2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kızlar bebesi benimki gibi çok uyuyan var mı? hala ilk günler gibi çok uyuyor gözünü açacakta bakacak diye deli oluyoruz yahu. karnımdayken de böyleydi son haftalar hareket etmez beni sürekli acillere götürtürdü demek o zamanlarda uyuyordu.
şaka bir yana kafaya takıyorum ya normal mi 25 günlükken hala böyle olması

inatçı keçi. 1 hafta 10 günde bu sisteme alıştıkları söyleniyor. Yavaş yavaş alışacak inşallah

Ayy cok mutlu oldum eve gidince bol bol temas halinde olursunuz iyice alışır yavru kuş evde ne hazırlıklar yapıldıı anlatsana Doruk paşanın 2. Doğum günü sayılıır

Deli misin helal olsun tabi ki canım
Senin evladın eve gelsin ayy çok mutlu oluruz hepimiz

40mız çıktı bugün benimki bazı günler hala öyle zorla kaldırıyorum ayaklarını çimdirerek gıdıklayark

Ya ne demek tabii ki helal olsun ben sen bilmesen de senden o kadar güç aldım ki anlatamam. Yeğenim oldu sanki doruk. Çünkü her değişik sürece girdiğimizde hayyali düşün dedim kendime kadın nasıl sabrediyor diye o yüzden asıl sen helal et hakkını bu topiğin en güçlü annesisin benim gözümde

Sadece kaka da mukus a alarji diyebilirmiyiz acaba kop koyu löp değil ama önce ince mukuslar var kaka rengi sarı. Kızımda egzama vardı çok çektim ama cahildim hiç bir Dr bana diyet yap demedi oysaki kakasi hep mukuslu yeşildi herkes direk egzama çaresi yok dedi prof a kadar gittim bu hastalık belli egzama alarji testi ne gerek yok dedi ama belkide vardı çünkü kimse kan testi gaita testi yapmadı aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum o nedenle o ince mukusu görünce acaba bu kızımdadami var dedim. Birde kakası gürültülü gazı ise sesli yapıyor

Kızlar selammm heycanla bekledik aylarca hep beraber bebeklerimizi kucagimiza almayi.. bir cogumuz aldida cok sukur.. simdi yazdiklarinizi okuyorumda her birimizde ayri bi sorun ayri bi telaş ayri bi mucadele var bu günlerde.. çok duygulandım gercekten.. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.. Asıl şimdilerde bu grubumuzun varligi daha anlamlı geliyor cunku birbirimizin desteğine motivasyonuna cok ihtiyacimiz var.. birbirimize bu günlerde gececek denmesine ihtiyacimiz var.. iyi ki varsiniz

Bende mama vermemek için zor tutuyorum kendimi

Aslında bekleyip süt biriksin demek pek doğru değilmiş, süt bebek çektikçe akıyormuş belki de o yüzdendir canım. Ama sağsak da bir köşede kalsa elimizin altında ne kadar güven verici olurdu
Kesinlikle beklemek azalmasına bile sebep oluyor..
Geceleri de asıl süt üretimi oluyor.
Hem emzirmek hem sağmak cok zor ya
Ben yine yalnız kaldım yine bitik haldeyim şuraya bakabiliyorsam anca bebe emziriyor oluyorum
Oooo meme reddi yaşanmamış ben bu güzel haberi ancak gördüm maşallah yavruma anasının koynuna temelli kavuşmaya az kaldı inşallah
Birkaç güne o güzel günler geride kalabilir, ses etme ve dinlenmeye devam et lütfen, nolur
40mız çıktı bugün benimki bazı günler hala öyle zorla kaldırıyorum ayaklarını çimdirerek gıdıklayark
Ne kaa hoş keşke benim de olsa
e sen nasılsın böyle kurukuru olmaz sende ne dertler var bak mesela benimki uyumuyor yA da 5 dk sonra ağlama krizi memede uyuma vs geceleri kısır döngüye girmeye başladık ama varlıklarına çok şükür tabi
Kızlar aranızda uzamış sarılık yaşayan oldu mu?
Kan değeriyle bakmaya gerek görmedi doktor ama yüzündeki sarılık 1 ayı dolduktan sonra geçti canım. Hatta 37 leri gördük sanırım.

Sus dilini ısır . Şaka bir yana kırkı içinde bebek için seninki normal bence canım. Bugün benim kız sabah 6 dan akşam 9.30 a kadar toplasam bir saat uyudu ve her uyudugunda 10 dk sonra çığlık çığlığa uyandı. Gözü kanlandi artık. Çok şükür dokuz buçukta uyudu yeni uyandı. 10 dk bile sürmedi emdi uyudu. Bende uyandirmadim geri sağım yapıyorum

Yükselmez inşallah canım memeye mamaya devam. Çok geçmiş olsun

Canım tek başına mukuslu kaka yeterli değil. Çünkü bir miktar mukus her insan da oluyor bağırsaklarda mukus zaten var olan bir şey olması sebebiyle. Oğlumda gürültülü kaka vardı afedersin cart curt diye sesler çıkardı kaka yaparken. Ek olarak alerjik egzama oldu sırtında sadece yuvarlak ve madeni para şeklinde aşırı gaz sancısı ayrıca vücudunda benek sadece anne sütü almasına rağmen kakada koku (ilaç gibi keskin bir koku) diyetin hemen öncesinde de kakada kan gördüm zaten anında diyete başlayıp direk test vs yapıldı. Umarım yoktur süreç çok zor çünkü inşallah kızımda da yoktur tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Biz sarılık olduğunu anlamadık başta 5-6 gün sonra götürdük doktora. Gördüğü gibi sarılık olmuş bu dedi ama klasik sarılık rengi değil bizimki sarılıktan ziyade kararmış gibi rengi. Kan değerine göre çok yüksek değil 4.6 gibi bişeydi. Doktor başka testlerde yapmış kan değeri düşük çıktı ertesi gün tekrar kan vermeye gittik genetik bi test yaptırmış 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç enzimlerle alakalı sıkıntı olabilirmiş eğer ondansa kansızlığa bağlı sarılık olmuş o da ne zaman geçer geçiyor mu onu da bilmiyorum. Bizim sarılık 2. Haftadan sonra çıkmaya başladı renginin düzelmesi bazen 2-3 ayı bulabiliyormuş.

Sizin kaçıncı gün başlamıştı sarılık?
Bir de geçsin diye sarı tülbent örttün mü?

Çok güzel gelişme inşallah çıkacak yarın hastaneden. Canını sıkma

Bende ilk hafta emzirme sorunlari sarilikla ugrastim 17ydi deger.. emzirmeyi deneyince aglama krizine giriyordu yemedikcede ac kaldi sarilik oldu.. bitmeyen gaz sancilari yasiyordu krize giriyordu susturmak cok zordu.. simdi emzirme sorunum kalmadi alistik sarilik da gecti, gaz icinde kimyonlu rezene cayi iciyorum hergun vs.. gaz sancilarida azaldi.. simdide gogus ucu yarslarim cok berbat. Krem gumus kapak yapmadgm sey kalmadi daha iyi fikri olan varsa lutfen soylesin cunku cok can yakiyor emziresi kaciyor insanin hher defasinda gercekten..

Bilmezmiym canım ilk kızımda neler yaşadım hele onun kaşıntıdan uyumadığını uyusa bile defalarca uyandığını görmek bir anne olarak yüreğimi yakıyordu şuan bile kötü oldum çok kızıyorum kendime niye bilinmedi diye belki diyet vs yapsam geçecekti..Nyse ki şuan yok Rabbıme şükürler olsun kızımda 6 yaşına girecek.
Bu kızımda ise daha tecrübeliyim Allah bir daha yaşatmasın şimdilik mukuslu kaka ve gürültülü kaka var seninde dediğin gibi zart zurt yapıyor bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…