2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok teşekkür ederim

Benmde çok feci yara olmuştu oğlumda neler denedim ama bir tek karbonat iyi geldi. Karbonata su ekliyosun macun kıvamına getiriyosun ve sürüyosun ama en az yarım saat açıkta bırakıyorsun hava ile temas halinde 2 günde geçmişti canım bi dene istersen
O zaman canım bi kendin süt ürünleri yeme bakalım ben iki gündür yemiyorum sütten 15 günde temizleniyor zaten. Eğer bir değişim olursa teste götürücem belki fikir olur sana da sende bu şekilde dene istersen.

Bugün başladım canım yemiyorum ama kızımın ilk evimize geldiği günden beri (7.gun geldi küvozden)
gazı ve kakasi sesli.
Ama mukus olayı üç gündür var. Allah im hiç bir anneyi korktuğu yere uğratmasın amin

Ayy cok mutlu oldum eve gidince bol bol temas halinde olursunuz iyice alışır yavru kuş evde ne hazırlıklar yapıldıı anlatsana Doruk paşanın 2. Doğum günü sayılıır
İnşallah canım, hatta emzirme kampı yapmayı düşünüyorum, gerçi noldu tahmin et. nezle oldum gece bu saat oldu oturuyorum. Zamanlama harika
Canım ben anneme taşınıyorum 1 aylığına. Doruk’un 3000 kilo civarına gelene kadar çok dikkat etmem lazım.
Yarın eve görmeye gelenler olacak kayınvalidem kaynım filan, pasta yaptırdık bugün siparişini verdik. Doruk’un hastane çantası zaten hazır. böyle heyecanlı işler Evet bugünü unutmayacağım. 26.10.22

Deli misin helal olsun tabi ki canım
Senin evladın eve gelsin ayy çok mutlu oluruz hepimiz
Canım sağolasın Çok teşekkür ederim
Gerçekten mi ben yalan değil onca zaman çok değişken ruh hallerindeydim ama kendim için söyleyeceğim en son şey güçlü olduğumdu. İnsan içinde yaşarken kendinin çok farkında olamıyor.
Beni ayakta tutan en önemli şey kendime koyduğum takvimdi, gerçekten yavrum o takvime göre terhis olacak.
Allah hiçbir bebeği ailesinden ayırmasın inşallah
Oooo meme reddi yaşanmamış ben bu güzel haberi ancak gördüm maşallah yavruma anasının koynuna temelli kavuşmaya az kaldı inşallah
Canım evet sonunda meme reddi olmadı. İnşallah olmaz da. Yarın küçük kuşla bol maceralı günlere adım atacağız

P pohpoh86 canım sana sorularım var
Yarın kendi doktorumuza da sormadan senden fikir almak istedim.
Siz sünneti ne zaman yaptırdınız ve eve geldiğinde hemen banyo yaptırdınız mı?
cnm biz hala yaptramadık desem dr. 6yas snrasına bırakın dedi bu yaz inşallah.ama bu dr. dan dr. a gerçekten değişiyor bazı dr. lar tam gelisimi tamamlansn dıyor bazısı kucukken en iisş dıo. banyoyuda evet yaptrdık snr hatta bol bol yağlayıp masajlar yap cnku kasları sert bazı bebeklerde de yumusak olabiliyor ikisinede masaj cok iyi geliyor. gözün aydın yeniden doğurmş gbi.yalnız nörolojı kalp randevulaeını şimdiden al

Dikkatli olacaksın canım emzirmeyi ihmal etmeyeceksin nasılsa mama yiyor diye ikisi bir arada götüreceksin sürecii ve en önemlisi sakin kal geçmiş gitmiş çok şükür

En güzelini yaparsın valla canım. Kücük cocuk birazcık daha deneyim istiyor sanırım. Benimkinin doğum kilosu şişliği gidince 2.700 civarlarına düştü gerçekten tutarken insanın ici gidiyor. Bende 3000 kilo üzerine gelse rahat etcem Canları sağlıklı olsunda insallah aldırılır kilo

Bende mama vermemek için zor tutuyorum kendimi
Silikon göğüs ucuna geri döndüm mecbur dün gece, tüm gün emzirnce akşama doğru yorgunluğun da etkisiyle o acıya dayanamıyorum
Bana son gittiğim doktor saatli emzirme önermiyorum dedi. Aç çocuk uyumaz, acıkınca uyanır uyandırma dedi, dün çok iyi geldi ben de uyudum ama bu gece kabus gibi geçti uyumadı bir türlü sebebini bilmediğim bir nedenden. Meme uçlarım berbat, emziremiyorum bir süre sonra ağlamaktan

Kızlar çıldıracağım lütfen bir şey söyleyin. Dün tüm gün neredeyse emzirdim. Göğüslerim akşama doğru inanılmaz ağrılı ve acılıydı. Silikon göğüs ucuna geçtim yine emzirmeye devam etmeye çalıştım ama kızım dün tüm gün sadecd 1 saat uyudu. Hele gece kabus gibiydi. Deli gibi silikon göğüs ucunu arıyor, yapışıyor, bulamayınca aşırı sinirleniyor, titriyor orada uyuyor gibi oluyor ağzından çıkınca deli gibi sinirlenip yüzüyle elini çiziyordu. Tam 4'te uyudu böyle böyle. Sütüm mü yetmiyor diyeceğim ama her yanından süt akıyor 2 tane atlet değiştirdin ve şu mochi'yi kullanamıyorum, durmuyor göğsümde, dün geldi kargo bir deneyim dedim bir baktım ki yatak göl olmuş, akıtmış meğerse nasıl kullanılıyor bu onu bile mi beceremedim. Uykusuzluğun ve yorgunluğunu hat safhasındayım nolur bir şey deyin her yanım süt, ama çocuk yine de doymuyor diye az kalsın mama verecektim, memede uyuyakaldı yine tam 4 saatin sonunda. Akan sütümü doğru biriktiremiyorum, mochiden çok umutluydum ama işe yaramıyor gibi hissediyorum, durmuyor göğsümde bir türlü

Canım mochi nasıl kullanılır videosunu katinaizmir eylül grubunda paylaşmıştı ben de seninle paylaşayım. Ben de yanlış takıyormuşum burada 4 Farklı takılma yöntemi var.

Emme olayı ile ilgili de bebekler aç olduğundan değil de emme reflekslerini tatmin için de memede kalmak istiyorlar. Ben 19.günde dayanamayıp emzik vermiştim. 1 aydan sonra öneriyor doktorlar memeyi kavramayı öğrenip alışsın diye ama ben sabredemedim. Bu konudaki takdir de senin tabi. Allah yardımcımız olsun

Canım dün bizde berbat bir gün geçirdik. Benim göğüs ucumda yara yok. Dün sürekli meme istedi. memeyi sıkıyorum süt akıyor ama kız ememiyor. Çünkü o kadar ağladı uyumadı cirpindi ki yoruldu. Ne çenesi emmeye ne yutmaya yetti. Öyle olunca hem biraz sagdım hem mama ile takviye yaptım mecbur. Yani süt olmadığı için değil yorgunluktan doyamiyorlar bazen.

Kızlar önce emip uyurdu 2 saat kadar şimdi neredeyse 1 saat ancak duruyor bir sıkıntısı mı var yoksa mama versem mi ?
Benimki de öyleydi inat ettim mama vermedim saat başı emzirdim bol sıvı aldım sütüm arttı şükür şuan uyku süremiz 2 saate çıktı tekrar

emzik vermen ise yaradi mi canim ?
bende erkenden vermeyi planliyorum

Ben yaradığını düşünüyorum canım oyalıyor uykuya geçişi kolaylaştırıyor, bazı tabular var emzik vermeyin şöyle yapmayın böyle yapmayın diye. İnsan çaresiz kalınca her şeyi yapıyor/muş
İyi ki vermişim.

ya benm butun tanidiklarim cok erken verdiler, dogar dogmaz verende vardi. burada duydum verilmez diye. bende hastane cantama koydum coktan veririm die

ya benm butun tanidiklarim cok erken verdiler, dogar dogmaz verende vardi. burada duydum verilmez diye. bende hastane cantama koydum coktan veririm die
Kimi çocuk da emzik tutmuyormuş öylesi de zor. Sürekli meme istiyor çünkü emzik almazsa işimiz iş. Bizimki de her zaman almıyor süt gelmediğini anlayıp bıraktığı zaman da oluyor ama tamamen reddetme gibi bir şey olmadı. Şuan ağzında mesela ayakta sallıyorum
Güya ayakta da sallamayacaktım ama çaresizlik

ay ben asla onu yapmam buny yapmam demiyorum. basima neler gelicek bilmiorm sadece ben kuckken kortizon aldigim icin kiloluydum ve gidimi cekerek sveerlerdi. o nedenle gidim hep sarkik cocugumun gidisini sktirmicam kimseye o kesin

Benimkide kullanıyor canım sürekli olmazsa sıkıntı olmaz dedi doktor ve yaş sınır varmış o zamana kadar sıkıntı yok bizde 3 çeşit emzik vardı chicconun olanı aldı kocaman ama onu tuttu
Hastanede falan veriyorum uykuya geçişte

Bu gece hiç uyumadık kızlar ya banyo yaptığı gün böyle oluyor neden acaba çok huzursuzdu haftada 2 yıkıyoruz 1 e mi düşürsek acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…