Sana bisey diyicem ama gülmeeşime aldiklarim hala yatağın altında duruyor ahahahahahaha öyle böyle dayanıklı değil yani ama iş yedirmeye gelince zehirlenilir tabi
Güzel olursa ticarete başlarız bu gruptakilere %50 indirimli
mümkün değil kesin kalkar müdahale ederim o yüzden hiç bulaşmayacağımAnnen kurabiyesini yapsın sen hiç kalkmadan oturduğun yerden seklini kesersin ama kalkmak yok
çok profesyonel için bence de pahalı olabilir gibi ama işte evde el emeği hem de temiz temiz olduğunu bilmenin rahatlığı da giriyo devreyeBen kendim yapıyorum kurabiye çok güzel oluyor evet dayanıklı da oluyor. Ama ilk defa yapacaklar için satın almanizla aynı fiyata gelir hemen hemen çünkü malzemeler çok pahalanmis kalipti sekeriydi paketiydi falan baya tutar evde hazır malzemeniz varsa ekonomik olur ama sıfırdan biraz pahalıya gelir
Oha ben şokkııızz at gitsin hahah
sen yap bakayım ilk müşterin benim
mümkün değil kesin kalkar müdahale ederim o yüzden hiç bulaşmayacağım
çok profesyonel için bence de pahalı olabilir gibi ama işte evde el emeği hem de temiz temiz olduğunu bilmenin rahatlığı da giriyo devreye
ama ben yapacak olsam çok pro ürün yapamayacağım için basit ve ucuz olur muhtemelen
Oy maşallah çocuğumaGünaydın kızlar. Doktordan çıktım.. Bebeğin suyu iyi. 10 gün arayla 3 kere gittim doktora o gelen akıntı bebeğin suyu değil diyebiliriz artık sanırım. amnisure testide negatif çıkmıştı zaten. CRP: 6 çıkmıştı 1 ay önce. 10 gün içtiğim antibiyotiğe rağmen düşmüyor bugünde 12 çıktı. Birazdan doktoru arayacağım bakalım ne diyecek. İyi haberler ise şöyle 30+2 yim bebek 1760 gr 42 cm olmuş. Uzun boylu bir kızım olacak sanırım
Hediyelik konusu benimde şuan gündemimdeInstagramda muhtelifisler diye bir sayfa var. Güvenilir mi bilmiyorum. Çantalı 50ml limon kolonyası adet fiyatı 13 tl dedi. en az 30 adet yapıyor. Bana hastaneye gelen çok olacak diye tahmin ediyorum. 75 adet falan yaptırırım. Çikolatayı bulunduğum ilde alacağım ama isim yazdırmam çikolataya gelene ikram ederiz yada kolonya çantalı ya o çantalara koyarız. Tek tek rengarenk paketli olur çikolata sözüm de de öyle yaptırmıştık isim yazdırmayacağım.
Çok iyii aynı benzer modeldekilere 250 300 diyorlarkızlar yapan kişiyi dolapta buldum. Piyasadan haberim yok 140 tl şu model için iyi midir ?
Ay bunları insan atmaya da kıyamaz seni çok iyi anladım su anOha ben şokyatağın altında unutmuştum bunları
Aynı şehirdeyiz annemle kız kardeşim gelecek ama gene kalmaya doğum zamanı yardımcı olmaya. Ay biz 4 kız kardeşiz kardeşlerim hevesli aslında yapalım süsleyelim hazırlayalım diye ama yok benim daha ilk çocukta içim geçmişBenim öyle fırsatım olsa ilçe küçük yer gerçi baya imkan arttı ama hiç yapanı duymadımyoksa bende direk gidip alma taraftarıyım canım. Bizim orda kızlara kına yakılır aklıma o geldi 6 ay kınası o zaman mevlüt yapılır
Oglanlara bisey yapıldığını görmedim
Onların yanında insanı çoktur yavrum yardım edecek, sende annene kaç ev derdin olmaz benim gibi
Hala mis gibi kurabiye kokuyor şaka gibiAy bunları insan atmaya da kıyamaz seni çok iyi anladım su an
Hala mis gibi kurabiye kokuyor şaka gibiay hakikaten ne güzel yapmışlar yazı şekilleri falan o zamanlar 6 tanesini 55 liraya mi ne yaptirmistim haketmis ama
Günaydın kızlar. Doktordan çıktım.. Bebeğin suyu iyi. 10 gün arayla 3 kere gittim doktora o gelen akıntı bebeğin suyu değil diyebiliriz artık sanırım. amnisure testide negatif çıkmıştı zaten. CRP: 6 çıkmıştı 1 ay önce. 10 gün içtiğim antibiyotiğe rağmen düşmüyor bugünde 12 çıktı. Birazdan doktoru arayacağım bakalım ne diyecek. İyi haberler ise şöyle 30+2 yim bebek 1760 gr 42 cm olmuş. Uzun boylu bir kızım olacak sanırım
Hediyelik konusu benimde şuan gündemimdeInstagramda muhtelifisler diye bir sayfa var. Güvenilir mi bilmiyorum. Çantalı 50ml limon kolonyası adet fiyatı 13 tl dedi. en az 30 adet yapıyor. Bana hastaneye gelen çok olacak diye tahmin ediyorum. 75 adet falan yaptırırım. Çikolatayı bulunduğum ilde alacağım ama isim yazdırmam çikolataya gelene ikram ederiz yada kolonya çantalı ya o çantalara koyarız. Tek tek rengarenk paketli olur çikolata sözüm de de öyle yaptırmıştık isim yazdırmayacağım.
Senin dediğin gibi ikisi bir arada çıkar o zaman kuzum. Biz ablamda da öyleydik ne şeyler hazırladık yine hepsini kendimiz yaptık hediyelikler süsleme falan ama bu sefer benimde pek halim yokAynı şehirdeyiz annemle kız kardeşim gelecek ama gene kalmaya doğum zamanı yardımcı olmaya. Ay biz 4 kız kardeşiz kardeşlerim hevesli aslında yapalım süsleyelim hazırlayalım diye ama yok benim daha ilk çocukta içim geçmişay ben düğünüm nişanımdada böyleydiim orası ayrı sevmediğim için sanırım.
Kız erkek farketmez kuzum bizim çevremiz hep mevlğt okutma var işte çocuk için kestiğin kurban etinden kavurma pilav salata börek tatlı onu ikram ediyorsun başka ikram edeceksen sana kalmış tabi şerbet yapıyorsun kuran okunuyor dua ediliyor güzel oluyor. O zaman çağıracağımız insanları çağırırız onlara hediyelik vs veririz işte. Onda da havlu ve magnet düşünüyorum işte birisi mevlüt hediyesi birisi doğum hediyesi olarak
Canım Kapı süsünü 200 lira, anahtarlıkların da tanesi 12 lira. En az 24 tane çalışıyoruz dedi o yüzden 24 tane yaptırdım. Yoksa çok fazla bize onlar. Eğer isimlik yaptırmazsan 10 TL anahtarlıkların tanesi. Kendim yapayım dedim elimden gelir bu tarz şeyler ama malzemeleri de neredeyse o kadar tutuyor. Hiç uğraşma kızım boşver dedimNe kadara yaptırdın canım? Bende çok yaptirmayacagim zaten bizim akrabalar burda değil kv tarafının da yok akraba yani pek kimse olmaz 20 civarı anca diyorum eş dost tanıdık yakınlardan yani. Tamam canım yazarsın, istanbuldan gelse mesela sen balikesirdesin daha yakın bende manisada yine de düşünüyorum ama. Bazı kargolar 2 3 günde geliyor bazıları hemen o yüzden bilemedim
Canım Kapı süsünü 200 lira, anahtarlıkların da tanesi 12 lira. En az 24 tane çalışıyoruz dedi o yüzden 24 tane yaptırdım. Yoksa çok fazla bize onlar. Eğer isimlik yaptırmazsan 10 TL anahtarlıkların tanesi. Kendim yapayım dedim elimden gelir bu tarz şeyler ama malzemeleri de neredeyse o kadar tutuyor. Hiç uğraşma kızım boşver dedimBak resimlerini ekledim aşağıya.
İşte çikolata işi benimde kafamı karıştırıyor, vardır bir çözümü herhalde kendilerince. Yazdım bakalım dönsünler de ne dicekler
Oo maşallah maşallahGünaydın kızlar. Doktordan çıktım.. Bebeğin suyu iyi. 10 gün arayla 3 kere gittim doktora o gelen akıntı bebeğin suyu değil diyebiliriz artık sanırım. amnisure testide negatif çıkmıştı zaten. CRP: 6 çıkmıştı 1 ay önce. 10 gün içtiğim antibiyotiğe rağmen düşmüyor bugünde 12 çıktı. Birazdan doktoru arayacağım bakalım ne diyecek. İyi haberler ise şöyle 30+2 yim bebek 1760 gr 42 cm olmuş. Uzun boylu bir kızım olacak sanırım
Heh iste benimde gördüğüm bundandi yavrum ama tanesi 20 tl falandıCanım Kapı süsünü 200 lira, anahtarlıkların da tanesi 12 lira. En az 24 tane çalışıyoruz dedi o yüzden 24 tane yaptırdım. Yoksa çok fazla bize onlar. Eğer isimlik yaptırmazsan 10 TL anahtarlıkların tanesi. Kendim yapayım dedim elimden gelir bu tarz şeyler ama malzemeleri de neredeyse o kadar tutuyor. Hiç uğraşma kızım boşver dedimBak resimlerini ekledim aşağıya.
İşte çikolata işi benimde kafamı karıştırıyor, vardır bir çözümü herhalde kendilerince. Yazdım bakalım dönsünler de ne dicekler
çok iyi fiyat hiç kaçırma derim canımkızlar yapan kişiyi dolapta buldum. Piyasadan haberim yok 140 tl şu model için iyi midir ?
Yaa o kadar olmuş mu? Benim siparişi vereli 1 ay oluyor ondan belkide uyguna geldi bilmiyorum. Yani o paralar da verilmez boşver iyi yapmışsınHeh iste benimde gördüğüm bundandi yavrum ama tanesi 20 tl falandıbende oha diyip geri çekildim ama çok hoş
Gittiğim doktor çok ilaç veren biri değil ama ona rağmen crp 6 iken bile antibiyotik başlatmıştı şimdi ne diyecek bilmiyorum 12yi görünceOo maşallah maşallah
İyi fikir olur zaten kalabaliksiniz kolonyanin kutusunda iyi olur
Crp değeri benim en son 15 falandi doktor öksürük var mı dedi hafif dedim geçmezse gel demişti ama bi rahatsızlık hissetmiyorum ya kimse de pek önrmsemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?