2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende de mochi'yi koyduğumda 20-30 CC falan çıkıyor en fazla. Daha fazla çıkmadı hiç. Bugün çıktı bi 30 cc, dolapta bekliyor onu vereceğim muhtemelen akşama. Canım benimki hiç uyumuyor gündüz. 2 saatte bir olayını yapamıyorum her an istiyor çünkü. Ya doymuyor istiyor ya da ağrısı sızısı var memeyle avutmaya çalışıyor kendini. Bu bilinmezlik beni strese sokuyor iyice, nesi var anlamıyor. Benimki 16 günlük oldu bugün ve kilo alımının yetersiz olduğunu söyledi geçen ptesi gittiğimizde doktor. 2900 doğmuştu, 2700 hastane çıkış kilosu. Aslında ilk haftanın sonunda 2910 olmuştu 7 günde bulmuştu doğum kilosunu ama sonraki 7 gün anca 80 gram falan almış, sağlık ocağındaki ebe günde alması gerekeni haftada almış neredeyse gibi bi şey dedi ama mamaya gerek yok henüz dedi, anne sütüyle devam dedi. Her an emzir, dedi. Gece 3 saatte bir çok geç 2 saatte bir en geç emzir dedi ama gittiğim çocuk doktoru da uykudan uyandırma bırak uyusun dedi, kafam kazan gibi doğrusu ne bilmiyorum, gerçekten çok gerginim, çocuğum zaten uyumuyor, sancısı var sürekli ve sürekli emzirmeye çalışmaktan göğüslerim inanılmaz acıyor. Az önce bir mucize eseri uyudu, 2 saati buldu ce şimdi uyandırmalı mıyım bilmiyorum, uyandırsam zaten emmeyecek, uyuyacak 2 dakika sonra biliyorum. Çok çıkmazdayım, süt sağamıyorum, çıkmıyor. Zaten sürekli onları sterilize edecek vaktim de yok, çocuğu bırakamıyor çünkü Allah hepimize yardım etsin, ben sandığımdan çok zorlandım bu süreçte.
Beslenme sondası oluyor canım. Bir de makine ile sağım yok dimi sende. Şırınga ile sagmayi biliyor musun. İlk başta memem sertlesince onunla sagmistim. Anlık 20 CC falan çıkarıyorsun hemen veriyosun Bebişe
Hayır canım yok. Şırınga ile sağmayı da bilmiyorum, sanırım hiçbir şey bilmiyorum ben mochi aldım sadece ama o bile göğsümde durmuyor kaç kez farklı yöntemini denedim.
Göğüs ucu kremi işe yaramadı mı sende? Bana çok iyi gelmişti 5. Günden sonra ağrıyı çok hissetmedim. O ağrı sezeryandan zor çok iyi anlıyorum seni
Yaramadı canım, zaten çok uzun süre kalamıyor kremler bende bebek hep meme istiyor çünkü. Boşaltamıyor memeyi sürekli kesik kesik emmek istiyor.

Ben sana müsait olunca siringayi Atayim canım hani ampulden siringaya ilaç çekersin ya aynı mantık. Ucunu kesti ters çevirdi falan. Şimdi ihtiyaç kalmadı ama sütü toplamak için güzel bir yöntem

60 Cc mama yaptım icirdim siringayla sonra ağladı yalandı kaka yaptı onu temizledim. Iyice ayıldı memeye koydum ağzına almadı sonunda uyudu ama yatağına koymaya korkuyorum ya uyanirsa naparim diye.yirgunluktan bayilacak gibiyim
Geceyle gündüz sütü miktarı aynı olmuyor prk zaten canım. Gece daha çok oluyor memeyi boşalttığın sürece. Benimki gece artıyor ertesi gün akşama doğru mama vermek durumunda kalabiliyorum

Bencede tam denk gelmiş aslında o bulantıyla eve gelseydi sende telaş yapardın. Hastasın bulaşma riski var o daha kötü. Böylesi daha iyi olmus. Kavusacaksınız canım beniim az kaldı
Bu eds yöntemi var internette var videoları onu araştır canım. Bende öyle veriyorum biberona alısınca bana gelmiyordu sıpa buna gecince memede kalma süremiz uzadı. Çok ince bir borudan serce parmagını cocuga veriyorsun sonrada o serum borusunu veriyorsun ordan içiyor mamayı yada sağdıgın sütü
Benim gibi anne sütünün arkasından mama veren var mı? 30 cc anne sütü, 30 cc mama veriyorum. Sanki arka arkaya mideyi bozuyormuş gibi hissediyorum ama 30 dan başka sütüm çıkmıyor.
Bende 30 cc mama veriyorum ama sütümü bilmiyorum miktarını 30-40 dk gögüste emiyor. Aslında bi sağıp bakmam lazım miktarına
Tek değilsin valla ben şu 3 gündür çok zorlanıyorum. Allah yardımcımız olsun bol bol dua ediyorum Rabbim sürecimizi kolaylastırsın. Dün çocuga baka baka ağladım artık ben bakamıyorum diye
Annemle eşim gecenin bir yarısı 2 saate yakın durmadan ağlayınca verdiler. Ben dirensemde emziği ağzına alır almaz cuk cuk emince ağladım ben gögsü niye bu kadar güzel emmiyor diye

İnternette diyorlar ya yatağına koyunca sırtına hala hafif hafif vurup piş piş demeye devam edin diye

Annemle eşim gecenin bir yarısı 2 saate yakın durmadan ağlayınca verdiler. Ben dirensemde emziği ağzına alır almaz cuk cuk emince ağladım ben gögsü niye bu kadar güzel emmiyor diye
Biliyordum yalnız olmadığımı. O an bir ateş bastı beni, kızardım resmen ya inanılır şey değil neler oluyor?
Bunlar da lohusalığa dahil kanımca.

Uyku halindeyken çenesine vurup ya da ayağını kımıldatınca hareket etmiyor mu Ya da sırtına Bir tık hareket ettirince çok hoşlanmıyorlar ayaklarıyla oynanmasından ya da sırtıyla oynamasınlar bunu uyandıracağım meme anımdayken Yapacak bir şey yok gece Benimki de uyuyor Çünkü o sayede az biraz uyanıyor iki yemiyor tekrar uyuyor öyle öyle bir saat ettiriyorum işte Bazı çocuklar böyle emmeyi bırakmıyor Demek ki doymuyor da olabilir tam bir bilemem de sen yine emzirmeye çalış Kalkan aldın mı kalkan yürüyor Ben farkında olmadan memeyi yara yapmışım kabuklanınca fark ettim Daha sonra krem sürmeye başladım ama kalkanında hiç bırakmıyorum şu an göğsümde acısı biraz daha dindi o yüzden llah yardımcın olsun biraz sabredeceksin başka çare yok İlk zamanlar böyle Benim de gece gazlı oluyor Ondan dolayı biraz sıkıntılıydı Dün biraz uyudum ama inşallah bu gece de uyurum bir ümit ediyorum her uyuduğumda mümkün olduğunca kendini uyut dinlendir fırsat olmuyor biliyorum ama 10 dakikada olsa uyu yani o bile kafi annelik duygusu hiçbir şeye değişmez biraz sabır sonra selamet biraz sabır gerektirecek durum

Kizlar bi de sesli kaka nasil oluyor biraz degisik bi soru oldu ama
Bizim kiz hep sesli yapiyor gurkk sesi geliyor ama normal degil mi zaten bu durum.
Bir de bizimkinde vajinal akinti durumu var baska yasayan oldu mu ne zaman gecer?

Bazen bi ses çıkıyo eşim kız yaptı diyo ama pek inanmıyorum eheh artk suç atacak biri var kendi de yapıyo olabilir puhhah evet vajinal akıntı olabiliyo nadiren

Ooo bizimki de öyle hem ses hem koku . Vajinal akıntı ara ara bizde de oldu ama şimdi yok gibi
Kokusu gece uykudan uyandirdi babasini

Canim benimde bebek cekemiyordu kesik kesik emiyordu gogsum cok sismisti cok fena agriyordu. Doktora gittigimizde durumu anlattim emzirme hemsiresine yonlendirdi bizi meger yanlis tutuyormusum ondan ememiyormus. Hastanelerde oluyor emzirme hemsiresi gittiginde bir gorus istersen belki sende de oyle bir durum vardir.
Bir de mumkunse elektrikli pompa edinebilirsen bence cok isine yarar mochi 30 cc cikariyorsa o 50-60 cikarir.

Bazen bi ses çıkıyo eşim kız yaptı diyo ama pek inanmıyorum eheh artk suç atacak biri var kendi de yapıyo olabilir puhhah evet vajinal akıntı olabiliyo nadiren

Bizimki dun yanimizda yatrken bir yapti korktuk o ses nerden geliyor diyeyakismiyor bizim prenseslere boyle recep ivedikvari hareketler

İnanır mısın ev 24.5 derece ama serin
Bu arada diğer yazdığını gördüm. 1 haftada 80 gr aldığını doktor biliyor mu???? Mama da öcü değil ki bebe rahatlayacaksa az az emzirme sonrası destek yapılabilir sanki. Keşke bebe şu yenidoğan dönemini bir geçirseydi başka doktordan görüş almanı öneririm
Sen buraya daha cok yaz olur mu ? Çoğunluk benzer hikayelerle uğraşıyor
O zamanlar Yazmadım ama evde annemle ve eşimle denge kurmak cok zordu çok üzgündüm sarılıkla uğraşıyordum 4 saat beslemeye çalışıyordum vs çok kötüydü.bi şekil her şey düzelir sizde de inş
2 anneyle uğraşmak x16 kat filan zor olmalı
Faydası olmayan gelmese keşke bu zamanlar
Kizlar bi de sesli kaka nasil oluyor biraz degisik bi soru oldu ama
Bizim kiz hep sesli yapiyor gurkk sesi geliyor ama normal degil mi zaten bu durum.
Bir de bizimkinde vajinal akinti durumu var baska yasayan oldu mu ne zaman gecer?
Eşimin kucağındaydı bu ses senden çıkmış olsun lütfen demiştim öyle söyleyim gazı kakası gök gürültüsü mübarek bi de kötü kokuyor artık sorma
Vajinal akıntıyı ilk kez duydum dışarı mı taşıyor beze nasıl bi şey ?
Sadece İkinci gün kristal ve kan olmuştu yetersiz beslenme kaynaklı
Düştüm resmen
Geçmiş olsun kuzu en azından genetik bi rahatsızlık yok. Damla işe yarar inşallah biz de peşinden geliyoruz bi kaç aya çoğumuz kullanmaya başlayacak
Üzüntü sütünü bilmiyorum ama bebişler doğduktan sonra eminim ki herkes en az bi kere ağlayarak emzirmiştir
Hoooffff nasip et allahımmm

Benimki biberon alışının ilk birkaç seferinde kimseye çaktırmadım ama yoğun iştahla ondan içince içime içime ağlamıştım
Kıymetini bilememişim şimdi biberon da almıyor

Kendimi boşuna kötü hissetmişim bak çok normal demek ki.
Sen başarırsın yşne, senin inanılmaz bir gücün var ve sevgin de var biliyorsun.

Eveeet güneş hanımın kakasında artık kan da var. Gümbür gümbür alerji diyeti geliyor belli ki. Yarın yeni doktor ile kontrolümüz var. hayırlısı olsun bakalım bizi ne bekliyor.

Eveeet güneş hanımın kakasında artık kan da var. Gümbür gümbür alerji diyeti geliyor belli ki. Yarın yeni doktor ile kontrolümüz var. hayırlısı olsun bakalım bizi ne bekliyor.
ne alerjisi olabilirmis ?
bunu da ilk defa duyuyorum.
sizlerin yasadiklari bana suan okul gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…