2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kızlar bebeğiniz kıyafetlerını utuluyormusnz bırde biz hala içme suyu ile yıkıyoruz normal suya gectınız mı

Dikisler bazılarında daha da sizlandiriyor. Ama sen yine ustune git . Yurumeyi birakma , zorlamada tabi. Ben belki hastanede cok üstüne gittim ondan belki daha iyiyim. Cocuk da ilk gün kuvezde olmasi biraz daha kendime zaman ayirmaya sebep oldu... tabi bir sure tuvalet yaparken ozellikle yanma gibi durumlar oldu ama gecti. Simdi de karin artik gevsedi mi ondan mi bilmem kendini salmis gibi. Korse siparis vermiştim slip seklinde yuksek bel. Kuzenim doktor dun geldiğinde bunlar rahat edemezsin dedi. Bu bele sarilanlar daha rahat dedi owl gibi bir marka aklima gelmedi. Dun gece siparis verdim. Oburu gelsin ona da bakarim yine ama korse rahat ettirir. Doktoru a sor tak derse gecikmaden tak. Ben suan takamqdim ya canim sıkılıyor. Sıkıntı yaşarım doye korktum. .memisler icinde kalkan al derim benim suan surekli takili. Hassaa malum. Bir de farketmeden yara da yaomisim kremde sürdüm biraz daha simdi dqha iyi. Gaz sıkıntımız var iste ama iki gündür daha iyi uyuyor. Gece 3 saatte emdirdim dun . O da uykusunu aldi bende . Ama benimkinin kilosu oldugu icin cok sıkıntı çekmiyorum sanirim. Sukur yani genel anlamda...

Kalkanın gorevi o zaten canim. Nemlensin zaten o yumusak iken emmesi de kolay oluyor. Ucu da iyilestiriyor.

Hayyal cim iki gün önce bulantı ve ishalim vardı gaz sancısı ile bir gün sonra bebeğimde aynı oldu. Babası boğazım agriyo falan diyordu dün de ben Boğaz ağrısı yaşadım hapşırık burun akıntısı. Yavrum dünden beri hapsiriyor. Bugün de burun tıkanıklığı başladı çok kötüyüm. Direk doruk kuş ve sen geldin aklıma

kızlar bebeğiniz kıyafetlerını utuluyormusnz bırde biz hala içme suyu ile yıkıyoruz normal suya gectınız mı
Annem eve gitti 2 gündür bebekle tek başıma ilgileniyorum ütü işini bırsktım diyebilirim. Ben zaten başındsn beri yıkarken normal suyla yıkıyorum. Geceden beri kucağımda yatağına koydugum an çığlığı basıyor ne oldu cocuga bende anlamadım

Aldığım ilk zaman dolaba yerleştirirken ütülemiştim şimdi heheeeey
Zaten günde 7-8 çift kıyafet değişiyoruz sürekli emip kustuğu İçin. Ütüyle uğraşacak ne vaktim be enerjim var.
Makinede yıkadığım İçin de normal klasik musluk suyu ile yıkıyoruz.

Ah o eti cici bebe paketini bitirmeden rahat edemiyorum malum
Sıkı bir diyet seni bekliyor kuzucum, deneme amaçlı mı başlayacaksın?
Bugün doktora götürdüm canım kaka tahlili yapalım önce dedi. Bİ kap aldık ama bebem kaka yapmadı yarım saat içinde götürmemiz gerekiyormuş.
Kalça usg de vardı bugün. O yüzden Şimdi Florya MedicalPark a geldik halleşelim dönüşe denk gelirse bırakacağız.
Gizli kan bakılacak ve Tahlilde bakteri gibi vs çıkmazsa diyet deneyeceğiz dedi. Çocuklarda Salgın da var dedi.
Sağol canım çok şükür önemli bişey değilmiş.

Sadece bir kez mi ağlayarak emzirmiştir? Ben her gün ağlıyorum çevremdeki lohusalardan yeni fırsat bulabildim lohusa olmaya
Bana eşim dün senin bitti ama benim lohusalığım ne zaman bitiyor dedi
yaa bide gerçekten anne beni iyileştir kitabını okusana. inanırmısn bilmiyorum ama. zor bi süreç ii dr. a denk gelmeli ama bn 4ayda atlatmıstm
İçeriğini bilmiyorum ama inanırım yaa bakabilirim
Bu arada Eylül analarına yazmıştın
Küvezde kalan bebek ile annenin konuşması ile alakalı. Bundan hayal e de bahsetsene ben konuyu bilmiyorum ama onun işine yarayacak bir şeyse eğer
Kızlar bebeğim yoğun bakıma girdi, crpsi yüksek dedi dr. Antibiyotik tedavisi yapılacak. Ben de antibiyotik kullanıyorum bir yandan, inşallah haftaya çıkacak dua edin yavruma olur mu
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim
Öyle yenge bana D a lazımdı ah ah. Şu lohusalığı ağız tadıyla yaşayamadan bitti ya yanarım ona yanarım
Banyo olayı cok sorun bizde su anda. Eşimi beklediğim için tüm şartlar uygun olcak da bebeği yıkayacağız ohooo durumu oluyor. Acil tek yıkamam lazım. Filenin üzerinde sırt üstü yıkamak cok rahat ama elime alış sırtını yıkamaya kalkınca işler cok zorlaşıyor bi de iyice güç uygulayıp dikelmeye başladı kendini atıyor elimdeyken
Kanaması bitiyomuş gibi olup sonra tekrar gelen var mı ya hani öyle kahverengi de değil bildiğin adet gibi çok yoğun değil ama bilemiyorum normal mi acaba kırmızı olması
Benim özellikle eğildiğimde gerildiğimde filan aniden kırmızı pembe kan boşalıyor hala. yoksa normalde gelmiyor gibi bi şey
Gamastan sonrası emzireceğinde yıkaman lazım canım
Sana şöyle söyleyeyim güneş mama da 90 zor içti. Anne sütünde içse içse tek öğünde 120 içsin hadi. Bu bebe suan 45 günlük. Kafana takma bence onu
Rota aşısından sonra yeni güncelleme geldi kızıma 12 saat uyuyor 12 saat ayakta o 12 saatte hiç durmayan bir bebe
Aaa aralıksız kaç saat uyuyor su anda ve kaç cc mama veriyorsun bebitoooo

Git gide değişiyor bu bebeler benimkinde aynı kucaktan bırakıldığı an ağlamalar sızlamazlar sürekli kucakta durmak istiyor kucağımda uyumak istiyor gece uykumuz hiç yoktu şimdi gündüz uykusuzluğu da başladı

hahah büyüyor brzda kendı yatağında yatır bzmki bzm yatağı seviyor onu anladık

kız yok kıyafetleri değil bebeği normal suyla yıkıyorum. yoksa o kusmaya zıcmaya sumu dayanırbni gaza getrdınız inşallah utuyu bırakırım ama ağız mendillerinden korkuyorum

Kalkanın gorevi o zaten canim. Nemlensin zaten o yumusak iken emmesi de kolay oluyor. Ucu da iyilestiriyor.
Evet nemlenince bana da iyi geliyor ama nemli bırakma da demişlerdi o yüzden şaşırmıştım ben de canım
Tamam canım temizlerim Bu arada mamayı günde toplam kaç cc veriyorsun canım? Her emzirme sonrası mı veriyorsun mamayı yoksa günde birkaç kez şeklinde mi oluyor??

dün tam gaz konusunda zirveydik@-Sunshine beben napıo suanda ne durumdasınız? bzmki baya baya dınlıo ağzında laf var bizleri görüyor gülücük bşr kere yakaladık ama anlamlı anlamsız farkedemedım

Merhabalar umarım sizler ve bebittolarınız iyidir . 32 haftalık hamileyim ara sıra sütümsü bir şeyler geliyor göğsümden sizde de yaşayan olmuş muydu acaba

Gerginimm istemsizz annem varmışta yemek yiyebiliyormuşum su içebiliyormusum ben sabahtan beri 1 lt su anca içmişimdir
hahah büyüyor brzda kendı yatağında yatır bzmki bzm yatağı seviyor onu anladık
Ay benimki bol bol yatağa işeyipp kustugu için geceden beri nevresimi cıkardım yenş nevresim takılmayı bekliyor kucakta duruyoruz koltugun üstünde kendi yatağına koydugum an yaygara baslıyor

bnce en zor dönem bu dönem büyüdüğnde kolaylaşıyor.

İlk seferinde ütüledim sonra fırsat olmadı gönül isterdi tabi
Kocaeli’de sular fena değil normal suyla devam ediyoruz. Bu kararımda damacana fiyatlarının da etkisi büyük tabi
Ben haftada 7 kıyafet değiştirmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…