2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım bende bugün bunu sordum gaz olduğu için sürekli aranır memede durmak ister verdiğinde direk uyuyorsa aç değildir dedi sab simplex için günde 4 kez 15 er damla dedi

Canım öncelikle sakin ol bizim de öyle sinirlendiği ve durmadigi geceler oluyor. Mochi benden de bazen düşüyor o ağzını kıvır göğsünü kaldır pat diye yapıştır sonra iki tarafından sık benim dearada sırada bırakıyor ben emzififken diger tarafa takiyorum saldigi anda tekrar tuttur

Benimki doyuyormuş gerçekten kilo alımı iyi maşallah

Kocaların lohusalığı 2 ay sürecek gibi

81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
Gözün Aydın canım rabbim bi daha ayırmasın

Doktorlar eve misafir almayın diyoalr ama benim evimden de yemekli misafir eksik olmadı Allah sabır versin diyorum.
En son kaynanam 1 haftalık doğum yaptığımda gelince lohusa yatağımda uzandı sanki kendi doğurmuş gibi kalktım bi de yemek yaptım hizmet ettim uzanmama izin vermediler Allah kabul etmesin 2. Çocuk doğurursam evime kocamdan başka kimseyi almıcam gizli doğum yapıcam

kız yok kıyafetleri değil bebeği normal suyla yıkıyorum. yoksa o kusmaya zıcmaya sumu dayanırbni gaza getrdınız inşallah utuyu bırakırım ama ağız mendillerinden korkuyorum
Agsgwtwtw benim algılar tamamen kapanmış uykusuzluktan
Ya sorma 2 güne bir bir makine çamaşır çalışıyor. Çok kusuyor bizimki istisnasız her emmeden sonra fışkırtmalı kusuyor valla. Yarın kontrolümüz var bi soracağım bakalım. Sürekli üst değişiyoruz :)
Onceden cikmis kurumus canim. Ara ara cok az çıkıyordu
Bizim göbek düşerken de çok az kanama oldu ama sonra kurudu hiçbir şey kullanmadım ben.
81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
Oy günün güzel haberiii
Çok şükür kavuştunuz canım benim, bence Doruk da sen de bugün bir kez daha doğdunuz, gözün aydın duygular şelale

Canım bende bugün bunu sordum gaz olduğu için sürekli aranır memede durmak ister verdiğinde direk uyuyorsa aç değildir dedi sab simplex için günde 4 kez 15 er damla dedi
Aaa 15 damla mı şok oldum şuan bana 5 damla demişti doktor hemen 15 olarak vereceğim bundan sonrasında çok teşekkür ederim ya bende diyorum neden işe yaramıyor bu damla

Kızlar bugün kontrole gittik sağlık ocağına, dünki kilosuyla aynı 1 gr bile almamış 3 saatte bir beslememe rağmen. Şırıngayla olmaz dedi doktor emzireceksin bir şekilde dedi. Orada gösterdiler yine, kahverengi kısmın hepsini alcak diye, onlar da beceremedi. Yok ememiyor bu çocuk..Doktor sarılık baya var sapsarı dedi yarın özele götüreceğim yine. Çok korkuyorum
Bir de göbeği çok kanamış bugün, size de oldu mu düşmeden ?

Benimki de fışkırtmalı kakalıyor lalam :) Allah bi yerden alıyor bi yerden veriyor günde bazen 2 kıyafet değiştiriyorum bugün dışarıdaydık üstüme damla geldi. Artık kendime de yedek kıyafet alıcam bu bebe yüzünden jakxj

Merhaba gözünüz aydin. Cok şükür bebeginize kavusmussunuz. Darisi benim gibi bekleyenlere insallah. Size bir sorum olacak. 33 haftalik hamileyim ve bugün 3 haftalik bebekte gerilik olduğunu öğrendim. Bu süreçte testler filan yapildi. 37 de doğum yapmissiniz bebek 34 haftalik mi gözüküyordu

kız yok kıyafetleri değil bebeği normal suyla yıkıyorum. yoksa o kusmaya zıcmaya sumu dayanırbni gaza getrdınız inşallah utuyu bırakırım ama ağız mendillerinden korkuyorum

İlk bebede donuna kdar ütüleyen ben şimdi ağız mendilini koltuktan alıp ağzını siliyorum some 2.çocuk prablıms

Aaa 15 damla mı şok oldum şuan bana 5 damla demişti doktor hemen 15 olarak vereceğim bundan sonrasında çok teşekkür ederim ya bende diyorum neden işe yaramıyor bu damla
Bizimki öyle tavsiye etti bugün canım dertten kurtulduk resmen

bazen omuzda bnmki tavuk mısır tanesi arıyormus gbi gdaklıo, tam bir garfield tiplihele memeyı gec ver resmen azarlıyor emerken söylenıyor gecen dr. videoya cekti düşün. ben battaniye ile karnından desteklıorm omuzları gelissn diye yuz ustu yatırıorm 10dkka öle duruo aynen başı ii. ama hemen konusma agular gelse ne güzel olur, sabırsz anne

hope2022 canım doktorum ısrarla sordu inatçı bir kusma durumu var mı diye ben gazdan durmuyor deyince doktoruna iyi bir sorsaydın bu kusma durumunu
Kuzum sordum o gün gazını güzel çıkartamıyorsundur dedi. Cıkartıyorum da aslında hatta cıkardıktan sonra 2. Kez de cıkarsa diye devam ediyorum
Allah bilir kaçıncı çocuktur canım çocuk sayısı arttıca doğum kolay olur diye duymuştum
Nitekim ilk doğumum 7-8 saat ikinci doğumum 2-3 saat sürdü
Aynen doktorlar da öyle söylüyor. Bebeğin nasıl iyi misiniz toparladınız mı biraz daha ?
Her bebeğin kilosuna vs bağlı bu durum canım biz daha 2.900 olduk 16 günlüğüz 3 saatte bi 30 cc ver dedi doktor
Kadın kadının düşmanı ya resmeen
Benimde durumum aynı seninle fışkırtmalı kusuyor cocuk. Yarın bizimde kontrolümüz var gene sorcam. İlk sordugumda gazını iyi cıkartamıyorsundur demişti. Sen sordugunda cevabı bana da yazabilir misiniz. M momtobe95 de soracaktı bu problemi.

Mama veriyor musun yoksa anne sütü mü sadece

İlk bebede donuna kdar ütüleyen ben şimdi ağız mendilini koltuktan alıp ağzını siliyorum some 2.çocuk prablıms
Kız ilk bebede ben böyleyim 2. Düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…