2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kızlar hediyelik konusmussunz, bizde dün ismi tam netleştırelim diye eşimle konustuk bak bastırıyorum dedimbunlara karar verdık hediyelık olarakta o magnetlerden yaptrcaz hem de acıcak olarak kullanılıyor.magnetin fiyatı 8tl evde yapsam astarı yuzunu gecer.

Eklentiler

• Screenshot_20220812_130717_com.instagram.android.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20220812_130710_com.instagram.android.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 50
2 hafta gerilik 2 hafta ileri olması normal diye biliyorum canim doktor aksini soylemediyse canını hiç sıkma ama bana kilosu gayet iyi gibi geldi olması gerektiği gibi bence.
O idrara sıkışıklık yüzünden zombi gibi geziyorum evde bir de sıcak o yüzden terliyorum O kadar fena ki bazen altıma mi kaçırdım falan oluyorum

evet canım bir sıkıntı yok haftasıyla uyumlu dedi de işte bende gebelik şekeri var birde iri olacağına geri çıkıyor anlamıyorum
ya wcden çıkıyorum sanki hiç girmemişim hala sıkışığım çok kötü. tekrar giriyorum aslında idrarım yok iki üç damla geliyor. bu şekilde nasıl olacak anlamıyorum yani ilerleyen haftalarda insan altına falan da kaçırır. normal doğum istiyordum birde ama yok bu şekilde 9 hafta daha dayanamam.

Bende de gebelik şekeri var ya kilo falan normal cikinca haftasiyla uyumlu doktor seker etkilememis çok iyi demişti. Ama sezeryan olursa 39lu haftaları bekleriz seker yüzünden dedi. Ne alaka hiç anlamadım sormayi da unuttum
Benimde aynı şekilde bu ara bazen yanma da oluyor acaba enfeksiyon mu var falan diye düşündüm sende öyle bisey var mı? O da tetikliyor olabilir mi acaba

Oo baya gecikmiş ya inşallah güvenilir sayfadır kuzum. Arastirmis miydin hiç?
Gerçekten öyle oldu yaa. Demin yine konuştum pazartesi çıkış yapılacak diyo bakalım. Çok memnun alanlar falan yorumlarına vs. baktım ama instagram başlı başına bir risk zaten. Hep acaba kalıyo insanın aklında. İnşallah sorun olmadan gelirler

Öyle tabi canım çok çıkıyor maalesef güvenilir olmayan yer. Ama inşallah öyle bi durum olmaz

ben de tam onu dicektim
benimki bi de ayaklarıyla vurduğu zamanlarda 2 gündür suyum geldi sanıyorum
sanırım hanımefendi biraz kaçırtmaya başladı.
yokken bile tuvalet mesaisini artırdık yine

bu arada kilo gayet iyi ki
sen de moral bozmaya yer arama kız 3-4 gün diyorsun milimetrik ufak çıkmıştır o :)

Benm de sezaryen olacağı için eylülde olacak :))
ay inş ben de eylül anası olcam

Açıkçası benim de işime geliyor, annem hastaneden cikinca onlara gidip kalmami istiyor ama hangi bir eşyamizi oraya tasiyim. Sadece deneyimsizlik ve dogum sonrasi durumum nasil olur diye tedirginim. En azindan ilk gunlerimizi kendi evimde geçirmek istiyorum neye ihtiyacım olursa elimin altinda olsun. Eşimin izni bitince annem yardimci olur bi sekilde orda veya burada

Kızlar merhaba , dün kontrole gittim bundan sonra iki hafta da bir gitmeye başlayacağız dedi doktorum. Çok şükür sıkıntı yok . Bende biraz idrar yolu enfeksiyonu var. Symbiosys diye bir takviye verdi. Yeşil akıntım oluyordi vajinal kontrol etti ama temiz dedi. Bol su içmeye devam. Birazcık ileriden gidiyor bebiş 19 Ekim görünüyor doğum ama Ekim başı sen doğurursun dedi
Çalışan arkadaşlar doğum izni için raporu sordum. Ben zorunlu sebeplerden dolayı 35. Haftada çıkmayı düşünüyorum. 32 de 37 ye kadar çalışabilir raporu verecek.35 de çalışmaz verip 37 de doğum iznini başlatacak doktorum. İki haftan boşa gitmesin dedi.

Ben hastaneye çok ziyaretçi geleceğini sanmıyorum çünkü anneler dışında birine haber vermeyi de düşünmüyorum. Zaten inşallah normal olursa 1 gece kalınıyo çıkacağım gün doğurdum diye haber veririm kimse gelemez zaten :)

Ben hediyelik eve gelenlere vermek için kendim anahtarlık yaptım, arkasına kart da yaparsam bastırıp birleştircem bitecek. Bir de çikolata var aklımda ama tadı kötü diyenler olmuş, belki bir pastaneden de alabilirim onlar da şık ambalajla satıyolar ama fiyatları da karşılaştırmak lazım. Bir de adettendir klasik lohusa şerbeti ikramı :)

Ay valla annesi, kv si gelenlerin dediği tek cümle keşke kocamla baş başa bakma imkanım olsaydı diye
hope2022 ye yazmıştım bunu ama alinti yapamamışım :)

Rapor sormak için girmiştim ben de bu hafta 31 bitiyo ve kontrolüm var acaba bi hafta daha bekleyip öyle mi gitsem şimdi vermez diye

aa bende gebelik şekerinde erken doğum oluyor diye biliyorum tam tersi. bende yanma ya da ağrı yok canım doktorda onu sordu zaten sende enfeksiyon da olabilir yanma varsa. bir idrar tahlili yaptır istersen.

Bu hangi sayfa canım yazar mısın ?

Dilos6342 Diloooşş ben gözümü karartıp sipariş verdim. Bakalım bahtımıza ne çıkacak Asaf beyle

anurkoc canım sayfanın ismi molicikolata diye geçiyor. Epey de memnun müşterileri. Ben sipariş ettim isterseniz Diloşla bekleyin. Benim sipariş gelsin size memnun kalıp kalmadığımı söylerim ona göre sipariş edecekseniz edin. En geç 5 işgünü içinde geliyormuş nasılsa. Tabi yine siz bilirsiniz

İnternette böyle bileklikler 3 TL tane olarak ben bunlrdan yaptırıcam bunu atmazlar kıyamazlar en azından hatıra olarak çok hoşuma gitti bide kolonya asla önermem biz yeğenimin doğum gününe yaptırmıştık bir süre sonra o kolonya kokusu da rengi de uçtu nasıl oldu anlamadık Dilos6342

Eklentiler

• 93C44A76-E1DA-4A2A-9D74-D45FBD8783DF.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 83

Aynı been sıcaklardan mıdır nedir resmen aha doğurdum bitti gitti yapcam bide ağırlaştık iyice sanırım onunda etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…