2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ayrı ayrı süt poletlerine koymaktan başka çare yok gibi süt konusunda ama oda sıcaklığında 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay saklanıyor diye biliyorum onu göz önüne al olurmu :)
Gerçrkten işe dönecek olmak insanı mahvediyor. Ben sanırım istifa edeceğim seneye oğlumda 1. sınıf olucak zaten ilgiye ihtiyacı var. Oğlum 11 aylıkken işe başlamak çok zor gelmişti ki şuan kızımı da aynı şekilde bırakmak istemiyorum zaten bakıcak kimse de yok artık bakanlar bakmıyor:) kreşe veremem küçücük ben muhtemelen kariyerine evde devam edicem inşallah

Ben mesela bi sağıyorum önüne buzdolabına koyuyorum, atıyorum 3 saat sonra sağdığımı da dolapta aynı ısıya gelene kadar birleştirip poşete koyup buzluğa atıyorum. Çok uzun süre bekletmiyorum ama yine de içim çok rahat değil tam doğru cevabı bulamadım.

Benim de 3 aylık olmuş olcak başlarken 1 aynı 41. Haftaya kadar beklerken kullanmış oldum malesef. Bizim evden çalışma imkanınız var haftanın 2 günü eşer kaldırmazlarsa, o sebeple aslında ücretsiz almak istemiyorum. Bir de işimin niteliği gereği dönmem gerek. Bunla ilgili vir eğitime katılmıştım işe geri dönen anneler daha mutlu oluyor diyordu ama tartışılır tabi, şuan ben hiç öyle hissetmiyorum mesela:)
Bir de süt izni olacak 1 yaşına kadar eve 4’te geleceğim. Öyle böyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..

Ben her gün içiyorum da fayda etmiyor hayır çıkarmıyor desem çıkarıyor da bu kadar gaz nasıl birikiyor anlamıyorum babası diyor ki bu kadar gaz normal değil kesin gaz damlasından dolayı oldu kızına laf da söyletmez

Tabii ki rahatlatıcaksın annesi çalışıyorsan bebeğin için güzel gelecek ihtiyaçlarını karşılamak için sonuçta. Kendini üzme. Ama kızım yoğunbakımda yatarken ordaki hemşireler sakın süt birleştirmeyin ayrı ayrı poşetleyin demişti o sebeple öyle dedim canım ben.

Benim kızda da çok gaz oluyor, ya memeyi doğru tutamıyor bir türlü ya da ben tutturamıyorum aslında hep aynı pozisyonda tutuyorum bazen tutuyor ama çoğunlukla tutamıyor, yanlış pozisyon da gaz yutmalarına neden oluyor napıcam bilmiyorum meme ucumu damağıyla çiğniyor resmen inanılmaz yanıyor canım emzirmekten de soğuyacağım böyle giderse diye çok korkuyorum

hayirli olsun kizlar saglikli anali babali omurleri olsun yavrularinizin
Doruk’u rop muayenesine indirdiler şimdi, herşey inşallah yolunda giderse oğluşum yarın taburcu dedi doktorumuz.
ayy hadi insallah , guzel haberlerini bekliyoruz canim benim

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine birleştirebilirsiniz bence benim yapmışlığım var daha önce, bi sorun olmuyor ikisi de anne sütü ikisi de aynı günün sütü yani

Canım bu mesajını yeni gördüm.
Yarın çoook yoğun bir gün olacak. Kafam bir dünya
son bir kontrolümüz kaldı sabah inşallah onu atlatırsak doruk kuş ailesine kavuşuyor
hope2022 hope’um bugün meme reddi yaşamadık Allah’a şükür Demek ki neymiş bu bebenin çok aç kalmaması lazımmış. Yoksa ortalığı indiriyor

Yaaa şafak doğan güneş çok çok çok heyecanlıyım ya inanamıyorum sanki doruk bey bizim eve gelcek bir daha rabbim hiiç ayırmasın sizi

Kızlar önce emip uyurdu 2 saat kadar şimdi neredeyse 1 saat ancak duruyor bir sıkıntısı mı var yoksa mama versem mi ?
Ayni benimki. Başlarda beni dinlendiriyordu 2 ya da 2,5 saat uyuyordu simdi maksimum 1 saat neredeyse. Çıldırıciiiim. Ben de mama vermeyi düşünüyorum en azindan gece oncesi

Yaaa şafak doğan güneş çok çok çok heyecanlıyım ya inanamıyorum sanki doruk bey bizim eve gelcek bir daha rabbim hiiç ayırmasın sizi
80 günlük minik dev bugüne bugün teyzeleri o kadar içten söylediğini biliyorum ve hissediyorum ki çok teşekkür ederim.
Günler boyu tüm sıkıntımı üzüntümü buraya yazdım hep.
Kafanızı çok ağrıttım, hakkınızı helal edin lütfen.
Allah sonunda nasip edecek inşallah, yavrumuza kavuşacağız. Bugün son kez hastanede onu emzirmeye gittim. İlk defa koynumda uyuyakaldı. Ayrılırken bir ton ağlandı. biliyorum ki evde böyle olmasından bir süre sonra şikayet edeceğim ama şimdi çok sevimli geliyor deli miyim neyim
Amin canım, cümlemizin yavrusunu Allahım bizlere bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…