2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bazı bebekler doğacağını anlayıp yukarıya kaçarmış ufaklıkta anladı demekki
Doktor diyor ki aslında bu haftalarda görüntü almak çok zordur kanala ilerler bir de seninkine bak diyor kaburgamın altına yuva yapmış minik kuş orda saklanıyor ama surat hep kızgın gibi dogunca nasıl olacak bakalım

Valla isanciklari bu zamanlarda taniyorsun anam... kim ne olduğunu oyle boyle tek basina hayatta durmaya gayret etmek lazim

Genel olarak çoğu normal doğumda dikiş oluyormuş sanırım ya ama sayısı değişiyor sadece. Düşününce mantıklı evet doğru ıkınma olmazsa yırtılma olabilir tabi bebekler büyük olursa da olabilir vallahi tuhaf tuhaf işler ya anlamıyorum
İkinmayi da yönlendirecekler ya çünkü hiç doğum yapmamış bilmiyoruz doğal olarak ama ben şey okumuştum ıkınma hissi kendiliğinden geliyormuş galiba bir de derin nefes alıp sessiz ikinmak daha iyiymiş çünkü bağırınca kendini de yoruyormussun falan böyle şeyler okumuştum

Valla isanciklari bu zamanlarda taniyorsun anam... kim ne olduğunu oyle boyle tek basina hayatta durmaya gayret etmek lazim
Aynen öyle en kötü günümde yanımda olmadı en yakın arkadaşım dediğim kişiler gurbetteyiz birbirimizden başka kimsemiz yok burada öyle böyle anlıyoruz kimin ne olduğunu. En son da 1 hafta sonra baş sağlığı için aradılar bende film koptu zaten geçen gün de tamamen kestim konuşmayı

Ay öyle olmasın ya annem susuz doğum yapmış. Suyum biterdş hastaneye gittiğimde diyor oda kuru olunca birazcık zorluyormuş

Su mevzusu başka çatı olarak benzeriz diye korktum açıkçası minyonuz çünkü sen bunları düşünme o an sana hemşireler ne yapman gerekeni anlatır doğuranlardan duyduğum kadarıyla ıkınma en kolay kısım diyolar öncesinde sancı çekmekmiş mesele

Hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah. Tam olarak kaç hafta + kaç günde alacaklar? Bir de şu anki kilosu kaç acaba. Kendimle kıyaslayıp hesap yapacağım da
Cook tesekkur ederim benim doktor 38+0 oldugunda istediğin bi gün alırız demişti, 38+2 oluyor pazartesi günü. Cuma cumartesi de alabiliriz sıkıntı yok dedi (37+6, 38+0) eşim cumartesi gelecegi için ben seçtim tarihi
Şuan 3.150 gr olmuş bakalım doğuma kadar da alır dedi, yine bu civarlarda doğacak sanırım

Aci vbir durum ve bunu gec anlamak kotu oluyor iste... insanlardan soguyor insan . Aci gercekler ... biz kendimize yeteriz bence

Tam erkek yanii sıpaa annesii azıcık kaldı onun güzel suratını görmeye ay çok heycanlıı ya hemde cok duygusal
Öyle tabi annem diyor kafayı cıkarana kadar her şey diye
Kimide sancıya hiç bir şey diyor. Bizim bi arkadasın annesi bırakmadı kızı hastaneye zaten 2. Doğumuydu kendide anladı sancılardan doğum geliyor diye son dakikaya kadar hastane önünde acılma ve sancı yasadı içeriye girdi 15 dk sonra cocugu gösterdiler hafif hafif yürüyüşlerle açılma daha hızlı oluyormuş gelen sancıyı kasılmayı ayakta daha hafif karsılıyormussun da . Ay bakalım nasıl olacak. Hala belirli bir doğum şeklimiz yok ama bakcaz artık normal olursa daha iyi tabi ki. Sezeryan da olursa bakcaz artık Rabbim sağlıkla kucaklarımzıa almayı nasip etsinde

Kızlar ben bugün ebeye gittim burda malum doktor değil ebe muayeneleri var. 37. Hafta itibarıyla bebek dogum kanalına girmiş dedi. Oyüzden yürürken zorlanıyorum 1 hafta 10 gündür ve kasıklarımda agrı hissediyorum çok. Elle muayenede anlıyolar dogım kanalında oldugunu bu arada. Bundan sonra suyun gece gelirse, sabaha kadar bizi arama dedi, sancıları çek sabah arayabilirsin dedi. Eger dogum kanalına girmemiş olsaydı, su geldiğinde direk ara derdik dedi bundan sonra bebek gelişimini tamamladı olarak görürüz ve her dogum normaldir bizim için dedi, hayırlısı bakalım kızlar

Aci vbir durum ve bunu gec anlamak kotu oluyor iste... insanlardan soguyor insan . Aci gercekler ... biz kendimize yeteriz bence
Aynen öyle olsun böyle böyle öğreniyoruz işte. Biz bize yeteriz
Aynen kafa çıkınca gerisi kolaymış abimle ben 3bucuk kilo falan doğmuşuz

Rabbim kolaylaştırsın inşallah hadii Su gibi aksın geçsin inşallah doğumun her an gelebilir o zaman bebeğinn sağlığıyla sıhhatiyle gelsin bizlerede güzel haberlerini ver inşallah

Aynen öyle olsun böyle böyle öğreniyoruz işte. Biz bize yeteriz

Aynen kafa çıkınca gerisi kolaymış abimle ben 3bucuk kilo falan doğmuşuz

Güzelmiş kilonuz bide annene sormak lazım nasıl cıktı o kilo diye ay bakalım artık sağlıklı gelsinlerde Rabbim nasıl bir doğum nasip edecek bakalım kolaylaştırır insallah

3 gündür bende de bir tuhaflık var çok yorgunum bu sabah 8 de kalkıp bayıldım 12 ye kadar. Vitamin magnezyum içince biraz biraz kendime geldim ekstra mide bulantısı kusma. Bide uzun zamandır hissetmediğim bir bel ağrısı oldu çok hafiften adet sancısı bir korkmadım değil.
Kizlar adet sancisini andiran bir agri oluyor mu sizde ... dun de oldu simdide oldu. Öyle buyuk agri degil ama adet olcakmis gibi his var Neler oluyor bana kiii Yaklasiyor mu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…