Çok teşekkür ederimAh kuzum forum sağolsun doğurmadan önce en çok korktuğum şeylerden biriydi.
ilk mukus gördüğüm anda dedim eyvah..
şuanda sadece gaz problemi ve kakada problem var. Vücudunda başka bi belirti kızarıklık yok. Her bezi detaylı inceliyorum nokta kadar bile olsa kan var mı diye şükür o da yok henüz.
Bakalım perşembe ne olacak
Dediğin gibi süt ürünleri konusu çok kötü ne yiyeceğim diye Kara kara düşünüyorum
Toparlar inşallaj bi şeyi kalmamıştır ya
Bizim normal gecemiz çok kötü geçti, aşılar çok korkutuyor beni
Cıvık normal diye biliyorum kuzum
Bizimkinin pütür pütür yapısı iyice azaldı son günlerde
Bir tek kan görmemek mutlu ediyor beni
Gözünüz Aydın olsun
Minnoş benim de öyle süt gelmiyor bırakıyorum bebe emerken aynı memeden akmaya başlıyor. Süt süreklilik halinde üretiliyor yarım saat hiç yok gibi düşünme
Bi de vücut mekanizmamız çok ilginç kurduğumuz duygusal bağ da etkiliyor herhalde
Oy güzelliğe bak
Allah kolaylık versin sakince geçer inşallah
Biz de 2 şer saat araba yolculuğu yaptık karın doyur alt değiştir uyut bindir seklinde yola çıkınca sorun olmadısadece yola çıkması uzun sürüyor
Doruğum da eve geliyor güzel güzle giymek nasip olsun inşallahhh
Canım gözün Aydın olsun sağlıkla kolaylıkla büyütün inşallah
Kilosu da harika sezaryen de toparlarsın inşallah En kısa sürede. Başta zor olsa da Neyseki hepsi geçiyor
Doğum dün mü gerçekleşti kuzum ?
Çok hızlı kapanıyor o fark bol bol foto çekin Ve anın tadını çıkar inşallah
Benmde çok feci yara olmuştu oğlumda neler denedim ama bir tek karbonat iyi geldi. Karbonata su ekliyosun macun kıvamına getiriyosun ve sürüyosun ama en az yarım saat açıkta bırakıyorsun hava ile temas halinde 2 günde geçmişti canım bi dene istersenBende ilk hafta emzirme sorunlari sarilikla ugrastim 17ydi deger.. emzirmeyi deneyince aglama krizine giriyordu yemedikcede ac kaldi sarilik oldu.. bitmeyen gaz sancilari yasiyordu krize giriyordu susturmak cok zordu.. simdi emzirme sorunum kalmadi alistik sarilik da gecti, gaz icinde kimyonlu rezene cayi iciyorum hergun vs.. gaz sancilarida azaldi.. simdide gogus ucu yarslarim cok berbat. Krem gumus kapak yapmadgm sey kalmadidaha iyi fikri olan varsa lutfen soylesin cunku cok can yakiyor emziresi kaciyor insanin hher defasinda gercekten..
O zaman canım bi kendin süt ürünleri yeme bakalım ben iki gündür yemiyorum sütten 15 günde temizleniyor zaten. Eğer bir değişim olursa teste götürücem belki fikir olur sana da sende bu şekilde dene istersen.Bilmezmiym canım ilk kızımda neler yaşadım hele onun kaşıntıdan uyumadığını uyusa bile defalarca uyandığını görmek bir anne olarak yüreğimi yakıyordu şuan bile kötü oldum çok kızıyorum kendime niye bilinmedi diye belki diyet vs yapsam geçecekti..Nyse ki şuan yok Rabbıme şükürler olsun kızımda 6 yaşına girecek.
Bu kızımda ise daha tecrübeliyim Allah bir daha yaşatmasın şimdilik mukuslu kaka ve gürültülü kaka var seninde dediğin gibi zart zurt yapıyor bilemiyorum
Bugün başladım canım yemiyorum ama kızımın ilk evimize geldiği günden beri (7.gun geldi küvozden)Benmde çok feci yara olmuştu oğlumda neler denedim ama bir tek karbonat iyi geldi. Karbonata su ekliyosun macun kıvamına getiriyosun ve sürüyosun ama en az yarım saat açıkta bırakıyorsun hava ile temas halinde 2 günde geçmişti canım bi dene istersen
O zaman canım bi kendin süt ürünleri yeme bakalım ben iki gündür yemiyorum sütten 15 günde temizleniyor zaten. Eğer bir değişim olursa teste götürücem belki fikir olur sana da sende bu şekilde dene istersen.
İnşallah canım, hatta emzirme kampı yapmayı düşünüyorum, gerçi noldu tahmin et.Ayy cok mutlu oldum eve gidince bol bol temas halinde olursunuz iyice alışır yavru kuşevde ne hazırlıklar yapıldıı anlatsana Doruk paşanın 2. Doğum günü sayılıır
Canım sağolasınDeli misin helal olsun tabi ki canım
Senin evladın eve gelsin ayy çok mutlu oluruz hepimiz
Gerçekten miYa ne demek tabii ki helal olsunben sen bilmesen de senden o kadar güç aldım ki anlatamam. Yeğenim oldu sanki doruk. Çünkü her değişik sürece girdiğimizde hayyali düşün dedim kendime kadın nasıl sabrediyor diye o yüzden asıl sen helal et hakkını bu topiğin en güçlü annesisin benim gözümde
CanımOooo meme reddi yaşanmamış ben bu güzel haberi ancak gördümmaşallah yavruma anasının koynuna temelli kavuşmaya az kaldı inşallah
cnm biz hala yaptramadık desem
Dikkatli olacaksın canım emzirmeyi ihmal etmeyeceksin nasılsa mama yiyor diye ikisi bir arada götüreceksin sürecii ve en önemlisi sakin kal geçmiş gitmiş çok şükürKızlar dua istemeye geldim
20 ile sarılıktan yatmıştı... 8 e düştü ama bu gece ışık almayacak
yarın sabaha yükselmezse taburcu Olcak inşallah
Tırnakları uzamış ya çizmiş kendini hep
Hem Anne sütü hem mama veriyorum
Eve geldiğinde yine yükselirse
İnşallah canım, hatta emzirme kampı yapmayı düşünüyorum, gerçi noldu tahmin et.nezle oldum gece bu saat oldu oturuyorum. Zamanlama harika
Canım ben anneme taşınıyorum 1 aylığına. Doruk’un 3000 kilo civarına gelene kadar çok dikkat etmem lazım.
Yarın eve görmeye gelenler olacak kayınvalidem kaynım filan, pasta yaptırdık bugün siparişini verdik. Doruk’un hastane çantası zaten hazır.böyle heyecanlı işler Evet bugünü unutmayacağım. 26.10.22
Canım sağolasınÇok teşekkür ederim
Gerçekten miben yalan değil onca zaman çok değişken ruh hallerindeydim ama kendim için söyleyeceğim en son şey güçlü olduğumdu. İnsan içinde yaşarken kendinin çok farkında olamıyor.
Beni ayakta tutan en önemli şey kendime koyduğum takvimdi, gerçekten yavrum o takvime göre terhis olacak.
Allah hiçbir bebeği ailesinden ayırmasın inşallah
Canımevet sonunda meme reddi olmadı. İnşallah olmaz da. Yarın küçük kuşla bol maceralı günlere adım atacağız
Silikon göğüs ucuna geri döndüm mecbur dün gece, tüm gün emzirnce akşama doğru yorgunluğun da etkisiyle o acıya dayanamıyorumBende mama vermemek için zor tutuyorum kendimi
Bana son gittiğim doktor saatli emzirme önermiyorum dedi. Aç çocuk uyumaz, acıkınca uyanır uyandırma dedi, dün çok iyi geldi ben de uyudum ama bu gece kabus gibi geçti uyumadı bir türlü sebebini bilmediğim bir nedenden. Meme uçlarım berbat, emziremiyorum bir süre sonra ağlamaktanKesinlikle beklemek azalmasına bile sebep oluyor..
Geceleri de asıl süt üretimi oluyor.
Hem emzirmek hem sağmak cok zor ya
Ben yine yalnız kaldım yine bitik haldeyim şuraya bakabiliyorsam anca bebe emziriyor oluyorum
Oooo meme reddi yaşanmamış ben bu güzel haberi ancak gördümmaşallah yavruma anasının koynuna temelli kavuşmaya az kaldı inşallah
Birkaç güne o güzel günler geride kalabilir, ses etme ve dinlenmeye devam et lütfen, nolur
Ne kaa hoş keşke benim de olsa
e sen nasılsın böyle kurukuru olmaz sende ne dertler var bak mesela benimki uyumuyor yA da 5 dk sonra ağlama krizi memede uyuma vs geceleri kısır döngüye girmeye başladık ama varlıklarına çok şükür tabi
Kan değeriyle bakmaya gerek görmedi doktor ama yüzündeki sarılık 1 ayı dolduktan sonra geçti canım. Hatta 37 leri gördük sanırım.
Canım mochi nasıl kullanılır videosunuKızlar çıldıracağım lütfen bir şey söyleyin. Dün tüm gün neredeyse emzirdim. Göğüslerim akşama doğru inanılmaz ağrılı ve acılıydı. Silikon göğüs ucuna geçtim yine emzirmeye devam etmeye çalıştım ama kızım dün tüm gün sadecd 1 saat uyudu. Hele gece kabus gibiydi. Deli gibi silikon göğüs ucunu arıyor, yapışıyor, bulamayınca aşırı sinirleniyor, titriyor orada uyuyor gibi oluyor ağzından çıkınca deli gibi sinirlenip yüzüyle elini çiziyordu. Tam 4'te uyudu böyle böyle. Sütüm mü yetmiyor diyeceğim ama her yanından süt akıyor 2 tane atlet değiştirdin ve şu mochi'yi kullanamıyorum, durmuyor göğsümde, dün geldi kargo bir deneyim dedim bir baktım ki yatak göl olmuş, akıtmış meğerse nasıl kullanılıyor bu onu bile mi beceremedim. Uykusuzluğun ve yorgunluğunu hat safhasındayım nolur bir şey deyinher yanım süt, ama çocuk yine de doymuyor diye az kalsın mama verecektim, memede uyuyakaldı yine tam 4 saatin sonunda. Akan sütümü doğru biriktiremiyorum, mochiden çok umutluydum ama işe yaramıyor gibi hissediyorum, durmuyor göğsümde bir türlü
Canım dün bizde berbat bir gün geçirdik. Benim göğüs ucumda yara yok. Dün sürekli meme istedi. memeyi sıkıyorum süt akıyor ama kız ememiyor. Çünkü o kadar ağladı uyumadı cirpindi ki yoruldu. Ne çenesi emmeye ne yutmaya yetti. Öyle olunca hem biraz sagdım hem mama ile takviye yaptım mecbur. Yani süt olmadığı için değil yorgunluktan doyamiyorlar bazen.Kızlar çıldıracağım lütfen bir şey söyleyin. Dün tüm gün neredeyse emzirdim. Göğüslerim akşama doğru inanılmaz ağrılı ve acılıydı. Silikon göğüs ucuna geçtim yine emzirmeye devam etmeye çalıştım ama kızım dün tüm gün sadecd 1 saat uyudu. Hele gece kabus gibiydi. Deli gibi silikon göğüs ucunu arıyor, yapışıyor, bulamayınca aşırı sinirleniyor, titriyor orada uyuyor gibi oluyor ağzından çıkınca deli gibi sinirlenip yüzüyle elini çiziyordu. Tam 4'te uyudu böyle böyle. Sütüm mü yetmiyor diyeceğim ama her yanından süt akıyor 2 tane atlet değiştirdin ve şu mochi'yi kullanamıyorum, durmuyor göğsümde, dün geldi kargo bir deneyim dedim bir baktım ki yatak göl olmuş, akıtmış meğerse nasıl kullanılıyor bu onu bile mi beceremedim. Uykusuzluğun ve yorgunluğunu hat safhasındayım nolur bir şey deyinher yanım süt, ama çocuk yine de doymuyor diye az kalsın mama verecektim, memede uyuyakaldı yine tam 4 saatin sonunda. Akan sütümü doğru biriktiremiyorum, mochiden çok umutluydum ama işe yaramıyor gibi hissediyorum, durmuyor göğsümde bir türlü
Benimki de öyleydi inat ettim mama vermedim saat başı emzirdim bol sıvı aldım sütüm arttı şükür şuan uyku süremiz 2 saate çıktı tekrarKızlar önce emip uyurdu 2 saat kadar şimdi neredeyse 1 saat ancak duruyor bir sıkıntısı mı var yoksa mama versem mi ?
emzik vermen ise yaradi mi canim ?Canım mochi nasıl kullanılır videosunukatinaizmir eylül grubunda paylaşmıştı ben de seninle paylaşayım. Ben de yanlış takıyormuşum burada 4 Farklı takılma yöntemi var.
Emme olayı ile ilgili de bebekler aç olduğundan değil de emme reflekslerini tatmin için de memede kalmak istiyorlar. Ben 19.günde dayanamayıp emzik vermiştim. 1 aydan sonra öneriyor doktorlar memeyi kavramayı öğrenip alışsın diye ama ben sabredemedim. Bu konudaki takdir de senin tabi. Allah yardımcımız olsun
Ben yaradığını düşünüyorum canım oyalıyor uykuya geçişi kolaylaştırıyor, bazı tabular var emzik vermeyin şöyle yapmayın böyle yapmayın diye. İnsan çaresiz kalınca her şeyi yapıyor/muşemzik vermen ise yaradi mi canim ?
bende erkenden vermeyi planliyorum
ya benm butun tanidiklarim cok erken verdiler, dogar dogmaz verende vardi. burada duydum verilmez diye. bende hastane cantama koydum coktan veririm dieBen yaradığını düşünüyorum canım oyalıyor uykuya geçişi kolaylaştırıyor, bazı tabular var emzik vermeyin şöyle yapmayın böyle yapmayın diye. İnsan çaresiz kalınca her şeyi yapıyor/muş
İyi ki vermişim.
Kimi çocuk da emzik tutmuyormuş öylesi de zor. Sürekli meme istiyor çünkü emzik almazsa işimiz iş. Bizimki de her zaman almıyor süt gelmediğini anlayıp bıraktığı zaman da oluyor ama tamamen reddetme gibi bir şey olmadı. Şuan ağzında mesela ayakta sallıyorumya benm butun tanidiklarim cok erken verdiler, dogar dogmaz verende vardi. burada duydum verilmez diye. bende hastane cantama koydum coktan veririm die
ay ben asla onu yapmam buny yapmam demiyorum. basima neler gelicek bilmiormKimi çocuk da emzik tutmuyormuş öylesi de zor. Sürekli meme istiyor çünkü emzik almazsa işimiz iş. Bizimki de her zaman almıyor süt gelmediğini anlayıp bıraktığı zaman da oluyor ama tamamen reddetme gibi bir şey olmadı. Şuan ağzında mesela ayakta sallıyorum
Güya ayakta da sallamayacaktım ama çaresizlik
Benimkide kullanıyor canım sürekli olmazsa sıkıntı olmaz dedi doktor ve yaş sınır varmış o zamana kadar sıkıntı yok bizde 3 çeşit emzik vardı chicconun olanı aldı kocaman ama onu tuttuemzik vermen ise yaradi mi canim ?
bende erkenden vermeyi planliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?