belli. karnım resmen oradan Oraya yuvarlanıyor sürekli :)
Dikkatli ol canım covid e doğru gidebilirsin gibi geldi. En önemli şey ateş onun yükselmemesine özen göster.
Ateş çıkarsa soğuk duş sonrası Eklemlere ve alnına soğuk kompresler yapmayı unutma o da çok iyi geliyor.
Havalar da çok sıcak orası da yanıyor belli ki. Bu sıcakta bi de ateş ile idare etmek cok zor gerçekten.
İnşallah değilsindir
Net oyun halısı. Ben dönencesiz beşik aldım.
Ama muhtemelen oyun halısı alacağım sadece su an sıra ona gelmedi
ben donence alicam . Kendim cok seviyorum, cocugumda sever heraldeKızlar bana bi akıl versenize siz olsanız dönencemi bu oyun halısınımı alırdınız?
Her çocuk farklıdır canım ama oğluma ikisini de almış biri olarak dönence tamamen boş yere para vermek oldu benim için hem inanılmaz hızla pili bitiyor hemde dikkat çekmiyor. Ama oyun halısı resmen dostumuz olmuştu sesli müzikli olanından almıştım ve inanılmaz sevmişti sonra kuzenine verince kıskançlıktan kırdı. Şimdi kızıma da oyun halısı almayı planıyorum :)Kızlar bana bi akıl versenize siz olsanız dönencemi bu oyun halısınımı alırdınız?
Aslında evet dediğin doğru cnm ikisininde amacı farklıikisi de kullanışlı oluyor aslında canım.. bende ddönence vardı sadece yatakta kullanabiliyordum.. biraz büyüyünce de oyun halısı kullanışlı oluyor
Valla bende puset ve oto koltuğu alamadım daha ama bunlara sardım şimdideYa 31 e girdiğimiz gün değişti bizim de. Tekmeler hareketler olurdu ama artık tüm hareketler dönüşler belli. karnım resmen oradan Oraya yuvarlanıyor sürekli :)
Dikkatli ol canım covid e doğru gidebilirsin gibi geldi. En önemli şey ateş onun yükselmemesine özen göster.
Ateş çıkarsa soğuk duş sonrası Eklemlere ve alnına soğuk kompresler yapmayı unutma o da çok iyi geliyor.
Havalar da çok sıcak orası da yanıyor belli ki. Bu sıcakta bi de ateş ile idare etmek cok zor gerçekten.
İnşallah değilsindir
Net oyun halısı. Ben dönencesiz beşik aldım.
Ama muhtemelen oyun halısı alacağım sadece su an sıra ona gelmedi
Cnm benim elzemler bitti biz aaa bu indirim aaaa şu indirim diye aldık her şey pahalanıyor diye bitirmişiz bi pusetle oto koltuğu kaldı ondada e bebekte chicco kabin boylar çok indirime girmiş kararsız kaldım alsammı diyeAyyy ben hiç bu tarz şeylere bakmadım bile. Sadece elzem şeyleri almaya çalışıyorum.
Cnm markalılar çok pahalı oyun matları birazda 7-8 aylıkken kullanılıyor bu oyun halılarının piyanosu var ya oyalar mı ilk zamanlar diye düşünüyorumben donence alicam . Kendim cok seviyorum, cocugumda sever heralde
Oyun halisida oyle kucuk degilde , buyuk bir yer mat i alip ustune kendim bisiler yapicam,pinterestte baya seyler var. Oyun halilari cok guzel ama cok pahali ve birde kucukler hepi topu bir kac ay oynuyorlar
Biz pusetle oto koltuğunu letgodan aldık canım. Çok mantıklı geldiAslında evet dediğin doğru cnm ikisininde amacı farklı
Valla bende puset ve oto koltuğu alamadım daha ama bunlara sardım şimdide
Cnm benim elzemler bitti biz aaa bu indirim aaaa şu indirim diye aldık her şey pahalanıyor diye bitirmişiz bi pusetle oto koltuğu kaldı ondada e bebekte chicco kabin boylar çok indirime girmiş kararsız kaldım alsammı diye
Cnm markalılar çok pahalı oyun matları birazda 7-8 aylıkken kullanılıyor bu oyun halılarının piyanosu var ya oyalar mı ilk zamanlar diye düşünüyorum
Evet ya markalilarin nedir bu fiyatlari...Aslında evet dediğin doğru cnm ikisininde amacı farklı
Valla bende puset ve oto koltuğu alamadım daha ama bunlara sardım şimdide
Cnm benim elzemler bitti biz aaa bu indirim aaaa şu indirim diye aldık her şey pahalanıyor diye bitirmişiz bi pusetle oto koltuğu kaldı ondada e bebekte chicco kabin boylar çok indirime girmiş kararsız kaldım alsammı diye
Cnm markalılar çok pahalı oyun matları birazda 7-8 aylıkken kullanılıyor bu oyun halılarının piyanosu var ya oyalar mı ilk zamanlar diye düşünüyorum
Ayy süper minnoş kızı görüceksin çok az kaldı pazar aay suan cok mutluyum. Gecenlerde sonunda kadin dogum doktorunu gordum demistin.
Kasim dahil her ay icin ultroson randevularimi ayarlamislar sonundaIlk i bu pazar
ay evet ya , bir haftadir aricaklar diye bekliyorum , sonunda bugun aradilarAyy süper minnoş kızı görüceksin çok az kaldı pazar a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?