2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ben asla et pisiremiyorum zaten , hep mundar oluyor. o yuzden parasini verip gidip restaurant da yiyorum
mesela tavuk ve kofte de kizartamiyorum yagda . hep cok pisiyorum kutuk gibi oluyor yazin o yuzden mangal yaptiriyorum esime

Bende kızartma işini halledemiyorum ya. Eşimde öyle eti kızartma olayı varya aynı tavada aynı şekilde pişiriyoruz benim ki yanık sert bir şey oluyor onun ki yumusacık güzel oluyor Patatesi de kızartamam sen düşün o yağ sıcraması kokusu olmuyor bir türlü sonuna kadar fırıncıyız ben kızartma tarzlarınıda fırında yapıyorum

L lavanta55 annemiz var birde

Vazgeçilmezimdir Avrupa Yakası.

Ben de gecelik sabahlık takımıyla çıkarım diye düşünmüştüm, kapının önünden taksiye bineceğim sonuçta.
Aynen eşim kapıdan alıp evin kapısına bırak ak sonuçta ben yine öyle olurum diyorum eşofmanla gitmiştim ama suyum geldiğinden dönüşte giyemedim tabi :) şimdi de öyle yaparım ya banane

Aynen eşim kapıdan alıp evin kapısına bırak ak sonuçta ben yine öyle olurum diyorum eşofmanla gitmiştim ama suyum geldiğinden dönüşte giyemedim tabi :) şimdi de öyle yaparım ya banane
Evet bak giderken giydiğim kıyafete bir şey olmazsa onunla da dönebilirim, bu sefer tedbirini al giderken de depend tak bari.

ben airfryer aldim . kofte ve tavuk kanadi guze oluyor ama hala eti cok pisiriyorum o yuzden bir daha denemiyorum

Evet bak giderken giydiğim kıyafete bir şey olmazsa onunla da dönebilirim, bu sefer tedbirini al giderken de depend tak bari.
Ya ilkinde de depend almıştım ama suyum gelirken takmayı hiç düşünemedim zaten sezeryan olucak muhtemelen gün önceden belli olucak süpriz yapmazsa kızım :) rahat kıyafetle giderim 5 dakikalık yolda suyum gelmezse dönüşte de giyerim doğru

37cmlik abi oldu boru mu, Doruk abi yalnız bizim bodur abi büyüyene kadar kardeşleri onu sollayacak sanırım çok sağol canım

ay kuzum ne kusuru , sen ve Doruk iyi olun o bana yeter
bugun son gun allahin izniyle sonra sonsuza kadar yatis
Ooo tam gününde sormuşum hayırlı olsun canım
Bol bol dinlen gerisini hiç düşünme
Canım benim valla tanımasam da görmesem de cidden kalpten hep dua ediyorum inşallah hepimize nasip olur sevinç gözyaşları . Ben inanıyorum en kısa zamanda düzelecek
Canım ben de size inan ki. Allah hepinizin yardımcısı olsun kolay doğumlar nasip olsun
Sen çok güçlü bi annesin ya hayranım sana kucağındayken ayağının ucundan bi foto at annesi cuma günü bizde burdan kiskanalim
Canım sağol. Atacağım tamam sonra da dora paşayla sen bizi kıskandıracaksın değil mi
Canım inşallah çok değişik bir deneyim olacak, elini bile tutmaya korkarken kucağıma alacağım inşallah canım o günler de gelecek ama daha var biraz daha zaman 2 kiloları bir görelim de
Ben de hastaneden çıkarken tuhaf bir pijama takımım ile çıkmıştım. Daltonlara benziyordum. Üzerimde çizgiler vardı ve o takımla yemeğe gittim o anda ya şu an düşününce bile kendime gülüyorum

Hepinizin yerine öpeceğim oğluşu gerçi içimde endişe de var o kadar ufak ki nasıl dokunacağım içimde deli korkular da var
Sağolun gerçekten

Canim merhaba seni takip ediyordum benimde bebeğime gelişim geriligi var 28 haftadayiz 950 gr. Hakikaten ne yedin de 5 günde o kadar kilo aldı? Bende kilo aldırmaya çalışıyorum doktor sürekli erken doğum olur diyor sana da öyle dediler mi ilk başta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…