Ben aldım canım ama henüz kullanmadık fakat şuan fiyatları uçmuş durumda muadillerini alabilirsiniz tek farkı o demir kısmı muadillerin daha inceKizlar babybjorn anakucagindan alaniniz var mi? Dedikleri kadar var mi acaba? Yoksa markayi abartiyolar mi? Muadillerine de baktiniz mi hic?
Canım ben bunu aldım çikolata olarakta damla çikolata koymayı düşünüyorum bi kavanozaGünaydın kızlar herkese sağlıklı bi gün olsun insallah
Siz doğumdan sonra misafirleri konuşunca aklıma geldi
Doğumdan sonra ikramlık ne yaptırmayı düşünüyorsunuz? Veya bisey yaptiracak misiniz?
Ben ailemin yanında olacağım Allahin izniyle ama çok kalabalık gelen giden olmaz, akrabalarımız başka yerlerde zaten.
Çok fazla bisey yaptırmayacağız o yüzden. Ama ne yaptırsam bilemedim.
2 çeşit bisey yapmak istiyorum,
Biri çikolata biri de hediyelik gibi ama bi kaç şey hoşuma gitti el emeği yapan kişilerden fiyatlar aşırı pahaliydi hediyelikler için diyorum.
10 tanesi 200 lira gibi fiyatlar gördüm
Bu konuda iddialıyım el emeği konusunda yatkınımdır ama bu sıcaklarda ne malzeme bulasim var ne ugrasasim.
Kınamda falan herseyi kendim yapmıştım hemde kaç kişiye kendin yapınca malzemeyi bulunca uyguna geliyor baya cidden.
Çikolata içinde isimli çikolatalar gördüm fiyatlarda normaldi ama bu sıcakta kargoda falan nasıl gelir tadı nasıl olur bildiğiniz bi yer var mı?
Bir de hediyelik fikirlerinize talibim fikirleselim yaptiracak olanlar
Ay ne 600 üCanım ben bunu aldım çikolata olarakta damla çikolata koymayı düşünüyorum bi kavanozabu açıkcası çok hoşuma gitti sayfada da seçenekler var bakabilirsniz ben 60 tanesine 600 bayıldım maalesef ama daha uygunlarıda mevcut
Ay ne 600 ü1140 bayıldım
kuzum seni parktan alabilecek biri var mı ?Kızlar her gün düzenli yürüyüş yapıyorum ama bugün adım atamıyorum. Parka oturdum nasıl eve gidicem diye düşünüyorumbastıkça çişim geliyor gibi sancı giriyor. Bebek hareket ediyor rahmime basınç uyguluyor. Bir kez kısa bir an olmuştu 2 hafta kadar önce ama bu çok uzun sürdü yok yürüyemiyorum. Doktoru aradım geçen hafta rahim uzunluğun iyiydi dedi. Burada biri 2 günde kısaldı rahim uzunluğum demişti. Eve gidince bak kan var mı dedi doktor ama gidemiyorum. -Sunshine erken doğum habercisi falan olabilir mi? Sendeki sancılar böyle miydi kuzum? Sürekli tuvaletim geliyor. Ay yalnızım bir de çok korkuyorum. Biliyosun 2 gündür de stresliyim, korktuğum başıma mı geliyor ya
Gule gule kullansin hepsini Mehmey beyEvett maaş geldiği gibi Mehmet beyin popişine gidiyor çoğu eksiği tamamladım en son bir e bebek check yapıcam patikli pijama ve zıbınlar için sonra bittiiien çok çantayı beğenmiştim umarım memnun kalırım
kuzum bak ne olur efham yapma , kendi kendini daha cok korkutuyorsun .Kızlar her gün düzenli yürüyüş yapıyorum ama bugün adım atamıyorum. Parka oturdum nasıl eve gidicem diye düşünüyorumbastıkça çişim geliyor gibi sancı giriyor. Bebek hareket ediyor rahmime basınç uyguluyor. Bir kez kısa bir an olmuştu 2 hafta kadar önce ama bu çok uzun sürdü yok yürüyemiyorum. Doktoru aradım geçen hafta rahim uzunluğun iyiydi dedi. Burada biri 2 günde kısaldı rahim uzunluğum demişti. Eve gidince bak kan var mı dedi doktor ama gidemiyorum. -Sunshine erken doğum habercisi falan olabilir mi? Sendeki sancılar böyle miydi kuzum? Sürekli tuvaletim geliyor. Ay yalnızım bir de çok korkuyorum. Biliyosun 2 gündür de stresliyim, korktuğum başıma mı geliyor ya
Cnm benimki 37 dolup 38 den gün aldıktan sonra herhangi bir gün dedi 19’eylülden sonra herhangi bir gün dedikızlar sezeryan için kaçıncı haftada alırız diyor doktorlarınız kimisi 37 sonunda kimisi 39 da falan diyor da ?
Bende evlenirken davetiye ve magnetlerimi darüşşafakadan yaptırdım çok iyi fikir canımMagnet yaptircaklar Tema vakfi veya Turkiye Egitim Gonulluleri (TEGV ) den yaptirabilir. Hemde onlara bagis gibi olur. Ben Tema dan yaptirmak istiyorum ama dogum tarihi belli olmaz diye , sadece ayini yazdircam
İstanbuldan mi geliyormuş ki senin oraya kısa sürede gelebilir aslindaheheheholsun şekerim nolcak. Hepimiz bir yanacağımıza ben atladım önden
Sağlıkla kullanın inşallah sarı çiçeğimİnşallah pişman olmayız diye umuyorum suan bi şey olmayacak gibi bakalım inş
Ay çok güzel olmuş valla yaaa
Sağolsun yapan kişiye Erken doğum riski var diyince hızlıca yetiştirmeye çalışacaktı
Kasnak hazırlanmış yarına biter dedi vallaçok heyecanlandım hiç bu tip hazırlığa geçememiştim daha
Ben bunun küçük geniş kavanoz olanına küçük lokumlardan koymuştum nişanimda canım. Yine aynı tarz bisey yapmayayım dedim. Bizim ilçede bu tarz malzeme satan bi yer var etiketine kadar herseyini kendim yapmıştımCanım ben bunu aldım çikolata olarakta damla çikolata koymayı düşünüyorum bi kavanozabu açıkcası çok hoşuma gitti sayfada da seçenekler var bakabilirsniz ben 60 tanesine 600 bayıldım maalesef ama daha uygunlarıda mevcut
bence ikisinede bunu kullan , baska bisi alirsin o parayaKızlar size bir şey danışıcam ben bunu kızımın odasının kapısına yaptırdım hastane için ayrı almıyım boşa masraf olmasın diyorum sizce ? Bide tül ve ya balon yapacak mısınız
Taksiyle geldim annemdeyim, şu an oturduğum için bir şey yok. Kan vs gelmemiş. Ama çocuk inanılmaz hareketli. Yarım saat daha bekleyip doktora gidicemkuzum seni parktan alabilecek biri var mı ?
ayaklarını uzatıp oturmayı dene lütfen. bu tek başına erken doğum belirtisi de olamaz ki normalde de buradan bi şey demek güç.
taksi çağır bulunduğun konuma bekleme o sekilde.
bebenin seri tekmeleyeceği tutmuştur kötü düşünme canım benim.
rahim uzunluğu kritik seviyede kısalsa sürekli olurdu bu sekilde bi anda başlamaz. dozu artarak devam ediyo genelde.
doktora görünmen en mantıklısı şuanda
Taksiyle geldim canım annemdeyim. Kesin eşim yüzünden oldu. Yüzüne bakmayacağım uzun bir süreGule gule kullansin hepsini Mehmey bey
kuzum bak ne olur efham yapma , kendi kendini daha cok korkutuyorsun .
Dun ben 2 saat alisveristeydim her iki magazada bir wc ye girdim. Bende ayni cis gelme hissini yasiyorum son bir haftadir .
taksi cagir istersen eve goturur seni
Ben böyle yapıcam canım gelinliğimden kocaman bir tül kaldı dikim olduğu için onu kullanıcamKızlar size bir şey danışıcam ben bunu kızımın odasının kapısına yaptırdım hastane için ayrı almıyım boşa masraf olmasın diyorum sizce ? Bide tül ve ya balon yapacak mısınız
Haber ver muhakkak canımTaksiyle geldim annemdeyim, şu an oturduğum için bir şey yok. Kan vs gelmemiş. Ama çocuk inanılmaz hareketli. Yarım saat daha bekleyip doktora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?