Insalalh canim çok teşekkür ederim bu çatlak ve yarık gidince çok rahatlayacagimSabır işi canım hiç aksatma dene. Benimde tenim çok hassas korkumdan her şeyi okudum uyguladım. Emzirdikten sonra yıka göğüs ucunu sütün damlarsa göğüsüne sür sütünü gümüş kapakla kapat. Sütün damlamazsa göğüs ucu kremi sür gümüş kapakla kapat. İnşallah işe yarar kurtulursun acıdan
Emme molası + 1Bende arada bakıp çıkıyorumşuan emme molasındayız dünyaya uyum çalışmaları devam ediyor uykulu mod loading
Oğlum memede kalayım istiyor özellikle gece bırakıyor yerine kpyunca basıyor ağlamayı. Eşimde diyorki napsın çocuk tek bildiği emmek
Normal doğum evet güzellikmiş 2.de daha da iyi anladım harwketlerimde kısıtlanma yok şükür arada ağrım var özellikle omuz ve kol (nasıl çektiysem kendimi doğum esnasında hala ağrıyor)
Ha bu arada 67 kiloyla doğuma girdim 63 kiloyum şuan ama şişliğim devam ediyor daha
Ayy Allahım hepimizin beklediği müjde ben burdan heyecanlandimKızlar müjde
Bugün bir görüş günü sonrası doktorumuzla konuştuk, oğlum haftaya ayın 24ünde yapacağı kan tahlili değerlerine göre taburcu olacak.
Evet sanırım süreci kabullenmek biraz da oluruns bırakmak lazım. Şu zamanda öğrendiğim en önemli şey hiç bir şey kitaptaki gibi olmuyor her çocuk farklı doğruyu yapamıyorsun bazencnm bebek nasıl doğuyorsa annede ilk defa doğuyor hic hissetmediğin duyguları, karmaşaları, kargaşaları yaşıyorsun. sorumluluk cok fazla hisseden insanlar brz lohusalık dönemini ağır yaşıyor. bu duygular ne utanılacak ne de ayıplanıcak duygular. zmnla alışacak ve güzelleşiceksiniz. robot değiliz herkes bu duyguları hisseder.
Evet bende bunu düşünüyordum kara karaCanım su anda evet biberonla veriyorum sütümü de mamayı da.
Ama yeni başladık. Bebek memeye tamamen alışana kadar biberon önermem. Burada da bi cok kişi biberondan dolayı emzirmekte sorun yaşadı.
Ben yaklaşık bi aylık olana kadar sütümü ekstra olarak enjektörle verdim hep. 20 lik enjektör almıştım parmağımı emdirip veriyordum. Şimdi beni emiyor biberon denedim sorun çıkmadı o yüzden devam ediyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz canım benimKizlar agrilarim artti birazdan hastaneye geçeceğim tedbiren cocuk yerinde duruyor ama nisan 3 kere geldi gece . 5ten sonra da sanci hafiften vurmaya basladi. Simdi daha da siddetli. Dua edjn olur mu
Canım hayırlısıyla inşallahÇok şükür çok şükür çok şükür❤ Allah'ım sayılı gün az kaldı inşAllah çok sevindim canım
Canım benim… Demek içine doğduCanııımmm gecenin bu köründe yazıyorum ama uyanmış ve bu haberi görmüşken ah
Rüyamda senle bebeğini gördüm biliyor musun? Detayları çok anımsayamıyorum ama kalkınca hayyal ve bebeği diye içimden rüyamı tekrar ettiğimi biliyorum. Demek bu habere delaletmiş.
Çok sevindim sonunda kavuşacaksınız. Doya doya öpüp koklayacaksın bebeğini. Sabrın sonu selamet ama sen bu günlere çok zorlu yollardan geldin en yakın şahidi bizleriz. O zaman Şafak 5
Canım evet doruk kuş ailesine kavuşuyor sonunda hayırlısıyla inşallahAyy Allahım hepimizin beklediği müjde ben burdan heyecanlandim
Kolaylikla gecsin kuzumKizlar agrilarim artti birazdan hastaneye geçeceğim tedbiren cocuk yerinde duruyor ama nisan 3 kere geldi gece . 5ten sonra da sanci hafiften vurmaya basladi. Simdi daha da siddetli. Dua edjn olur mu
Hoşuma gitti, saygılar onbaşım.Eşime diyorum aşko kuşkolardan olamadım seyit onbaşı belledin beni diye
Hayırlısıyla, sağlıkla gelsin inşallah kuzuşumuz.4 kasimda baslaticaklar hayirlisiysa kuzum , bakalim insallah normal dogurabilirim .
Sevismeye basladik ayiptir soylemesi, yardimci olur die
gerekeni yapmis damadim
sunnet ettircekmisiniz bebekken kuzum ? aci hissetmiyorlar ya artik bebekken yaptiran cok kisi var
aa illa kirkin cikmasimi lazim iliski icin ?Hoşuma gitti, saygılar onbaşım.
Hayırlısıyla, sağlıkla gelsin inşallah kuzuşumuz.
Söyleme kız, kırkımız çıkmadı zaten canımız istiyi.
Evet bebeğim, 3 aylıkken falan düşünüyorum, hatta kırkı çıktıktan sonra bile yaptırabilirim, ay zaten düğme kadar pipisi, ama baktığın zaman fışkırtma işlevi sağlam.
Bildiğim kadarıyla öylee, zaten daha önce cesaret edemem ki, idrar yaparken bile ağrıyor hala bebito.aa illa kirkin cikmasimi lazim iliski icin ?
gecen benim gorumcem yaptirdi 3 haftalik bebegi. oyle bir parca almislarki , geriye ne kaldi merak ediyoruz
benim bu konulardaki kara cahilligim ortadaBildiğim kadarıyla öylee, zaten daha önce cesaret edemem ki, idrar yaparken bile ağrıyor hala bebito.Kanamayı da unutmamak lazım.
AhhahahsBen oturur bunun pipisi için de ağlarım şimdi.
Some sulu gözlü ana problems.
Aman allahım süper anne ve savaşçı doruğumuzun kavuşmasına günler kalmış artıkKızlar müjde
Bugün bir görüş günü sonrası doktorumuzla konuştuk, oğlum haftaya ayın 24ünde yapacağı kan tahlili değerlerine göre taburcu olacak.
Gozunuzaydin normal sanirim benim ilk cocugumda 38+1de gelmistiArkadaşlar anca yazabiliyorum 38+1
3.430 kg sabah oğluşum geldi
Allah yardinciniz olsun haber verin bize de insallah kolayca, saglikla kavusursunuzKizlar agrilarim artti birazdan hastaneye geçeceğim tedbiren cocuk yerinde duruyor ama nisan 3 kere geldi gece . 5ten sonra da sanci hafiften vurmaya basladi. Simdi daha da siddetli. Dua edjn olur mu
Benim de bel agrim asiri oluyor son 3 4 gundur.. geliyor gelmekte olan heralde son gunlerimiz ..Kızlarrr kasıklarımdan bacağıma doğru sancılarım var. Yorgunluktan olabilir mi? Bir gün daha dayanmalıyımZaten yarın yatışım var. sancı nasıl böyle bir şey mi? Çok sancıyor
canim hayirli olsunKızlar doğurdum kakasını yapmış yoğun bakıma aldılar Şimdi doktor bilgilendirecek hemen çıkar inşallah bilgi veririm sonra 40 haftanın ilk gününde doğurdum Darısı sizin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?