2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay sağol canım ya. İlk hamilelikte hep öndeydik buda hep haftasındaydı bir anda böle duyunca bi şaşırdım ama yazdıkların iyi geldi :)
Bizler nasık farklıysak onlarda farklı işte birbirlerinindrn canım hangimizin boyu kilosu aynı kii. Alt sınır- üst sınır var doktorun sorun olsa söylerdi. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimiizi
O kadar fikrim yok canım benim. Ama çalısır raporu almısken baska raporuda kabul etmezler gibi geliyor
Ayy ben ağladım ama bu yazdıgına çok şükür canım benim ne güzel haberler veriyorsun bize hep böyle güzel haberler ver bize inşallah Doruk paşa ve seninle ilgili cuma günü bizlere anlat o güzel anı Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağından eve götüreceğin günleri nasip etsin
Azalma bu zamanlarda doğal ama doktorlar da söylüyor bunu. Benim doktorum 12 saat 12 hareket dedi. Kilon vs nasıl canım benim yanlıs anlama ben mesela kilo var bende göbek çevrem yağlıdır başından beri hep azar azar hissediyorum. Yarın doktorun daha güzel şeyler söyler eminim bir sıkıntı yoktur

Şükürler olsun minnoşum, rabbim daha da güzel günler görmeyi nasip etsin tez vakitte. Her şeyin en güzelini hak ediyorsunuz.

Cumaya da bir şey kalmadı, nasıl tatlı bir heyecan allahım.

İte kaka götürüyorum ben de, bazen gebeliğimin bu kadar zor ve acılı geçmesine isyan edesim geliyor köşesinden dönüyorum minnoşum, buna da şükür bu günlere kadar gelebildik, bir de kavuşsaydık allahın izniyle.

Aşk-ı memnu ya başladım ben günde 2 bölüm izlesem doğuruncaya kadar bitiririm

Canım lohusalıkta bunalacak zaman bulamazsin meraklanma
Şimdiki hissettiklerimiz o kadar normal ki daha önce doğum yapmadık bilmiyoruz stresini kontrol altında tutman çok zor hormonlar da işin içine giriyor doğum bir olsun rahatlayacaksin inşallah

inşallah öyledir canım nst de hep hareket edeceği tutuyor sanki başka çocuk var o an karnımda öyle olunca da sıkıntı çıkmıyor bakalım yarın ne yapacak yalancı çıkartıyor beni
Ahahaha öyle olur doktora gidince çocuklar iyileşir ya inşallah birşey olmayacak canım normal endiselenmek

ekim anneleri size bir şey sormak istiyorum benim cuma günü 32+0 çalışabilir raporu alacağım ama 37 kadar dayanacağımı sanmıyorum cumadan cumaya attığı içinde cumartesi , pazarı çöp etmiş oluyorum ikinci raporumu 35+3 te alsam bi kaybım oluyor mu ?

Bende bu şekilde yaptım yarın 35+1 olacağım bende çalışabilir raporumu yarın bozacagim.

Yarın yine sorarım , ama doktorum tam donumlerde yapmak gerekir demişti

inşallah öyledir canım nst de hep hareket edeceği tutuyor sanki başka çocuk var o an karnımda öyle olunca da sıkıntı çıkmıyor bakalım yarın ne yapacak yalancı çıkartıyor beni
Hatırlıyor musun ben de günlerdir kıpırdamıyor diye gitmiştim, doktoru görür görmez oynamaya başlamıştı benim sıpa.

Aynen canım anneyiz evet ama daha yaşamadık ki hersey onlar çıkınca başlayacak belki bilinmezliktir bizi korkutan. Yaşadıkça göreceğiz inşallah güzel güzel geçer lohusalik zamanlarimizda

En güzeli kafa dağıtacak bir şey bulup izlemek kesinlikle bende MasterChef e sardım onu izliotorim
Onu izlersem yemek yeöeye dadanırım
Canım ben 33. Haftamda gittiğimde doktor çalısıyorsan eğer raporunu istediğin zaman yazar istediğin zaman iptal ederim dedi. Ben calısmıyorum tabi ama. Benim bildiğim 32. Aldın uzattın ya istersen 2-3 gün sonra bozdur. Allah korusun ani bir ağrın sızın vs başlasa çalısamayacak gibi hissetsen kendini hafta dönümünümü bekleyeceksin. Daha detaylı bilen arkdaslar vardır tabi

Canımsın papatyam valla en başından beri hiç yalnız bırakmadınız hep sordunuz Allah hepimize sadece sevinç gözyaşlarından ağlamayı nasip etsin ayağınıza taş değmesin

Canım hope ağlamayın valla gücenirim hamile arkadaşlarımı üzüyorum diye cuma gününe şunun şurasında ne kaldı ki tamamen o ana odaklandık eşimle doktor pat diye söyleyince şoka girdim zaten hiç beklemiyordum. Anlatacağım inşallah hep güzel anılarda buluşalım
Ay ne güzel haber bunlarr
Canım canım
Sağol başağım benim. Günlerce ne sıkıntılar ne hüzünler paylaştık. Hepinizin kalbi öyle güzel ki gerçekten iyi ki varsınız.
Hamileliğinin zor geçmesine üzülüyorum senin ama az kaldı be kuzum sonrası rahat olacak inşallah. Zorlu günleri atlattın bundan sonrası düzlük inşallah pipilin ile

Dilos6342 kuzum hissettiklerin aslinda cok normal. hayatimiz da hic bilmedigimiz bir donem basliyor. nasil olacagini bilmiyoruz. ister istemez icten ice hem korku hemde endise duyuyoruz. zaten bir cogumuz hamile kalirken zorlandi sonrasinda gebelik surecinde skntilar yasadi. son gunler kalmis olsa da hala aklimizda acaba birsey olacak mi veya dogduktan sonra koruyabilecek miyim endisesi var.

Cok sukur ki dogum yapan annlerimizden gordugumden kadariyla , hem annelik hissiyati hem de o annelik becerecisi dogumdan sonra hemen yukleniyor bize .

Cevrende guzel yesllik park varsa , yuruyuse cik . ufak ufak nefes egzersizleri yap. cok basit seyler ama cok iyi gelicektir.

benide ev cogu zaman basiyor. yalniz olmakta basiyor , esim evde degilken daha bir depresif oluyorum. hemen bir arkadasimi arayip ona gidiyorum.

pazartesi belki en cok kaygili oldugun gun olacak ama gunun sonunda hayatininda en mutlu gunu olucak

ama 33 den sonra hareketlerin azalamasi normal diyorlar kuzum.
Hatta ben 28 den beri nst ye giriyorum. hemsire bile diyor suan hala yeri oldugu icin cok hareketli ama 33. haftada bu kadar hareket edemicek bizde daha rahat nst cekebilecez.

sen git tabi icin rahatlasin ama kotuyude dusunup cagirma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…