Galiba süt ve süt ürünlerini, yumurtayı ve paketli gıdaları komple keseceğiz öyle görünüyor.ne alerjisi olabilirmis ?
bunu da ilk defa duyuyorum.
sizlerin yasadiklari bana suan okul gibi
ay yumurta icin sanki eylul annelerinde de yazmislardi. allahtan cok yedigim bisi degilGaliba süt ve süt ürünlerini, yumurtayı ve paketli gıdaları komple keseceğiz öyle görünüyor.
Kiloluk Ülker cici bebeyi yeni almıştım henüz paketini açmadım o biraz üzüyor z
Internetten video izleyerek taktim mochiyi ilk olumsuz birkac deneme sonrasi duzeliyor merak etme guzel topluyor halledersin. Benzer seyleri yaşıyoruz duzene girer canim uykusu da. 40 gün hergun farkli olabilir diyorlar adaptasyon süreci. Biz kendimizi rahatlatalim bebeklerimiz de daha rahat olsunlarKızlar çıldıracağım lütfen bir şey söyleyin. Dün tüm gün neredeyse emzirdim. Göğüslerim akşama doğru inanılmaz ağrılı ve acılıydı. Silikon göğüs ucuna geçtim yine emzirmeye devam etmeye çalıştım ama kızım dün tüm gün sadecd 1 saat uyudu. Hele gece kabus gibiydi. Deli gibi silikon göğüs ucunu arıyor, yapışıyor, bulamayınca aşırı sinirleniyor, titriyor orada uyuyor gibi oluyor ağzından çıkınca deli gibi sinirlenip yüzüyle elini çiziyordu. Tam 4'te uyudu böyle böyle. Sütüm mü yetmiyor diyeceğim ama her yanından süt akıyor 2 tane atlet değiştirdin ve şu mochi'yi kullanamıyorum, durmuyor göğsümde, dün geldi kargo bir deneyim dedim bir baktım ki yatak göl olmuş, akıtmış meğerse nasıl kullanılıyor bu onu bile mi beceremedim. Uykusuzluğun ve yorgunluğunu hat safhasındayım nolur bir şey deyinher yanım süt, ama çocuk yine de doymuyor diye az kalsın mama verecektim, memede uyuyakaldı yine tam 4 saatin sonunda. Akan sütümü doğru biriktiremiyorum, mochiden çok umutluydum ama işe yaramıyor gibi hissediyorum, durmuyor göğsümde bir türlü
ahahahsen simdi baslik parasida istersin
Niyee? Karizmasından etkileniyorsun ve kocana ihanet etmiş gibi hissediyorsun değil miii?biberondan memnun kalınca 2. Yi almıştım inşallah yeniden tutar denemeye devam edicem
Hoofff hatırlatma o çocuğu
Öğlende sadece çorba içebildim. Şimdi iki lokma bi şey yiyeceğim ondan da olmak istemiyorumNiyee? Karizmasından etkileniyorsun ve kocana ihanet etmiş gibi hissediyorsun değil miii?
Önceki gün başladım ben biogaia en doğalı bu bakalım :) oğlumda hiç işe yaramadı ama bunda ne olacak.Kızlar gaz damlası kullanıyor musunuz hangisi ??
Ayyyy deme yaEveeet güneş hanımın kakasında artık kan da var. Gümbür gümbür alerji diyeti geliyor belli ki. Yarın yeni doktor ile kontrolümüz var. hayırlısı olsun bakalım bizi ne bekliyor.
Çok detay istiyor ya kv kendi kendine boşlukta bulunup onda süt mü var demiş olabilirÖnceki gün başladım ben biogaia en doğalı bu bakalım :) oğlumda hiç işe yaramadı ama bunda ne olacak.
Ayyyy deme yaoffff bizde o yola doğru gidiyoruz aynı abisinin belirtileri ben iki gündür süt ürünleri diyeti yaptığımı sanıyordum kv de söledim ama pilavı yemeği hep tereyağ kullanrak yapmış bakalım yarın bizimde kontrol var
ay aslinda simdide aglarim da , hic yalniz kalamiyorum kiNoo, evlatlarımıza paha biçilemez. Duygulandım, doğur da karşılıklı ağlaşalım böyle olmuyor.
cnm bak senın daha kucuk, ben Sunshine ve okuduğum kadaryla burdakı coğu kısı ilk emzirip üstüne takvıye yaptılad sağarsan hem sutun artar ama yoksa mama ver. sdece direk biberonla verme. ztn guclensın cenesi emme gucu artsın onu zmnla bitiriyorsun. eskiden bn her emzirme snrası kaşıkla 30cc 60cc anne sütü veriyordum şimdi tek meme veriyorum. daha 9 gunluk cok bişe beklme kendınıde suclama stres cok buyuk etken. gece 3saatı gecmesin muhakkak uyandr. sbhları ztn gak meme guk meme arada takvıyeBende de mochi'yi koyduğumda 20-30 CC falan çıkıyor en fazla. Daha fazla çıkmadı hiç. Bugün çıktı bi 30 cc, dolapta bekliyor onu vereceğim muhtemelen akşama. Canım benimki hiç uyumuyor gündüz. 2 saatte bir olayını yapamıyorum her an istiyor çünkü. Ya doymuyor istiyor ya da ağrısı sızısı var memeyle avutmaya çalışıyor kendini. Bu bilinmezlik beni strese sokuyor iyice, nesi var anlamıyor. Benimki 16 günlük oldu bugün ve kilo alımının yetersiz olduğunu söyledi geçen ptesi gittiğimizde doktor. 2900 doğmuştu, 2700 hastane çıkış kilosu. Aslında ilk haftanın sonunda 2910 olmuştu 7 günde bulmuştu doğum kilosunu ama sonraki 7 gün anca 80 gram falan almış, sağlık ocağındaki ebe günde alması gerekeni haftada almış neredeyse gibi bi şey dediama mamaya gerek yok henüz dedi, anne sütüyle devam dedi. Her an emzir, dedi. Gece 3 saatte bir çok geç 2 saatte bir en geç emzir dedi ama gittiğim çocuk doktoru da uykudan uyandırma bırak uyusun dedi, kafam kazan gibi doğrusu ne bilmiyorum, gerçekten çok gerginim, çocuğum zaten uyumuyor, sancısı var sürekli ve sürekli emzirmeye çalışmaktan göğüslerim inanılmaz acıyor. Az önce bir mucize eseri uyudu, 2 saati buldu ce şimdi uyandırmalı mıyım bilmiyorum, uyandırsam zaten emmeyecek, uyuyacak 2 dakika sonra biliyorum. Çok çıkmazdayım, süt sağamıyorum, çıkmıyor. Zaten sürekli onları sterilize edecek vaktim de yok, çocuğu bırakamıyor çünkü Allah hepimize yardım etsin, ben sandığımdan çok zorlandım bu süreçte.
Hayır canım yok. Şırınga ile sağmayı da bilmiyorum, sanırım hiçbir şey bilmiyorum benmochi aldım sadece ama o bile göğsümde durmuyor kaç kez farklı yöntemini denedim.
Yaramadı canım, zaten çok uzun süre kalamıyor kremler bende bebek hep meme istiyor çünkü. Boşaltamıyor memeyi sürekli kesik kesik emmek istiyor.
tövbe cici bebe miGaliba süt ve süt ürünlerini, yumurtayı ve paketli gıdaları komple keseceğiz öyle görünüyor.
Kiloluk Ülker cici bebeyi yeni almıştım henüz paketini açmadım o biraz üzüyor z
evet o süt değil yağÇok detay istiyor ya kv kendi kendine boşlukta bulunup onda süt mü var demiş olabilirvalla zor yeni nesil bebeler hep alerjik anlaşılan
Canım benim ilk doğumda hiç olmadı kanama. Bunda da ara ara leke oluyor o kadarKizlar nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir umarim hepiniz saglikla bebislerinize kavusmussunuzdur size bir sey sormak istiyorum sezaryan dogum yaptim biliyorsunuzki ilk bir kac gun az bi kanamam var gibiydi su an hic yok sizinde boyle mi acaba? Onceki sezaryanlarimdan sonra benim cok kanamalarim olmustu acikcasi su anki bana tuhaf geliyor doktorum normal ben rahimi temizledim diyor bilemedim yinede size bi sorayim dedim
Ay ben turşu bidonumu ayarladım bileE biz yanmışız o zaman, everemeyiz de bu bebeleri.
Benimde az oluyor kanamam kesilmedi tamamen ama doktor aynı şeyi söyledi kan cıkıyor zaten sezeryan oldugu için biz birazını boşaltıyoruz dediKizlar nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir umarim hepiniz saglikla bebislerinize kavusmussunuzdur size bir sey sormak istiyorum sezaryan dogum yaptim biliyorsunuzki ilk bir kac gun az bi kanamam var gibiydi su an hic yok sizinde boyle mi acaba? Onceki sezaryanlarimdan sonra benim cok kanamalarim olmustu acikcasi su anki bana tuhaf geliyor doktorum normal ben rahimi temizledim diyor bilemedim yinede size bi sorayim dedim
Ansızın gelir minik kuş sağlıkla kolaylıkla gelsiinKızlar dün doktor muayenesi vardı. Nst de sancı görülmedi. Ufak bi kasılmam olmuş ben hissetmedim. Doktor kayda deger bişi değil dedi. çatı muayenesi de yaptı. Darlık yokmuş. Acıklıkta yok henuz dedi. Beklicekmişiz gelene kadar. Ne zaman doğucak bebişim ya. Hiç bibelirti hissetmiyorum
bi sen bi ben kaldik dogurmayanKızlar dün doktor muayenesi vardı. Nst de sancı görülmedi. Ufak bi kasılmam olmuş ben hissetmedim. Doktor kayda deger bişi değil dedi. çatı muayenesi de yaptı. Darlık yokmuş. Acıklıkta yok henuz dedi. Beklicekmişiz gelene kadar. Ne zaman doğucak bebişim ya. Hiç bibelirti hissetmiyorum
Mama keçi sütlü ama yine de tükürür mü neden tükürüyor ki alerji ile alakası netövbe cici bebe mibnm ılk oğlusumda vardı kan diyetini yapmak cok zor yıpratıcı. mamayı ondan tukuruyor. buara proteın gıt mesela sbh kıyma ye öğlen salata akşam et haşlama gbi. süt ürünleri, portakal, çilek, alerjen domates gbi selerden uzak dur. geciyor ama korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?