2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Sadece uyuturken verirsen gün içinde ağladığında sussun diye vermezsen ağzında gezmiyor canım zaten rahat ol :)

Yaa maşallah maşallah.. çok şükür bugünleri de gördün ya canım❤ yavaş yavaş toparlanıyor Doruk paşa çok şükür..

Ayy şükürler olsun demek pazartesi güneş size iki kez doğacak inşallah

Ayyy çok heyecanlı hayırlısıyla gelsin Güneş hanım

Oyy pazartesi mii aman hazırlık yapcam diye şu 2 günü kendini yormakla geçirme. Dikkatli davran. Aynı bedende son günlerinin tadını çıkar çok 36. Hafta gayet iyi bir hafta iyi iş çıkardınız anne kız

Evet bebek için kalın battaniye kesin istiyorlar ameliyathane soğuk oluyor çünkü
Ya inanamıyorum 2 gün sonra kavuşuyosun :) zaman bana hiç geçmiyor sanki şimdi oğluma bakıyorum da zaman nasıl geçiyor diyorum ama hamilelik geçmiyor prenses 32 olurmu derken şükür bugünleri gördük kilosu çok iyi maşallah. Doğum öncesi kefir tüket biraz istersen bağışıklığın artsın biraz yorgun düşmeyin. Sağlıcakla al inşallah cennet kokulunu kucağına ay çok duygulandımmm
Maşallah subhanallah daha da güzel haberlerimi bekliyoruz inşallah lahana ne işe yarıyor canım bilmiyorum ben
Kızlar cinsel ilişki konusunda ne düşünüyorsunuz? Aslında doğuma hazırlıkta iyi oluyor diyorlar
Papatyam doktorlar karşı değil ekstrem bir durum yoksa. Ben bu ara çok ağrım var diye ara verdim ama tamamen kesmedim en başından beri haftada 1-2 oluyodu. Ama ilk hamileliğimde inan doğumdan 2 gün önceye kadar temkinli devam ettik çünkü doktorum sakın kesme tehliken yok doğuma yarar dedi kaldı ki çok da güzel açılmayla gitmiştim hastaneye herşey güzel giderken oğlumun kafasını çevirmesi sebebiyle sezeryan oldu. Bunda da normal olma ihtimalim olsaydı kesin sıkıntım yokken devam ederdim. Sanırım sezeryan olacak diye saldım bende

Myz avakado pekmez daya canim bu haftasonu harika olucak her sey dualarim seninle

Ay gerçekten mii şu günü bekle bu günü bekle derken zaman geldi çattı he Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım benim güzel haberlerle gel insallah

Kizlar dun e bebege gittim. Tulumlara bayildim doldurdum sepeti sonra oturdum. Tek tek kumaslarina baktim icinde polyester olanlar var. Yeni dogan olmalarina ragmen. Kimisinde de %100 pamuk yaziyor ama dokununca tam pamuk hissi gelmiyor kesinlikle. onu ele bunu ele kala kala elime 3 takim kaldi. Cok canim sikildi acikcasi. Internetten de dokunup alamiyorsun. Insanlari kandiriyorlar resmen sonucta etiketinde %100 pamuk yazmislar ama yalan. Alip memnun kaldiginiz markalar neler tam pamuk istiyorum dedigim kumasi anlamissinizdir.

Herkes doğuma hazırlanıyor okuduğum kadarıyla ama sanırım daha sayımız artamadı Sezeryandan korkmayın arkadaşlar zor değil inanın.
Senden de güzel haberler bekliyoruz canım dualarımız dorukla hep. İnşallah en kısa zamanda toparlar evine geçer bebişimiz.
Ayyy çok heyecanlı... Kendim doğum yapacak kadar heyecanlandım. Kilosu çok iyi haftası da güzel. Yavaş yavaş sona yaklaştık hepimiz daha dün kese fotoğrafı atıyorduk gruba

Aslinda ben gecen hafta sordum devam et ilaclara dedi ama magnezyumu ozellikle sormadim bu hafta direkt sorucam cunku ben soda da baya iciyorum ikisi birden kasilmalari engellemesin yani. Gercekten de kasilmam yok bu arada artik sodanin etkisi mi bilemicem tabi

Benimki de geride ya o sebepten sordum canim. 39 a kadar daha var belki de kendiliginden gelir minnos. Belki de tansiyon durumundan dolayi oyle demistir detayli sormak lazim tabi.
Benim de gitmeden aklimda bir suru soru oluyor hatta telefona yaziyorum doktor konusunca hepsini unutuyorum telefona bakmak bile gelmiyor aklima.

Yaa ben bile heyecanlandim suan
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim zaten 36 dan sonra dogum bekleyebilirsiniz diyorlar kilosu da normal aralikta. Zorluklar oldu tabi ama cok guzel geldiniz bu gune kadar valla helal olsun size ana kiz

Canim ben dun kitikate diye bir magazaya baktim guzeldi fiyatlari biraz yuksek ama tamamen naturel olan serisi de vardi boyasi pamugu her seyi organikmis normalleri de vardi. Kumastan cok anlamam ama yumusaciklardi %100 pamuk yaziyor etiketinde bir de gots diye bir sertifikasi var. E bebekten aldigim zibinlari falan begenmedim ben de o yuzden buraya baktim avmde gorunce.

Bulunduğum ilde yerel bir mağazadan aldım ben görseldekini. İdil baby markası. Baktım trendyolda da satılıyor fiyatıda iyi bence. Organik pamuk yazan takımlarından aldım ben 3,4 takım bayıldım kumaşı harika. Birde kitikate diye bir marka var onunda kumaşı çok güzel. Ebebekten aldıklarımı hiç beğenmedim yıkadım ütüledim sertleşti kumaşı.

https://ty.gl/r7zt0l5axh

Oyyy kuzum gün belli oldu demek heyecan dorukta sağlıkla kucağına al canım çok sabrettin
İnşallah kuzum sağ Salim alalım artık kucaklarımıza
Ay bu habere denk gelmem ne iyi oldu hayırlı olsun canım benim Sağlıkla sıhhatle al kucağına 2700 çok iyi bir rakam. 300 gramın lafı olmaz
canım arkadaşım benim inşallah rabbim seni de tez vakitte sağlıcakla kavuştursun doruğumuza
36 +2 abow :) benimde 34+2 ve 2 hafta onden gidiyordu zaten... Aman stresin biraz daha azalir. Saglikli olsun da yeter ki

36 da cok erken degil hani ... hayirli olsun valla
Sağol canım:)
Hem azalır gibi oldu hem de aşırı streslendim
Ben boyunu bilmiyorum yA
Sağ Salim hepimize inşallah önceden bilmek de bi garipmiş
Ayy şükürler olsun demek pazartesi güneş size iki kez doğacak inşallah
inşallah be çiçeğim
Ayyy çok heyecanlı hayırlısıyla gelsin Güneş hanım
İnşallah güzellik
Valla mucize gibi gerçekten
6-7 hafta önce neler düşünüyorduk
sanki yıl geçti üzerinden
Ayakta durabilsem bi şeyler yapmaya kalkarım muhtemelen ama ayakta duramıyorum
Kuzum kefir konusu mantıklı geldi hem bağırsaklar için de önden iyi olur gibi.
Anestezici ile görüştük şimdi kan vericem bol su tüket ameliyat öncesi 2 günde diyor.
Bir de epidurali sezaryende değil normalde yapıyoruz dedi. Epiduralin etki etmesi yarım saat sürüyor dedi. Spinal anestezi yapılacakmış.
Myz avakado pekmez daya canim bu haftasonu harika olucak her sey dualarim seninle
Mantıklı sağolasın kuzum sırayla beklemeye devam artık
Ay gerçekten mii şu günü bekle bu günü bekle derken zaman geldi çattı he Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım benim güzel haberlerle gel insallah
İnşallah kuzum valla yolun sonuna sağ Salim öyle böyle geldik şükürler olsun

Ayyy çok heyecanlı... Kendim doğum yapacak kadar heyecanlandım. Kilosu çok iyi haftası da güzel. Yavaş yavaş sona yaklaştık hepimiz daha dün kese fotoğrafı atıyorduk gruba
O 5 mm lik keseyi asla unutmayacağım

Yaa ben bile heyecanlandim suan
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim zaten 36 dan sonra dogum bekleyebilirsiniz diyorlar kilosu da normal aralikta. Zorluklar oldu tabi ama cok guzel geldiniz bu gune kadar valla helal olsun size ana kiz
İnşallah kuzum.
Hala inanamıyorum valla hem çok mutlu oluyorum hem de iyice streslendim ne düşüneceğimi şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…