2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende normali bekleyecek olanlardanım canım nasip olursa... ilki de normaldi nasip bakalım artık bu bebeğimiz ne yapacak
Güneş hanıma maşallah❤ orda dursun oynasın gezsin daha var haftamız bizim oğlanda baya hareketli maşallah maşallah.. o hareket ettikçe ben mutlu oluyorum.. eşimde diyor içinde birşeyin hareketini hissediyorsun nasıl birşey diye harika dedim arada canımı acıtıyor ama pna da eyvallah sağlıkla gelsinler
Canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun aklım sizde hep dualarımda sizinle

Ben bugün hakkaten çok kötüydüm boğazım garip hava aşırı sıcak duşa girdim gözüm açıldı ama çıkınca aynıyım.. covidden korkuyorum.. ateşim yok 36.7 civarı geziyor ama sürekli yatış pozisyonundayım.. gözümün içi yanıyor açıp kapattıkça..

Bak senle günümüz aynı. Benimkinin hareketlerde son bi kaç gündür bariz değişiklik var sende de var mı :)

Duşu hafif ılık /soğuk arası al bence.
Gözlere vurma seninki gibi bende de vardı. Ateş de genelde 36 ve altı olurdu.
Normal sıcaklığın yüksek geldi bana.
Bol su içmeye çalış lütfen.

var canım var maşallah olmaz mı? dün arkadaşlarla yemeğe gittim benimki masayı tekmeliyordu dışardan baya görünüyordu.. ben uzanıyorum mesela oğlum tam karnımın oraya oturuyor birşey anlatıyor anne bana vuruyor diyor hareket konusunda sıkıntımız yok elhamdülillah..
bol bol su içiyorum ayran içiyorum.. duşu da dediğin gibi yaptım soğuğa yakındı canım hatta suyun altında çok iyiydim.. eşime dedim küveti dolduralım içinde kalayım ben çıkınca yanma başladı..

bugün malatya 40 derece görünüyor sinyalli hissedilen ne bilmiyorum ama bende hararet fazla.. gece ıslanmadık yerüm kalmıyor uyuyamadım zaten.. şimdi esinti çıktı balkona geçicem bakalım.. yatarken bir tane parol içmeyi düşünüyorum bide

Ay benimkide dun cok hareketliydi ama bazen cok asagilari mi iniyor yoksa ayaklari fln mi denk geliyor bilmiyorum ama bazen agri bazen de sizlama hissediyorum . Tabi cogu zaman oyle olunca surekli wc de oluyorum

yorgunluk varsa oda buyuk covid belirtisi kuzum . bir test yapsaydin

Kızlar bana bi akıl versenize siz olsanız dönencemi bu oyun halısınımı alırdınız?

Eklentiler

• 01655FE6-369A-4419-A468-FF79F570937D.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 63
  • 09D49CFF-C0DF-4886-B592-FB475B427DF3.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 59
evet çok hareketlenip vurunca wc yolu tutuyorum bende.. sağ tarafımda genel olarak bazen aşağı bazennyukarı vuruyor biraz dengesiz..
yarına göre şekillenecek canım aslında test işi.. yarında aynı olrsam giderim direk.. içim yanıyor resmen

Kızlar bana bi akıl versenize siz olsanız dönencemi bu oyun halısınımı alırdınız?

ikisi de kullanışlı oluyor aslında canım.. bende ddönence vardı sadece yatakta kullanabiliyordum.. biraz büyüyünce de oyun halısı kullanışlı oluyor

Ya 31 e girdiğimiz gün değişti bizim de. Tekmeler hareketler olurdu ama artık tüm hareketler dönüşler belli. karnım resmen oradan Oraya yuvarlanıyor sürekli :)

Dikkatli ol canım covid e doğru gidebilirsin gibi geldi. En önemli şey ateş onun yükselmemesine özen göster.
Ateş çıkarsa soğuk duş sonrası Eklemlere ve alnına soğuk kompresler yapmayı unutma o da çok iyi geliyor.
Havalar da çok sıcak orası da yanıyor belli ki. Bu sıcakta bi de ateş ile idare etmek cok zor gerçekten.
İnşallah değilsindir

Net oyun halısı. Ben dönencesiz beşik aldım.
Ama muhtemelen oyun halısı alacağım sadece su an sıra ona gelmedi

Sağolasın canım... inşAllah değildir de geçer bir an önce..

ben donence alicam . Kendim cok seviyorum, cocugumda sever heralde
Oyun halisida oyle kucuk degilde , buyuk bir yer mat i alip ustune kendim bisiler yapicam,pinterestte baya seyler var. Oyun halilari cok guzel ama cok pahali ve birde kucukler hepi topu bir kac ay oynuyorlar

Her çocuk farklıdır canım ama oğluma ikisini de almış biri olarak dönence tamamen boş yere para vermek oldu benim için hem inanılmaz hızla pili bitiyor hemde dikkat çekmiyor. Ama oyun halısı resmen dostumuz olmuştu sesli müzikli olanından almıştım ve inanılmaz sevmişti sonra kuzenine verince kıskançlıktan kırdı. Şimdi kızıma da oyun halısı almayı planıyorum :)

ikisi de kullanışlı oluyor aslında canım.. bende ddönence vardı sadece yatakta kullanabiliyordum.. biraz büyüyünce de oyun halısı kullanışlı oluyor
Aslında evet dediğin doğru cnm ikisininde amacı farklı
Valla bende puset ve oto koltuğu alamadım daha ama bunlara sardım şimdide
Ayyy ben hiç bu tarz şeylere bakmadım bile. Sadece elzem şeyleri almaya çalışıyorum.
Cnm benim elzemler bitti biz aaa bu indirim aaaa şu indirim diye aldık her şey pahalanıyor diye bitirmişiz bi pusetle oto koltuğu kaldı ondada e bebekte chicco kabin boylar çok indirime girmiş kararsız kaldım alsammı diye
Cnm markalılar çok pahalı oyun matları birazda 7-8 aylıkken kullanılıyor bu oyun halılarının piyanosu var ya oyalar mı ilk zamanlar diye düşünüyorum

Biz pusetle oto koltuğunu letgodan aldık canım. Çok mantıklı geldi

Evet ya markalilarin nedir bu fiyatlari...
BEn ikinci el de bakiyorum , temiz bulabilirsem alirim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…