2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
amin kuzum , saglikla alalim kucagimiza yavrularimizi

benim son adete gore 2 hafta kucuk bebegim ama onu baz almadilar. ultrasonda ki iki haftalik buyumesine bakip , ultrosondaki tarihi baz aldilar
Anladım teşekkür ederim Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar diliyorum

Bana da lazım olcak gibi geliyor. Bazıları kayıyormuş. Sen hangisini aldın? memnun musun cnm
Sevil bebe. Ama bende dediğim gibi yatagında kullanmıyorum böyle uyanıkken koltuğa vs koydugum zaman kullanıyorum. Yatağının baş kısmını yükselttim ben öyle yatıyor. Kayıyor cünkü yataktan
yok canm kesin sezeryan degil. ilacla rahim agzini yumusatip suni sanci vericekler. normal deniceklrr once. olmazsa , sezeryan yapicaklar
Niye kendiliğinden baslamasını beklemeyecekler tansiyondan dolayı mı

evet canim . bebek buyudukce daha riskli olabiliuormus tansiyon. bazi dr larim 37. hafta dogum yapmami uygun gordu ama kadin dogum ve tansiyoncum 38 i gecsin bir dediler .

yok canm kesin sezeryan degil. ilacla rahim agzini yumusatip suni sanci vericekler. normal deniceklrr once. olmazsa , sezeryan yapicaklar
Canim benimde boyle oldu dogum once ilac verdiler damardan sanciya gerek kalmadi bile yavas yavas acildi panik oluyormusun bilmiyorum ama gorunce yazmak istedim hic korkma kolay bir dogumdu benimki insallah senin de kolay olur

Canim benimde boyle oldu dogum once ilac verdiler damardan sanciya gerek kalmadi bile yavas yavas acildi panik oluyormusun bilmiyorum ama gorunce yazmak istedim hic korkma kolay bir dogumdu benimki insallah senin de kolay olur
ayy insallah acilma olur ya agzindan bal damliyor suni sanci icin kesin bisi demediler zaten bakalim nasil olucak

Canım hayirli olsun aramizda 5 gün var daha yeni... nasil durumun
Canım dikişlerimde yürürken acıma ağrı devam ediyor rahat hareket edemiyorum acıkcası memislerimde ucları hassaslaştı ve bebeğim beni bazen emzik olarak kullanmak istiyor gibiydi o yüzden uykuya geçiş anında sürekli emmek istediğinde emzik falan veriyorum dalınca kendi fırlatıyor alıyorum bizde durumlar böyle sen nasılsın bebis nasıl

evet canim . bebek buyudukce daha riskli olabiliuormus tansiyon. bazi dr larim 37. hafta dogum yapmami uygun gordu ama kadin dogum ve tansiyoncum 38 i gecsin bir dediler .
İnsallah tabi ki ne kadar durursa karnında o kadar gelişmesi daha iyi olur. İnsallah cok kolay bi doğumun olur suni sancıya vs gerek kalmadan

İnsallah tabi ki ne kadar durursa karnında o kadar gelişmesi daha iyi olur. İnsallah cok kolay bi doğumun olur suni sancıya vs gerek kalmadan
amin kuzum insallah
Bugun kadin dogum randevum vardi zaten , belki kendiliginden de gelebilir basi baya asagida dedi ama acilma fln var mi diye bakmadi.

Arkadaşlar bende mochi aldım ama aşırı acıtıyor normalde meme ucum pek yara olmadi bebegim ağzına alınca üç dört saniye acıyor sonra acı yok çünkü hep lansioh kullandım doğumdan öncede.
Ama mochi yi takınca çok acıyor nedeni ne olabilir sizlerinde acıyor mu bende mi gariplik var?

amin kuzum insallah
Bugun kadin dogum randevum vardi zaten , belki kendiliginden de gelebilir basi baya asagida dedi ama acilma fln var mi diye bakmadi.
Ay ben suni sancı ile uğrasırken içeri bir kadın girdi Suriyeliydi içeri girmesiyle cocugun sesini duymam 20 dk sürdü içeriye girdi doktor bağırdı zaten tam açıklık çatala alın diye doğurma mekanizması çok farklı bişey

gecen bende nst ye girdim ciktim kadin dogum yapti 20 dk da

Ben sana müsait olunca siringayi Atayim canım hani ampulden siringaya ilaç çekersin ya aynı mantık. Ucunu kesti ters çevirdi falan. Şimdi ihtiyaç kalmadı ama sütü toplamak için güzel bir yöntem
Baktım internetten canım
Baktım canım eds'ye de biraz teşkilatlı bir sistemmiş, sipariş edeyim, denerim. Teşekkür ederim çok
Topuğuna vuruyorum canım doktor demişti, ama ağlıyor, iki emiyor uyuyor yine. Sonra tüm uyku düzeni bozuluyor, huzursuzlanıyor. Kalkan var ama pek işe yaramıyor çünkü içi süt doluyor nemli kalıyor yine. Göğüs ucu aldım silikon ilk zamanlar memeyi çıplak almak istemeyince korkup bırakmıştım ama şu an o kadar kötü ki göğsüm, çocuk aç kalacağını silikonla emsin razıyım.inşallah geçer bugünler hemen ve sabrın sonu selamet olur, zırıl zırıl ağlıyorum bebeğime bakıp ben hiçbir şey beceremiyorum diye. ama biliyorum geçecek, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kuzum, hem doktor, hem sağlık ocağındaki ebe mama yok henüz, dedi. Yoksa bana kalsa çocuk ağladığında açlığa yorup mama vermek istiyorum. Ptesi yine gideceğiz inşallah kilo almıştır. Olmadı mamayla destekleyeceğiz. Zaten mama alması şu an beni de rahatlatır gibi hissediyorum, en azından yavrumun doydupunu bilirim
Haklısın canım benim, sadece uykusuz olunca mantıklı düşünmek çok zorlaşıyor :))) İnşallah böyle böyle geçecek
Canım, 16 günlük benim bebe, yine çok büyük değil tabii ama kilo alamamış ona üzüldüm. Mochi'yle sağım yapmaya başladım, artacak inşallah sütüm.
Evet o doydu mu bilinmezliği... Ben de aynı durumdayım canım, ama biraz da güvende hissetmek için hep emmek istiyorlar. İleride ikisi arasındaki farkı öğreneceğiz inşallah

Kızlar bebeğim yoğun bakıma girdi, crpsi yüksek dedi dr. Antibiyotik tedavisi yapılacak. Ben de antibiyotik kullanıyorum bir yandan, inşallah haftaya çıkacak dua edin yavruma olur mu

Meme ucu yarası İçin -Sunshine gamastan pomad diye bir krem önermişti canım al istersen, lansinoh krem yaraları iyileştirmiyor aslında bir nevi nemli tutuyor hep o yüzden o krem iyi gelebilir. Ben denemeye fırsat olmadan zeytinyağı sürmüştüm o iyi gelmişti.

Bir de sürekli kapalı turla göğüslerini zeytinyağı lansinoh bu dediğimiz krem neyse süre aç biraz oksijenle temas etsin. Kapalı ve havasız kaldığı İçin de oluyor biraz. Allah yardımcımız olsun hepimiz zorlanıyoruz çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…