2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kolonya falan da yapıyorlar etiket iste bebisin adı üstünde falan. Ama yiyecek olarak bilemiyorum. Bizim orası lokumuyla meşhur ona kayicam gibi yine

Hacı şerifin çikolataları lezzetli ve ekonomik ama kargoda eriyebilir burdaki herhangi bi pastaneden az miktarda alırız biz çok kimsem yok diye. Hediyelik ise mevlüdünde yaptıracağım mum tarzı hediyeliklerden

ben de soruya kaynak yapsam: emzirme sütyeni mi sizce emzirme atleri mi daha kullanışlı?? ikisi de gerekli mi kaçar tane aldınız?

İkisi de olmalı hangisiyle rahat ederseniz..Atlet evde gerekli elbisenizi alttan açınca beliniz üşümez sütyen ise dışarı çıkarken lazım
kızlar bikini bölgesi için jilet tavsiyesine ihtiyacım var, neyle alıyorsunuz kılları?

Venüs breeze alıyorum mor olanla sadece dikişli kısmı veet ağda bandıyla orası çok çabuk çıkmasın azalsın istiyorum

Canim bence cok uygun bu modeller icin. Ben yaptirdim makrome ama farkli model, birazdan ekleyeyim fotografini. 265 ya da 285 tl verdim.
ben de bundan anlaştım şimdi canım. 160 tl kargo dahil. en geç 16 ağustosta kargoya verecek inş :) heyecanlandım

Eklentiler

• 1660295047002.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 68
Bence de kendin yaparsan bir parça daha makul bir fiyata mal edersin.5-6 işgünü içerisinde teslimat sağlıyoruz diyor.
Ben sipariş veririm bugün yarın herhalde. Alır dolaba koyarım. Son dakika birde geldi gelmedi stresine girmemek için

Dilosum cikolata yaptiracaksan ekime denk geliyor bence ekim ayi sicak olmaz simdiki gibi kargoyu bence kafana takma

Ben temmuzda dogum yapmistim misafirlere cikolata aldik esim bizzat aldi pastaneden o sayede hic erimediler evde gelincede dolaba koyduk miss

Bu kez cikolata yaptirmayi dusunmuyorum bizim burada cok guzel kurabiyeler var bebek seklinde emzik biberon uzerinede isim yaziliyor her birinin sefaf paketi var oyle yaptiricam

dilosun doğum eylülde olacak inş canım tahmini doğum tarihi ekim 1 ama sezaryen olacak ya

Canım senin attığın sayfada anahtarliklarda 10 tl yazıyor ama

Canım benim sezeryan doktorda en son 15 eylul gibi demişti 1 ayım kaldı yani
O senin dediğin kurabiyeleri biz kendimiz yapalım dedik bakalım malzemelerin fiyatını bi sorayım hangisi iyi olacaksa

Canım benim sezeryan doktorda en son 15 eylul gibi demişti 1 ayım kaldı yani
O senin dediğin kurabiyeleri biz kendimiz yapalım dedik bakalım malzemelerin fiyatını bi sorayım hangisi iyi olacaksa
Ayyy dilosum cok heyecan basti beni simdi sen 1 ay sonra mi kavusuyorsun bebise bsy kalmamis ya resmen sonraki ay doguruyorsun darisi basimiza artik ayy sag salim dogusun bebişin insallah artik gununude biliyorum ya sana cok duga edicem dilosum sezaryanin kolay gecsin diye

Olsun biz seni boylede kabul etmisizdir
Allah razı olsun ya enerjini burdan hissettim çok teşekkür ederim bende hepinize duacıyım zamanında sağlıklı şekilde gelsin bebisler insallah uygulamada 50 gün yazdığını gördükçe uzak gibi geliyordu ama tahmini 30 35 gün sonra Allahın izniyle kavusucam yavruma cok az kaldı sizde arkamızdan vakitlice gelin insallah
Bende öyle 19 eylül dedi doktor ama biz hepimiz beraber çıktık yola neler paylaştık bakıyorumda ilk o düşcekmi korkularımız filan neler atlattık dimi
Aynen öyle bir de ilk başta zor kavuşunca ilk telaslarimiz daha bi fazlaydı sanki yok kese gorunecek mi kalbi duyulacak mi kendisini ne zaman gorucez hareketleri falan derken zaman gelmiş geçmiş vallahii

kızlar selam doktora gittim bu devamlı
idrara sıkışıklık için resmen yapacak bir şey yok bu haftalardan sonra böyle idare edeceksin dedi ya geceleri nasıl uyuyorum allah biliyor ağlayasım geliyor geceleri pek su içme dedi kızçem 1750 gram olmuş 30+6 yız ama uyluk kemiği ve karın çevresi 3 4 gün geri çıktı ona da sinirim bozuldu.. ama kafa ölçüleri de maşallah 32 33 hafta çıktı 3 kontroldür kafası aşağıda zaten mesaneye tam gaz baskı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…