Bende arada bakıp çıkıyorum şuan emme molasındayız dünyaya uyum çalışmaları devam ediyor uykulu mod loading
Oğlum memede kalayım istiyor özellikle gece bırakıyor yerine kpyunca basıyor ağlamayı. Eşimde diyorki napsın çocuk tek bildiği emmek
Normal doğum evet güzellikmiş 2.de daha da iyi anladım harwketlerimde kısıtlanma yok şükür arada ağrım var özellikle omuz ve kol (nasıl çektiysem kendimi doğum esnasında hala ağrıyor)
Ha bu arada 67 kiloyla doğuma girdim 63 kiloyum şuan ama şişliğim devam ediyor daha
Sabır işi canım hiç aksatma dene. Benimde tenim çok hassas korkumdan her şeyi okudum uyguladım. Emzirdikten sonra yıka göğüs ucunu sütün damlarsa göğüsüne sür sütünü gümüş kapakla kapat. Sütün damlamazsa göğüs ucu kremi sür gümüş kapakla kapat. İnşallah işe yarar kurtulursun acıdan
Bende arada bakıp çıkıyorum şuan emme molasındayız dünyaya uyum çalışmaları devam ediyor uykulu mod loading
Oğlum memede kalayım istiyor özellikle gece bırakıyor yerine kpyunca basıyor ağlamayı. Eşimde diyorki napsın çocuk tek bildiği emmek
Normal doğum evet güzellikmiş 2.de daha da iyi anladım harwketlerimde kısıtlanma yok şükür arada ağrım var özellikle omuz ve kol (nasıl çektiysem kendimi doğum esnasında hala ağrıyor)
Ha bu arada 67 kiloyla doğuma girdim 63 kiloyum şuan ama şişliğim devam ediyor daha
Kendimi damızlık inek gibi hissediyorum ya da emzirme işçisi. Ama çok tuhaf ki emzirirken ben de rahatlıyorum göğsüm şişmiş oluyor öümlü ve boşaltılması gerekiyor rahatlamam İçin.
cnm bebek nasıl doğuyorsa annede ilk defa doğuyor hic hissetmediğin duyguları, karmaşaları, kargaşaları yaşıyorsun. sorumluluk cok fazla hisseden insanlar brz lohusalık dönemini ağır yaşıyor. bu duygular ne utanılacak ne de ayıplanıcak duygular. zmnla alışacak ve güzelleşiceksiniz. robot değiliz herkes bu duyguları hisseder.
Evet sanırım süreci kabullenmek biraz da oluruns bırakmak lazım. Şu zamanda öğrendiğim en önemli şey hiç bir şey kitaptaki gibi olmuyor her çocuk farklı doğruyu yapamıyorsun bazen
Kizlar agrilarim artti birazdan hastaneye geçeceğim tedbiren cocuk yerinde duruyor ama nisan 3 kere geldi gece . 5ten sonra da sanci hafiften vurmaya basladi. Simdi daha da siddetli. Dua edjn olur mu
Canım su anda evet biberonla veriyorum sütümü de mamayı da.
Ama yeni başladık. Bebek memeye tamamen alışana kadar biberon önermem. Burada da bi cok kişi biberondan dolayı emzirmekte sorun yaşadı.
Ben yaklaşık bi aylık olana kadar sütümü ekstra olarak enjektörle verdim hep. 20 lik enjektör almıştım parmağımı emdirip veriyordum. Şimdi beni emiyor biberon denedim sorun çıkmadı o yüzden devam ediyorum
Kizlar agrilarim artti birazdan hastaneye geçeceğim tedbiren cocuk yerinde duruyor ama nisan 3 kere geldi gece . 5ten sonra da sanci hafiften vurmaya basladi. Simdi daha da siddetli. Dua edjn olur mu
Canııımmm gecenin bu köründe yazıyorum ama uyanmış ve bu haberi görmüşken ah
Rüyamda senle bebeğini gördüm biliyor musun? Detayları çok anımsayamıyorum ama kalkınca hayyal ve bebeği diye içimden rüyamı tekrar ettiğimi biliyorum. Demek bu habere delaletmiş.
Çok sevindim sonunda kavuşacaksınız. Doya doya öpüp koklayacaksın bebeğini. Sabrın sonu selamet ama sen bu günlere çok zorlu yollardan geldin en yakın şahidi bizleriz. O zaman Şafak 5
Canım benim… Demek içine doğdu çok zor günlerden bu günlere ulaştık evet hiç geçmeyecek gibiydi önce, sonrasında bir hayal gibiydi kavuşmak ama inşallah nasip olacak sizlerin desteği bana hep ilaç gibi geldi ne desem az kalır hep dediğim gibi iyi ki varsınız yalnız sen diyene kadar gün hesaplamamıştım evet Şafak 5
Kızlarrr kasıklarımdan bacağıma doğru sancılarım var. Yorgunluktan olabilir mi? Bir gün daha dayanmalıyım Zaten yarın yatışım var. sancı nasıl böyle bir şey mi? Çok sancıyor
Söyleme kız, kırkımız çıkmadı zaten canımız istiyi.
Evet bebeğim, 3 aylıkken falan düşünüyorum, hatta kırkı çıktıktan sonra bile yaptırabilirim, ay zaten düğme kadar pipisi, ama baktığın zaman fışkırtma işlevi sağlam.
Söyleme kız, kırkımız çıkmadı zaten canımız istiyi.
Evet bebeğim, 3 aylıkken falan düşünüyorum, hatta kırkı çıktıktan sonra bile yaptırabilirim, ay zaten düğme kadar pipisi, ama baktığın zaman fışkırtma işlevi sağlam.
Kızlarrr kasıklarımdan bacağıma doğru sancılarım var. Yorgunluktan olabilir mi? Bir gün daha dayanmalıyım Zaten yarın yatışım var. sancı nasıl böyle bir şey mi? Çok sancıyor
Kızlar doğurdum kakasını yapmış yoğun bakıma aldılar Şimdi doktor bilgilendirecek hemen çıkar inşallah bilgi veririm sonra 40 haftanın ilk gününde doğurdum Darısı sizin başına inşallah
Kızlar doğurdum kakasını yapmış yoğun bakıma aldılar Şimdi doktor bilgilendirecek hemen çıkar inşallah bilgi veririm sonra 40 haftanın ilk gününde doğurdum Darısı sizin başına inşallah