O kasilmalari ben 2 gun cektim daha da cekmedim. Sonra nadiren oluyor ama o iki gun pesi sira olan agri gibi degil... Ama Allahtan devam etmediVücut doğuma hazırlanıyor canım birşey olmaz ondan ben bayramda doğum sancısı çektim aman aman sabah erken saatlerde belimden kasıklarıma vurmaya başladı adet sancısı gibi bende endol fitil vardı kasılma sancı olunca kullan demişti doktor onu attik yok benim sancılar şiddetlendi ve sıklaştı saat 7 de falan başladı saat 10-11 oldu benim sancılar 2dk da bir gelmeye başladı ama öyle böyle değil yani diyordum doğum sancısı ayırt edilir mi acaba diye gerçekten ayırt ediyorsunsancı girdiği an çömelip kalıyordum ağlıyordum çok fena adet sancisinin baya şiddetli hali. Benim sancılar artık son raddeye gelmiş de dikiş oldugu için doğum olmamış bir kaç gün böyle geçti sonra acil doğuma alındım zaten ama doktor normal doğum yaptirsaymis normal doğum yaparmisim onu farkettim çünkü bayramda çektiğim sancılar artık doğuma yakın olan sancilarmis
33 haftalığım canım, doktor vajinadan geliyorsa yanıma gel dedi, peçete koydum bekliyorumAynen sapmalar çok oldugu için doktorlarda şaşırıyor bazen
Bendede var kuzum aramızda çok zaman yok 6 gün fark var bence bizim haftanın belirtisi bunlar.
Şekerin var mıydı seniin ? Strese girmişte olabilirsiin son zamanlardayız stres tansiyon vs yükseltir canım aman dikkat et
Alt sınır- üstt sınırın içinde dedi mi doktor ne diyor peki bu durumlara?
Canım haftan yazmıyır senin kaç haftalıksın
O bende de var ya sakarlaştımAy gerçekten öyle bir de ağırlık merkezimiz değişti sanırım resmen dengemi zor sağlıyorum! Ben de oraya buraya çarparak yürüyorum
Ayy hadi heycanlandım Dora paşa geliyor mu şimdiiKızlar bende bugün tam günümü aldım artık, 19unda pazartesi sabah 8 buçuk gibi ameliyattayim inşallah
33 haftalığım canım, doktor vajinadan geliyorsa yanıma gel dedi, peçete koydum bekliyorum
Benimde oluyor 3 gecedir sonra kafamda kurmaktan uyuyamıyorumKizlar adet sancisini andiran bir agri oluyor mu sizde ... dun de oldu simdide oldu. Öyle buyuk agri degil ama adet olcakmis gibi his varNeler oluyor bana kiii Yaklasiyor mu ne
Pembe bir leke normal kan gibi pembe leke mi sıvı yani yoksa yapısı biraz daha yapışkan gibi miydi ? Belki tahriş falan olmuşturKızlar wc den çıktım, peçeteye pembe bir leke geldi?? Başına gelen var mı
Aynen nokta atışı yapmışım diyorAynen sapmalar çok oldugu için doktorlarda şaşırıyor bazen
Bendede var kuzum aramızda çok zaman yok 6 gün fark var bence bizim haftanın belirtisi bunlar.
Şekerin var mıydı seniin ? Strese girmişte olabilirsiin son zamanlardayız stres tansiyon vs yükseltir canım aman dikkat et
Alt sınır- üstt sınırın içinde dedi mi doktor ne diyor peki bu durumlara?
Canım haftan yazmıyır senin kaç haftalıksın
Ayyy hadi hayırlı olsun canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar bende bugün tam günümü aldım artık, 19unda pazartesi sabah 8 buçuk gibi ameliyattayim inşallah
Aman aman etmesin zor şeyler vallahi bizim kadar hamileleikte zorlanan var mıdır acabaO kasilmalari ben 2 gun cektim daha da cekmedim. Sonra nadiren oluyor ama o iki gun pesi sira olan agri gibi degil... Ama Allahtan devam etmedi
Ilkleri yasadigim icin cok bilmiyorum vallaAman aman etmesin zor şeyler vallahi bizim kadar hamileleikte zorlanan var mıdır acaba
Dun gece bende uyuyamadim yarin nstye gireyim rahat edecegimBenimde oluyor 3 gecedir sonra kafamda kurmaktan uyuyamıyorum
Doktor bir ilaç verdi aldım cnm bugün başladım inşallah sütüm artar gündüzleri her mama içtikten 1 saat sonra beni emiyor ama geceleri ben çok uykusuzum veremedim bide almıyor çok gelmiyor diye doktor sütün arttıkça mama azalır merak etme dedi çünkü meme reddi yaşamıyoruz alıyor ama deli gibi açken değil düzene gircek küvez zamanı ben hiç uyumadım onların acısı çıkıyor sanırım ama dediğin çok normal şöyle 3-3,5 olsa daha rahat edicez 40 ı çıkınca ancak toplanıcaz anne olmak kolay değil bir ömür mesai başladı:)Kuzum nerde yasıyorsun bilmiyorum ama havalar anide soğudu üşütüyorsundur belki
37 de baskanıyor diye biliyorum ben tabi sen doktoruna sor
Doktor tavsiye ettiyse şifa olsun ikinize kuzum
Ay Allah yardımcın olsun inşallahEmmesi düzeldi mi minik kuşun. Biraz daha zamanla oturacaktır her şey canım daha cok yeni annelik duygusu yeni şu 40 gününüz bir geçsin bak gör her şey aha iyi olacak. 40 cıktıktan eonra bebekler bir anda büyüyor
Canım git tabi bence ama benim de o haftalarda çok az olmuştu birşey olmadı33 haftalığım canım, doktor vajinadan geliyorsa yanıma gel dedi, peçete koydum bekliyorum
Tekrar sezaryen mi olacaksın yoksa normal doğum denemeyi düşünüyor musun
Gelelim bana arkadaşlar lütfen bilgisi olan yazsin bebegimin bacak boyu baya kısa dedi boyu kısa olabilirde bir sorun da olabilir mis korkuyorum açıkçası.
Güzel kısım bana gün verdi dün 35+5 tim 28 eylule gun verdi kasilmalarim agrilarim baya fazla ondan gec vermiyorum günü dedi doktor
Bebegimin kilosu 2520 ydi galiba doktor birşey demedi ama bana düşük geldi gibi erkek bebek için nasıl sizce?
icim bir tuhaf dün baya üzüldüm başka seylerde oldu aile icinde üzülüyorum doğum sonrası nasıl geçecek 3 çocukla kimse gelemeyebilir yardıma bazı kazalar oldu.
Ben biraz dolap içi temizlik yaptım daha var kışlık birşeyler yaptım bebeğin kıyafetlerini çantayı felan hazırladim buzluga birşeyler yapicam bide yapabildigim kadar evi temizlemek istiyorum bende durumlar böyle.
ağrılarım kasilmalarim çok olduğu için insaallah erken gelmez bakalım nasip artik
Cok kucuk kucuk canim o agri ya 1 kere oluyor 2 kere ... bele de vurmadan geciyor 1 dakika bile surmuyor... iki uc hafta once iki gun pespese yarim saat bir sanci vurmustu. Hep oyle olacakmis gibi hissettim de
Kızlar ben aşırı su içiyorum damacana 2 güne bitiyor acayip bir ağız kuruluğu yaşıyorum saçma sapan rüyalar görüyorum dudaklarım ucukladı hep yüzümde kırmızı leke çıktı bana ne oluyorDoğum mu yaklaşıyor ne oluyor acaba
35+2’de 2498 di bebeğim canım.Gelelim bana arkadaşlar lütfen bilgisi olan yazsin bebegimin bacak boyu baya kısa dedi boyu kısa olabilirde bir sorun da olabilir mis korkuyorum açıkçası.
Güzel kısım bana gün verdi dün 35+5 tim 28 eylule gun verdi kasilmalarim agrilarim baya fazla ondan gec vermiyorum günü dedi doktor
Bebegimin kilosu 2520 ydi galiba doktor birşey demedi ama bana düşük geldi gibi erkek bebek için nasıl sizce?
icim bir tuhaf dün baya üzüldüm başka seylerde oldu aile icinde üzülüyorum doğum sonrası nasıl geçecek 3 çocukla kimse gelemeyebilir yardıma bazı kazalar oldu.
Ben biraz dolap içi temizlik yaptım daha var kışlık birşeyler yaptım bebeğin kıyafetlerini çantayı felan hazırladim buzluga birşeyler yapicam bide yapabildigim kadar evi temizlemek istiyorum bende durumlar böyle.
ağrılarım kasilmalarim çok olduğu için insaallah erken gelmez bakalım nasip artik
Benim çevremde çok normal prensesler gibi geçirdi arkadaşlarım hamileligi bende hep öyle olcam sanıyordumIlkleri yasadigim icin cok bilmiyorum vallaBana suan genel anlamda cok kotu bir durumum yok... sukurler olsun ama yorunca tabi sizlaniyorum. Is yapmak istiyorum yapamiyorum o canimi sıkıyor falan filan :) yine saglamiz diyorum ben ya
Yaa bende normal doğum çok istiyordum ama nörolojik rahatsızlığım var sıkıntılı olur diye sezaryen düşünüyorduk bir de rahim ağzı yetmezliği olunca doktor kesin sezaryen dedi bana.Annem sağ olsun vakumlu doğum hikayeleri bilinçaltıma işlediğinden cesaret edemem hele ssvd hiç cesaret edemem sanki anne kızına benzer gibi geliyo vücut şeklimiz de aynı..
Sagolasin canım teşekkür ederimhayırlı olsun canım çok az kalmış sağlıkla kucağına al inşallah oğluşunu
Allah yardımcın olsuun aynen öyle dediğin gibi bir ömür mesaiDoktor bir ilaç verdi aldım cnm bugün başladım inşallah sütüm artar gündüzleri her mama içtikten 1 saat sonra beni emiyor ama geceleri ben çok uykusuzum veremedim bide almıyor çok gelmiyor diye doktor sütün arttıkça mama azalır merak etme dedi çünkü meme reddi yaşamıyoruz alıyor ama deli gibi açken değil düzene gircek küvez zamanı ben hiç uyumadım onların acısı çıkıyor sanırım ama dediğin çok normal şöyle 3-3,5 olsa daha rahat edicez 40 ı çıkınca ancak toplanıcaz anne olmak kolay değil bir ömür mesai başladı:)
Ay öyle olmasın ya annem susuz doğum yapmış. Suyum biterdş hastaneye gittiğimde diyorAnnem sağ olsun vakumlu doğum hikayeleri bilinçaltıma işlediğinden cesaret edemem hele ssvd hiç cesaret edemem sanki anne kızına benzer gibi geliyo vücut şeklimiz de aynı..
Bana kilosu normal geldi. Benim 36+4 2400gr doktor 2 hafta geriden geliyor diyor bu durumda seninki normal oluyor diye bi hesap yaptim
Bacak boyu kac hafta geride?
Benim bebisinki de 2 hafta geride doktor ona da normal diyor
Bir de o uzunluk bebekler dim dik durmadigi icin tam net olculemiyormus hata payi yuksekmis. Bir sey yoktur insallah gonlunu ferah tut.
Bir de kagan kocatepe videolarinda son haftalara dogru annelere bir enerji geliyor bu enerjinizi temizlik hazirlik diye harcamayin bol bol kendinize depolayin dogum surecinde ihtiyac oluyor diyor. Is bitmiyor evde tabiki ben de buzluga borek kurabiye falan attim onlarla ugrasiyorum yoruldum ama aslinda yapmamamiz lazim her sey hallolur ama bebegin bizim enerjimize cok ihtiyaci olacak bosverelim bence :)
Ay bu ara bana doğurmak değilde dikiş çok olursa diye tırsıyorum ama internette şey diyor ıkınma doğru olmazsa yırtılma oluyormuş diye. Kendimizi tutup boşa ıkınma yapmamalıymısız da işte o nasıl bir şey onu bile bilmiyoruz kiBenim çevremde çok normal prensesler gibi geçirdi arkadaşlarım hamileligi bende hep öyle olcam sanıyordumhatta bazı arkadaşlarım ben sürekli yatınca diyordu ne güzel sürekli yatıyorsun tatil gibi diyordu bı arkadaşım yemek yapmaya da kalkmiyorum diyordum aaa ona da mi kalkmiyorsun diyorlardı durumun ciddiyetinin farkında değildi kimse ve en yakın arkadaşımdı artık değil tabi
Yaa bende normal doğum çok istiyordum ama nörolojik rahatsızlığım var sıkıntılı olur diye sezaryen düşünüyorduk bir de rahim ağzı yetmezliği olunca doktor kesin sezaryen dedi bana.
Doğru anne ve kızlar çok benzermis o zaman bende normal doğum yapsaymisim baya bı dikişim olabilirdi annemde baya dikiş atılmış öyle demisti
Diloşum cok sevindim yaaa insallah hayirlisinla saglikla al kucagina bebisini ama bak bastan soyliyim habersiz birakmak yok ilk firsatta yaz tamam mi
Ayyyy cok heyecanli yaa artik her hafta birimiz dogum yapacakgelsin bebişler
Teşekkür ederim kizlarr Allahım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahO bende de var ya sakarlaştım
Ayy hadi heycanlandım Dora paşa geliyor mu şimdiio zaman son 5 hadi bakalıım kendini yorma bol bol dinlen kuzum inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsuun
Teşekkür ederim kizlarr Allahım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahbeyefendinin keyfi yerinde hala yukarda biraz zorla getiricez ama sağlıkla gelsin insallah artık bundan sonra hepimizden haberler gelmeye başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?