2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Evet canım annem yanımda.. o eve bakıyor bende bebeğe.. bizde lohusa sadece eşim sanırım annemde uykusu geldiği an yatar bi tek beni lahana gibi kat kat giydiriyorlar üşümemem için öyle. Geçen hafta yengem geldi adanadan o sağolsun hem bana hem çocuğa hem eve yetti maşallah lohusasın sen yatacaksın hele biri geldiğinde çocuk hiç durmuyor diyeceksin ağrıdan ölüyorum diyeceksin vs vs ortalıkta dolanma sakın diye diye beynime işledi. Lohısa kadın iş yapmazmış işi yaptırırmış öyle dedi.. duramıyorum ister istemez bebek ıyuyunca gün gün işlerime bakıyorum..
Şu banyo olayına nasıl alışırsan anlatta bana da lazım olacak annem 2 haftaya gidecek ve tırsıyorum

Doktora gitseydin bi canım serum filanda verirdi rahatlardı vücudun biraz halsiiz düşme canım strese girme sonuna geldiniz çok şüküür o ana odaklan
Vallahi bu hale geleceğimi hiç düşünmemiştim. Serum olayı hiç aklıma gelmedi inan ki. Geçti geçecek derken hastalık bir arpa boyu yol alıp gerilemiyor resmen.
İşin komik tarafı bize cuma ya da pazartesi demişti geçen hafta. Biz gene de salıyı baz alarak hiç soru dahi sormadık doktora. Dediğin gibi belirsizlik yorucu. İnşallah hakkımızda hayırlısı Kantaron yağı göğse iyi geliyor mu?
Sevil bebe. Ama bende dediğim gibi yatagında kullanmıyorum böyle uyanıkken koltuğa vs koydugum zaman kullanıyorum. Yatağının baş kısmını yükselttim ben öyle yatıyor. Kayıyor cünkü yataktan
Canım merak ettim. Yatağının baş kısmının altına ne koyup Yükseltiyorsun?

boğazında ağrı varsa iyi geliyor, ıkı göğüs arana sür ağrınıda alır

İyi onunki 20 dk sürmüş. Benim içeri girmem ve doğurmam 5 dk sürdü Allah'tan hastaneye yetiştim diyorum.

Kızlar bebeğim yoğun bakıma girdi, crpsi yüksek dedi dr. Antibiyotik tedavisi yapılacak. Ben de antibiyotik kullanıyorum bir yandan, inşallah haftaya çıkacak dua edin yavruma olur mu
Rabbim yardımcınız olsun insallah sağ salim kavuş kuzuna
Çarşafı katladım canım onunla üçgenlik verdim tabi reflü yatagı gbi yüksek bi üçgenlik olmuyor

Kızlar bebeğim yoğun bakıma girdi, crpsi yüksek dedi dr. Antibiyotik tedavisi yapılacak. Ben de antibiyotik kullanıyorum bir yandan, inşallah haftaya çıkacak dua edin yavruma olur mu
Geçmiş olsun. Onların iyileşme gücü çok yüksek, sen kendine dikkat et mutlaka ki sütün gelsin

Kanaması bitiyomuş gibi olup sonra tekrar gelen var mı ya hani öyle kahverengi de değil bildiğin adet gibi çok yoğun değil ama bilemiyorum normal mi acaba kırmızı olması
Dikişlerinden kan geliyor olabilir mi? Kırmızı kan aktif kanamadır dikişler açılmıs olabilir diye tembihlediler hastaneden çıkmadan

Canım, teşekkür ederim, Lansinoh kullanmıştım işe yaramamıştı pek, gamastanı da kullanayım. Ya zaten memeler fora, evde neredeyse çıplak geziyorum her an emzirdiğim için süt sürüp havalandırıyorum biraz, ama şu silikon iyi geldi baktım hafiflemiş gibi biraz açık yara. En azından iyileşene kadar kullanayım gamastanı da.

Kızlar, bir şey soracağım size. Şimdi ben mochiden 30 CC kadar sağıyorum günde ama baktım yenidoğanın öğünlük ihtiyacı 150 CC falan gibi bi şey yazıyor nette ve kesinlikle bizim kızın o kadar çekebildiğini düşünmüyorum hatta o kadar sütüm oluyor mudur onu bile bilmiyorum 30'un miktarını görünce 150 bana kızımın resmen aç gezdiğini hissettirdi

Dikişlerinden kan geliyor olabilir mi? Kırmızı kan aktif kanamadır dikişler açılmıs olabilir diye tembihlediler hastaneden çıkmadan
Dikiş ağrım yok cnm bir de çok canlı kırmızı değil ben azalıp sonra tekrar gelmesi normal mi diye düşündüm

İyi onunki 20 dk sürmüş. Benim içeri girmem ve doğurmam 5 dk sürdü Allah'tan hastaneye yetiştim diyorum.
Kız maşallah de ne güzel işte
Kanaması bitiyomuş gibi olup sonra tekrar gelen var mı ya hani öyle kahverengi de değil bildiğin adet gibi çok yoğun değil ama bilemiyorum normal mi acaba kırmızı olması
Been. Sabahtan aksama kadar gelmiyor bitti diyorum akssm bakıyım tekrar gelmiş oluyor dediğin gbi yogunn değil ama adet knaması gibi

Bendeki de öyle canım. Bitti sanıyorum, günlük ped takıyorum ama bir bakıyorum yine kırmızı kanama görüyorum. Ama günlük pedi aşmıyor bendeki, miktarı çoksa doktoruna sor istersen

Canım, göğüs ucunun pompaya değmemesi lazımmış, değdiğinde benimki de çok acıyor. Ben de daha tam öğrenemedim kullanmayı ama yavaş yavaş farklı şekillerde deniyorum, oluyor. Buradaki bir arkadaş 4 farklı tutturma yönteminin videosunu paylaşmıştı sağ olsun, bana faydası dokundu netten aratıp bakabilirsin istersen sen de

Ne demek istediğini geçen hafta bizzat yaşadım başakcım emzik veren hemşireyi dövecektim az kalsın
Yavrum ya… ah o içgüdüler ve bebelerimiz
Bu konuda anlaşılmak beni mutlu ediyor.
Bu iç güdüler biraz ileri gitmiyor mu sence? Yaşlandık da.
Kızlar doğmadan reflü yatağı almaya gerek var mı? Tavsiyeleriniz nedir?
Elimiz ayağımız oldu bizim, iyi ki almışız diyoruz her seferinde, tavsiye ederim.

Rota aşısından sonra yeni güncelleme geldi kızıma 12 saat uyuyor 12 saat ayakta o 12 saatte hiç durmayan bir bebe

Hayyal haklısınız iyileşin sizin için daha iyi olur . Dr hiç fırsat vermeyin bizim doktor kendi söyledikleri çekiliyordu bende bunu kullanıp sıkıştırdırdım sonra bana dedi ben doktor olarak değil arkadaşın dostun olarak söylüyorum çıkarma sosyal hayatın etkilenir bi cafeye bile gidemezsin dedi ben burda bakımını yapıyorum dedi hangi annenin sosyal hayatı etkilenmiyor ki zaten dedim önemli değil cafede oturmak dedim hangi doktor hastanın sosyal hayatını düşünür çok komiklerdi hiç dinlemedim aldım çıkardım ve bebeğime yaşadığım şehrin her yerini gezdirdim yaşadığı süre boyunca sanki hasta değilmiş gibi baktım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…