Kızlar ne güzel yoldaş olmuşuz birbirimize

Hepinize dualarınız için teşekkür ederim. Allah razı olsun

Gerçekten bu günlere biz gelebildiysek bize ettiğiniz duaların payı büyük
Benim ameliyat biraz uzun sürdü kanamam çok olmuş. Bir de ekstra rahimsel sıkıntılar vs odaya gelmem 9 buçuğu geçmişti.
Anladığım kadarıyla bu sezoda da herkesin süreci cok cok özel geçiyor.
Çünkü Ben hala şiddetli ve sanırım düzenli kasılmalar yaşıyorum

daha ameliyat yerimin acısını hissetmedim ama kasılmalar beni bitirdi. Ağrı kesici de düzenli yapıyorlar tabi. Bebek emdikçe de kasılmalar ekstra sıklaşıyor zaten. Tabi rahmin toparlanması için şart.
O yüzden cok detay vermeyeyim, rahmim sağolsun gebelikte de doğururken de yeterince sıkıntı çıkarmış
Güneşim 12 Eylül 8:42 de 2410 gr 46 cm olarak doğdu. Gerçekten minicik

doğduğunda ilk doktorum gösterdi sonra kontrolleri yapıldı bi süre. Ardından yanağıma başını yasladılar, sıcacıktı. gerçekten mucize
Ben ameliyattayken Bebek takibe alındı O süreçte, odaya geldim sonra Eşimi gönderdim görüntülü aradı beni.
Tazmanya canavarı diyordum ya, gerçekten dışarıda da aynı

Bu arada Ameliyata eşim de girdi. Bayılmadı

aksine stresini güzel yönetti şükürler olsun

herhalde o da girmeseydi benim sonum genel anesteziydi

Odada Yaklaşık 1 saat bebemi bekledim 10 buçuk gibi bulustuk. Size yazarım dedim ama böyle bi süreç beklemediğim için yazamadım

akşama doğru zor toparlandım. Hala kasılmaların sancısından vs tek başıma pek hareket edemiyorum.
Güneşimiz Çok şükür izlenimimize göre güzel emiyor.

çenesi kuvvetli şükürler olsun. Sürekli ayak salla el salla emzirme çalışmaları

Son ultrasonda 2700 i geçmişken 2400 doğunca daha ameliyathanede şok oldum tabi.
Yanımıza gelmeden önce bir süre oksijen desteği vermişler ve kontrolleri yapılmış. Sanırım bu saatten sonra sarılıkla alakalı problemi olmadıkça hastanede yatmayız. Sabah çocuk doktoru kontrol edecekmiş merakla bekliyoruz. Henüz 2. Ölçümü yapılmadı ve sarılık değerleri belli değil. Ama inanıyorum iyi olacak.
Bir de gerçekten analık babalık içgüdüselmiş yahu. İnsana ekstra bi yiğitlik geliyor
Allahım hepinize en kolayından sağlıklı vakitli en az 37+ larda başlayan doğumlar nasip etsin. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Hala daha tam algılayamadım ama anne olmak çok güzelmiş.