2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım naçizane muz kaşar tahin bunlar aldırır derler :) ama balık yağıda çok aldırır. Aman sağlıklı olsun da kilosunun önemi yok ama insan telaş yapıyor işte :)

kızlar son 4 gündür karından gelen çıt sesini çok sık duymaya başladım gün içinde. sizde de oluyor mu bebek hareket ederken çıt diye ses geliyor. hatta az önce video çekerken de oldu bir izledim ki bariz videoda da duyulmuş. ayy içim bir garip oldu.

Bide bekliyorsun ya hiç gelesi olmaz araştırmıssındır hatta uyguluyorsundur da yürüyüş, ilişki, çömelme hareketli etkili diyorlar
Sorma vallahi, aynen söylediklerini yapıyorum ama bu koca göbüşle ne kadar olursa artık bebişin hareketleri de azaldı artık iyice insan endişeleniyor da. Bakalım perşembe günü yine kontrolümüz. Belki muayene günü gelmeden doğar Konuşuyoruz ana oğul diyorum ki; bak kuşum sende sığmıyorsun oraya artık bende zorlanıyorum. Artık gelmenin tam zamanı gibi geliyor bana falan diyorum ama yok

Canim cevabin icin cok tesekkur ederim. Ilacin yan etkilerini okudugumda ishal yok tam tersine kabizlik yaziyor o yuzden endiselendim. Dun de doktora gittim ama aklimdan tamamen cikmis sormak. Bugun ishalim iyice artti gercekten saatte bir max iki saatte bir tuvaletteyim agriyla. Doktoruma yazdim simdi cevap bekliyorum. Valla iyice stres oldum yani en azindan cuma gunu 36.haftayi doldurmayi bekleseydi..

Eklem yerlerinden geliyormuş bende duyuyorum arada çok ilginc geliyor
Ay rahatı yerinde paşanın demekki böyle rahat rahat besleniyor ısı değişimi yok sıcak suya oturma olayı varmış evinde küvet yada sıgabileceğin bir leğen varsa araştır istersen

Canım ya en çok merak ettiğim şeylerden birisi bu dediğin çıt sesi ve hıçkırma olayı. Bir ben duyup hissedemedim hamileliğimin başından beri. Yada olduda ayırt mı edemedim bilmiyorum. Aslında çok dikkatli biriyimdir ama

Ayy oldu bende de indanın içi bir değişik oluyor hakkaten şuan olmuyor ama

Eşimin dediği gibi desene. O da diyor ki doğsa sadece süt içecek ama şimdi öyle mi senin yediklerinden hepsini tadıyor

Bak bir tek o dediğini yapmadım bir de onu deneyeyim bakalım canım sağol fikir verdiğin için

Benimkide aynı. Bu oğlanların yeri rahatsa demek hiç niyetleri yok anam

Bem dün biraz sıcak suyla banyo yaptım küvette de durdum azcık.. bugün biraz fazlalaştı hareketi aslında..
Gece de rüyamda suyumun geldiğini gördüm nasıl kalktım yerimden wc ye gittim yok birşey.. bekliyoruz ya arada yokĺayıp bırakıyor

Benim her nst de neredeyse her hareketle 180 e çıkıyor canım. Ekranda dijital olarak gösteriyor özellikle takip ediyorum. Onun dışında 130-150 arası oluyor

Canım kıymalı yumurta ve kaşar çok güzel kilo aldırıyor.. bir haftada bir kez kıymalı yumurta yedim kaşarı da 3 gün üst üste yedim. O hafta 400 gr almıştı. Diğer hafta yemedim hiç 150 gr kadar almıştı. O yüzden annem bu hafta kıymalı yumurta falan yapıyor alsın az daha diye

Canim ben de ayni bekliyorum normal dogumu gunumuzde benzer, ha bugun ha yarin derken gunler geciyor ama gelseler artik sabirsizlaniyor insan
Bizim burda cati muayenesi yok, bebek kilosu cok mu az mi bakilmiyor, insallah hersey normal doguma uygundur O gun gorecegiz bakalim

Kuzum bünyeden bünyeye değişiyor bazı şeyler ya bi de haftalar ilerledi ishal olman cok doğal artık. Doğum yaklaşıyor
Benim doktor süreklilik halinde bi ishal olup olmamasını önemsemişti

Sağlıkla gelsinler de insallah zaman darıldıkca valla kendimiz için ayrı burdaki arkadaşlar için ayrı heycanlanıyoruz

Teşekkür ederim canım bir ilk hamileligi ogrendigimde çok kötü hasta oldum bide şimdi. O zaman oldugum belkide kovitti çok ağırdı. Şimdi de grip gibi sezeryan ya o yüzden korkuyorum artık hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…