Ben de diyorum niye durmuyor bu oğlan, meğer sabırsızlanıyormuş.bi sen bi ben kaldik dogurmayan
Dikisler bazılarında daha da sizlandiriyor. Ama sen yine ustune git . Yurumeyi birakma , zorlamada tabi. Ben belki hastanede cok üstüne gittim ondan belki daha iyiyim. Cocuk da ilk gün kuvezde olmasi biraz daha kendime zaman ayirmaya sebep oldu... tabi bir sure tuvalet yaparken ozellikle yanma gibi durumlar oldu ama gecti. Simdi de karin artik gevsedi mi ondan mi bilmem kendini salmis gibi. Korse siparis vermiştim slip seklinde yuksek bel. Kuzenim doktor dun geldiğinde bunlar rahat edemezsin dedi. Bu bele sarilanlar daha rahat dedi owl gibi bir marka aklima gelmedi. Dun gece siparis verdim. Oburu gelsin ona da bakarim yine ama korse rahat ettirir. Doktoru a sor tak derse gecikmaden tak. Ben suan takamqdim ya canim sıkılıyor. Sıkıntı yaşarım doye korktum. .memisler icinde kalkan al derim benim suan surekli takili. Hassaa malum. Bir de farketmeden yara da yaomisim kremde sürdüm biraz daha simdi dqha iyi. Gaz sıkıntımız var iste ama iki gündür daha iyi uyuyor. Gece 3 saatte emdirdim dun . O da uykusunu aldi bende . Ama benimkinin kilosu oldugu icin cok sıkıntı çekmiyorum sanirim. Sukur yani genel anlamda...Canım dikişlerimde yürürken acıma ağrı devam ediyor rahat hareket edemiyorum acıkcasımemislerimde ucları hassaslaştı ve bebeğim beni bazen emzik olarak kullanmak istiyor gibiydi o yüzden uykuya geçiş anında sürekli emmek istediğinde emzik falan veriyorum dalınca kendi fırlatıyor alıyorum bizde durumlar böyle sen nasılsın bebis nasıl
Kalkanın gorevi o zaten canim. Nemlensin zaten o yumusak iken emmesi de kolay oluyor. Ucu da iyilestiriyor.Baktım internetten canım
Baktım canım eds'ye de biraz teşkilatlı bir sistemmiş, sipariş edeyim, denerim. Teşekkür ederim çok
Topuğuna vuruyorum canım doktor demişti, ama ağlıyor, iki emiyor uyuyor yine. Sonra tüm uyku düzeni bozuluyor, huzursuzlanıyor. Kalkan var ama pek işe yaramıyor çünkü içi süt doluyor nemli kalıyor yine. Göğüs ucu aldım silikon ilk zamanlar memeyi çıplak almak istemeyince korkup bırakmıştım ama şu an o kadar kötü ki göğsüm, çocuk aç kalacağını silikonla emsin razıyım.inşallah geçer bugünler hemen ve sabrın sonu selamet olur, zırıl zırıl ağlıyorum bebeğime bakıp ben hiçbir şey beceremiyorum diye.ama biliyorum geçecek, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Annem eve gitti 2 gündür bebekle tek başıma ilgileniyorum ütü işini bırsktım diyebilirim. Ben zaten başındsn beri yıkarken normal suyla yıkıyorum. Geceden beri kucağımda yatağına koydugum an çığlığı basıyor ne oldu cocuga bende anlamadımkızlar bebeğiniz kıyafetlerını utuluyormusnz bırde biz hala içme suyu ile yıkıyoruz normal suya gectınız mı
Aldığım ilk zaman dolaba yerleştirirken ütülemiştim şimdi heheeeeykızlar bebeğiniz kıyafetlerını utuluyormusnz bırde biz hala içme suyu ile yıkıyoruz normal suya gectınız mı
Bugün doktora götürdüm canım kaka tahlili yapalım önce dedi. Bİ kap aldık ama bebem kaka yapmadıAh o eti cici bebepaketini bitirmeden rahat edemiyorum malum
Sıkı bir diyet seni bekliyor kuzucum, deneme amaçlı mı başlayacaksın?
Bana eşim dün senin bitti ama benim lohusalığım ne zaman bitiyor dediSağol canım çok şükür önemli bişey değilmiş.
Sadece bir kez mi ağlayarak emzirmiştir? Ben her gün ağlıyorum çevremdeki lohusalardan yeni fırsat bulabildim lohusa olmaya
İçeriğini bilmiyorum ama inanırım yaa bakabilirimyaa bide gerçekten anne beni iyileştir kitabını okusana. inanırmısn bilmiyorum ama. zor bi süreç ii dr. a denk gelmeli ama bn 4ayda atlatmıstm
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerimKızlar bebeğim yoğun bakıma girdi, crpsi yüksek dedi dr. Antibiyotik tedavisi yapılacak. Ben de antibiyotik kullanıyorum bir yandan, inşallah haftaya çıkacak dua edin yavruma olur mu
Öyle yenge bana D a lazımdı ah ah. Şu lohusalığı ağız tadıyla yaşayamadan bitti ya yanarım ona yanarımEvet canım annem yanımda.. o eve bakıyor bende bebeğe.. bizde lohusa sadece eşim sanırımannemde uykusu geldiği an yatar bi tek beni lahana gibi kat kat giydiriyorlar üşümemem için öyle. Geçen hafta yengem geldi adanadan o sağolsun hem bana hem çocuğa hem eve yetti maşallah lohusasın sen yatacaksın hele biri geldiğinde çocuk hiç durmuyor diyeceksin ağrıdan ölüyorum diyeceksin vs vs ortalıkta dolanma sakın diye diye beynime işledi. Lohısa kadın iş yapmazmış işi yaptırırmış öyle dedi.. duramıyorum ister istemez bebek ıyuyunca gün gün işlerime bakıyorum..
Şu banyo olayına nasıl alışırsan anlatta bana da lazım olacakannem 2 haftaya gidecek ve tırsıyorum
Benim özellikle eğildiğimde gerildiğimde filan aniden kırmızı pembe kan boşalıyor hala. yoksa normalde gelmiyor gibi bi şeyKanaması bitiyomuş gibi olup sonra tekrar gelen var mı ya hani öyle kahverengi de değil bildiğin adet gibi çok yoğun değil ama bilemiyorum normal mi acaba kırmızı olması
Gamastan sonrası emzireceğinde yıkaman lazım canımCanım, teşekkür ederim, Lansinoh kullanmıştım işe yaramamıştı pek, gamastanı da kullanayım. Ya zaten memeler fora, evde neredeyse çıplak geziyorum her an emzirdiğim içinsüt sürüp havalandırıyorum biraz, ama şu silikon iyi geldi baktım hafiflemiş gibi biraz açık yara. En azından iyileşene kadar kullanayım gamastanı da.
Sana şöyle söyleyeyim güneş mama da 90 zor içti. Anne sütünde içse içse tek öğünde 120 içsin hadi. Bu bebe suan 45 günlük. Kafana takma bence onuKızlar, bir şey soracağım size. Şimdi ben mochiden 30 CC kadar sağıyorum günde ama baktım yenidoğanın öğünlük ihtiyacı 150 CC falan gibi bi şey yazıyor nette ve kesinlikle bizim kızın o kadar çekebildiğini düşünmüyorumhatta o kadar sütüm oluyor mudur onu bile bilmiyorum 30'un miktarını görünce 150 bana kızımın resmen aç gezdiğini hissettirdi
Aaa aralıksız kaç saat uyuyor su anda ve kaç cc mama veriyorsun bebitooooRota aşısından sonra yeni güncelleme geldi kızıma 12 saat uyuyor 12 saat ayaktao 12 saatte hiç durmayan bir bebe
Git gide değişiyor bu bebeler benimkinde aynı kucaktan bırakıldığı an ağlamalar sızlamazlar sürekli kucakta durmak istiyor kucağımda uyumak istiyorAnnem eve gitti 2 gündür bebekle tek başıma ilgileniyorum ütü işini bırsktım diyebilirim. Ben zaten başındsn beri yıkarken normal suyla yıkıyorum. Geceden beri kucağımda yatağına koydugum an çığlığı basıyor ne oldu cocuga bende anlamadım
hahah büyüyor brzda kendı yatağında yatır bzmki bzm yatağı seviyor onu anladıkAnnem eve gitti 2 gündür bebekle tek başıma ilgileniyorum ütü işini bırsktım diyebilirim. Ben zaten başındsn beri yıkarken normal suyla yıkıyorum. Geceden beri kucağımda yatağına koydugum an çığlığı basıyor ne oldu cocuga bende anlamadım
kız yok kıyafetleri değil bebeği normal suyla yıkıyorum. yoksa o kusmaya zıcmaya sumu dayanırAldığım ilk zaman dolaba yerleştirirken ütülemiştim şimdi heheeeey
Zaten günde 7-8 çift kıyafet değişiyoruz sürekli emip kustuğu İçin. Ütüyle uğraşacak ne vaktim be enerjim var.
Makinede yıkadığım İçin de normal klasik musluk suyu ile yıkıyoruz.
Evet nemlenince bana da iyi geliyor ama nemli bırakma da demişlerdi o yüzden şaşırmıştım ben de canımKalkanın gorevi o zaten canim. Nemlensin zaten o yumusak iken emmesi de kolay oluyor. Ucu da iyilestiriyor.
Tamam canım temizlerimBugün doktora götürdüm canım kaka tahlili yapalım önce dedi. Bİ kap aldık ama bebem kaka yapmadıyarım saat içinde götürmemiz gerekiyormuş.
Kalça usg de vardı bugün. O yüzden Şimdi Florya MedicalPark a geldik halleşelim dönüşe denk gelirse bırakacağız.
Gizli kan bakılacak ve Tahlilde bakteri gibi vs çıkmazsa diyet deneyeceğiz dedi. Çocuklarda Salgın da var dedi.
Bana eşim dün senin bitti ama benim lohusalığım ne zaman bitiyor dedi
İçeriğini bilmiyorum ama inanırım yaa bakabilirim
Bu arada Eylül analarına yazmıştın
Küvezde kalan bebek ile annenin konuşması ile alakalı. Bundan hayal e de bahsetsene ben konuyu bilmiyorum ama onun işine yarayacak bir şeyse eğer
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim
Öyle yenge bana D a lazımdı ah ah. Şu lohusalığı ağız tadıyla yaşayamadan bitti ya yanarım ona yanarım
Banyo olayı cok sorun bizde su anda. Eşimi beklediğim için tüm şartlar uygun olcak da bebeği yıkayacağız ohooo durumu oluyor. Acil tek yıkamam lazım. Filenin üzerinde sırt üstü yıkamak cok rahat ama elime alış sırtını yıkamaya kalkınca işler cok zorlaşıyorbi de iyice güç uygulayıp dikelmeye başladı kendini atıyor elimdeyken
Benim özellikle eğildiğimde gerildiğimde filan aniden kırmızı pembe kan boşalıyor hala. yoksa normalde gelmiyor gibi bi şey
Gamastan sonrası emzireceğinde yıkaman lazım canım
Sana şöyle söyleyeyim güneş mama da 90 zor içti. Anne sütünde içse içse tek öğünde 120 içsin hadi. Bu bebe suan 45 günlük. Kafana takma bence onu
Aaa aralıksız kaç saat uyuyor su anda ve kaç cc mama veriyorsun bebitoooo
Gerginimm istemsizzGit gide değişiyor bu bebeler benimkinde aynı kucaktan bırakıldığı an ağlamalar sızlamazlar sürekli kucakta durmak istiyor kucağımda uyumak istiyorgece uykumuz hiç yoktu şimdi gündüz uykusuzluğu da başladı
Ay benimki bol bol yatağa işeyipp kustugu için geceden beri nevresimi cıkardım yenş nevresim takılmayı bekliyor kucakta duruyoruz koltugun üstündehahah büyüyor brzda kendı yatağında yatır bzmki bzm yatağı seviyor onu anladık
Yok canim ya kuru olmasi iyi degil nemli olsjn ne gizel emmesi de kolay olur ondanEvet nemlenince bana da iyi geliyor ama nemli bırakma da demişlerdi o yüzden şaşırmıştım ben de canım
bnce en zor dönem bu dönem büyüdüğnde kolaylaşıyor.Gerginimm istemsizzannem varmışta yemek yiyebiliyormuşum su içebiliyormusum ben sabahtan beri 1 lt su anca içmişimdir
Ay benimki bol bol yatağa işeyipp kustugu için geceden beri nevresimi cıkardım yenş nevresim takılmayı bekliyor kucakta duruyoruz koltugun üstündekendi yatağına koydugum an yaygara baslıyor
İlk seferinde ütüledim sonra fırsat olmadıkızlar bebeğiniz kıyafetlerını utuluyormusnz bırde biz hala içme suyu ile yıkıyoruz normal suya gectınız mı
Ben haftada 7 kıyafet değiştirmiyorumAldığım ilk zaman dolaba yerleştirirken ütülemiştim şimdi heheeeey
Zaten günde 7-8 çift kıyafet değişiyoruz sürekli emip kustuğu İçin. Ütüyle uğraşacak ne vaktim be enerjim var.
Makinede yıkadığım İçin de normal klasik musluk suyu ile yıkıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?