2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tamam canım seni bekliyorum zahmet olmazsa etiketlersin gelince

Tamam canım seni bekliyorum zahmet olmazsa etiketlersin gelince
Tabiki etiketlerim ne zahmeti
Küçük cam çivilerinden taktı eşim bir tane ona astık kapıya da pek zararı olmadı süsten de gözükmemesi iyi oldu bizim için
Bende kapıya zarar vermemek için merak etmiştim ama cam çivileri çok küçük iyi fikir. Bende öyle yapayım. Teşekkür ederim
Doktor özel muayenehaneyse verebiliyor mu
O konuda bilgim yok maalesef ben devlete gidiyorum. Ama bir arkadaşım da özel muayenehaneye gidiyordu raporunu devletten aldı. Çok emin olmamakla birlikte veremiyorlar galiba. Özel hastanelerin verdiğini biliyorum ama

kızlar sezeryan için kaçıncı haftada alırız diyor doktorlarınız kimisi 37 sonunda kimisi 39 da falan diyor da ?

aa bende gebelik şekerinde erken doğum oluyor diye biliyorum tam tersi. bende yanma ya da ağrı yok canım doktorda onu sordu zaten sende enfeksiyon da olabilir yanma varsa. bir idrar tahlili yaptır istersen.
Öyle zaten erken oluyor yani ihtimali o ama doktor çok değil 4 5 gün daha icerde tutmaya calisicaz dedi 39. Haftaya kadar o kısmı anlamadım. Gerçi suanki doktorda doğum yapmicam ama memleketteki doktora da sorucam bunu bi
2 3 gündür başladı bol su da içerim ama çok sık gitmekten yıkanıp kurulanmaktan mi oluyor diye düşünmedim degil biraz aralığı artarsa azalıyor çünkü

Ahahah tamam yavrum sen kurban seçilmiş gibi oldun biraz ama

Ha evet sen öyle diyince hatırladım bi tanıdığımız yapmıştı kendisi kolonya doldurup bi müddet sonra azalmıştı ama rengi duruyordu sanırım çok güzel bu arada

Çok iyi canım ama dolap a dikkat et ben evime kapı süsü yaptırdım ve rezalet geldi muhattap yok karşımda
İnşallah pişman olmayız diye umuyorum suan bi şey olmayacak gibi bakalım inş
Bebelerimizin kapı süsünün aynı olması peki -Sunshine
Ay çok güzel olmuş valla yaaa

Sağolsun yapan kişiye Erken doğum riski var diyince hızlıca yetiştirmeye çalışacaktı
Kasnak hazırlanmış yarına biter dedi valla çok heyecanlandım hiç bu tip hazırlığa geçememiştim daha

Eklentiler

• 12E5C489-82FF-4812-B0E3-74C3284664D8.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 84
Magnet yaptircaklar Tema vakfi veya Turkiye Egitim Gonulluleri (TEGV ) den yaptirabilir. Hemde onlara bagis gibi olur. Ben Tema dan yaptirmak istiyorum ama dogum tarihi belli olmaz diye , sadece ayini yazdircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…