2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Rabbim islerini kolaylastirsin kuzum inşallah hemencecik atlatır eşin

cok gecmis olsun canim temmuz ayin da babam da safra dan ameliyat oldu , 63 yasinda bir hafta da toparladi hemen , esin eminim ki daha hizli toparlanicaktir

bu durum da eve gondermiyorlar mi ?

Evet artik izne cik ya, yapacak birsey yok , sen elinden geleni yaptin ama senin durumuna ayrica ozen gosterip, bir ayricalik saglamiyorlar . daha cok is yuku yuklemeye calsiiyorlar

Aynen öyle kuzum bakalım basından beri duam hep öyle sağlıkla kucağıma nasıl alacaksam seseryan normal farketmez yeter ki sağlıkla gelsin minik kuş Kız pazartesi doğuma gitcen ne hikayesi artıık sen doğum sornası hikayeleri okumaya başla emzirmedir giydirmedri vs
Geçmiş olsun canım beniim. Strese sokma kendini ama çabuk toparlıyorlar eşimde çabuk toparlar inşallah. Cumartesi değilde pazartesi al bence raporu 2 gün 2 gündür doğumdan sonra 1 gün fazla olsa bile denir bence
Ağlasanda güzel bir an bu sefer canım

Kızlar kardeşim bunu almış bana, bana sağlksız geliyor, iç organları sıkışır gibi bebeğin sanki Kullanacak olan var mı bundan? Tavsiye eden yoksa iade edeceğim

Kızlar kardeşim bunu almış bana, bana sağlksız geliyor, iç organları sıkışır gibi bebeğin sanki Kullanacak olan var mı bundan? Tavsiye eden yoksa iade edeceğim
ben aldim kanguru , onemli olan kalca kismi doye biliyorum. kalca cikikligi olmasin die . onun disinda bir sorundan bahseden yok

5 Ekim doğumlu üç bebemiz olacak Allahın izniyle.

Has devrem de var. Loresima8989

Kaldı mı 19 Bu gece biraz tatlıyı fazla kaçırdım aşağıyı oydu resmen bağırıyorum acısından kalktım ayakta sallıyorum karnımdaki çocuğu uyusun die Millet 4 kilo taşıyo ben 2,5 luk bebiyi zor tutuyorum kaçtı kaçcak

Şaka maka 19 oldu gerçekten.
Hiç sorma parçaladı benimki de aşağıyı, çok can yakıyor ama sabır sabır az kaldı.

Kilosunu hafife almaa nasıl güçlüler maşallah.

Yarın kontrol var bakalım kaç kg olmuş benim tosbağa.

Kızlar ben annemde kalıyorum, evde boya badana var. Bej rengi seçmiştim, şimdi gittim baktım, limon sarısı olmuş ev. Ağlamaktan içim şilti. Allah başka dert vermesin ama 3 kat da boyamışlar. En baştan olacak her şey, delirmek üzereyim (( keşke gidip baksaymışım

hope2022 sağol kuzum bende pazartesi yapacaktım ama doktor izne çıkacakmış haftaya yok hastanede cumartesi gel dedi
Sağlık olsun o zaman Mehmet beyi cumartesi görmüş olursun heem
Ya ahaha bende mideme çıktıgımda aynı şekildeyim eşim dalga geçiyor uyuyunca heralde bebekler de bizim gibi kendilerini gevşetiyorlar o kasma halinden cıkıyor yavrucak

Bu durumlarda yaşanıyor kuzum o tarz şeyler bide stres var zaten üzerinde. Sakin kalmaya çalışş

Dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alalım canım da doğum şekli önemli degil bu arada bazı hareketler varmış doktorlar öneriyorlar mi bilmiyorum ama bi sorarsın istersen.
Ben daha doğum sonrasına geçemedim çaktırma

Şaşkınlığını seveyim senin. Uykusuzluğa ek olarak heyecan da var şimdi sende, minnoşum benim.
O kadar çok duygu var ki içimde.
Bir yanım buruk aslında başağım. Bugün yavrumun 40ı aynı zamanda. 40ını uçurmayı hiç böyle düşünmemiştim.
Hayallerim vardı onlar da diğer tüm doğum hikayem gibi içimde kaldı.
Şimdi ise 40 gün sonra ilk kez tekrar dip dibe olacağız.
İçimde heyecan, biraz korku, biraz endişe, biraz da ortaya karışık ruh hali işte

Evinize geçince yaparsın 40ını hiç tasalanma canım.. sağlıklı olsun büyüsünde paşa.. bugün kavuştay var yani ne güzel kokla bol bol

Günaydın güzel anneler.. Bende 3 gündür garip hallerdeyim oğlum karnımda twk kişilik dev kadro gibi aşağıya baskı yapıyor yarın kontrolüm var bakalım..
Bun hafta arada bel ağrısı kasık ağrısı sertleşme Allah ne verdiyse hepsini görüyorum.. yalancı sancılar sanırım.. herşey olabilir gözüyle bakıyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…