Kızlar cinsel ilişki konusunda ne düşünüyorsunuz? Aslında doğuma hazırlıkta iyi oluyor diyorlar
Sadece uyuturken verirsen gün içinde ağladığında sussun diye vermezsen ağzında gezmiyor canım zaten rahat ol :)Karşıt değilimde sadece uykuda kullansın istiyorum onda da geri alıyım uyudugunda. Öyle ağzında sürekli gezmesin diye. Bakalım yapabilecek miyim işte
Doktorların kimi kestiriyor bence o konuyu bi konusun doktorunuzla kasılma olayını azalttıgıniçin ben rahim kendini doğuma hazırlayamıyormus diye okumustum internetre. 36-37 de doktorlar bıraktırıyormus sanırım ama siz doktorunuza sorun
Biz 34 günlük olduk, oğlumun kardeşleri birer birer doğuma hazırlanıyor. İnşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız. Oğlum hala entübe ama değerleri iyileşmeye başlamış. Belki pazartesi makineden ayırırız dediler. Artık hayırlısı diyorum. Süt içmeye başladığından beri kilosu hızlı artmaya başladı kuzumun. 1330 olduk dün, önümüzde süreç uzun ama bugünleri görmek bile büyük nimet benim için.
Bu aralar ben de hiperlaktasyon ile uğraşıyorum. Aşırı sütüm var nasıl baş edeceğim bilmiyorum bu durumlalahana çıktı Allah’tan mememe boyuna onu sarıyorum
Ay evet kolaylaştırıyor diyorlarKorkuyorumaçılmayı kolaylaştırdığını söyledi hemşire arkadaşlarım da ama korkuyorum işte
Kızlar
Pazartesi 36+2 de Güneşimiz doğuyor.
Doktor bebeğin başına dokunuyorum dedi.
Her an her şey olabilir, biz de riske atmak istemiyoruz diye bu şekilde karar almak zorunda kaldık. Minnoş 2700 gr inş 3 kg doğar
Ayy çok heyecanlıKızlar
Her an her şey olabilir, biz de riske atmak istemiyoruz diye bu şekilde karar almak zorunda kaldık. Minnoş 2700 gr inş 3 kg doğar
Ayyy çok heyecanlı hayırlısıyla gelsin Güneş hanımKızlar
Oyy pazartesi mii aman hazırlık yapcam diye şu 2 günü kendini yormakla geçirme. Dikkatli davran. Aynı bedende son günlerinin tadını çıkarKızlar
Herkes doğuma hazırlanıyor okuduğum kadarıyla ama sanırım daha sayımız artamadıSezeryandan korkmayın arkadaşlar zor değil inanın.
Evet bebek için kalın battaniye kesin istiyorlar ameliyathane soğuk oluyor çünküO görüntü çok güzel oluyor arrık pıt pıt hareketleri bitip daha net hareketlerinş hissediyoeuz ya
Ben hasta bezi almaya karar verdim. Çevreme sordugumda sezeryamda da normalde de ilk gece özellikle dependin yanlarını kestiriyorlarmıs. Rahat muayane etmek için. Çıtçıtlı alıyım açıp kapatırım diye düşündüm 2. Kutu gerekirse depend alırım. Kimi 1. Kutuyu bitirip gece pedine geçiyormus.
Atıştırmalık kuruyemiş, hurma koy bence doğumdan sonra enerji verir. Rulo havlu koyuyorlar. Battaniye koyacakmısın oda lazım olur bebek battaniyesi. Kendine güzel bir çorap ve yelek koy. Doğumdan cıkınca insan üşüyormus bir süre ısınması zaman alıyormus.
Ya inanamıyorum 2 gün sonra kavuşuyosun :) zaman bana hiç geçmiyor sanki şimdi oğluma bakıyorum da zaman nasıl geçiyor diyorum ama hamilelik geçmiyorKızlar
Maşallah subhanallahBiz 34 günlük olduk, oğlumun kardeşleri birer birer doğuma hazırlanıyor. İnşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız. Oğlum hala entübe ama değerleri iyileşmeye başlamış. Belki pazartesi makineden ayırırız dediler. Artık hayırlısı diyorum. Süt içmeye başladığından beri kilosu hızlı artmaya başladı kuzumun. 1330 olduk dün, önümüzde süreç uzun ama bugünleri görmek bile büyük nimet benim için.
Bu aralar ben de hiperlaktasyon ile uğraşıyorum. Aşırı sütüm var nasıl baş edeceğim bilmiyorum bu durumlalahana çıktı Allah’tan mememe boyuna onu sarıyorum
Papatyam doktorlar karşı değil ekstrem bir durum yoksa. Ben bu ara çok ağrım var diye ara verdim ama tamamen kesmedim en başından beri haftada 1-2 oluyodu. Ama ilk hamileliğimde inan doğumdan 2 gün önceye kadar temkinli devam ettik çünkü doktorum sakın kesme tehliken yok doğuma yarar dedi kaldı ki çok da güzel açılmayla gitmiştim hastaneye herşey güzel giderken oğlumun kafasını çevirmesi sebebiyle sezeryan oldu. Bunda da normal olma ihtimalim olsaydı kesin sıkıntım yokken devam ederdim. Sanırım sezeryan olacak diye saldım bendeKızlar cinsel ilişki konusunda ne düşünüyorsunuz? Aslında doğuma hazırlıkta iyi oluyor diyorlar
Myz avakado pekmez daya canim bu haftasonuKızlar
Ay gerçekten mii şu günü bekle bu günü bekle derken zaman geldi çattı heKızlar
Senden de güzel haberler bekliyoruz canım dualarımız dorukla hep. İnşallah en kısa zamanda toparlar evine geçer bebişimiz.Herkes doğuma hazırlanıyor okuduğum kadarıyla ama sanırım daha sayımız artamadıSezeryandan korkmayın arkadaşlar zor değil inanın.
Ayyy çok heyecanlı... Kendim doğum yapacak kadar heyecanlandım. Kilosu çok iyi haftası da güzel. Yavaş yavaş sona yaklaştık hepimiz daha dün kese fotoğrafı atıyorduk grubaKızlar
Karşıt değilimde sadece uykuda kullansın istiyorum onda da geri alıyım uyudugunda. Öyle ağzında sürekli gezmesin diye. Bakalım yapabilecek miyim işte
Doktorların kimi kestiriyor bence o konuyu bi konusun doktorunuzla kasılma olayını azalttıgıniçin ben rahim kendini doğuma hazırlayamıyormus diye okumustum internetre. 36-37 de doktorlar bıraktırıyormus sanırım ama siz doktorunuza sorun
Valla bende anlamadim şimdi benim kızın kilosu iki hafta geriden geliyor tansiyon ilacı kullanıyorum suyu sınırda içerde geliştiği kadar bekleriz dedi en geç otuz dokuzuncu haftada alırız dedi. Bende normal olma ihtimalj varsa o zamana kadar dedim o zaman normal doğum olur dedi. Ayrıntılı daha konuşmadım ama anladığım kadarıyla sezeryan olması gerektiğini düşünüyor o an bende daha çok kilosuna takılmış durumdaydım salı günü tekrar gidince ayrıntılı soracağım canım
Kızlar
Kizlar dun e bebege gittim. Tulumlara bayildim doldurdum sepeti sonra oturdum. Tek tek kumaslarina baktim icinde polyester olanlar var. Yeni dogan olmalarina ragmen. Kimisinde de %100 pamuk yaziyor ama dokununca tam pamuk hissi gelmiyor kesinlikle. onu ele bunu ele kala kala elime 3 takim kaldi. Cok canim sikildi acikcasi. Internetten de dokunup alamiyorsun. Insanlari kandiriyorlar resmen sonucta etiketinde %100 pamuk yazmislar ama yalan. Alip memnun kaldiginiz markalar neler tam pamuk istiyorum dedigim kumasi anlamissinizdir.
Bulunduğum ilde yerel bir mağazadan aldım ben görseldekini. İdil baby markası. Baktım trendyolda da satılıyor fiyatıda iyi bence. Organik pamuk yazan takımlarından aldım ben 3,4 takım bayıldım kumaşı harika. Birde kitikate diye bir marka var onunda kumaşı çok güzel. Ebebekten aldıklarımı hiç beğenmedim yıkadım ütüledim sertleşti kumaşı.Kizlar dun e bebege gittim. Tulumlara bayildim doldurdum sepeti sonra oturdum. Tek tek kumaslarina baktim icinde polyester olanlar var. Yeni dogan olmalarina ragmen. Kimisinde de %100 pamuk yaziyor ama dokununca tam pamuk hissi gelmiyor kesinlikle. onu ele bunu ele kala kala elime 3 takim kaldi. Cok canim sikildi acikcasi. Internetten de dokunup alamiyorsun. Insanlari kandiriyorlar resmen sonucta etiketinde %100 pamuk yazmislar ama yalan. Alip memnun kaldiginiz markalar neler tam pamuk istiyorum dedigim kumasi anlamissinizdir.
İnşallah kuzum sağ Salim alalım artık kucaklarımızaOyyy kuzum gün belli oldu demek heyecan dorukta sağlıkla kucağına al canım çok sabrettin
Ay bu habere denk gelmem ne iyi olduhayırlı olsun canım benim Sağlıkla sıhhatle al kucağına 2700 çok iyi bir rakam. 300 gramın lafı olmaz
Sağol canım:)36 +2 abow :) benimde 34+2 ve 2 hafta onden gidiyordu zaten... Aman stresin biraz daha azalir. Saglikli olsun da yeter ki
36 da cok erken degil hani ... hayirli olsun valla
Ben boyunu bilmiyorum yAEvet kuzum çatıya girmesinden bahsediyorum.. daha girmemiş ama kafa dönmüş yani aşağıda yer arıyor en geç 38de tam döner dedi.. nst falan normal çıktı.. boy 46 cm boyu kısa haftasına göre dedi onu biliyorum biz çok uzun değiliz zaten2583 gr kilosu da.. haftaya tekrar muayene var tabi acil durumda hareket olmazsa gel dedi bakalım.. 38den sonra bekleniyor paşamız.. bu hafta kilo aldırma için çalışcam pazartesi geliyor inşAllah öyle bizde de durumlar
Yaaa çok şükür.. kilosu da gayet iyi kuzum maşallahhadi bakalım.. 36.haftamızda doldu nasıl olsa❤ darısı bizlere artık
Ayy şükürler olsun demek pazartesi güneş size iki kez doğacak inşallah
İnşallah güzellikAyyy çok heyecanlı hayırlısıyla gelsin Güneş hanım
Valla mucize gibi gerçektenOyy pazartesi mii aman hazırlık yapcam diye şu 2 günü kendini yormakla geçirme. Dikkatli davran. Aynı bedende son günlerinin tadını çıkarçok 36. Hafta gayet iyi bir hafta iyi iş çıkardınız anne kız
Kuzum kefir konusu mantıklı geldi hem bağırsaklar için de önden iyi olur gibi.Evet bebek için kalın battaniye kesin istiyorlar ameliyathane soğuk oluyor çünkü
Ya inanamıyorum 2 gün sonra kavuşuyosun :) zaman bana hiç geçmiyor sanki şimdi oğluma bakıyorum da zaman nasıl geçiyor diyorum ama hamilelik geçmiyorprenses 32 olurmu derken şükür bugünleri gördük kilosu çok iyi maşallah. Doğum öncesi kefir tüket biraz istersen bağışıklığın artsın biraz yorgun düşmeyin. Sağlıcakla al inşallah cennet kokulunu kucağına ay çok duygulandımmm
MantıklıMyz avakado pekmez daya canim bu haftasonuharika olucak her sey dualarim seninle
İnşallah kuzum valla yolun sonuna sağ Salim öyle böyle geldik şükürler olsunAy gerçekten mii şu günü bekle bu günü bekle derken zaman geldi çattı heAllah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım benim güzel haberlerle gel insallah
O 5 mm lik keseyi asla unutmayacağımAyyy çok heyecanlı... Kendim doğum yapacak kadar heyecanlandım. Kilosu çok iyi haftası da güzel. Yavaş yavaş sona yaklaştık hepimiz daha dün kese fotoğrafı atıyorduk gruba
İnşallah kuzum.Yaa ben bile heyecanlandim suan
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim zaten 36 dan sonra dogum bekleyebilirsiniz diyorlar kilosu da normal aralikta. Zorluklar oldu tabi ama cok guzel geldiniz bu gune kadar valla helal olsun size ana kiz
oy maşallahhhhh çok heyecanlandımKızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?