Senin doktor ne diyor? Benim en gec 4 kasımdı.bi sen bi ben kaldik dogurmayan
Ne demek istediğini geçen hafta bizzat yaşadım başakcımKızlar benim bebe emzik tutmuyordu, akşam huysuzlanınca eşim bir daha deneyelim dedi, şak diye tuttu sıpa, nasıl güzel emcüklüyor görmeniz lazım.
Yazarken azıcık utanıyoruma ama yemin ederim kıskandım emziği, bir bahaneyle aldım ağzından. Verme şimdi gece veririz alışmasın falan diye. Eşim tipimden anladı tabi kızardım resmen. Emziği de kıskanmazsın ya. Memem dururken ne demek emzik. Hala gerginim.
Özelde canım. Biliyorum, söylediğin durumun doğru olduğuna da eminim.Özel de mi kalıyor doruk ? Öyleyse eğer her yattığı gece için devletten yatak parası alınıyor bende ilkinden dolayı tecrübeliyim hiçbir tedavi uygulamaıyorum sadece bakımını yapıyorum dediği gün doktor imza atıp çıkarmıştım bebeğimi yani siz bilirsiniz ön görünüzde hala erteleme yapabileceklerini düşünüyorsanız doktoru baskılayın bence herşeye tamam deyince zaafımızı kullanıp bizi mahrum bırakyorlar bebeğimizden
Doğru söylüyorsun canım. Zaten gelseydi maskeyle emzirecektim onu. Halsizlik de cabası. Nasip kısmet tabii, bir an önce iyileşmek istedikçe iyice geriye sarıyor gibi hissediyorumBencede tam denk gelmiş aslında o bulantıyla eve gelseydi sende telaş yapardın. Hastasın bulaşma riski var o daha kötü. Böylesi daha iyi olmus. Kavusacaksınız canım beniim az kaldı
Ah o eti cici bebeGaliba süt ve süt ürünlerini, yumurtayı ve paketli gıdaları komple keseceğiz öyle görünüyor.
Kiloluk Ülker cici bebeyi yeni almıştım henüz paketini açmadım o biraz üzüyor z
Benimki de durmadan emmek istiyor doymuyor mu anlamıyorum çıldırmak üzereyim tuvalete bile gitsem 2 dk basıyor çığlığı yatmadı geceden beri kafayı yicemHayır canım yok. Şırınga ile sağmayı da bilmiyorum, sanırım hiçbir şey bilmiyorum benmochi aldım sadece ama o bile göğsümde durmuyor kaç kez farklı yöntemini denedim.
Yaramadı canım, zaten çok uzun süre kalamıyor kremler bende bebek hep meme istiyor çünkü. Boşaltamıyor memeyi sürekli kesik kesik emmek istiyor.
Sağol canım çok şükür önemli bişey değilmiş.İnanır mısın ev 24.5 derece ama serin
Bu arada diğer yazdığını gördüm. 1 haftada 80 gr aldığını doktor biliyor mu???? Mama da öcü değil ki bebe rahatlayacaksa az az emzirme sonrası destek yapılabilir sanki. Keşke bebe şu yenidoğan dönemini bir geçirseydi başka doktordan görüş almanı öneririm
Sen buraya daha cok yaz olur mu ? Çoğunluk benzer hikayelerle uğraşıyor
O zamanlar Yazmadım ama evde annemle ve eşimle denge kurmak cok zordu çok üzgündüm sarılıkla uğraşıyordum 4 saat beslemeye çalışıyordum vs çok kötüydü.bi şekil her şey düzelir sizde de inş
2 anneyle uğraşmak x16 kat filan zor olmalı
Faydası olmayan gelmese keşke bu zamanlar
Eşimin kucağındaydı bu ses senden çıkmış olsun lütfen demiştim öyle söyleyimgazı kakası gök gürültüsü mübarek bi de kötü kokuyor artık sorma
Vajinal akıntıyı ilk kez duydum dışarı mı taşıyor beze nasıl bi şey ?
Sadece İkinci gün kristal ve kan olmuştu yetersiz beslenme kaynaklı
Düştüm resmen
Geçmiş olsun kuzu en azından genetik bi rahatsızlık yok. Damla işe yarar inşallah biz de peşinden geliyoruz bi kaç aya çoğumuz kullanmaya başlayacak
Üzüntü sütünü bilmiyorum ama bebişler doğduktan sonra eminim ki herkes en az bi kere ağlayarak emzirmiştir
Hoooffff nasip et allahımmm
Benimki biberon alışının ilk birkaç seferinde kimseye çaktırmadım ama yoğun iştahla ondan içince içime içime ağlamıştım
Kıymetini bilememişim şimdi biberon da almıyor
Doktora gitseydin bi canım serum filanda verirdi rahatlardı vücudun biraz halsiiz düşme canım strese girme sonuna geldiniz çok şüküür o ana odaklanNe demek istediğini geçen hafta bizzat yaşadım başakcımemzik veren hemşireyi dövecektim az kalsın
Yavrum ya… ah o içgüdüler ve bebelerimiz
Özelde canım. Biliyorum, söylediğin durumun doğru olduğuna da eminim.
Belki senin dediğin gibi yapmak doğrudur, iyi yapmışsın sen kendin için. Çok özlüyorum yavrumu, gözümde tütüyor ama mide bulantısı falan filan diyorlar iyice panik oldum en son istediğim şey onun kötü etkilenmesi. Doktor bugün telefonda azarlayınca baya canım sıkıldı, kendi söylediğini unuttu resmen. Ya da öyle yapmak istedi. Benim elimi ayağımı bağlayan tek şey hasta olmam. Bütün gün çok kötüydüm. 3 gündür resmen enerjimi sömüren bir hastalıkla baş etmeye çalışıyorum. Baktığında altı üstü soğuk algınlığı ama psikolojik çöküntü de insanı çok hasta ediyormuş. Resmen 1 aydır haftanın 5 günü hastayım.
Doğru söylüyorsun canım. Zaten gelseydi maskeyle emzirecektim onu. Halsizlik de cabası. Nasip kısmet tabii, bir an önce iyileşmek istedikçe iyice geriye sarıyor gibi hissediyorum
Ben sonradan aldım ama lazımmıs. Yatagınada reflü yatagı gibi yükselti yaptım dısarda yatıracağım zamanda reflü yatagına koyuyorum. Benim bebeğim kusuyor gece onun tedirgiliyle rahat bile uyuyamıyordum bu sekilde daha rahatım en azındanKızlar doğmadan reflü yatağı almaya gerek var mı? Tavsiyeleriniz nedir?
Bana da lazım olcak gibi geliyor. Bazıları kayıyormuş. Sen hangisini aldın? memnun musun cnmDoktora gitseydin bi canım serum filanda verirdi rahatlardı vücudun biraz halsiiz düşme canım strese girme sonuna geldiniz çok şüküür o ana odaklan
Ben sonradan aldım ama lazımmıs. Yatagınada reflü yatagı gibi yükselti yaptım dısarda yatıracağım zamanda reflü yatagına koyuyorum. Benim bebeğim kusuyor gece onun tedirgiliyle rahat bile uyuyamıyordum bu sekilde daha rahatım en azından
4 kasima bana tarih verdiler zaten canm. ondan once gelmezse , 4 unde balsaticaklarSenin doktor ne diyor? Benim en gec 4 kasımdı.
bana dr um da aldirmadi. arkadasimda gerek yok dedi. direk yatagin altina onu yukselticek birsey koyarsin dedi dr umKızlar doğmadan reflü yatağı almaya gerek var mı? Tavsiyeleriniz nedir?
4 kasimda kac hafta gunluk oluyorsun tam4 kasima bana tarih verdiler zaten canm. ondan once gelmezse , 4 unde balsaticaklar
bana dr um da aldirmadi. arkadasimda gerek yok dedi. direk yatagin altina onu yukselticek birsey koyarsin dedi dr um
38+3 canim4 kasimda kac hafta gunluk oluyorsun tam
Benim bgn 38+3 senin kesin sezeryan mi olucak? Benim doktor cumartesiye kadar bekleyelim dedi38+3 canim
yok canm kesin sezeryan degil. ilacla rahim agzini yumusatip suni sanci vericekler. normal deniceklrr once. olmazsa , sezeryan yapicaklarBenim bgn 38+3 senin kesin sezeryan mi olucak? Benim doktor cumartesiye kadar bekleyelim dedi
Saglikla gelsinler insallahyok canm kesin sezeryan degil. ilacla rahim agzini yumusatip suni sanci vericekler. normal deniceklrr once. olmazsa , sezeryan yapicaklar
Kızlar benim de son regli tarihime göre 38+3 ama ultrasona göre 37+3 üm geç döllenme olduğunu düşünüyor doktorun en başından beri çatı muayenesi haftaya yapacak. Karnım feci sert ve bebek baskı da yapıyor hissediyorum doktor çatın dar olabilir haftaya kontrol edelim ona göre karar verelim dedi. Siz de aynı şeyleri yaşıyor musunuz?yok canm kesin sezeryan degil. ilacla rahim agzini yumusatip suni sanci vericekler. normal deniceklrr once. olmazsa , sezeryan yapicaklar
yaa bide gerçekten anne beni iyileştir kitabını okusana. inanırmısn bilmiyorum ama. zor bi süreç ii dr. a denk gelmeli ama bn 4ayda atlatmıstmMama keçi sütlü ama yine de tükürür mü neden tükürüyor ki alerji ile alakası ne
Sabah kahvaltımı sayıyorum kaşarlı tost, yumurta ve domates
cnm bzm şer sandığımız şeyde vardır bir hayır üzülme sen o arada toparlan,c vitamını al, kekik çayı, göğsüne kantoran yağı sür. iice dinlen. insanı yoran belirsizlik dr. ların kendı dedıklerını unutması sinir bozucu. ama sonu guzel geldı ya sabır ya Allah de 80gun gecti bir hafta da gececek inşallahNe demek istediğini geçen hafta bizzat yaşadım başakcımemzik veren hemşireyi dövecektim az kalsın
Yavrum ya… ah o içgüdüler ve bebelerimiz
Özelde canım. Biliyorum, söylediğin durumun doğru olduğuna da eminim.
Belki senin dediğin gibi yapmak doğrudur, iyi yapmışsın sen kendin için. Çok özlüyorum yavrumu, gözümde tütüyor ama mide bulantısı falan filan diyorlar iyice panik oldum en son istediğim şey onun kötü etkilenmesi. Doktor bugün telefonda azarlayınca baya canım sıkıldı, kendi söylediğini unuttu resmen. Ya da öyle yapmak istedi. Benim elimi ayağımı bağlayan tek şey hasta olmam. Bütün gün çok kötüydüm. 3 gündür resmen enerjimi sömüren bir hastalıkla baş etmeye çalışıyorum. Baktığında altı üstü soğuk algınlığı ama psikolojik çöküntü de insanı çok hasta ediyormuş. Resmen 1 aydır haftanın 5 günü hastayım.
Doğru söylüyorsun canım. Zaten gelseydi maskeyle emzirecektim onu. Halsizlik de cabası. Nasip kısmet tabii, bir an önce iyileşmek istedikçe iyice geriye sarıyor gibi hissediyorum
Gecen haftalarda karnim zaman zaman sertlesti ama asiri bi baski hissetmedim hic.Kızlar benim de son regli tarihime göre 38+3 ama ultrasona göre 37+3 üm geç döllenme olduğunu düşünüyor doktorun en başından beri çatı muayenesi haftaya yapacak. Karnım feci sert ve bebek baskı da yapıyor hissediyorum doktor çatın dar olabilir haftaya kontrol edelim ona göre karar verelim dedi. Siz de aynı şeyleri yaşıyor musunuz?
amin kuzum , saglikla alalim kucagimiza yavrularimiziSaglikla gelsinler insallah
benim son adete gore 2 hafta kucuk bebegim ama onu baz almadilar. ultrasonda ki iki haftalik buyumesine bakip , ultrosondaki tarihi baz aldilarKızlar benim de son regli tarihime göre 38+3 ama ultrasona göre 37+3 üm geç döllenme olduğunu düşünüyor doktorun en başından beri çatı muayenesi haftaya yapacak. Karnım feci sert ve bebek baskı da yapıyor hissediyorum doktor çatın dar olabilir haftaya kontrol edelim ona göre karar verelim dedi. Siz de aynı şeyleri yaşıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?