2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
😄😄😄 Ben o yuzden evden cikmak istemiyorum. Cocuk da artik cok hareketli ... oyle sanci manci da yok. Yarin zaten nst yapilacak .. cikmaz gibi dusunuyorum. Kilosundan dolayi yurumelerde kisitlamalarim var. Otursam dik rahatsiz oluyorum. Yemek yerken egilemiyorum dusun . Artik sıkışıyor:) yarin 35im bakalim
35 doluyor mu? Giriyor musun?

Doldurmussun sen ben yeni 34 e girdim biraz önde gidiyor sanırım ondan agirlastim🙄🤦‍♀️😊
1 hafta ondesin benden :) bana doktor 2 hafta onden gidiyorsun demisti . Yarin ne der bilmiyorum da erken dogum gibi dusunme diyor ama insan düşünüyor yani kendimi daha ileride olabilir diye düşünüyorum. Esimin dogum gunu de yaklaşıyor da o vakte de hazir hissetmesem de olsun isterdim En guzel dogum gunu hediye olurdu 💓

1 hafta ondesin benden :) bana doktor 2 hafta onden gidiyorsun demisti . Yarin ne der bilmiyorum da erken dogum gibi dusunme diyor ama insan düşünüyor yani kendimi daha ileride olabilir diye düşünüyorum. Esimin dogum gunu de yaklaşıyor da o vakte de hazir hissetmesem de olsun isterdim En guzel dogum gunu hediye olurdu 💓
Yok kız sen ondesin😄😄33+1 benim bu gün sen 35+0 diyorsun 😄

Cok kucuk kucuk canim o agri ya 1 kere oluyor 2 kere ... bele de vurmadan geciyor 1 dakika bile surmuyor... iki uc hafta once iki gun pespese yarim saat bir sanci vurmustu. Hep oyle olacakmis gibi hissettim de
Vücut doğuma hazırlanıyor canım birşey olmaz ondan ben bayramda doğum sancısı çektim aman aman sabah erken saatlerde belimden kasıklarıma vurmaya başladı adet sancısı gibi bende endol fitil vardı kasılma sancı olunca kullan demişti doktor onu attik yok benim sancılar şiddetlendi ve sıklaştı saat 7 de falan başladı saat 10-11 oldu benim sancılar 2dk da bir gelmeye başladı ama öyle böyle değil yani diyordum doğum sancısı ayırt edilir mi acaba diye gerçekten ayırt ediyorsun 😄 sancı girdiği an çömelip kalıyordum ağlıyordum çok fena adet sancisinin baya şiddetli hali. Benim sancılar artık son raddeye gelmiş de dikiş oldugu için doğum olmamış bir kaç gün böyle geçti sonra acil doğuma alındım zaten 🤦🏻‍♀️ ama doktor normal doğum yaptirsaymis normal doğum yaparmisim onu farkettim çünkü bayramda çektiğim sancılar artık doğuma yakın olan sancilarmis 🙄😄

Zaten ultrasonda 200-300 gr sapmalar oluyormuş ya hep öyle söylüyorlar. Sizinki baya olmuş ama ya bebekler çok farklı bir anda büyüyorlar. Ben özellikle 40 gün geçtikten sonra ilginc bir şekilde ağlayan varsa ağlaması azalıyor zayıf cocuksa bir anda kendi zamanına yetişiyor vs. Telaş yapmaya gerek yok o yüzden 🙏🏻
Evet başı önden gidiyordu biraz o yüzden kilosu da yanlış hesaplanmış, ama gerçekten bir anda büyüyorlar sağlıklı olsunlar da diğerleri çabuk toparlanıyor boy uzuyor kilo artıyor... 🙏🏻

Bende hep öyle duydum benim doktor 980 Gr diyordu dedim kesin bizim çocuk 780 falan doğacak bir doğdu 970 gram doktor diyor baya yakın olcmusum neredeyse tam kilosunu vermişim diyip gülüyordu 😄
Aynen sapmalar çok oldugu için doktorlarda şaşırıyor bazen 🤭
Kizlar adet sancisini andiran bir agri oluyor mu sizde ... dun de oldu simdide oldu. Öyle buyuk agri degil ama adet olcakmis gibi his var 🤦‍♀️ Neler oluyor bana kiii😮‍💨😊 Yaklasiyor mu ne
Bendede var kuzum aramızda çok zaman yok 6 gün fark var bence bizim haftanın belirtisi bunlar.
Kızlar ben aşırı su içiyorum damacana 2 güne bitiyor acayip bir ağız kuruluğu yaşıyorum saçma sapan rüyalar görüyorum dudaklarım ucukladı hep yüzümde kırmızı leke çıktı bana ne oluyor 🥺 Doğum mu yaklaşıyor ne oluyor acaba
Şekerin var mıydı seniin ? Strese girmişte olabilirsiin son zamanlardayız stres tansiyon vs yükseltir canım aman dikkat et
Gelelim bana arkadaşlar lütfen bilgisi olan yazsin bebegimin bacak boyu baya kısa dedi boyu kısa olabilirde bir sorun da olabilir mis korkuyorum açıkçası.
Güzel kısım bana gün verdi dün 35+5 tim 28 eylule gun verdi kasilmalarim agrilarim baya fazla ondan gec vermiyorum günü dedi doktor
Bebegimin kilosu 2520 ydi galiba doktor birşey demedi ama bana düşük geldi gibi erkek bebek için nasıl sizce?
icim bir tuhaf dün baya üzüldüm başka seylerde oldu aile icinde üzülüyorum doğum sonrası nasıl geçecek 3 çocukla kimse gelemeyebilir yardıma bazı kazalar oldu.
Ben biraz dolap içi temizlik yaptım daha var kışlık birşeyler yaptım bebeğin kıyafetlerini çantayı felan hazırladim buzluga birşeyler yapicam bide yapabildigim kadar evi temizlemek istiyorum bende durumlar böyle.
ağrılarım kasilmalarim çok olduğu için insaallah erken gelmez bakalım nasip artik
Alt sınır- üstt sınırın içinde dedi mi doktor ne diyor peki bu durumlara?
Kızlar wc den çıktım, peçeteye pembe bir leke geldi?? Başına gelen var mı
Canım haftan yazmıyır senin kaç haftalıksın

Bu cocuk ilk zamanlardaki gibi unutkannlik mi yapiyor dalginlik mi yapiyor anlamadim 😀 sakarligim da basladi da ondan ... bacaklarim habire bir yere çarpıyor... Ben yazacagim seyin tam tersini yazdim 😄😄😄
Ay gerçekten öyle bir de ağırlık merkezimiz değişti sanırım resmen dengemi zor sağlıyorum! Ben de oraya buraya çarparak yürüyorum 😄😄

Kizlar adet sancisini andiran bir agri oluyor mu sizde ... dun de oldu simdide oldu. Öyle buyuk agri degil ama adet olcakmis gibi his var 🤦‍♀️ Neler oluyor bana kiii😮‍💨😊 Yaklasiyor mu ne
yatakta sağa sola dönmek kabus oldu.. uyurken sağa döneyim demişim bahsettiğiniz şekilde ağrıyla kalktım.🥲

yatakta sağa sola dönmek kabus oldu.. uyurken sağa döneyim demişim bahsettiğiniz şekilde ağrıyla kalktım.🥲
Bu sabah olmadi bende de bu gece uyuyamadim zaten .. bende dönemiyorum ama sabahdinlenmis oluyorum ya bir muddet sizlanma yok ... Dinlenmeye gayret et 😊 sizi bir şekilde olacak bakalim 😊

Kızlar bende bugün tam günümü aldım artık, 19unda pazartesi sabah 8 buçuk gibi ameliyattayim inşallah 🙏🏻
Diloşum cok sevindim yaaa insallah hayirlisinla saglikla al kucagina bebisini ama bak bastan soyliyim habersiz birakmak yok ilk firsatta yaz tamam mi 🧿💕

Ayyyy cok heyecanli yaa artik her hafta birimiz dogum yapacak 🤗🤗🤗gelsin bebişler

Back
X