Rabbim islerini kolaylastirsin kuzum inşallah hemencecik atlatır eşinBirbirimizi anlıyoruz gerçekten bende bilemezdim böyle uzak olmasaÇok zor işleri İnşallah bişey olmaz oda bana diyor sana bişey olur düşünme diye
Sağol canım umarım dediğin gibi olur çıkarken girerken yanında olmak istiyorum çok merak ediyorumAllah korusun inşallah
cok gecmis olsun canimÇok kötü bir gün geçiriyorummNe zaman mutlu olucaz baba
Eşim safra taşı ve iltihabıyla hastaneye gitmiş gece doktor ameliyat demiş yanına gitmek istiyorum uçak artı otobüs olacak oda gelme diyor meğer gittiğinden beri geceleri hastaneye gidiyormuş artık ilaç tedavısı olmuyor almamız lazım demiş doktor çok üzgünüm yanında olmak istiyorum
Ve çok sevdiğim bir arkadaşım okuldan ayrılıyor çok ders yükünden 36 saat derste bana yazmışlar herkesle aynı nöbet yazmışlar bende çalışmıcam artık dedim cumartesi doktora gidicem başlatıcam raporumuCanım çok sıkkın anlayacağınız bebişimde çok sakin üzülünce oda duruyor galiba
Aynen öyle kuzum bakalım basından beri duam hep öyle sağlıkla kucağıma nasıl alacaksam seseryan normal farketmez yeter ki sağlıkla gelsin minik kuşSenin haftan erken daha kuzum dönebilir. Benim koca popolu döndüysehep yan yatıyordu 30 haftanın başında da yan duruyordu başından beri aynıydı yani. Sonradan yavaş yavaş aşağıya kaymış. O zamandan beri pozisyonu aynı kafa sol kasigima doğru, ayaklarda genelde hep sağdan vuruyor. Hani böyle L harfi gibi diyeyim. Kafa da görüntü de hep yan hiç önden görmedim çocuğun pozisyonu hiç değişmiyor ben anlamadım çok koca popolu olacak herhalde rahatına çok düşkün
Ama seni de anlıyorum zıplar gibi hareket ediyorlar sanki korkuyor gibi, kafasını yukarı bastiriyordur o zaman midene doğrumide bulantısı da ondan oluyor işte hep baskıdan. Kafa da olsa ayakta olsa sigmiyorlar artık minnoslar
Ama dönmezse de sıkıntı yapma be kuzum sakın, çünkü bugün bi doğum hikayesi okudum (kahretsin ki okumaktan bi türlü vazgeçemiyorum) kadın 10 cm açıklığa kadar geliyor suyu patladiktan sonra cocuk tamamen ters dönmüş Kafa yukarda yani. Ee basi asagida diye zaten devam etmişler son dk yukarı dönüp toplanmış çocuk ve sonuç sezeryan. Herseyin hayırlısı diyelim biz, kimse de bunu yaşamasın insallah nasıl geleceklerini hep kendileri belirliyor bu minnoslar. Biz dua edelim ki çok sıkıntısız geçsin sezeryan da olsa normal de olsa
Geçmiş olsun canım beniim. Strese sokma kendini ama çabuk toparlıyorlar eşimde çabuk toparlar inşallah. Cumartesi değilde pazartesi al bence raporu 2 gün 2 gündür doğumdan sonra 1 gün fazla olsa bile denir benceÇok kötü bir gün geçiriyorummNe zaman mutlu olucaz baba
Eşim safra taşı ve iltihabıyla hastaneye gitmiş gece doktor ameliyat demiş yanına gitmek istiyorum uçak artı otobüs olacak oda gelme diyor meğer gittiğinden beri geceleri hastaneye gidiyormuş artık ilaç tedavısı olmuyor almamız lazım demiş doktor çok üzgünüm yanında olmak istiyorum
Ve çok sevdiğim bir arkadaşım okuldan ayrılıyor çok ders yükünden 36 saat derste bana yazmışlar herkesle aynı nöbet yazmışlar bende çalışmıcam artık dedim cumartesi doktora gidicem başlatıcam raporumuCanım çok sıkkın anlayacağınız bebişimde çok sakin üzülünce oda duruyor galiba
Ağlasanda güzel bir an bu sefer canımYa ekimcim sağolasıninşallah ben de 50-60ccleri duyarım annesinin buxluğu süt dolu içsin bir zahmet maşallah kızına günler nasıl geçiyor bu arada Nil kızımızla
Akrepler çoğalıyor
kısmet
Cansınızyarın 2de oradayım kısmetse
Ya canım hopenasıl stresteyim sorma fotoğraflara bakıyorum çok tuhaf bir hissiyat inşallah koyverip ağlamam
Akrep değil minnoşumm, terazi olacak bizim bebeler.Akrepler çoğalıyor
ben aldim kanguru , onemli olan kalca kismi doye biliyorum. kalca cikikligi olmasin die . onun disinda bir sorundan bahseden yokKızlar kardeşim bunu almış bana, bana sağlksız geliyor, iç organları sıkışır gibi bebeğin sankiKullanacak olan var mı bundan? Tavsiye eden yoksa iade edeceğim
Şaka maka 19 oldu gerçekten.Kaldı mı 19Bu gece biraz tatlıyı fazla kaçırdım aşağıyı oydu resmen bağırıyorum acısından kalktım ayakta sallıyorum karnımdaki çocuğu uyusun die Millet 4 kilo taşıyo ben 2,5 luk bebiyi zor tutuyorum kaçtı kaçcak
Sağlık olsun o zaman Mehmet beyi cumartesi görmüş olursun heemhope2022 sağol kuzum bende pazartesi yapacaktım ama doktor izne çıkacakmış haftaya yok hastanede cumartesi gel dedi
Ya ahaha bende mideme çıktıgımda aynı şekildeyim eşim dalga geçiyorKaldı mı 19Bu gece biraz tatlıyı fazla kaçırdım aşağıyı oydu resmen bağırıyorum acısından kalktım ayakta sallıyorum karnımdaki çocuğu uyusun die Millet 4 kilo taşıyo ben 2,5 luk bebiyi zor tutuyorum kaçtı kaçcak
Kızlar ben annemde kalıyorum, evde boya badana var. Bej rengi seçmiştim, şimdi gittim baktım, limon sarısı olmuş ev. Ağlamaktan içim şilti. Allah başka dert vermesin ama 3 kat da boyamışlar. En baştan olacak her şey, delirmek üzereyim(( keşke gidip baksaymışım
Dediğin gibi sağlıkla kucağımıza alalım canım da doğum şekli önemli degilAynen öyle kuzum bakalım basından beri duam hep öyle sağlıkla kucağıma nasıl alacaksam seseryan normal farketmez yeter ki sağlıkla gelsin minik kuşKız pazartesi doğuma gitcen ne hikayesi artıık sen doğum sornası hikayeleri okumaya başla emzirmedir giydirmedri vs
Geçmiş olsun canım beniim. Strese sokma kendini ama çabuk toparlıyorlar eşimde çabuk toparlar inşallah. Cumartesi değilde pazartesi al bence raporu 2 gün 2 gündür doğumdan sonra 1 gün fazla olsa bile denir bence
Ağlasanda güzel bir an bu sefer canım
Oyy ayağını yesinlerkizimdan size bacak show teyzeleri
Bu şaşkınlığımı uykusuzluğuma verAkrep değil minnoşumm, terazi olacak bizim bebeler.
Şaşkınlığını seveyim senin.Bu şaşkınlığımı uykusuzluğuma verdoğru akrep ay sonuna artıyordu değil mi
O kadar çok duygu var ki içimde.Şaşkınlığını seveyim senin.Uykusuzluğa ek olarak heyecan da var şimdi sende, minnoşum benim.
Evinize geçince yaparsın 40ını hiç tasalanma canım.. sağlıklı olsun büyüsünde paşa.. bugün kavuştay var yani ne güzelO kadar çok duygu var ki içimde.
Bir yanım buruk aslında başağım. Bugün yavrumun 40ı aynı zamanda. 40ını uçurmayı hiç böyle düşünmemiştim.
Hayallerim vardı onlar da diğer tüm doğum hikayem gibi içimde kaldı.
Şimdi ise 40 gün sonra ilk kez tekrar dip dibe olacağız.
İçimde heyecan, biraz korku, biraz endişe, biraz da ortaya karışık ruh hali işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?