2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende arada bakıp çıkıyorum şuan emme molasındayız dünyaya uyum çalışmaları devam ediyor uykulu mod loading
Oğlum memede kalayım istiyor özellikle gece bırakıyor yerine kpyunca basıyor ağlamayı. Eşimde diyorki napsın çocuk tek bildiği emmek
Normal doğum evet güzellikmiş 2.de daha da iyi anladım harwketlerimde kısıtlanma yok şükür arada ağrım var özellikle omuz ve kol (nasıl çektiysem kendimi doğum esnasında hala ağrıyor)
Ha bu arada 67 kiloyla doğuma girdim 63 kiloyum şuan ama şişliğim devam ediyor daha

Insalalh canim çok teşekkür ederim bu çatlak ve yarık gidince çok rahatlayacagim

Emme molası + 1

Kendimi damızlık inek gibi hissediyorum ya da emzirme işçisi. Ama çok tuhaf ki emzirirken ben de rahatlıyorum göğsüm şişmiş oluyor öümlü ve boşaltılması gerekiyor rahatlamam İçin.

Evet sanırım süreci kabullenmek biraz da oluruns bırakmak lazım. Şu zamanda öğrendiğim en önemli şey hiç bir şey kitaptaki gibi olmuyor her çocuk farklı doğruyu yapamıyorsun bazen

Evet bende bunu düşünüyordum kara kara cok tesekkür ederim canım benim

Kizlar agrilarim artti birazdan hastaneye geçeceğim tedbiren cocuk yerinde duruyor ama nisan 3 kere geldi gece . 5ten sonra da sanci hafiften vurmaya basladi. Simdi daha da siddetli. Dua edjn olur mu
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim

Çok şükür çok şükür çok şükür❤ Allah'ım sayılı gün az kaldı inşAllah çok sevindim canım
Canım hayırlısıyla inşallah
Canım benim… Demek içine doğdu çok zor günlerden bu günlere ulaştık evet hiç geçmeyecek gibiydi önce, sonrasında bir hayal gibiydi kavuşmak ama inşallah nasip olacak sizlerin desteği bana hep ilaç gibi geldi ne desem az kalır hep dediğim gibi iyi ki varsınız yalnız sen diyene kadar gün hesaplamamıştım evet Şafak 5
Ayy Allahım hepimizin beklediği müjde ben burdan heyecanlandim
Canım evet doruk kuş ailesine kavuşuyor sonunda hayırlısıyla inşallah

Kızlarrr kasıklarımdan bacağıma doğru sancılarım var. Yorgunluktan olabilir mi? Bir gün daha dayanmalıyım Zaten yarın yatışım var. sancı nasıl böyle bir şey mi? Çok sancıyor

Eşime diyorum aşko kuşkolardan olamadım seyit onbaşı belledin beni diye
Hoşuma gitti, saygılar onbaşım.
Hayırlısıyla, sağlıkla gelsin inşallah kuzuşumuz.

Söyleme kız, kırkımız çıkmadı zaten canımız istiyi.

Evet bebeğim, 3 aylıkken falan düşünüyorum, hatta kırkı çıktıktan sonra bile yaptırabilirim, ay zaten düğme kadar pipisi, ama baktığın zaman fışkırtma işlevi sağlam.

aa illa kirkin cikmasimi lazim iliski icin ?

gecen benim gorumcem yaptirdi 3 haftalik bebegi. oyle bir parca almislarki , geriye ne kaldi merak ediyoruz

aa illa kirkin cikmasimi lazim iliski icin ?

gecen benim gorumcem yaptirdi 3 haftalik bebegi. oyle bir parca almislarki , geriye ne kaldi merak ediyoruz
Bildiğim kadarıyla öylee, zaten daha önce cesaret edemem ki, idrar yaparken bile ağrıyor hala bebito. Kanamayı da unutmamak lazım.

Ahhahahs Ben oturur bunun pipisi için de ağlarım şimdi.
Some sulu gözlü ana problems.

benim bu konulardaki kara cahilligim ortada
neyse canim son bir ay diyebiliriz senin icin

ayy kim olsa aglar kiz

Kızlar müjde
Bugün bir görüş günü sonrası doktorumuzla konuştuk, oğlum haftaya ayın 24ünde yapacağı kan tahlili değerlerine göre taburcu olacak.
Aman allahım süper anne ve savaşçı doruğumuzun kavuşmasına günler kalmış artık Allahım ne büyük mutluluk bu rabbim bir daha ayırmasın

Arkadaşlar anca yazabiliyorum 38+1
3.430 kg sabah oğluşum geldi
Gozunuzaydin normal sanirim benim ilk cocugumda 38+1de gelmisti
Kizlar agrilarim artti birazdan hastaneye geçeceğim tedbiren cocuk yerinde duruyor ama nisan 3 kere geldi gece . 5ten sonra da sanci hafiften vurmaya basladi. Simdi daha da siddetli. Dua edjn olur mu
Allah yardinciniz olsun haber verin bize de insallah kolayca, saglikla kavusursunuz
Kızlarrr kasıklarımdan bacağıma doğru sancılarım var. Yorgunluktan olabilir mi? Bir gün daha dayanmalıyım Zaten yarın yatışım var. sancı nasıl böyle bir şey mi? Çok sancıyor
Benim de bel agrim asiri oluyor son 3 4 gundur.. geliyor gelmekte olan heralde son gunlerimiz ..

Kızlar doğurdum kakasını yapmış yoğun bakıma aldılar Şimdi doktor bilgilendirecek hemen çıkar inşallah bilgi veririm sonra 40 haftanın ilk gününde doğurdum Darısı sizin başına inşallah
canim hayirli olsun
umarim ciddi birsey yoktur, sadece kontrol amacli almislardir yogun bakima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…