Daha ntsye carsamba girecegim. Dogum hakkinda konuşmadım. Bakalim bizimki ne diyecek epidural normal ıstiyorum...Bende bu sefer gidince ayrıntılı konuşurum benim doktorum biraz temkinli biri birde kararlarının sorgulanmasından hoşlanmıyor güveniyorum ona aslında ama bazen aceleye geliyor herşey bu sefer gittiğimde sakince konuşayım bende biraz telaslaniyorum soracaklarimi unutuyorum
Ya o karin sisiyor ya sagdan ozellikle .. kafasi diye umit ediyorum . O kadar tatli geliyor ki bana :) oturuyorum seviyorum onu ... yerim onu benYa, ben çatlak kremi sürdüm dün..
Göbeğin sağ tarafı o kdr yükseldi ki ay noluyo dedim korktum :) kafası mı poposu mu 1 dk sonra düzeldi
Bu noktada doktorlarımıza güvenmemiz gerekiyor. Benimde su sınırda çıkınca detaylı ilk kez konuştuk. Sende ihmal etme konuş.Bende bu sefer gidince ayrıntılı konuşurum benim doktorum biraz temkinli biri birde kararlarının sorgulanmasından hoşlanmıyor güveniyorum ona aslında ama bazen aceleye geliyor herşey bu sefer gittiğimde sakince konuşayım bende biraz telaslaniyorum soracaklarimi unutuyorum
O görüntü çok güzel oluyor arrık pıt pıt hareketleri bitip daha net hareketlerinş hissediyoeuz yaYa, ben çatlak kremi sürdüm dün..
Göbeğin sağ tarafı o kdr yükseldi ki ay noluyo dedim korktum :) kafası mı poposu mu 1 dk sonra düzeldi
Ben hasta bezi almaya karar verdim. Çevreme sordugumda sezeryamda da normalde de ilk gece özellikle dependin yanlarını kestiriyorlarmıs. Rahat muayane etmek için. Çıtçıtlı alıyım açıp kapatırım diye düşündüm 2. Kutu gerekirse depend alırım. Kimi 1. Kutuyu bitirip gece pedine geçiyormus.Ya su dapend isini merak ediyorum ya aldim ama alisik oldugum bir sey degil ya emin olamiyorum. Rahat bir sey mi yani ben baska ped de almistim . Çantaya ne kadar koymam lazim ki
Bu arada bebek icin hazirladigim seylerde eksik var mi yazayim da bakin daa
10 lu battaniye dahil hastane cikisi
5li 2 tane zibinda var
2 tulum
2 muslin bez
3 tane agiz bezi
10 tane sleepy minnak bez
ıslak mendil
pamuk
pisik onleyici krem
simdi yazarken eklim dedim kullan at bez alma bezi eklim 2 tane dedim
Fazlalik var mi eksik ya da
5li 2 tane koymamin nedeni pantolon kullanilir kakasi kacar filan diye :)
Bir de cop poseti eklerim bir iki tane
Simdi kendi malzemelerimi eklicem olanlari. Pijamlari utuleyim de camasirlar yikaniyor .
Canım tansiyon ilacı kullanıyorsan normal doğumda ısrarcı olmak seni zora sokabilir diye düşünüyorum. Muhabbete ortadan daldım amaValla bende anlamadim şimdi benim kızın kilosu iki hafta geriden geliyor tansiyon ilacı kullanıyorum suyu sınırda içerde geliştiği kadar bekleriz dedi en geç otuz dokuzuncu haftada alırız dedi. Bende normal olma ihtimalj varsa o zamana kadar dedim o zaman normal doğum olur dedi. Ayrıntılı daha konuşmadım ama anladığım kadarıyla sezeryan olması gerektiğini düşünüyor o an bende daha çok kilosuna takılmış durumdaydım salı günü tekrar gidince ayrıntılı soracağım canım
Bez konusunda emin olamadim simdi ... rulo kagit da koyim dur... Benimkilere de birazdan giriscem . Döküntü toplayim da :) Hurma filan aldirttiririm ya da simdi de alsam olurO görüntü çok güzel oluyor arrık pıt pıt hareketleri bitip daha net hareketlerinş hissediyoeuz ya
Ben hasta bezi almaya karar verdim. Çevreme sordugumda sezeryamda da normalde de ilk gece özellikle dependin yanlarını kestiriyorlarmıs. Rahat muayane etmek için. Çıtçıtlı alıyım açıp kapatırım diye düşündüm 2. Kutu gerekirse depend alırım. Kimi 1. Kutuyu bitirip gece pedine geçiyormus.
Atıştırmalık kuruyemiş, hurma koy bence doğumdan sonra enerji verir. Rulo havlu koyuyorlar. Battaniye koyacakmısın oda lazım olur bebek battaniyesi. Kendine güzel bir çorap ve yelek koy. Doğumdan cıkınca insan üşüyormus bir süre ısınması zaman alıyormus.
Aynen aldırtırda ben o ara unutulur diye çantada dursun diye koycam görünce yerim en azındanBez konusunda emin olamadim simdi ... rulo kagit da koyim dur... Benimkilere de birazdan giriscem . Döküntü toplayim da :) Hurma filan aldirttiririm ya da simdi de alsam olur
Oyyy kuzum gün belli oldu demek heyecan dorukta sağlıkla kucağına al canım çok sabrettinKızlar
Pazartesi 36+2 de Güneşimiz doğuyor.
Doktor bebeğin başına dokunuyorum dedi.
Her an her şey olabilir, biz de riske atmak istemiyoruz diye bu şekilde karar almak zorunda kaldık. Minnoş 2700 gr inş 3 kg doğar
Ay bu habere denk gelmem ne iyi olduKızlar
Her an her şey olabilir, biz de riske atmak istemiyoruz diye bu şekilde karar almak zorunda kaldık. Minnoş 2700 gr inş 3 kg doğar
Eksikleri not defterine yazarim terligim yok zaten. Erkek terligi alirim. Yeni evliyim zaten ya evde 1 tane terlik vardi :) Fuzuli olur odemli ayak icin gerci bakayim. 40lik 41lik bayan terligi de alirim. Bayan da eksik :)Aynen aldırtırda ben o ara unutulur diye çantada dursun diye koycam görünce yerim en azındandiğer türlğ aklıma gelmez birisi hurma aldırsam diye
Bende senin gibi korkuyodum kağan kocatepenin bir videosu var izlesene onu spinal in daha iyi olduğunu anlatıyor genel anestezi nasıl oluyor anlatıyorBen de kürtajda uyumuştum canım, ama o narkoz değilmiş sanırım, uyku haliymiş. Keşke doğum da öyle olda di mi, uyandığımda çok güzel dinlenmiştim :) ayy belden iğne falan, sanki felç kalacakmışım hissineden böyle korktum anlamadım.
36 da cok erken degil hani ... hayirli olsun vallaKızlar
Evet canım bakalım ne diyecek sen nasılsınCanım tansiyon ilacı kullanıyorsan normal doğumda ısrarcı olmak seni zora sokabilir diye düşünüyorum. Muhabbete ortadan daldım ama
Evet kuzum çatıya girmesinden bahsediyorum.. daha girmemiş ama kafa dönmüş yani aşağıda yer arıyor en geç 38de tam döner dedi.. nst falan normal çıktı.. boy 46 cm boyu kısa haftasına göre dedi onu biliyorum biz çok uzun değiliz zatenGünaydın çiçeğim
Ah ah kesintisiz 2 saat uyuduğum bi süredir olmadıben de kasılma ve belimde kramplarla sancıyla defalarca uyanıyorum korkmuyor değilim ama hayırlısı artık:)
Şükürler olsun diyoruz yine bebito, iyi geldik bugünlere
Çatıya girmesinden mi bahsediyorsun? Sen deneyimlisin gerçi kız deme öyle dursa filan duracak daha :))
Yaaa çok şükür.. kilosu da gayet iyi kuzum maşallahKızlar
Pozitif olmaya çalışıyorum papatyam. İyiyim şükür lohusalığı bitirdim sayılır.Evet canım bakalım ne diyecek sen nasılsın
Evet canım stres mevcut biraz . Ama çok sevindim senin oğlan kilo almaya başlamışPozitif olmaya çalışıyorum papatyam. İyiyim şükür lohusalığı bitirdim sayılır.
Süreç uzun, bu aralar beni en sevindiren şey oğlumu hastanede görmeye gitmek. Sen nasılsın stres var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?