Doktor diyor ki aslında bu haftalarda görüntü almak çok zordur kanala ilerler bir de seninkine bak diyorBazı bebekler doğacağını anlayıp yukarıya kaçarmış ufaklıkta anladı demekki
Valla isanciklari bu zamanlarda taniyorsun anam... kim ne olduğunuBenim çevremde çok normal prensesler gibi geçirdi arkadaşlarım hamileligi bende hep öyle olcam sanıyordumhatta bazı arkadaşlarım ben sürekli yatınca diyordu ne güzel sürekli yatıyorsun tatil gibi diyordu bı arkadaşım yemek yapmaya da kalkmiyorum diyordum aaa ona da mi kalkmiyorsun diyorlardı durumun ciddiyetinin farkında değildi kimse ve en yakın arkadaşımdı artık değil tabi
Yavru kuslar canlar onlarCanim 1-2 hafta once bana da oldu adet agrisi gibi ama bir kac saniyelik. Sonra kendiliginden gecti bir sey olmadi. Agirlastikca bir yerlere baski yapiyor herhalde bebeler
Genel olarak çoğu normal doğumda dikiş oluyormuş sanırım ya ama sayısı değişiyor sadece. Düşününce mantıklı evet doğru ıkınma olmazsa yırtılma olabilir tabi bebekler büyük olursa da olabilir vallahi tuhaf tuhaf işler ya anlamıyorumAllah yardımcın olsuun aynen öyle dediğin gibi bir ömür mesaiannem hep diyor ama keşke bebek kalsaydınız gözümün önünde şimdi büydüğünüz sorunlarınız bile büyük geliyor kendisi 4 doğum yapmıs en sonunuda 40 yasında yaptı sen düşün benim doğumuma stresleniyor sen nasıl yapacaksın diye diyorum sen doğurmussun 4 tane bende Allahın izniyle kolayca hallederim diye öylede işte kendimde bile böyle streslenmemiştim diyor
Ay öyle olmasın ya annem susuz doğum yapmış. Suyum biterdş hastaneye gittiğimde diyoroda kuru olunca birazcık zorluyormuş
Çocuklar büyüyünce biz yaşlanmıs olcaz ondan artık pratik şekilde en çabuk napıyorsak kendimize öyle şeyler bulmamız lazımpogaca bile yaparken diyorum fazladan 1 tepsi daha yapıp o u buzluga atıyorum hazır elim değmişken diye ayrı bir günümğ ayırmıyorum ben mesela yapıp atayım diye. Ama bu aralar gelen enerjileri harcamayalım bencede boştan yere
Ay bu ara bana doğurmak değilde dikiş çok olursa diye tırsıyorum ama internette şey diyor ıkınma doğru olmazsa yırtılma oluyormuş diye. Kendimizi tutup boşa ıkınma yapmamalıymısız da işte o nasıl bir şey onu bile bilmiyoruz ki
Teşekkür ederim canım hepimizin ki sağlıklı sıhhatli ve vaktinde gelsin inşallah
Aynen öyle en kötü günümde yanımda olmadı en yakın arkadaşım dediğim kişiler gurbetteyiz birbirimizden başka kimsemiz yok burada öyle böyle anlıyoruz kimin ne olduğunu. En son da 1 hafta sonra baş sağlığı için aradılar bende film koptu zaten geçen gün de tamamen kestim konuşmayıValla isanciklari bu zamanlarda taniyorsun anam... kim ne olduğunuoyle boyle tek basina hayatta durmaya gayret etmek lazim
Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah. Tam olarak kaç hafta + kaç günde alacaklar? Bir de şu anki kilosu kaç acaba. Kendimle kıyaslayıp hesap yapacağım daKızlar bende bugün tam günümü aldım artık, 19unda pazartesi sabah 8 buçuk gibi ameliyattayim inşallah
Ay öyle olmasın ya annem susuz doğum yapmış. Suyum biterdş hastaneye gittiğimde diyoroda kuru olunca birazcık zorluyormuş
Cook tesekkur ederimHayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah. Tam olarak kaç hafta + kaç günde alacaklar? Bir de şu anki kilosu kaç acaba. Kendimle kıyaslayıp hesap yapacağım da
Hadi bakalım Diloşuuum, hayırlı olsun.Kızlar bende bugün tam günümü aldım artık, 19unda pazartesi sabah 8 buçuk gibi ameliyattayim inşallah
Amiin canım benimm darısı sizlere insallahh hepinizden güzel güzel haberler bekliyorumHadi bakalım Diloşuuum, hayırlı olsun.Sağlıklı ve kolay bir doğumla kavuşmak nasip olsun inşallah.
Aci vbir durum ve bunu gec anlamak kotu oluyor iste... insanlardan soguyor insan . Aci gercekler ... biz kendimize yeteriz benceAynen öyle en kötü günümde yanımda olmadı en yakın arkadaşım dediğim kişiler gurbetteyiz birbirimizden başka kimsemiz yok burada öyle böyle anlıyoruz kimin ne olduğunu. En son da 1 hafta sonra baş sağlığı için aradılar bende film koptu zaten geçen gün de tamamen kestim konuşmayı
Tam erkek yanii sıpaaDoktor diyor ki aslında bu haftalarda görüntü almak çok zordur kanala ilerler bir de seninkine bak diyorkaburgamın altına yuva yapmış minik kuş orda saklanıyor ama surat hep kızgın gibi dogunca nasıl olacak bakalım
Öyle tabi annem diyor kafayı cıkarana kadar her şey diyeGenel olarak çoğu normal doğumda dikiş oluyormuş sanırım ya ama sayısı değişiyor sadece. Düşününce mantıklı evet doğru ıkınma olmazsa yırtılma olabilir tabi bebekler büyük olursa da olabilir vallahi tuhaf tuhaf işler ya anlamıyorum
İkinmayi da yönlendirecekler ya çünkü hiç doğum yapmamış bilmiyoruz doğal olarak ama ben şey okumuştum ıkınma hissi kendiliğinden geliyormuş galiba bir de derin nefes alıp sessiz ikinmak daha iyiymiş çünkü bağırınca kendini de yoruyormussun falan böyle şeyler okumuştum
Kimide sancıya hiç bir şey diyor. Bizim bi arkadasın annesi bırakmadı kızı hastaneye zaten 2. Doğumuydu kendide anladı sancılardan doğum geliyor diye son dakikaya kadar hastane önünde acılma ve sancı yasadı içeriye girdi 15 dk sonra cocugu gösterdilerSu mevzusu başka çatı olarak benzeriz diye korktum açıkçası minyonuz çünkü sen bunları düşünme o an sana hemşireler ne yapman gerekeni anlatırdoğuranlardan duyduğum kadarıyla ıkınma en kolay kısım diyolar öncesinde sancı çekmekmiş mesele
Aynen öyle olsun böyle böyle öğreniyoruz işte. Biz bize yeterizAci vbir durum ve bunu gec anlamak kotu oluyor iste... insanlardan soguyor insan . Aci gercekler ... biz kendimize yeteriz bence
Aynen kafa çıkınca gerisi kolaymış abimle ben 3bucuk kilo falan doğmuşuzTam erkek yanii sıpaaannesii azıcık kaldı onun güzel suratını görmeye ay çok heycanlıı ya hemde cok duygusal
Öyle tabi annem diyor kafayı cıkarana kadar her şey diye
Kimide sancıya hiç bir şey diyor. Bizim bi arkadasın annesi bırakmadı kızı hastaneye zaten 2. Doğumuydu kendide anladı sancılardan doğum geliyor diye son dakikaya kadar hastane önünde acılma ve sancı yasadı içeriye girdi 15 dk sonra cocugu gösterdilerhafif hafif yürüyüşlerle açılma daha hızlı oluyormuş gelen sancıyı kasılmayı ayakta daha hafif karsılıyormussun da . Ay bakalım nasıl olacak. Hala belirli bir doğum şeklimiz yok ama bakcaz artık normal olursa daha iyi tabi ki. Sezeryan da olursa bakcaz artık Rabbim sağlıkla kucaklarımzıa almayı nasip etsinde
Rabbim kolaylaştırsın inşallah hadiiKızlar ben bugün ebeye gittim burda malum doktor değil ebe muayeneleri var. 37. Hafta itibarıyla bebek dogum kanalına girmiş dedi. Oyüzden yürürken zorlanıyorum 1 hafta 10 gündür ve kasıklarımda agrı hissediyorum çok. Elle muayenede anlıyolar dogım kanalında oldugunu bu arada. Bundan sonra suyun gece gelirse, sabaha kadar bizi arama dedi, sancıları çeksabah arayabilirsin dedi. Eger dogum kanalına girmemiş olsaydı, su geldiğinde direk ara derdik dedi bundan sonra bebek gelişimini tamamladı olarak görürüz ve her dogum normaldir bizim için dedi, hayırlısı bakalım kızlar
Aynen öyle olsun böyle böyle öğreniyoruz işte. Biz bize yeteriz
Aynen kafa çıkınca gerisi kolaymış abimle ben 3bucuk kilo falan doğmuşuz
Kizlar adet sancisini andiran bir agri oluyor mu sizde ... dun de oldu simdide oldu. Öyle buyuk agri degil ama adet olcakmis gibi his varNeler oluyor bana kiii Yaklasiyor mu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?