2 hafta gerilik 2 hafta ileri olması normal diye biliyorum canim doktor aksini soylemediyse canını hiç sıkmakızlar selam doktora gittim bu devamlı
idrara sıkışıklık için resmen yapacak bir şey yok bu haftalardan sonra böyle idare edeceksin dedi yageceleri nasıl uyuyorum allah biliyor ağlayasım geliyor geceleri pek su içme dedi kızçem 1750 gram olmuş 30+6 yız ama uyluk kemiği ve karın çevresi 3 4 gün geri çıktı ona da sinirim bozuldu.. ama kafa ölçüleri de maşallah 32 33 hafta çıktı 3 kontroldür kafası aşağıda zaten mesaneye tam gaz baskı..
evet canım bir sıkıntı yok haftasıyla uyumlu dedi de işte bende gebelik şekeri var birde iri olacağına geri çıkıyor anlamıyorum2 hafta gerilik 2 hafta ileri olması normal diye biliyorum canim doktor aksini soylemediyse canını hiç sıkmaama bana kilosu gayet iyi gibi geldi olması gerektiği gibi bence.
O idrara sıkışıklık yüzünden zombi gibi geziyorum evde bir de sıcak o yüzden terliyorum O kadar fena ki bazen altıma mi kaçırdım falan oluyorum
Benm de sezaryen olacağı için eylülde olacak :))Bende öyle 19 eylül dedi doktor ama biz hepimiz beraber çıktık yola neler paylaştık bakıyorumda ilk o düşcekmi korkularımız filan neler atlattık dimi
Bende de gebelik şekeri var ya kilo falan normal cikinca haftasiyla uyumlu doktor seker etkilememis çok iyi demişti. Ama sezeryan olursa 39lu haftaları bekleriz seker yüzünden dedi. Ne alaka hiç anlamadım sormayi da unuttumevet canım bir sıkıntı yok haftasıyla uyumlu dedi de işte bende gebelik şekeri var birde iri olacağına geri çıkıyor anlamıyorum
ya wcden çıkıyorum sanki hiç girmemişim hala sıkışığım çok kötü. tekrar giriyorum aslında idrarım yok iki üç damla geliyor. bu şekilde nasıl olacak anlamıyorum yani ilerleyen haftalarda insan altına falan da kaçırır. normal doğum istiyordum birde ama yok bu şekilde 9 hafta daha dayanamam.
Gerçekten öyle oldu yaa. Demin yine konuştum pazartesi çıkış yapılacak diyo bakalım. Çok memnun alanlar falan yorumlarına vs. baktım ama instagram başlı başına bir risk zaten. Hep acaba kalıyo insanın aklında. İnşallah sorun olmadan gelirlerOo baya gecikmiş ya inşallah güvenilir sayfadır kuzum. Arastirmis miydin hiç?
Öyle tabi canım çok çıkıyor maalesef güvenilir olmayan yer. Ama inşallah öyle bi durum olmazGerçekten öyle oldu yaa. Demin yine konuştum pazartesi çıkış yapılacak diyo bakalım. Çok memnun alanlar falan yorumlarına vs. baktım ama instagram başlı başına bir risk zaten. Hep acaba kalıyo insanın aklında. İnşallah sorun olmadan gelirler
kızlar selam doktora gittim bu devamlı
idrara sıkışıklık için resmen yapacak bir şey yok bu haftalardan sonra böyle idare edeceksin dedi yageceleri nasıl uyuyorum allah biliyor ağlayasım geliyor geceleri pek su içme dedi kızçem 1750 gram olmuş 30+6 yız ama uyluk kemiği ve karın çevresi 3 4 gün geri çıktı ona da sinirim bozuldu.. ama kafa ölçüleri de maşallah 32 33 hafta çıktı 3 kontroldür kafası aşağıda zaten mesaneye tam gaz baskı..
ben de tam onu dicektimevet canım bir sıkıntı yok haftasıyla uyumlu dedi de işte bende gebelik şekeri var birde iri olacağına geri çıkıyor anlamıyorum
ya wcden çıkıyorum sanki hiç girmemişim hala sıkışığım çok kötü. tekrar giriyorum aslında idrarım yok iki üç damla geliyor. bu şekilde nasıl olacak anlamıyorum yani ilerleyen haftalarda insan altına falan da kaçırır. normal doğum istiyordum birde ama yok bu şekilde 9 hafta daha dayanamam.
ay inş ben de eylül anası olcamBenm de sezaryen olacağı için eylülde olacak :))
Yaptırma konusunu bende geçtim yavrum malzemeleri sorucam eğer uyguna gelirse kendim yapıcam. Gelmezse bende başka alternatife yönelirim. Siparişten sonra kaç günde kargoya veriyorlar acaba son haftada sipariş versen mesela. Eylül ortası sonlarına doğru da hava çok sıcak olur mu ki
kızlar hediyelik konusmussunz, bizde dün ismi tam netleştırelim diye eşimle konustuk bak bastırıyorum dedimbunlara karar verdık hediyelık olarakta o magnetlerden yaptrcaz hem de acıcak olarak kullanılıyor.magnetin fiyatı 8tl evde yapsam astarı yuzunu gecer.
Açıkçası benim de işime geliyor, annem hastaneden cikinca onlara gidip kalmami istiyor ama hangi bir eşyamizi oraya tasiyim. Sadece deneyimsizlik ve dogum sonrasi durumum nasil olur diye tedirginim. En azindan ilk gunlerimizi kendi evimde geçirmek istiyorum neye ihtiyacım olursa elimin altinda olsun. Eşimin izni bitince annem yardimci olur bi sekilde orda veya burada
Ay valla annesi, kv si gelenlerin dediği tek cümle keşke kocamla baş başa bakma imkanım olsaydı diye
Rapor sormak için girmiştim ben de bu hafta 31 bitiyo ve kontrolüm var acaba bi hafta daha bekleyip öyle mi gitsem şimdi vermez diyeKızlar merhaba , dün kontrole gittim bundan sonra iki hafta da bir gitmeye başlayacağız dedi doktorum. Çok şükür sıkıntı yok . Bende biraz idrar yolu enfeksiyonu var. Symbiosys diye bir takviye verdi. Yeşil akıntım oluyordi vajinal kontrol etti ama temiz dedi. Bol su içmeye devam. Birazcık ileriden gidiyor bebiş 19 Ekim görünüyor doğum ama Ekim başı sen doğurursun dedi
Çalışan arkadaşlar doğum izni için raporu sordum. Ben zorunlu sebeplerden dolayı 35. Haftada çıkmayı düşünüyorum. 32 de 37 ye kadar çalışabilir raporu verecek.35 de çalışmaz verip 37 de doğum iznini başlatacak doktorum. İki haftan boşa gitmesin dedi.
aa bende gebelik şekerinde erken doğum oluyor diye biliyorum tam tersi. bende yanma ya da ağrı yok canım doktorda onu sordu zaten sende enfeksiyon da olabilir yanma varsa. bir idrar tahlili yaptır istersen.Bende de gebelik şekeri var ya kilo falan normal cikinca haftasiyla uyumlu doktor seker etkilememis çok iyi demişti. Ama sezeryan olursa 39lu haftaları bekleriz seker yüzünden dedi. Ne alaka hiç anlamadım sormayi da unuttum
Benimde aynı şekilde bu ara bazen yanma da oluyor acaba enfeksiyon mu var falan diye düşündüm sende öyle bisey var mı? O da tetikliyor olabilir mi acaba
Çok iyi canım ama dolap a dikkat et ben evime kapı süsü yaptırdım ve rezalet geldi muhattap yok karşımdakızlar yapan kişiyi dolapta buldum. Piyasadan haberim yok 140 tl şu model için iyi midir ?
Bu hangi sayfa canım yazar mısın ?Dilos6342 Diloş cevap yazdılar şimdi. 50 çikolata 109 TL, 100 adet çikolata 149 TL imiş. 1 Adet kolonya şişesi hediyemiz dedi.
magnet açacak yaptıracaksan tanesi 7 liraymış. Kargoda 23 TL dedi.
Erime işini sordum. Çikolatalarda ısıya dayanıklı folyo vardır patpatlar ve koli içinde gönderim sağladığımız için erime olmuyor dedi
Senin dediğin gibi ikisi bir arada çıkar o zaman kuzum. Biz ablamda da öyleydik ne şeyler hazırladık yine hepsini kendimiz yaptık hediyelikler süsleme falan ama bu sefer benimde pek halim yokehh doğurdum işte hadi hayırlısı olsun diyip kestirip atasımda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?