HaydaaaDoruk’un bugünkü muayenesinde verilen ilaçlar mide bulantısı yapabilir, bugün taburcu etmeyeceğiz dediler şimdi. Gerçekten bu hastanenin prosedürüne sinir olmaya başladım artık.
Ama bu duruma çok üzülemedim, fena soğuk algınlığı geçiriyorum.Bütün gece yutkunamadığım ve nefes alamadığım için oturdum. Yarına kadar daha çok toparlanırım inşallah.
saglik olsun kuzum .Doruk’un bugünkü muayenesinde verilen ilaçlar mide bulantısı yapabilir, bugün taburcu etmeyeceğiz dediler şimdi. Gerçekten bu hastanenin prosedürüne sinir olmaya başladım artık.
Ama bu duruma çok üzülemedim, fena soğuk algınlığı geçiriyorum.Bütün gece yutkunamadığım ve nefes alamadığım için oturdum. Yarına kadar daha çok toparlanırım inşallah.
Canim yolculuk isinde bebekten bebege fark vardir belki ama buna pazartesi bende sahilt oldum hem saglik ocagi hem hastaneye gittim. Topuk kani cocuk doktoru dogumcu derken eve geldik 3bucuk saat gecmis. Kulak testinde uyanir filan dedik malum uyku halinde gidilmesi gerekiyormus odaya . Çitı cikmadi cocugun eve geldim bir de ustune yarim saat emdi. Normalde 1 saat emerdi. Tabi bir iki saat sonra tek memeyi 1 saat emdi o baska da :)) yolculugu seviyorlar sanirsam o tikirti o araba sesi derken. Bizim arabanin sesi de masallah anne karni :) ucak desen o daha cok anne karni :) uykuya daliyor insan ... uyku tulumlari yarar mi bilmiyorum da soba açık duracak mecbur sanirim oradaBiz uçakta bi sıkıntı yaşamadık emzir diyenler vardı ama o anda emmek istemedi yine de ağlamadı o sarsıntı ve sesle güzel uyudu yalnız bura korktuğum gibi soğukmuş her yeri sıcak kat kat giydirdim ama yanakları ısınmıyo ne yapmalı özellikle uzman arkadaşım sen önerirsin-Sunshine eve dönmeyi bile düşündüm dün gece hasta olcak diye ödüm kopuyo yanaktan üşür mü ki
Vermemeye gayret edin canim. En guzel emzik sizin memenizya benm butun tanidiklarim cok erken verdiler, dogar dogmaz verende vardi. burada duydum verilmez diye. bende hastane cantama koydum coktan veririm die
Sağım yaptığımda çok çıkmıyor ama mochide gördüm şimdi 30 cc'ye yakın süt çıktı. Onu da enjektörlr verirken yarısını döküyor zaten bebe. Kaşık biberonla vereyim bari ben de. Bebek benin sürekli göğsümde, sürekli memede. O yüzden sağım yapamam muhtemelen, memede emiyor uyukluyor, emiyor uyukluyor. Yerine bırakınca basıyor yaygarayı. Dinlenmek gerçekten çok önemli canım, gittiğimiz doktor bırak uyusun uyandırma demişti ben de içim içimi yiye yiye bıraktım geçen uyuduğu gece, ben de uyudum çok iyi geldi gerçekten. Zaten uyandırınca uyanamıyor, ememiyor çok geriliyorumBen sağımı emme sonrası yapıyorum. Benim şapşik memede uyumaya bayılıyor. Gündüz uyandırıp devam etmeye çalışıyorum ama gece dayanamıyorum açıkçası. Maalesef sagdigim sütü biberonla veriyorum. Lansinohun biberonunu kullanıyordum. Ama onu kullandığımdan beri memeyi yavaş vakumlamaya başladı. Ben de Philips avent yenidoğan aldım. Kesinlikle çok memnunum. Resmen biberonda yoruluyor aynı memede olduğu gibi.
Ben sağımı emdikten sonra 15 dk falan yapıyorum. Pompanın memeye gelen yerini her seferinde yıkıyorum biberonla ama vakum yerini yikamiyorum. Saklama kabının içinde muhafaza ediyorum hepsini. Makine kısmı dışarda. Eds de kullandım siringada kullandım hepsini denedim. Çok meşakkatli. Çok şükür şu an biberonda kullansa emiyor.
Benimki hem ağlayıp araniyorsa açım demek istiyor. Bazen bir saatte emse bırakinca ağlamaya devam ediyor hazırda sütüm yoksa 30 cclik mama veriyorum susuyo. Bazen sadece gecede bir kere veriyorum bazen 24 saatte 3 kere falan mamayı.
Dün çok yorgundum akşama bir damla sütüm kalmadı. Kız erken uyudu onunla ben de uyudum. Gece birde kalktım. 10 dk emme sonrası tek memeden 15 dk sağımda 60 CC çıktı ilk defa. Yani kesinlikle uyku dinlenme şart süt için. Bir de yatmadan mayalı poğaça yemiştim ve komposto
Canım oda sıcaklığı 23 derece hemen hemen ve hep üstünde battaniyesi var. Doktor tek kat giydir mutlaka dedi. Yani bilemiyorum, gece bıraktığımda uyuduğunda daha güzel emdi sabah. 4 buçuk saati geçirmedim yine de zaten çok huzursuz uyuyor sanırım gaz sancısı çekiyor. Böyle yüzünü ekşitiyor elini kolunu oynatıp karnını çekiyor yine uykuya dalıyor yavrum uyku sırasında. Ama dün korkunçtu yine uyur sandım, uyumadı. 4e kadar ağladı, hep memede kalmak istedi, memeyi itti, sinirlendi vs. Sonra göğsümde uyuyakaldı. Acaba aç mı diyorum, günlük bez sayımız gayet iyi ama kilo alımında sorun var, doktorlar henüz mamaya geçmeyelim dedi diye mama vermedimEvet başlıyoruz
Minnoşum ilk dediklerin için bilmiyorum inşallah toparlar bi an önce yavrukusun şimdiden kansızlıkla uğraşmasına üzüldüm.
Ama 4.6 kan değeri gayet iyi bu aşamada diye düşünüyorum.
Benim bebe zayıf doğdu cilt altında yağ olmadığı için 1 ay kadar genel cilt tonu Mavi mor kırmızı arası gidip geliyordu ve dediğin gibi sarılık ile birleşince yüzü bi garip oluyordu. Zaten sürekli ıkınma halinde olduğunda yüzü kararıyordu gerçekten. Simdilerde kilo da alınca beyazladı yavrus sonunda
Hastaneden 3. Gün sabah çıktık sarılık değeri 9 du. 5. Gün sabah kanda 14.5 a yükseldi ve fototerapi aldık.
Günü ilerledikçe tehdit olmaktan çıkıyor fototerapi sonrası 9 a düştü. 2 gün sonra yeniden kan verdik 11 di yeniden ama devamında bir daha sarılık değerine bakılmasına gerek görmedi doktor. Kilo alıyordu.
2. Haftadan sonra çıktığını duymamıştım hiç
Sarı tülbent hiç örtmedim açıkçası inanmıyorum da8-10 saat fototerapi ile 9 a ancak düşen değere sarı tülbent ne yapsın dedim ama denemekten zarar gelmez için rahat edecekse ört tabi
Çok geçmiş olsun sarılık başımıza bela oldu topikçe, bir de emzirme sorunuben sana meme ucu için gamastan pomad krem önerebilirim ama emzirme öncesi yıkaman gerekiyor. Ben cok memnun kaldım Lansinoh duruyor öyle
26 ekimi de kavuştay tarihi olarak tabloya ekleyebilirim istersen
Deneyimlerini dinlemek için sabırsızlanıyorumyol biraz zor oluyor ama cok güzel can arkadaşım
Ya doktorun işine karışılmaz ama daha 10 günlük bebe de uzun süre aç bırakılmaz bence. İçgüdüsel olarak bakıyorum Ben bırakmazdım.
Suanda hiç uyumadı ama uyusa 4-5 saat bırakırım tabi öncesinde yeterince emdiğine eminsem.
Bence bi 2 hafta devirmek lazım en az sarılık vs yoksa zaten yavaştan bebe açlığa tepki veriyor neyseki
Ben 2 gündür deneme yapıyorum da.. üşüyor olabilir mi kıyafeti bi kat artırmayı deneyebilirsin
Ben kalın bi tulum daha giydirdim bu gece. 3 saat uyuduk şükürler olsun. Ki sadece anne sütüyle 2 buçuk saatten fazla uyuduğunu pek görmedim. gaz sancısı da azaldı sanki memede kıvranmadı. soymadım 2. Katı. sabahtan beri de güzel güzel uyuyor emiyor uyuyorbattaniye ile bel kısmı sarılı ayaklarda patik var
Ben üstteki yazdığımı öneriyorum yenidenevin sıcaklığına göre isilik etmeden kıyafet artırmayı dene
Ah ah kanayan yaram emzik
Tutmuyor
Dışarıda 2 kez ağlama kriziyle tuttu sadece
Maşallah subhanallah ayakta sallanırken emzik tutmak mı nasip et yarabbimbizimki boş boş ayakta sallanıyor gerçi geceden beri onu da yapmaya gerek kalmadı
Üşüyor olabilir mi acaba diyorumbizimki özellikle geceleri üşüyormuş
Ohiy maşallah
Detaylar Hani nerde detaylar
Hikayeni bekliyorum müsait zamanda
Bebeyi emzirdikten sonra 15 er dk sağım yapmanı öneririm canım
Başta çok zor ve pratik değil haklısın ama süt inmesi için biraz zorlamak gerekiyor inşallah artar daha da
Ben ucunu tutunca bildiğin meme ucumu kaktırıyorum içeri doğru bi şekil yol bulmaya çalışıyoruz
Benimki de çok aceleci ağzına alsın da nasıl alırsa artık
Eveeettt ben benim Kıza bi kat daha giydirdim derdi soğukmuş anlaşılan, özellikle geceleri
Ben bebe gözümün önündeyken özellikle, sert kırlentlerddn reflü yatağı etrafına set çekiyorum ve üzerine tülbent örtüyorum. Nefesiyle birlikte yüzü ısınıyor.
Bir de kafaya şapka asla taktırmıyor. O yüzden reflü yatağına büyük 4 kat müslin serip bebeyi yatırıp kafasının etrafına baş örtüsü gibi sarıyorum kenarları kıvırıyorum filan. Müslini de kundak gibi örtüyorum beline ama sıkıştırmıyorum kesinlikle çünkü kundak asla kabul etmiyor. Onun da üzerine polar battaniye atıyorum koltuk altı hizasına kadar. Zaten kollar dışarıda oluyor yüzüne çekme ihtimali yok. Kafa kısmını Dönünce burnu kapanmayacak şekilde ayarlamak lazım tabi. Sen halledersşn
Soğukla topla tüfekle savaşıyoruz
Cimriyiz sanılmasınkombi yakıyoruz ama ev komple kuzey maalesef.kendim içlik üzerine polar hırka ile uyudum
Ben yapıyorum her emzirme olmasa da emzirme sonraları biraz omzumda dik tutup reflü yatağına karın üstü bırakıyorum popo sırt ne varsa ovalıyorum
Güzel gaz çıkıyor.
Sonra üstüme sırt üstü yatıyorum karnına masaj yapıyorUm evirip çevirirken gaz çıkarıyor.
Emzirirken de aralarda gaz çıkarmahı deneyim emzirmeye devam ediyorum daha verimli olduğunu farkettim.
Canım hayirli olsun aramizda 5 gün var daha yeni... nasil durumun24 ekimde doğduk kuzuminsallah ağrı kesiciler iyi geliyor onun dısında yürüyüs gaz tuvaletler halloldu çok şükür
Canım öğlen yediğin yemek hemen sütüne etki eder mi ki anlamadım ben onu mu kastettin? Doktor bana bugün yediklerin süte hemen hemen ertesi gün etki eder demiştiBir kac günlük gaz sancilarindan sonra su yemek sonrasi ictigim rezene cayi iyi geldigini dusunuyorum oglen yedigim yemekte icmemistim. Yine gaz oldu. Corba ictigimde problem olmuyordu da . Yemek yiyince kimyon da atsam gaz yaptı. Bugün de ictigimde anlayacağım oglen ikindi. Gunde 2 su bardagi icsem zarari olmaz herhalde ...bugun de yapayim bakalim ne olacak. 1 haftalik oldu bebis... ilk defa rahat uyudum. 2saatte bir emzirme var illaki kesink kesik uykularda ama gaz sıkıntısı olunca gunduz zinde kalkamiyordum. Dinlenmis oldum şükürler olsun.
Ziz de durumlar nasıl
Canim ilk basta enjektor meselesine geleyim. Ben suan biraktim sagma isini de. Kuzenim bana pratik bir yol gosterdi. Kucuk parmagi agzina gotur o onunla oyanirken kenardan siringa ile ver . Biraz siringadan fazla çıkartıyorsundur muhtelemen ondan disa akiyirdur. Pompa vakumlular ile rahat sagiliyir. Sen emeirirken digeri kendi kendine vakumluyor. Iyi oluyor.benimki de 2 saatte bir emiyor 30qr dakika iki memeyi emiyor. 1 saatte bitiyor isi. Bazen yarim saat emiyor. Ama eskisi gibi meme sertlesmiyor. Sertlessede yumusatiyorum. Kalkan kullanıyorum zaten o yetiyor. Meme emmesi guzel. Devam et oyle canim.sagmak istersen de gece 1 ile 3 arasindaki sut daha iyi demislerdi. Sana da soylemislerdir. O şekilde enzirirsinSağım yaptığımda çok çıkmıyor ama mochide gördüm şimdi 30 cc'ye yakın süt çıktı. Onu da enjektörlr verirken yarısını döküyor zaten bebe. Kaşık biberonla vereyim bari ben de. Bebek benin sürekli göğsümde, sürekli memede. O yüzden sağım yapamam muhtemelen, memede emiyor uyukluyor, emiyor uyukluyor. Yerine bırakınca basıyor yaygarayı. Dinlenmek gerçekten çok önemli canım, gittiğimiz doktor bırak uyusun uyandırma demişti ben de içim içimi yiye yiye bıraktım geçen uyuduğu gece, ben de uyudum çok iyi geldi gerçekten. Zaten uyandırınca uyanamıyor, ememiyor çok geriliyorumdinlenmedikçe sütüm de azalıyor, bu bir kısır döngü sanırım insanı kesinlikle depresyona sürüklüyor uykusuzluk
Canım oda sıcaklığı 23 derece hemen hemen ve hep üstünde battaniyesi var. Doktor tek kat giydir mutlaka dedi. Yani bilemiyorum, gece bıraktığımda uyuduğunda daha güzel emdi sabah. 4 buçuk saati geçirmedim yine de zaten çok huzursuz uyuyor sanırım gaz sancısı çekiyor. Böyle yüzünü ekşitiyor elini kolunu oynatıp karnını çekiyor yine uykuya dalıyor yavrum uyku sırasında. Ama dün korkunçtu yine uyur sandım, uyumadı. 4e kadar ağladı, hep memede kalmak istedi, memeyi itti, sinirlendi vs. Sonra göğsümde uyuyakaldı. Acaba aç mı diyorum, günlük bez sayımız gayet iyi ama kilo alımında sorun var, doktorlar henüz mamaya geçmeyelim dedi diye mama vermedimkendi sağdığım azıcık sütüm vardı, onu verdim ama enjektörle verince yarısını dışarı döktü daha dar ağızlı enjektörler var mıdır acaba ya
Bana bir sey demedi canim. Ben varsayimlar ile o anki durumla dusundum. Çünkü kahvaltida bir sorun yasamiyorum. Corba icersem sorun yok ama yemek yedikten sonra problem oluyor. Dun de rezene yemek sonrasi ictim. Emzirme yaptim cok problem yasamadim. Bir de tuvaletini yapsa da uyku halinde ise direk yatirdim gazini cikarmadan . Cikarsa onda ciktigi oluyor ama cikmiyor genelde. Aglayinca kaldiririm demistim kalkmadi da hic . Dun gecenin tecrubesiCanım öğlen yediğin yemek hemen sütüne etki eder mi ki anlamadım ben onu mu kastettin? Doktor bana bugün yediklerin süte hemen hemen ertesi gün etki eder demişti
Korkma bebeklerin gögsü ve sırtı sıcaksa üşümüyor demektir bizimkinin hep elleri soğuktur kombiBiz uçakta bi sıkıntı yaşamadık emzir diyenler vardı ama o anda emmek istemedi yine de ağlamadı o sarsıntı ve sesle güzel uyudu yalnız bura korktuğum gibi soğukmuş her yeri sıcak kat kat giydirdim ama yanakları ısınmıyo ne yapmalı özellikle uzman arkadaşım sen önerirsin-Sunshine eve dönmeyi bile düşündüm dün gece hasta olcak diye ödüm kopuyo yanaktan üşür mü ki
Canım yenidoğanda el ve ayaklarda kan dolaşımı olmadığı için el ve ayaklar soğuk olurmuş. Benimkinin de eller buz gibi.Korkma bebeklerin gögsü ve sırtı sıcaksa üşümüyor demektir bizimkinin hep elleri soğuktur kombi
Yanmadığına rağmen 23 derece ev body üst yelek olduğuna rağmen elleri hep soğuk
Benimki de uyanmiyordu. Kızı suyun altına tutmadığım kalmıştı. O iki saat olayı o kadar geriyo ki. Çocuk mışıl mışıl uyuyo ben başında -iki saate 5 dk kaldı uyanması lazım. Ya uyanmazsa ya emmezse. Ya doymazsa. Ya az yerde ya kilo kaybederse sarılık olursa- bunun sonu yok. Tabi bu arada benim ağlamalarim zırıl zırılım. Çok yazdım buraya. Bir de meme reddi vardı tabi. Kız olurda uyanırsa kenarda icirecek sütüm ya da mama olmazsa nefes alamıyodum. Neden ??? Çünkü memeyi de almıyor. Tamam iki saatte bir beslenmesi lazım ilk başlarda ama maalesef ben kızımı uyduramadim bu duruma. hastanede meme vereceğim zaman hemsireleri çağırdım her seferinde. Hemşireler bile pes etmişti. Ah ben nasıl anneyim diye yedim bitirdim kendimi. Bazı geceler aç uyudugunda o kadar eminimki. Sonra ne oldu. Böyle birkaç gün geçti. Bebek dış dünyaya her geçen gün daha da uyum sağladı. Baktım kendiliğinden az az mizirdanmaya başladı. Açlık duygusu oluşmaya başladı. Mide de büyüyor tabi her geçen gün. Şimdi uyanıyor kendisi çok şükür doymadigini da belli ediyor. Ama ilk 15 gün berbat geçti inan. Şimdi bir aya yaklaştık. Bir şeylerden yavaş yavaş kurtariyorlar kendilerini. Az biraz daha zaman.Sağım yaptığımda çok çıkmıyor ama mochide gördüm şimdi 30 cc'ye yakın süt çıktı. Onu da enjektörlr verirken yarısını döküyor zaten bebe. Kaşık biberonla vereyim bari ben de. Bebek benin sürekli göğsümde, sürekli memede. O yüzden sağım yapamam muhtemelen, memede emiyor uyukluyor, emiyor uyukluyor. Yerine bırakınca basıyor yaygarayı. Dinlenmek gerçekten çok önemli canım, gittiğimiz doktor bırak uyusun uyandırma demişti ben de içim içimi yiye yiye bıraktım geçen uyuduğu gece, ben de uyudum çok iyi geldi gerçekten. Zaten uyandırınca uyanamıyor, ememiyor çok geriliyorumdinlenmedikçe sütüm de azalıyor, bu bir kısır döngü sanırım insanı kesinlikle depresyona sürüklüyor uykusuzluk
Canım oda sıcaklığı 23 derece hemen hemen ve hep üstünde battaniyesi var. Doktor tek kat giydir mutlaka dedi. Yani bilemiyorum, gece bıraktığımda uyuduğunda daha güzel emdi sabah. 4 buçuk saati geçirmedim yine de zaten çok huzursuz uyuyor sanırım gaz sancısı çekiyor. Böyle yüzünü ekşitiyor elini kolunu oynatıp karnını çekiyor yine uykuya dalıyor yavrum uyku sırasında. Ama dün korkunçtu yine uyur sandım, uyumadı. 4e kadar ağladı, hep memede kalmak istedi, memeyi itti, sinirlendi vs. Sonra göğsümde uyuyakaldı. Acaba aç mı diyorum, günlük bez sayımız gayet iyi ama kilo alımında sorun var, doktorlar henüz mamaya geçmeyelim dedi diye mama vermedimkendi sağdığım azıcık sütüm vardı, onu verdim ama enjektörle verince yarısını dışarı döktü daha dar ağızlı enjektörler var mıdır acaba ya
Doruk’un bugünkü muayenesinde verilen ilaçlar mide bulantısı yapabilir, bugün taburcu etmeyeceğiz dediler şimdi. Gerçekten bu hastanenin prosedürüne sinir olmaya başladım artık.
Canım ben gün içinde 2 saatte bir emzirme yapmıyorum, yapamıyorum çünkü hep yaka iğnesi gibi göğsümde. Yoksa ağlıyor, aranıyor. Bir memeyi içiyor sonra oyalanıuor uyuyor, uyanıyor ağlıyor, diğer memeye geçiyoruz, yine aynısı. Derin uykuya dalamıyor o ara acaba sütüm mü yetmiyor? Ama bu gece mesela 4e kadar ayağa dikti bizi, artık kucağımda emerken (emmiyor da meme başını kavrayıp bırakıyor sadece) ben de uyudum kendimi de bebeyi de sağlama alıp. 40 dakika sonra kaldırıp yerine yatırdım, 8 buçuk gibi uyandırdım sonra. Herhalde aç olsa o kadar uyumazdı, değil mi? Emzirme olayı beni iyice strese sokmaya başladı. Uykusuzlupu söylemiyorum bile,Canim ilk basta enjektor meselesine geleyim. Ben suan biraktim sagma isini de. Kuzenim bana pratik bir yol gosterdi. Kucuk parmagi agzina gotur o onunla oyanirken kenardan siringa ile ver . Biraz siringadan fazla çıkartıyorsundur muhtelemen ondan disa akiyirdur. Pompa vakumlular ile rahat sagiliyir. Sen emeirirken digeri kendi kendine vakumluyor. Iyi oluyor.benimki de 2 saatte bir emiyor 30qr dakika iki memeyi emiyor. 1 saatte bitiyor isi. Bazen yarim saat emiyor. Ama eskisi gibi meme sertlesmiyor. Sertlessede yumusatiyorum. Kalkan kullanıyorum zaten o yetiyor. Meme emmesi guzel. Devam et oyle canim.sagmak istersen de gece 1 ile 3 arasindaki sut daha iyi demislerdi. Sana da soylemislerdir. O şekilde enzirirsinAllah kolaylik versin
Ne güzel keşke hep böyle akıllı olsalar biz de onları daha stressiz okuyabilsekBana bir sey demedi canim. Ben varsayimlar ile o anki durumla dusundum. Çünkü kahvaltida bir sorun yasamiyorum. Corba icersem sorun yok ama yemek yedikten sonra problem oluyor. Dun de rezene yemek sonrasi ictim. Emzirme yaptim cok problem yasamadim. Bir de tuvaletini yapsa da uyku halinde ise direk yatirdim gazini cikarmadan . Cikarsa onda ciktigi oluyor ama cikmiyor genelde. Aglayinca kaldiririm demistim kalkmadi da hic . Dun gecenin tecrubesi
Aynı durumdayım. Sürekli ağlıyorum o ağladıkça. Aklımda hep açlığı var. Ben ne biçim anneyim çocuğumun derdine derman olamıyorum, onu doyuramıyorum diye düşünüyorum hep. Göğsüm yara oldu, emziremiyorum diye stresten kurdeşen dökeceğim neredeyse. Evet biliyorum çok yanlış bebekler etkileniyor böyle şeylerden ama insanın elinde değil, çok kıstırılmış ve çaresiz hissediyor insan.Benimki de uyanmiyordu. Kızı suyun altına tutmadığım kalmıştı. O iki saat olayı o kadar geriyo ki. Çocuk mışıl mışıl uyuyo ben başında -iki saate 5 dk kaldı uyanması lazım. Ya uyanmazsa ya emmezse. Ya doymazsa. Ya az yerde ya kilo kaybederse sarılık olursa- bunun sonu yok. Tabi bu arada benim ağlamalarim zırıl zırılım. Çok yazdım buraya. Bir de meme reddi vardı tabi. Kız olurda uyanırsa kenarda icirecek sütüm ya da mama olmazsa nefes alamıyodum. Neden ??? Çünkü memeyi de almıyor. Tamam iki saatte bir beslenmesi lazım ilk başlarda ama maalesef ben kızımı uyduramadim bu duruma. hastanede meme vereceğim zaman hemsireleri çağırdım her seferinde. Hemşireler bile pes etmişti. Ah ben nasıl anneyim diye yedim bitirdim kendimi. Bazı geceler aç uyudugunda o kadar eminimki. Sonra ne oldu. Böyle birkaç gün geçti. Bebek dış dünyaya her geçen gün daha da uyum sağladı. Baktım kendiliğinden az az mizirdanmaya başladı. Açlık duygusu oluşmaya başladı. Mide de büyüyor tabi her geçen gün. Şimdi uyanıyor kendisi çok şükür doymadigini da belli ediyor. Ama ilk 15 gün berbat geçti inan. Şimdi bir aya yaklaştık. Bir şeylerden yavaş yavaş kurtariyorlar kendilerini. Az biraz daha zaman.
Herşeyde vardir bir hayır canım. Ah bu zaman geçmezken her gün ertelenmesi çok sinir bozucu ama olsun. Sen de toparlarsin bu arada enerjiye cooook ihtiyacın olacak annesiiiiiDoruk’un bugünkü muayenesinde verilen ilaçlar mide bulantısı yapabilir, bugün taburcu etmeyeceğiz dediler şimdi. Gerçekten bu hastanenin prosedürüne sinir olmaya başladım artık.
Bir de ben eds de siringadan daha çok rahat etmiştim. Parmağımı emerken onu da çekiyodu.Sağım yaptığımda çok çıkmıyor ama mochide gördüm şimdi 30 cc'ye yakın süt çıktı. Onu da enjektörlr verirken yarısını döküyor zaten bebe. Kaşık biberonla vereyim bari ben de. Bebek benin sürekli göğsümde, sürekli memede. O yüzden sağım yapamam muhtemelen, memede emiyor uyukluyor, emiyor uyukluyor. Yerine bırakınca basıyor yaygarayı. Dinlenmek gerçekten çok önemli canım, gittiğimiz doktor bırak uyusun uyandırma demişti ben de içim içimi yiye yiye bıraktım geçen uyuduğu gece, ben de uyudum çok iyi geldi gerçekten. Zaten uyandırınca uyanamıyor, ememiyor çok geriliyorumdinlenmedikçe sütüm de azalıyor, bu bir kısır döngü sanırım insanı kesinlikle depresyona sürüklüyor uykusuzluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?