2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Seni çok iyi anlıyorum. Gerekirse mama ver. Ne olacak ki. Ben hastanedeyken çocuk doktorunun biri sütün var bebekte emme refleksi var uğraş ama mama verme dedi. Benim gozyasladi süzüldü tabi. Ertesi gün vizite gelen çocuk doktoru insaflı çıktı. Tamam herşey uygun ama bu çocuk aç Sodyumu yükselmiş emmeden sonra mama verin dedi. Kilo kaybı devam ederken kızım iki günde kaybettiği kiloyu almaya başladı ve sodyum değeri düştü taburcu olduk. Düşünüyorum ya ertesi gün de aynı doktor gelseydi ben ne yapacaktım. Hiçbir şey yapamazsın belki yavrum yoğun bakıma alınırdı. Onun için gerekirse ver mama. Bebeğinin tok olduğunu bildiginde nasıl uyuyorsun var ya. İşte o uyku ile sütün de artar psikoloji de duzelir. Bir süre sonra mamaya ihtiyaç olmaz bile. Ben en son dün verdim mama mesela. O da beni hiç uyutmadigi için sütüm azaldı akşama doğru.

Yaşadım canım yaşamaz miyim. Evdeki benim dışımda gelişen gerginliklerden nefret ettim. Ya dedim bir başıma olsam daha iyi olacak sanki. Sonra umursamamaya başladım eşim de olsa annem de. Yoksa kalkamayiz altından herşeyin. Sen sadece bebeğine odaklan boşver. Odama çekiliyorum kimse evde yokmuş gibi davranıyorum

Bir de ben eds de siringadan daha çok rahat etmiştim. Parmağımı emerken onu da çekiyodu.
Eds'nin ne olduğunu bilmiyorum canım ben
Evet ben de öyle düşünüyorum aslında ama 1 hafta daha verdi doktor . Anne sütüyle devam önce , daha sık emzir dedi. O yüzden henüz vermiyorum mama ama aklım hep midesinde

Kizlar bi de sesli kaka nasil oluyor biraz degisik bi soru oldu ama
Bizim kiz hep sesli yapiyor gurkk sesi geliyor ama normal degil mi zaten bu durum.
Bir de bizimkinde vajinal akinti durumu var baska yasayan oldu mu ne zaman gecer?

Canım pompa yaptın mı hiç pompayla çıkan sütü verdin mi oradan Anlarsın belki ne kadar sütün var şu an benim yani fazla sığamadım ama 30 CC çıkartıyordum bir memeden onu da içti hatta en son ama Birazını çıkarttı belki de 30 CC fazla mı geliyor bilmiyorum ama şimdi belki normal geliyordur ne kadara aldığını şu an bilmiyorum arım saat oyalanıyor İkisinde de uyuması güzel ama 2 saatte bir uyuyorsa da uyandır gündüz en azından şekeri düşünce de uyuyup kalabiliyorlar Benimkinin bir şansı Biraz kilolu o da onu Dinç mi yapıyor bilmiyorum ama açlığa dayanıyor benim bir hafta oldu 15 günü belki daha iyi olur toparlanır Seninki de inşallah oparlanır İlk zamanlar böyle olacak yapacak bir şey yok Ben de anca dün gece uyuyabildim O da kesik kesik 2 saatte bir süt verdiğim için ama gazdan dolayı doğumdan beri uyuyamadım anca dün uyudum O da 6 gün yani

Beslenme sondası oluyor canım. Bir de makine ile sağım yok dimi sende. Şırınga ile sagmayi biliyor musun. İlk başta memem sertlesince onunla sagmistim. Anlık 20 CC falan çıkarıyorsun hemen veriyosun Bebişe

Kızlar yardim.edin çok kötüyüm bugün işitme testi vardı gittik geldik geceden sütüm aynı miktarda değildi sanki dolgunluk olarak. Neyse eve geldik bebek uyumuyor sürekli memede duruyor yine. Ablası perişan oldu ilgilenemiyorum çocukla. Poposu pişik olmuş salya sümük hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım öyle görünce ben size nasıl bakıcam diye diye
Sütüm mu azaldı ne oldu birden anlamıyorum. Bir de zaten süt az göğüslerim yumuşacık olmuş üstüne emerken kaka yapıyor uyanıyor herşey bastan başlıyor 11 günlük olduk ne yapıcağını şaşırdım ya

Haydaaa
bunda da olsun bi hayır inşallah sen de biraz daha toparlanırsın yarına kadar. Çıksın da 2 gün rötarlı çıksın artık bu ilaçlar bi daha verilecek mi acaba sürpriz yaşanmasa bari
Hayır olsun canım. Şu an en büyük artım emzirmediğim için nurofen içebiliyorum. Böyle olacağını bilseydim dün de içerdim bugün daha kolay toparlardım. Doktora sordum şimdi emzirmeden 8 saat önce bırakmış olmam gerekiyormuş ilacı.
Bir sonraki kontrol 15 gün sonraymış, süreç böyle ilerleyecek.
Ben böyle sistemsiz hastane çok az gördüm, az evvel sordum doktorun yardımcısına telefonda, sabah belli olur çıkışı dedi. Gel al diyecekler yani, hani sen her daim kapıda hazır olacakmışsın Yoğun bakımdaki hasta önce servise çıkarılır sonra taburcu edilir değil mi? Yok direkt taburcu burada. Gerçekten sinir bozucular.
saglik olsun kuzum .
En azindan Doruk icin yesil isik yanana kadar sen toparlarsin
İnşallah canım bol bol terlemeye çalışıyorum
Korkma bebeklerin gögsü ve sırtı sıcaksa üşümüyor demektir bizimkinin hep elleri soğuktur kombi
Yanmadığına rağmen 23 derece ev body üst yelek olduğuna rağmen elleri hep soğuk
o eller ayaklar bir zaman hep soğuk olacak. Ah kış bebeleri
Canim insallah en kisa zamanda kavusursun yavruna bu son ayri geceniz olur. Tam sagligi yerinde sekilde evine gelsin de varsin bir gun gec olsun. Eve mide bulantisiyla gelse daha kotu olurdu sizin icin. Bir an once kavusun insallah
İnşallah canım, elbette sağlığı iyi olsun 1 gün önemli değil ama bu kadar belirsizlik fazla. Şimdi telefonda yarın da olmayabilir dedi doktorun yardımcısı.
Herşeyde vardir bir hayır canım. Ah bu zaman geçmezken her gün ertelenmesi çok sinir bozucu ama olsun. Sen de toparlarsin bu arada enerjiye cooook ihtiyacın olacak annesiiiii
İnşallah canım o enerjiyi şu an hastalığı atarak ve bol bol vitamin alarak depolamaya çalışıyorum

Göğüs ucu kremi işe yaramadı mı sende? Bana çok iyi gelmişti 5. Günden sonra ağrıyı çok hissetmedim. O ağrı sezeryandan zor çok iyi anlıyorum seni

Sarı tülbenti espiri olsun diye söyledim inanmıyorum tabi ki de
Genetik sonuçlarımız çıkmış çok şükür bi sıkıntı yok dedi doktor enzimlerle alakalı değil senden geçiyor olabilir dedi bende de kansızlık yok sebebini bilmiyoruz dedi doktor izne ayrılmış haftaya tekrar kan değerlerine bakacak. Sağlık ocağından kan damlası alıcaz inşalalh işe yarar da rengi yerine gelir çok üzülüyorum böyle görünce.
Normalde inanmam bu tür hurafelere ama her arayan üzüntü sütü içmiş bu çocuk ondan böyle oldu diyor inanmaya başladım sanki başka sebep yok gibi kan değeri dışında

Bizim kiz hep sesli yapiyor gurkk sesi geliyor ama normal degil mi zaten bu durum.
Bir de bizimkinde vajinal akinti durumu var baska yasayan oldu mu ne zaman gecer?
Bende burda görünce merak etmiştim benim kızda dediğin gibi baya gürültülü yapıyor
Akıntıda ilk 2 hafta daha yoğundu şu an azaldı arada oluyor sadece doktor normal demişti kızlarda olurmuş.

Kızlar benim bebe emzik tutmuyordu, akşam huysuzlanınca eşim bir daha deneyelim dedi, şak diye tuttu sıpa, nasıl güzel emcüklüyor görmeniz lazım.

Yazarken azıcık utanıyoruma ama yemin ederim kıskandım emziği, bir bahaneyle aldım ağzından. Verme şimdi gece veririz alışmasın falan diye. Eşim tipimden anladı tabi kızardım resmen. Emziği de kıskanmazsın ya. Memem dururken ne demek emzik. Hala gerginim.

Emzik candır can
Ben de 19 gün direneniydim o gün vereceksin artık memem inanılmaz acıdı emmekten.
Annem emzik bakıcı der hep gerçekten öyle, boşver ilk bir kaç saat ben de kötü hissettim ama sonra oh be dedim :)

Özel de mi kalıyor doruk ? Öyleyse eğer her yattığı gece için devletten yatak parası alınıyor bende ilkinden dolayı tecrübeliyim hiçbir tedavi uygulamaıyorum sadece bakımını yapıyorum dediği gün doktor imza atıp çıkarmıştım bebeğimi yani siz bilirsiniz ön görünüzde hala erteleme yapabileceklerini düşünüyorsanız doktoru baskılayın bence herşeye tamam deyince zaafımızı kullanıp bizi mahrum bırakyorlar bebeğimizden

Ooo bizimki de öyle hem ses hem koku . Vajinal akıntı ara ara bizde de oldu ama şimdi yok gibi

Ya bebeğim ben doğumdan sonra eve gelir gelmez tutturmaya çalıştım kesinlikle katılıyorum sana, tutmadı diye sevinmişim resmen, dün anladım bunu.

Ay çok aşığım, çok kıskanıyorum.

Geceyle gündüz sütü miktarı aynı olmuyor prk zaten canım. Gece daha çok oluyor memeyi boşalttığın sürece. Benimki gece artıyor ertesi gün akşama doğru mama vermek durumunda kalabiliyorum

Ya ben emzik alsa da avunsa diye gözüne bakıyorum. Benim sıpa meme saniyo süt gelmeyince homurdanarak tukuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…