Her zaman dediğim gibi…
Harika bi oğluş hayranım kendisine favori adamım…
eşimin yetiştireceğiz erkek evlat aynen böyle olurdu, bedavadan altınımız oldu
Senin yanına gelenler oldu değil mi yalnız değilsin diye hatırlıyorum?
Evde tahmini lohusa olan kişi sayısı kaç şu anda ?
Şu tek başına banyo yaptırma olayına alışmam lazım her gün yıkasam anca sakinleyecek yavrum
Vallahi bu hale geleceğimi hiç düşünmemiştim. Serum olayı hiç aklıma gelmedi inan ki. Geçti geçecek derken hastalık bir arpa boyu yol alıp gerilemiyor resmen.Doktora gitseydin bi canım serum filanda verirdi rahatlardı vücudun biraz halsiiz düşme canım strese girme sonuna geldiniz çok şüküür o ana odaklan
İşin komik tarafı bize cuma ya da pazartesi demişti geçen hafta. Biz gene de salıyı baz alarak hiç soru dahi sormadık doktora. Dediğin gibi belirsizlik yorucu. İnşallah hakkımızda hayırlısıcnm bzm şer sandığımız şeyde vardır bir hayır üzülme sen o arada toparlan,c vitamını al, kekik çayı, göğsüne kantoran yağı sür. iice dinlen. insanı yoran belirsizlik dr. ların kendı dedıklerını unutması sinir bozucu. ama sonu guzel geldı ya sabır ya Allah de 80gun gecti bir hafta da gececek inşallah
Canım merak ettim. Yatağının baş kısmının altına ne koyup Yükseltiyorsun?Sevil bebe. Ama bende dediğim gibi yatagında kullanmıyorum böyle uyanıkken koltuğa vs koydugum zaman kullanıyorum. Yatağının baş kısmını yükselttim ben öyle yatıyor. Kayıyor cünkü yataktan
Çok çok geçmiş olsun. Sağ sağlim kavuşun inşallahKızlar bebeğim yoğun bakıma girdi, crpsi yüksek dedi dr. Antibiyotik tedavisi yapılacak. Ben de antibiyotik kullanıyorum bir yandan, inşallah haftaya çıkacak dua edin yavruma olur mu
boğazında ağrı varsa iyi geliyor, ıkı göğüs arana sür ağrınıda alırVallahi bu hale geleceğimi hiç düşünmemiştim. Serum olayı hiç aklıma gelmedi inan ki. Geçti geçecek derken hastalık bir arpa boyu yol alıp gerilemiyor resmen.
İşin komik tarafı bize cuma ya da pazartesi demişti geçen hafta. Biz gene de salıyı baz alarak hiç soru dahi sormadık doktora. Dediğin gibi belirsizlik yorucu. İnşallah hakkımızda hayırlısıKantaron yağı göğse iyi geliyor mu?
Canım merak ettim. Yatağının baş kısmının altına ne koyup Yükseltiyorsun?
Canım çok geçmiş olsun hemen atlatıcak burda herkes duasını eksik etmez merak etmeKızlar bebeğim yoğun bakıma girdi, crpsi yüksek dedi dr. Antibiyotik tedavisi yapılacak. Ben de antibiyotik kullanıyorum bir yandan, inşallah haftaya çıkacak dua edin yavruma olur mu
İyi onunki 20 dk sürmüş. Benim içeri girmem ve doğurmam 5 dk sürdüAy ben suni sancı ile uğrasırken içeri bir kadın girdi Suriyeliydi içeri girmesiyle cocugun sesini duymam 20 dk sürdüiçeriye girdi doktor bağırdı zaten tam açıklık çatala alın diye doğurma mekanizması çok farklı bişey
Rabbim yardımcınız olsun insallah sağ salim kavuş kuzunaKızlar bebeğim yoğun bakıma girdi, crpsi yüksek dedi dr. Antibiyotik tedavisi yapılacak. Ben de antibiyotik kullanıyorum bir yandan, inşallah haftaya çıkacak dua edin yavruma olur mu
Çarşafı katladım canım onunla üçgenlik verdim tabi reflü yatagı gbi yüksek bi üçgenlik olmuyorVallahi bu hale geleceğimi hiç düşünmemiştim. Serum olayı hiç aklıma gelmedi inan ki. Geçti geçecek derken hastalık bir arpa boyu yol alıp gerilemiyor resmen.
İşin komik tarafı bize cuma ya da pazartesi demişti geçen hafta. Biz gene de salıyı baz alarak hiç soru dahi sormadık doktora. Dediğin gibi belirsizlik yorucu. İnşallah hakkımızda hayırlısıKantaron yağı göğse iyi geliyor mu?
Canım merak ettim. Yatağının baş kısmının altına ne koyup Yükseltiyorsun?
Geçmiş olsun. Onların iyileşme gücü çok yüksek, sen kendine dikkat et mutlaka ki sütün gelsinKızlar bebeğim yoğun bakıma girdi, crpsi yüksek dedi dr. Antibiyotik tedavisi yapılacak. Ben de antibiyotik kullanıyorum bir yandan, inşallah haftaya çıkacak dua edin yavruma olur mu
Dikişlerinden kan geliyor olabilir mi? Kırmızı kan aktif kanamadır dikişler açılmıs olabilir diye tembihlediler hastaneden çıkmadanKanaması bitiyomuş gibi olup sonra tekrar gelen var mı ya hani öyle kahverengi de değil bildiğin adet gibi çok yoğun değil ama bilemiyorum normal mi acaba kırmızı olması
Var canım.Kanaması bitiyomuş gibi olup sonra tekrar gelen var mı ya hani öyle kahverengi de değil bildiğin adet gibi çok yoğun değil ama bilemiyorum normal mi acaba kırmızı olması
Canım, teşekkür ederim, Lansinoh kullanmıştım işe yaramamıştı pek, gamastanı da kullanayım. Ya zaten memeler fora, evde neredeyse çıplak geziyorum her an emzirdiğim içinMeme ucu yarası İçin-Sunshine gamastan pomad diye bir krem önermişti canım al istersen, lansinoh krem yaraları iyileştirmiyor aslında bir nevi nemli tutuyor hep o yüzden o krem iyi gelebilir. Ben denemeye fırsat olmadan zeytinyağı sürmüştüm o iyi gelmişti.
Bir de sürekli kapalı turla göğüslerini zeytinyağı lansinoh bu dediğimiz krem neyse süre aç biraz oksijenle temas etsin. Kapalı ve havasız kaldığı İçin de oluyor biraz. Allah yardımcımız olsun hepimiz zorlanıyoruz çok.
Dikiş ağrım yok cnm bir de çok canlı kırmızı değil ben azalıp sonra tekrar gelmesi normal mi diye düşündümDikişlerinden kan geliyor olabilir mi? Kırmızı kan aktif kanamadır dikişler açılmıs olabilir diye tembihlediler hastaneden çıkmadan
Kız maşallah de ne güzel işteİyi onunki 20 dk sürmüş. Benim içeri girmem ve doğurmam 5 dk sürdüAllah'tan hastaneye yetiştim diyorum.
Been. Sabahtan aksama kadar gelmiyor bitti diyorum akssm bakıyım tekrar gelmiş oluyor dediğin gbi yogunn değil ama adet knaması gibiKanaması bitiyomuş gibi olup sonra tekrar gelen var mı ya hani öyle kahverengi de değil bildiğin adet gibi çok yoğun değil ama bilemiyorum normal mi acaba kırmızı olması
Kanaması bitiyomuş gibi olup sonra tekrar gelen var mı ya hani öyle kahverengi de değil bildiğin adet gibi çok yoğun değil ama bilemiyorum normal mi acaba kırmızı olması
Canım, göğüs ucunun pompaya değmemesi lazımmış, değdiğinde benimki de çok acıyor. Ben de daha tam öğrenemedim kullanmayı ama yavaş yavaş farklı şekillerde deniyorum, oluyor. Buradaki bir arkadaş 4 farklı tutturma yönteminin videosunu paylaşmıştı sağ olsun, bana faydası dokundu netten aratıp bakabilirsin istersen sen deArkadaşlar bende mochi aldım ama aşırı acıtıyor normalde meme ucum pek yara olmadi bebegim ağzına alınca üç dört saniye acıyor sonra acı yok çünkü hep lansioh kullandım doğumdan öncede.
Ama mochi yi takınca çok acıyor nedeni ne olabilir sizlerinde acıyor mu bende mi gariplik var?
Bu konuda anlaşılmak beni mutlu ediyor.Ne demek istediğini geçen hafta bizzat yaşadım başakcımemzik veren hemşireyi dövecektim az kalsın
Yavrum ya… ah o içgüdüler ve bebelerimiz
Elimiz ayağımız oldu bizim, iyi ki almışız diyoruz her seferinde, tavsiye ederim.Kızlar doğmadan reflü yatağı almaya gerek var mı? Tavsiyeleriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?