- 31 Ekim 2019
- 1.406
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.851
- 133
inatçı keçi. 1 hafta 10 günde bu sisteme alıştıkları söyleniyor. Yavaş yavaş alışacak inşallah
Ayy cok mutlu oldum eve gidince bol bol temas halinde olursunuz iyice alışır yavru kuşCanımbu mesajını yeni gördüm.
Yarın çoook yoğun bir gün olacak. Kafam bir dünya
son bir kontrolümüz kaldı sabah inşallah onu atlatırsak doruk kuş ailesine kavuşuyor
hope2022 hope’um bugün meme reddi yaşamadık Allah’a şükür Demek ki neymiş bu bebenin çok aç kalmaması lazımmış. Yoksa ortalığı indiriyor
Şafak yakındır seninde haftan güzel sonuctaayy hayir ben dogurmadim
baskasini alinti yapmistim ama nasil
olduysa silinmis
Deli misin helal olsun tabi ki canım80 günlük minik dev bugüne bugün teyzelerio kadar içten söylediğini biliyorum ve hissediyorum ki çok teşekkür ederim.
Günler boyu tüm sıkıntımı üzüntümü buraya yazdım hep.
Kafanızı çok ağrıttım, hakkınızı helal edin lütfen.
Allah sonunda nasip edecek inşallah, yavrumuza kavuşacağız. Bugün son kez hastanede onu emzirmeye gittim. İlk defa koynumda uyuyakaldı. Ayrılırken bir ton ağlandı.biliyorum ki evde böyle olmasından bir süre sonra şikayet edeceğim ama şimdi çok sevimli geliyor deli miyim neyim
Amin canım, cümlemizin yavrusunu Allahım bizlere bağışlasın.
40mız çıktı bugün benimki bazı günler hala öyle zorla kaldırıyorum ayaklarını çimdirerek gıdıklayarkkızlar bebesi benimki gibi çok uyuyan var mı?hala ilk günler gibi çok uyuyor gözünü açacakta bakacak diye deli oluyoruz yahu. karnımdayken de böyleydi son haftalar hareket etmez beni sürekli acillere götürtürdü demek o zamanlarda uyuyordu.
şaka bir yana kafaya takıyorum ya normal mi 25 günlükken hala böyle olması
Ya ne demek tabii ki helal olsun80 günlük minik dev bugüne bugün teyzelerio kadar içten söylediğini biliyorum ve hissediyorum ki çok teşekkür ederim.
Günler boyu tüm sıkıntımı üzüntümü buraya yazdım hep.
Kafanızı çok ağrıttım, hakkınızı helal edin lütfen.
Allah sonunda nasip edecek inşallah, yavrumuza kavuşacağız. Bugün son kez hastanede onu emzirmeye gittim. İlk defa koynumda uyuyakaldı. Ayrılırken bir ton ağlandı.biliyorum ki evde böyle olmasından bir süre sonra şikayet edeceğim ama şimdi çok sevimli geliyor deli miyim neyim
Amin canım, cümlemizin yavrusunu Allahım bizlere bağışlasın.
Sadece kaka da mukus a alarji diyebilirmiyiz acaba kop koyu löp değil ama önce ince mukuslar var kaka rengi sarı. Kızımda egzama vardı çok çektim ama cahildim hiç bir Dr bana diyet yap demedi oysaki kakasi hep mukuslu yeşildi herkes direk egzama çaresi yok dedi prof a kadar gittim bu hastalık belli egzama alarji testi ne gerek yok dedi ama belkide vardı çünkü kimse kan testi gaita testi yapmadı aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum o nedenle o ince mukusu görünce acaba bu kızımdadami var dedim. Birde kakası gürültülü gazı ise sesli yapıyorKusma için mamayı değiştirseniz mi acaba. Belki verdiğiniz mama yaramadı olabilirmi?
Yaaaa oğlumda 1 sene alerji ile uğraştım çoklu gıda alerjisinden dolayı aylarca katı diyet uyguladım tüm vitaminlerim resmen sıfırlandı. Ve şuan kızımda da şüpheleniyorum çünkü kakadaki koku aynı mukus aynı vücudunda kırmızı benek çıkıyor aynı abisi gibidoktora çıtlattım geçen hafta olmadığını ümit ederek ilk 3 ay alerji göstermez kendini ağır alerji ilk ay gösterir haftaya kadar bi bak dedi bende bu sabah itibariyle süt ürünlerini kestim kendim seneme yapıcam bir değişiklik varmı diye bakıcam. Süt ürünleri de öyle bir şey ki mübarek herşeyin içinde var özellikle peynir altı suyunun olmadığı ürün yok gibi ya aslında inanırmısın sen hep fışkırtarak yapıyor kakasını dediğinde alerji belşrtisi varmı dicektim ama kondurmak istemedim çünkü gürültülü kaka fışkırmalı kaka da belirti olarak alınıyor
Bende mama vermemek için zor tutuyorum kendimiBenim kızda da çok gaz oluyor, ya memeyi doğru tutamıyor bir türlü ya da ben tutturamıyorum aslında hep aynı pozisyonda tutuyorum bazen tutuyor ama çoğunlukla tutamıyor, yanlış pozisyon da gaz yutmalarına neden oluyor napıcam bilmiyorum meme ucumu damağıyla çiğniyor resmen inanılmaz yanıyor canımemzirmekten de soğuyacağım böyle giderse diye çok korkuyorum
Kesinlikle beklemek azalmasına bile sebep oluyor..Aslında bekleyip süt biriksin demek pek doğru değilmiş, süt bebek çektikçe akıyormuş belki de o yüzdendir canım. Ama sağsak da bir köşede kalsa elimizin altında ne kadar güven verici olurdu
Oooo meme reddi yaşanmamış ben bu güzel haberi ancak gördümCanımbu mesajını yeni gördüm.
Yarın çoook yoğun bir gün olacak. Kafam bir dünya
son bir kontrolümüz kaldı sabah inşallah onu atlatırsak doruk kuş ailesine kavuşuyor
hope2022 hope’um bugün meme reddi yaşamadık Allah’a şükür Demek ki neymiş bu bebenin çok aç kalmaması lazımmış. Yoksa ortalığı indiriyor
Birkaç güne o güzel günler geride kalabilir, ses etme ve dinlenmeye devam et lütfen, nolurkızlar bebesi benimki gibi çok uyuyan var mı?hala ilk günler gibi çok uyuyor gözünü açacakta bakacak diye deli oluyoruz yahu. karnımdayken de böyleydi son haftalar hareket etmez beni sürekli acillere götürtürdü demek o zamanlarda uyuyordu.
Ne kaa hoş keşke benim de olsa40mız çıktı bugün benimki bazı günler hala öyle zorla kaldırıyorum ayaklarını çimdirerek gıdıklayark
Kızlar selammm heycanla bekledik aylarca hep beraber bebeklerimizi kucagimiza almayi.. bir cogumuz aldida cok sukur.. simdi yazdiklarinizi okuyorumda her birimizde ayri bi sorun ayri bi telaş ayri bi mucadele var bu günlerde.. çok duygulandım gercekten.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..Asıl şimdilerde bu grubumuzun varligi daha anlamlı geliyor cunku birbirimizin desteğine motivasyonuna cok ihtiyacimiz var.. birbirimize bu günlerde gececek denmesine ihtiyacimiz var.. iyi ki varsiniz
Kan değeriyle bakmaya gerek görmedi doktor ama yüzündeki sarılık 1 ayı dolduktan sonra geçti canım. Hatta 37 leri gördük sanırım.Kızlar aranızda uzamış sarılık yaşayan oldu mu?
Sus dilini ısırkızlar bebesi benimki gibi çok uyuyan var mı?hala ilk günler gibi çok uyuyor gözünü açacakta bakacak diye deli oluyoruz yahu. karnımdayken de böyleydi son haftalar hareket etmez beni sürekli acillere götürtürdü demek o zamanlarda uyuyordu.
Yükselmez inşallah canım memeye mamaya devam. Çok geçmiş olsunKızlar dua istemeye geldim
20 ile sarılıktan yatmıştı... 8 e düştü ama bu gece ışık almayacak
yarın sabaha yükselmezse taburcu Olcak inşallah
Tırnakları uzamış ya çizmiş kendini hep
Hem Anne sütü hem mama veriyorum
Eve geldiğinde yine yükselirse
Canım tek başına mukuslu kaka yeterli değil. Çünkü bir miktar mukus her insan da oluyor bağırsaklarda mukus zaten var olan bir şey olması sebebiyle. Oğlumda gürültülü kaka vardı afedersin cart curt diye sesler çıkardı kaka yaparken. Ek olarak alerjik egzama oldu sırtında sadece yuvarlak ve madeni para şeklinde aşırı gaz sancısı ayrıca vücudunda benek sadece anne sütü almasına rağmen kakada koku (ilaç gibi keskin bir koku) diyetin hemen öncesinde de kakada kan gördüm zaten anında diyete başlayıp direk test vs yapıldı. Umarım yoktur süreç çok zor çünküSadece kaka da mukus a alarji diyebilirmiyiz acaba kop koyu löp değil ama önce ince mukuslar var kaka rengi sarı. Kızımda egzama vardı çok çektim ama cahildim hiç bir Dr bana diyet yap demedi oysaki kakasi hep mukuslu yeşildi herkes direk egzama çaresi yok dedi prof a kadar gittim bu hastalık belli egzama alarji testi ne gerek yok dedi ama belkide vardı çünkü kimse kan testi gaita testi yapmadı aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum o nedenle o ince mukusu görünce acaba bu kızımdadami var dedim. Birde kakası gürültülü gazı ise sesli yapıyor
Biz sarılık olduğunu anlamadık başta 5-6 gün sonra götürdük doktora. Gördüğü gibi sarılık olmuş bu dedi ama klasik sarılık rengi değil bizimki sarılıktan ziyade kararmış gibi rengi. Kan değerine göre çok yüksek değil 4.6 gibi bişeydi. Doktor başka testlerde yapmış kan değeri düşük çıktı ertesi gün tekrar kan vermeye gittik genetik bi test yaptırmış 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç enzimlerle alakalı sıkıntı olabilirmiş eğer ondansa kansızlığa bağlı sarılık olmuş o da ne zaman geçer geçiyor mu onu da bilmiyorum. Bizim sarılık 2. Haftadan sonra çıkmaya başladı renginin düzelmesi bazen 2-3 ayı bulabiliyormuş.Kesinlikle beklemek azalmasına bile sebep oluyor..
Geceleri de asıl süt üretimi oluyor.
Hem emzirmek hem sağmak cok zor ya
Ben yine yalnız kaldım yine bitik haldeyim şuraya bakabiliyorsam anca bebe emziriyor oluyorum
Oooo meme reddi yaşanmamış ben bu güzel haberi ancak gördümmaşallah yavruma anasının koynuna temelli kavuşmaya az kaldı inşallah
Birkaç güne o güzel günler geride kalabilir, ses etme ve dinlenmeye devam et lütfen, nolur
Ne kaa hoş keşke benim de olsa
e sen nasılsın böyle kurukuru olmaz sende ne dertler var bak mesela benimki uyumuyor yA da 5 dk sonra ağlama krizi memede uyuma vs geceleri kısır döngüye girmeye başladık ama varlıklarına çok şükür tabi
Kan değeriyle bakmaya gerek görmedi doktor ama yüzündeki sarılık 1 ayı dolduktan sonra geçti canım. Hatta 37 leri gördük sanırım.
Kızlar dua istemeye geldim
20 ile sarılıktan yatmıştı... 8 e düştü ama bu gece ışık almayacak
yarın sabaha yükselmezse taburcu Olcak inşallah
Tırnakları uzamış ya çizmiş kendini hep
Hem Anne sütü hem mama veriyorum
Eve geldiğinde yine yükselirse
Bende ilk hafta emzirme sorunlari sarilikla ugrastim 17ydi deger.. emzirmeyi deneyince aglama krizine giriyordu yemedikcede ac kaldi sarilik oldu.. bitmeyen gaz sancilari yasiyordu krize giriyordu susturmak cok zordu.. simdi emzirme sorunum kalmadi alistik sarilik da gecti, gaz icinde kimyonlu rezene cayi iciyorum hergun vs.. gaz sancilarida azaldi.. simdide gogus ucu yarslarim cok berbat. Krem gumus kapak yapmadgm sey kalmadiKesinlikle beklemek azalmasına bile sebep oluyor..
Geceleri de asıl süt üretimi oluyor.
Hem emzirmek hem sağmak cok zor ya
Ben yine yalnız kaldım yine bitik haldeyim şuraya bakabiliyorsam anca bebe emziriyor oluyorum
Oooo meme reddi yaşanmamış ben bu güzel haberi ancak gördümmaşallah yavruma anasının koynuna temelli kavuşmaya az kaldı inşallah
Birkaç güne o güzel günler geride kalabilir, ses etme ve dinlenmeye devam et lütfen, nolur
Ne kaa hoş keşke benim de olsa
e sen nasılsın böyle kurukuru olmaz sende ne dertler var bak mesela benimki uyumuyor yA da 5 dk sonra ağlama krizi memede uyuma vs geceleri kısır döngüye girmeye başladık ama varlıklarına çok şükür tabi
Kan değeriyle bakmaya gerek görmedi doktor ama yüzündeki sarılık 1 ayı dolduktan sonra geçti canım. Hatta 37 leri gördük sanırım.
Bilmezmiym canım ilk kızımda neler yaşadım hele onun kaşıntıdan uyumadığını uyusa bile defalarca uyandığını görmek bir anne olarak yüreğimi yakıyordu şuan bile kötü oldum çok kızıyorum kendime niye bilinmedi diye belki diyet vs yapsam geçecekti..Nyse ki şuan yok Rabbıme şükürler olsun kızımda 6 yaşına girecek.Canım tek başına mukuslu kaka yeterli değil. Çünkü bir miktar mukus her insan da oluyor bağırsaklarda mukus zaten var olan bir şey olması sebebiyle. Oğlumda gürültülü kaka vardı afedersin cart curt diye sesler çıkardı kaka yaparken. Ek olarak alerjik egzama oldu sırtında sadece yuvarlak ve madeni para şeklinde aşırı gaz sancısı ayrıca vücudunda benek sadece anne sütü almasına rağmen kakada koku (ilaç gibi keskin bir koku) diyetin hemen öncesinde de kakada kan gördüm zaten anında diyete başlayıp direk test vs yapıldı. Umarım yoktur süreç çok zor çünküinşallah kızımda da yoktur tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Amin inşallahÇok şükür canım güzel bir doğum hikayen olmuş Rabbim hayırlı sağlıklı ömür versin nasip evladına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?