2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
35 doluyor mu? Giriyor musun?

Doldurmussun sen ben yeni 34 e girdim biraz önde gidiyor sanırım ondan agirlastim
1 hafta ondesin benden :) bana doktor 2 hafta onden gidiyorsun demisti . Yarin ne der bilmiyorum da erken dogum gibi dusunme diyor ama insan düşünüyor yani kendimi daha ileride olabilir diye düşünüyorum. Esimin dogum gunu de yaklaşıyor da o vakte de hazir hissetmesem de olsun isterdim En guzel dogum gunu hediye olurdu

Yok kız sen ondesin33+1 benim bu gün sen 35+0 diyorsun

Cok kucuk kucuk canim o agri ya 1 kere oluyor 2 kere ... bele de vurmadan geciyor 1 dakika bile surmuyor... iki uc hafta once iki gun pespese yarim saat bir sanci vurmustu. Hep oyle olacakmis gibi hissettim de
Vücut doğuma hazırlanıyor canım birşey olmaz ondan ben bayramda doğum sancısı çektim aman aman sabah erken saatlerde belimden kasıklarıma vurmaya başladı adet sancısı gibi bende endol fitil vardı kasılma sancı olunca kullan demişti doktor onu attik yok benim sancılar şiddetlendi ve sıklaştı saat 7 de falan başladı saat 10-11 oldu benim sancılar 2dk da bir gelmeye başladı ama öyle böyle değil yani diyordum doğum sancısı ayırt edilir mi acaba diye gerçekten ayırt ediyorsun sancı girdiği an çömelip kalıyordum ağlıyordum çok fena adet sancisinin baya şiddetli hali. Benim sancılar artık son raddeye gelmiş de dikiş oldugu için doğum olmamış bir kaç gün böyle geçti sonra acil doğuma alındım zaten ama doktor normal doğum yaptirsaymis normal doğum yaparmisim onu farkettim çünkü bayramda çektiğim sancılar artık doğuma yakın olan sancilarmis

Evet başı önden gidiyordu biraz o yüzden kilosu da yanlış hesaplanmış, ama gerçekten bir anda büyüyorlar sağlıklı olsunlar da diğerleri çabuk toparlanıyor boy uzuyor kilo artıyor...

Bende hep öyle duydum benim doktor 980 Gr diyordu dedim kesin bizim çocuk 780 falan doğacak bir doğdu 970 gram doktor diyor baya yakın olcmusum neredeyse tam kilosunu vermişim diyip gülüyordu
Aynen sapmalar çok oldugu için doktorlarda şaşırıyor bazen
Kizlar adet sancisini andiran bir agri oluyor mu sizde ... dun de oldu simdide oldu. Öyle buyuk agri degil ama adet olcakmis gibi his var Neler oluyor bana kiii Yaklasiyor mu ne
Bendede var kuzum aramızda çok zaman yok 6 gün fark var bence bizim haftanın belirtisi bunlar.
Şekerin var mıydı seniin ? Strese girmişte olabilirsiin son zamanlardayız stres tansiyon vs yükseltir canım aman dikkat et
Alt sınır- üstt sınırın içinde dedi mi doktor ne diyor peki bu durumlara?
Kızlar wc den çıktım, peçeteye pembe bir leke geldi?? Başına gelen var mı
Canım haftan yazmıyır senin kaç haftalıksın

Bu cocuk ilk zamanlardaki gibi unutkannlik mi yapiyor dalginlik mi yapiyor anlamadim sakarligim da basladi da ondan ... bacaklarim habire bir yere çarpıyor... Ben yazacagim seyin tam tersini yazdim
Ay gerçekten öyle bir de ağırlık merkezimiz değişti sanırım resmen dengemi zor sağlıyorum! Ben de oraya buraya çarparak yürüyorum

Kizlar adet sancisini andiran bir agri oluyor mu sizde ... dun de oldu simdide oldu. Öyle buyuk agri degil ama adet olcakmis gibi his var Neler oluyor bana kiii Yaklasiyor mu ne
yatakta sağa sola dönmek kabus oldu.. uyurken sağa döneyim demişim bahsettiğiniz şekilde ağrıyla kalktım.

yatakta sağa sola dönmek kabus oldu.. uyurken sağa döneyim demişim bahsettiğiniz şekilde ağrıyla kalktım.
Bu sabah olmadi bende de bu gece uyuyamadim zaten .. bende dönemiyorum ama sabahdinlenmis oluyorum ya bir muddet sizlanma yok ... Dinlenmeye gayret et sizi bir şekilde olacak bakalim

Kızlar bende bugün tam günümü aldım artık, 19unda pazartesi sabah 8 buçuk gibi ameliyattayim inşallah
Diloşum cok sevindim yaaa insallah hayirlisinla saglikla al kucagina bebisini ama bak bastan soyliyim habersiz birakmak yok ilk firsatta yaz tamam mi

Ayyyy cok heyecanli yaa artik her hafta birimiz dogum yapacak gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…