2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Daha ntsye carsamba girecegim. Dogum hakkinda konuşmadım. Bakalim bizimki ne diyecek epidural normal ıstiyorum...

Ya, ben çatlak kremi sürdüm dün..
Göbeğin sağ tarafı o kdr yükseldi ki ay noluyo dedim korktum :) kafası mı poposu mu 1 dk sonra düzeldi
Ya o karin sisiyor ya sagdan ozellikle .. kafasi diye umit ediyorum . O kadar tatli geliyor ki bana :) oturuyorum seviyorum onu ... yerim onu ben

Bu noktada doktorlarımıza güvenmemiz gerekiyor. Benimde su sınırda çıkınca detaylı ilk kez konuştuk. Sende ihmal etme konuş.

Ya, ben çatlak kremi sürdüm dün..
Göbeğin sağ tarafı o kdr yükseldi ki ay noluyo dedim korktum :) kafası mı poposu mu 1 dk sonra düzeldi
O görüntü çok güzel oluyor arrık pıt pıt hareketleri bitip daha net hareketlerinş hissediyoeuz ya
Ben hasta bezi almaya karar verdim. Çevreme sordugumda sezeryamda da normalde de ilk gece özellikle dependin yanlarını kestiriyorlarmıs. Rahat muayane etmek için. Çıtçıtlı alıyım açıp kapatırım diye düşündüm 2. Kutu gerekirse depend alırım. Kimi 1. Kutuyu bitirip gece pedine geçiyormus.

Atıştırmalık kuruyemiş, hurma koy bence doğumdan sonra enerji verir. Rulo havlu koyuyorlar. Battaniye koyacakmısın oda lazım olur bebek battaniyesi. Kendine güzel bir çorap ve yelek koy. Doğumdan cıkınca insan üşüyormus bir süre ısınması zaman alıyormus.

Canım tansiyon ilacı kullanıyorsan normal doğumda ısrarcı olmak seni zora sokabilir diye düşünüyorum. Muhabbete ortadan daldım ama

Bez konusunda emin olamadim simdi ... rulo kagit da koyim dur... Benimkilere de birazdan giriscem . Döküntü toplayim da :) Hurma filan aldirttiririm ya da simdi de alsam olur

Bez konusunda emin olamadim simdi ... rulo kagit da koyim dur... Benimkilere de birazdan giriscem . Döküntü toplayim da :) Hurma filan aldirttiririm ya da simdi de alsam olur
Aynen aldırtırda ben o ara unutulur diye çantada dursun diye koycam görünce yerim en azından diğer türlğ aklıma gelmez birisi hurma aldırsam diye

Oyyy kuzum gün belli oldu demek heyecan dorukta sağlıkla kucağına al canım çok sabrettin

Ay bu habere denk gelmem ne iyi oldu hayırlı olsun canım benim Sağlıkla sıhhatle al kucağına 2700 çok iyi bir rakam. 300 gramın lafı olmaz

Aynen aldırtırda ben o ara unutulur diye çantada dursun diye koycam görünce yerim en azından diğer türlğ aklıma gelmez birisi hurma aldırsam diye
Eksikleri not defterine yazarim terligim yok zaten. Erkek terligi alirim. Yeni evliyim zaten ya evde 1 tane terlik vardi :) Fuzuli olur odemli ayak icin gerci bakayim. 40lik 41lik bayan terligi de alirim. Bayan da eksik :)

Bende senin gibi korkuyodum kağan kocatepenin bir videosu var izlesene onu spinal in daha iyi olduğunu anlatıyor genel anestezi nasıl oluyor anlatıyor

Biz 34 günlük olduk, oğlumun kardeşleri birer birer doğuma hazırlanıyor. İnşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız. Oğlum hala entübe ama değerleri iyileşmeye başlamış. Belki pazartesi makineden ayırırız dediler. Artık hayırlısı diyorum. Süt içmeye başladığından beri kilosu hızlı artmaya başladı kuzumun. 1330 olduk dün, önümüzde süreç uzun ama bugünleri görmek bile büyük nimet benim için.
Bu aralar ben de hiperlaktasyon ile uğraşıyorum. Aşırı sütüm var nasıl baş edeceğim bilmiyorum bu durumla lahana çıktı Allah’tan mememe boyuna onu sarıyorum

36 +2 abow :) benimde 34+2 ve 2 hafta onden gidiyordu zaten... Aman stresin biraz daha azalir. Saglikli olsun da yeter ki
36 da cok erken degil hani ... hayirli olsun valla

Evet kuzum çatıya girmesinden bahsediyorum.. daha girmemiş ama kafa dönmüş yani aşağıda yer arıyor en geç 38de tam döner dedi.. nst falan normal çıktı.. boy 46 cm boyu kısa haftasına göre dedi onu biliyorum biz çok uzun değiliz zaten 2583 gr kilosu da.. haftaya tekrar muayene var tabi acil durumda hareket olmazsa gel dedi bakalım.. 38den sonra bekleniyor paşamız.. bu hafta kilo aldırma için çalışcam pazartesi geliyor inşAllah öyle bizde de durumlar
Yaaa çok şükür.. kilosu da gayet iyi kuzum maşallah hadi bakalım.. 36.haftamızda doldu nasıl olsa❤ darısı bizlere artık

Kızlar cinsel ilişki konusunda ne düşünüyorsunuz? Aslında doğuma hazırlıkta iyi oluyor diyorlar

Pozitif olmaya çalışıyorum papatyam. İyiyim şükür lohusalığı bitirdim sayılır.
Süreç uzun, bu aralar beni en sevindiren şey oğlumu hastanede görmeye gitmek. Sen nasılsın stres var mı?
Evet canım stres mevcut biraz . Ama çok sevindim senin oğlan kilo almaya başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…