2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Gittiğim doktor çok ilaç veren biri değil ama ona rağmen crp 6 iken bile antibiyotik başlatmıştı şimdi ne diyecek bilmiyorum 12yi görünce
Senin bi sikayetin var mı peki? Kaç doktor gezdim hiçbiri bisey demedi bana ya. Allah allah. Sadece bir kere bağırsak enfeksiyonu geçirdim o zaman crp 12 13 falandı çok çok etkilemişti beni. Ama 15 çıktığında hiç biseyim yoktu garip geldi bana da düşününce
Saglik ocaginda da idrar testi yaptılar enfeksiyon için onda da bisey çıkmadı

Dilos6342 Diloş cevap yazdılar şimdi. 50 çikolata 109 TL, 100 adet çikolata 149 TL imiş. 1 Adet kolonya şişesi hediyemiz dedi.
magnet açacak yaptıracaksan tanesi 7 liraymış. Kargoda 23 TL dedi.

Erime işini sordum. Çikolatalarda ısıya dayanıklı folyo vardır patpatlar ve koli içinde gönderim sağladığımız için erime olmuyor dedi

Eklentiler

• Adsız.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 69
İdrar testide yaptı o temiz. Sadece crp yükseliyor. Hiç bir şikayetim yok. Doktorla görüştüm şimdi. Vajinal kültür alalım gel dedi o temiz çıkarsa dahiliyeye görünmen gerekecek dedi.

O çikolatadeposu dediğimiz yer mi canım?
Bilemedim ki vallahi napsak.
Bende anurkoc attığı yerden şeker hamurlu kurabiyeyi sordum. 15 liraya yapıyormuş tanesini çok fazla geldi. Ya kendim yapicam ya da çikolataya yönelicem artik

İdrar testide yaptı o temiz. Sadece crp yükseliyor. Hiç bir şikayetim yok. Doktorla görüştüm şimdi. Vajinal kültür alalım gel dedi o temiz çıkarsa dahiliyeye görünmen gerekecek dedi.
Dahiliye de ayrıntılı mi bakacaklar ki?
Insallah bi sorun çıkmaz yine de öyle diyelim ama çaresi bulunur elbet

çok iyi fiyat hiç kaçırma derim canım
İsim küçücük kalır diye Bulut modelden seçtim ay karar vermek ne zor
Kendin yap kendin, bi an önce yap. Ben de sipariş veririm derdim başka

Yok kuzum molicikolata diye bir sayfa. Herkes çok memnun ama bir bak istersen. Ben şansımı denemeyi düşünüyorum galiba
Kurabiye yaptırmam ben canım ya her biri hediyelik fiyatına denk geliyor. Eğer anahtarlık yaptırmasaydım onu düşünebilirdim. Bir de maliyetli onu herkese yettiremezsin. Ben sözümde kendim yapmıştım kurabiyeyi çok da beğenmişti herkes ama. Şimdi o gücü kendimde bulamam. İkincisi malzemelerin fiyatı ne durumda o ayrı dert. Batırdı bizi bu bebişler zaten

Yani 520 lira nerde 4bin lira nerede sanirim bunun seviyesi yok sadece o kadar. Digeri 3 kademeli.
Cnm ben cidden yorumlara bakarak aldım zaten bazı bebek hiç kabul edip binmiyormuş bile bak letgoya bak çok pahalı olanlardan hiç kullanılmamış gibi olanlarda var ben fisher price alcaktım ondada yorumlar aynıydı ben bunu aldım aman sallanıyor işte

Yaptırma konusunu bende geçtim yavrum malzemeleri sorucam eğer uyguna gelirse kendim yapıcam. Gelmezse bende başka alternatife yönelirim. Siparişten sonra kaç günde kargoya veriyorlar acaba son haftada sipariş versen mesela. Eylül ortası sonlarına doğru da hava çok sıcak olur mu ki

Haklisin gercekten tecrubesiz olmak cok kotu

Bunlara bakın isterseniz cicek sepetinde

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-12-11-47-45-64_f11c1841a989ae511a8d3db43009cb53.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2022-08-12-11-47-41-65_f11c1841a989ae511a8d3db43009cb53.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 77
Ben evde hiç bir şey yapmicam oglumda çok güzel ağzımın payını aldım neler neler yaptırmıştım ama ne mevlüt ne doğum hic biri istediğim gibi olmadı. Şimdi sadece hastaneye ufak tefek yapacam o kadar mevlüt dahi yapmicam. Bı açacak yaptırdım bu küçük kolonya yaptiracam japi süsü olarak sadece fiyonk ve tül istedim birde çikolata hepsi hastanede olacak başka da bir şey yapmicam zaten. Doğum için doktor gün ve saat verdiğinde de herkese 3 saat sonrasını soylicem aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…