2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
ne alerjisi olabilirmis ?
bunu da ilk defa duyuyorum.
sizlerin yasadiklari bana suan okul gibi
Galiba süt ve süt ürünlerini, yumurtayı ve paketli gıdaları komple keseceğiz öyle görünüyor.
Kiloluk Ülker cici bebeyi yeni almıştım henüz paketini açmadım o biraz üzüyor z

Internetten video izleyerek taktim mochiyi ilk olumsuz birkac deneme sonrasi duzeliyor merak etme guzel topluyor halledersin. Benzer seyleri yaşıyoruz duzene girer canim uykusu da. 40 gün hergun farkli olabilir diyorlar adaptasyon süreci. Biz kendimizi rahatlatalim bebeklerimiz de daha rahat olsunlar

Kızlar gaz damlası kullanıyor musunuz hangisi ??
Önceki gün başladım ben biogaia en doğalı bu bakalım :) oğlumda hiç işe yaramadı ama bunda ne olacak.
Eveeet güneş hanımın kakasında artık kan da var. Gümbür gümbür alerji diyeti geliyor belli ki. Yarın yeni doktor ile kontrolümüz var. hayırlısı olsun bakalım bizi ne bekliyor.
Ayyyy deme ya offff bizde o yola doğru gidiyoruz aynı abisinin belirtileri ben iki gündür süt ürünleri diyeti yaptığımı sanıyordum kv de söledim ama pilavı yemeği hep tereyağ kullanrak yapmış bakalım yarın bizimde kontrol var

Çok detay istiyor ya kv kendi kendine boşlukta bulunup onda süt mü var demiş olabilir valla zor yeni nesil bebeler hep alerjik anlaşılan

cnm bak senın daha kucuk, ben Sunshine ve okuduğum kadaryla burdakı coğu kısı ilk emzirip üstüne takvıye yaptılad sağarsan hem sutun artar ama yoksa mama ver. sdece direk biberonla verme. ztn guclensın cenesi emme gucu artsın onu zmnla bitiriyorsun. eskiden bn her emzirme snrası kaşıkla 30cc 60cc anne sütü veriyordum şimdi tek meme veriyorum. daha 9 gunluk cok bişe beklme kendınıde suclama stres cok buyuk etken. gece 3saatı gecmesin muhakkak uyandr. sbhları ztn gak meme guk meme arada takvıye

Galiba süt ve süt ürünlerini, yumurtayı ve paketli gıdaları komple keseceğiz öyle görünüyor.
Kiloluk Ülker cici bebeyi yeni almıştım henüz paketini açmadım o biraz üzüyor z
tövbe cici bebe mibnm ılk oğlusumda vardı kan diyetini yapmak cok zor yıpratıcı. mamayı ondan tukuruyor. buara proteın gıt mesela sbh kıyma ye öğlen salata akşam et haşlama gbi. süt ürünleri, portakal, çilek, alerjen domates gbi selerden uzak dur. geciyor ama korkma

Şırınga nin iğne takılan kısmı 1. resimdeki gibi kesiliyor. İç aparat 2. resimdeki gibi kesilen yerden takılıyor. 3. resimde görüldüğü iç aparat geri çekiliyor ve meme ucuna yerleştiriliyor. Hafif hafif siringayi çekip bırakıyoruz. Ayni bebek emer gibi. Özellikle mastır olanlarda meme ucu içine gidenlerde ve meme ucu çıkmayanlar da etkili. Ayrıca kolostrumun çıkması zor olduğu için çok etkili oluyor.

Eklentiler

• IMG_20221026_163929.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20221026_163941.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20221026_164030.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 36
Ben böyle başladım. 5 CC 10 CC ne çıktıysa vermeye çalıştım. Sol meme hiç bosalmadigi için çok sertti ucu içine kaçıyordu ve ateş basmıştı. Siringaya çözdüm önce sonra makineye geçtim

Kizlar nasilsiniz insallah hepiniz iyisinizdir umarim hepiniz saglikla bebislerinize kavusmussunuzdur size bir sey sormak istiyorum sezaryan dogum yaptim biliyorsunuzki ilk bir kac gun az bi kanamam var gibiydi su an hic yok sizinde boyle mi acaba? Onceki sezaryanlarimdan sonra benim cok kanamalarim olmustu acikcasi su anki bana tuhaf geliyor doktorum normal ben rahimi temizledim diyor bilemedim yinede size bi sorayim dedim

Çok detay istiyor ya kv kendi kendine boşlukta bulunup onda süt mü var demiş olabilir valla zor yeni nesil bebeler hep alerjik anlaşılan
evet o süt değil yağ aynen maalesef yeni bebişler hep alerjik
Canım benim ilk doğumda hiç olmadı kanama. Bunda da ara ara leke oluyor o kadar

Kızlar dün doktor muayenesi vardı. Nst de sancı görülmedi. Ufak bi kasılmam olmuş ben hissetmedim. Doktor kayda deger bişi değil dedi. çatı muayenesi de yaptı. Darlık yokmuş. Acıklıkta yok henuz dedi. Beklicekmişiz gelene kadar. Ne zaman doğucak bebişim ya. Hiç bibelirti hissetmiyorum

E biz yanmışız o zaman, everemeyiz de bu bebeleri.
Ay ben turşu bidonumu ayarladım bile
Benimde az oluyor kanamam kesilmedi tamamen ama doktor aynı şeyi söyledi kan cıkıyor zaten sezeryan oldugu için biz birazını boşaltıyoruz dedi
Ansızın gelir minik kuş sağlıkla kolaylıkla gelsiin

Spicelover ayy doğurdun sandım. Ben panik oldum. Sen benden sonrasın diye biliyorum

bi sen bi ben kaldik dogurmayan

Mama keçi sütlü ama yine de tükürür mü neden tükürüyor ki alerji ile alakası ne
Sabah kahvaltımı sayıyorum kaşarlı tost, yumurta ve domates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…