2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar normal mi bu ... duserse gobek bagi nasil temizlim.hemen kapanir mi bu.. acikta kalacak demi

Eklentiler

• 20221027_164030.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 125
kız yok kıyafetleri değil bebeği normal suyla yıkıyorum. yoksa o kusmaya zıcmaya sumu dayanırbni gaza getrdınız inşallah utuyu bırakırım ama ağız mendillerinden korkuyorum
Ağız mendilleri niye mikrop kapmasın ağzı diye mi
Kuzum ben aktif olarak mama kullanmıyorum su anda. Akşamları vereyim dedim dinlenebilmek için çünkü süt içince çok çabuk uyanıyor gece ayaktayız. Sütüm de azalıyor dinlenemedim diye
Ama bu ara ağzına ne biberon ne enjektör ne mama kabul ediyor. Mamayı iğrenerek atıyor ağzından
dün tam gaz konusunda zirveydik@-Sunshine beben napıo suanda ne durumdasınız? bzmki baya baya dınlıo ağzında laf var bizleri görüyor gülücük bşr kere yakaladık ama anlamlı anlamsız farkedemedım
Arada bi alt değişiminde aiiğaaa diye tiz bir ses çıkarıyor. Normalde cok gülüyor ama bize değil. Babasını görünce onla konuşunca 2 kere güldü. Bana gülmedi o gülerken kadraja girdim sadece
ama gözleriyle aşırı takip ediyor maşallah
Kafa tutuşu da Baya iyi durumda arada yorulunca düşüyor. Şuan pek ayarlayamayıp hızlıca kendini savuruyor yüz üstünden kendini savuruyor yan dönecek nerdeyse ama rahatsız olduğundan sadece. Bilinçli bi döneyim değil
Merhabalar umarım sizler ve bebittolarınız iyidir . 32 haftalık hamileyim ara sıra sütümsü bir şeyler geliyor göğsümden sizde de yaşayan olmuş muydu acaba
Şuan cok normal canım çok erken de başlayabilirdi endişelenecek bir şey değil
Kizlar sizin bebeleriniz de uykusunda heyecanlanip sicriyor mu kiyamam ya korkuyor sanki
O elleri bi savuruşu var

L Livinta canım eds için sipariş vereyim dedin de bende bi bakayım medicale gidemem diye o borudan sipariş verecektim. Kız o teferruatlı kısmı bosver sonda borusu gibi kücğk bir boru onu alsan yeter medicalcilerden

Bende fito kullanıyorum canım harika toparladı lansinoh işe yaramadı bende

Kizlar sizin bebeleriniz de uykusunda heyecanlanip sicriyor mu kiyamam ya korkuyor sanki
Hala anne karnında hissettikleri için yapıyorlarmıs. Uyanıkkende mesela bakıyorum böylr aynı ultrasonda gördüğümüz gibi hareket ettiği ediyor ayakları elleri
Onceden cikmis kurumus canim. Ara ara cok az çıkıyordu
Nemli mi kaldı ki acaba

Biz kontrolümüzü atlattık bugün teyzeleri
Sarılığımız geçmiş ben hatırlatmasam doktor söylemeyecekti bile
Gaz için sab simplex verdi doktorumuz biraz pahalı ama anında çözdü
3550 gr olmuş bu minnak erkek 13. Gün için çok güzel kilo alımı dedi
Doktoruma uğradım dikişlerde sızıntı olanlar için içinden ödem akıyor çok normal kuru tut dedi aynı durumu yaşayanlar varsa eğer endişelenmesin

Son düzenleme:
hope2022 canım doktorum ısrarla sordu inatçı bir kusma durumu var mı diye ben gazdan durmuyor deyince doktoruna iyi bir sorsaydın bu kusma durumunu

Nasıl değdirmicez acaba YouTube de bir tane video var ama burda bulamadım maalesef bir kere bile kullanamadm

Allah bilir kaçıncı çocuktur canım çocuk sayısı arttıca doğum kolay olur diye duymuştum
Nitekim ilk doğumum 7-8 saat ikinci doğumum 2-3 saat sürdü

Kızlar biz bugün 17 günlük olduk ama dünden beri extra bir huysuzluğu var üstten gaz problemimiz yok fakat alttan gaz çıkartırken çok zorlanıyor, doktor sab simplex verdi gaz için günde 4 defa 5 damla olacak şekilde sanki oda etkilemedi gibi birde sütüm az olduğu için mamayla destekliyorum 2 saatte bir 60 cc mama içiyor az mı çok mu bilemedim sanki yetmiyor gibi hissediyorum. Siz ne kadar sürede kaç cc besliyorsunuz ? Birde bu bağırsak gazı sorunu için ne yapabilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…