Aynen deneyimsizlik var işte o korkutuyor zaten ben yeni doğan kucağıma almadım yıkamadım hiç yada ne biliyim giydirip altını değiştirmedim ya Rabbim o gücü eminim verecekte işte insan tedirgin oluyor
Dilos6342
Diloooşş ben gözümü karartıp sipariş verdim. Bakalım bahtımıza ne çıkacak Asaf beyle
anurkoc
canım sayfanın ismi molicikolata diye geçiyor. Epey de memnun müşterileri. Ben sipariş ettim isterseniz Diloşla bekleyin. Benim sipariş gelsin size memnun kalıp kalmadığımı söylerim ona göre sipariş edecekseniz edin. En geç 5 işgünü içinde geliyormuş nasılsa. Tabi yine siz bilirsiniz
O konuda bilgim yok maalesef ben devlete gidiyorum. Ama bir arkadaşım da özel muayenehaneye gidiyordu raporunu devletten aldı. Çok emin olmamakla birlikte veremiyorlar galiba. Özel hastanelerin verdiğini biliyorum ama
veriyorlar bence ben çalışmıyorum ama bugün sordu hemşiresi çalışıyor musun annelik izni oluyor 32.haftada diye , ben özel kliniğe gidiyorum tüp bebek merkezi
aa bende gebelik şekerinde erken doğum oluyor diye biliyorum tam tersi. bende yanma ya da ağrı yok canım doktorda onu sordu zaten sende enfeksiyon da olabilir yanma varsa. bir idrar tahlili yaptır istersen.
Öyle zaten erken oluyor yani ihtimali o ama doktor çok değil 4 5 gün daha icerde tutmaya calisicaz dedi 39. Haftaya kadar o kısmı anlamadım. Gerçi suanki doktorda doğum yapmicam ama memleketteki doktora da sorucam bunu bi
2 3 gündür başladı bol su da içerim ama çok sık gitmekten yıkanıp kurulanmaktan mi oluyor diye düşünmedim degil biraz aralığı artarsa azalıyor çünkü
Dilos6342
Diloooşş ben gözümü karartıp sipariş verdim. Bakalım bahtımıza ne çıkacak Asaf beyle
anurkoc
canım sayfanın ismi molicikolata diye geçiyor. Epey de memnun müşterileri. Ben sipariş ettim isterseniz Diloşla bekleyin. Benim sipariş gelsin size memnun kalıp kalmadığımı söylerim ona göre sipariş edecekseniz edin. En geç 5 işgünü içinde geliyormuş nasılsa. Tabi yine siz bilirsiniz
İnternette böyle bileklikler 3 TL tane olarak ben bunlrdan yaptırıcam bunu atmazlar kıyamazlar en azından hatıra olarak çok hoşuma gitti bide kolonya asla önermem biz yeğenimin doğum gününe yaptırmıştık bir süre sonra o kolonya kokusu da rengi de uçtu nasıl oldu anlamadık Dilos6342
Ha evet sen öyle diyince hatırladım bi tanıdığımız yapmıştı kendisi kolonya doldurup bi müddet sonra azalmıştı ama rengi duruyordu sanırım çok güzel bu arada
Sağolsun yapan kişiye Erken doğum riski var diyince hızlıca yetiştirmeye çalışacaktı
Kasnak hazırlanmış yarına biter dedi valla çok heyecanlandım hiç bu tip hazırlığa geçememiştim daha
Ben trendyoldan yaptırdım hediyelik magnet çok gösterişli bişey değil ama hatıra işte. Çikolatayı hastaneye yatınca eşime düz bişey aldırmayı düşünüyorum. Sıcakta zaten erirler. Çikolataya ne oldu diye düşünmek istemiyorum bi de o arada. Zaten alıp yiyecekler kanını saklamaya aklar neticede. Ben yediklerimi saklamadim şahsen
Magnet yaptircaklar Tema vakfi veya Turkiye Egitim Gonulluleri (TEGV ) den yaptirabilir. Hemde onlara bagis gibi olur. Ben Tema dan yaptirmak istiyorum ama dogum tarihi belli olmaz diye , sadece ayini yazdircam