Canım bende bugün bunu sordum gaz olduğu için sürekli aranır memede durmak ister verdiğinde direk uyuyorsa aç değildir dedi sab simplex için günde 4 kez 15 er damla dediKızlar biz bugün 17 günlük olduk ama dünden beri extra bir huysuzluğu var üstten gaz problemimiz yok fakat alttan gaz çıkartırken çok zorlanıyor, doktor sab simplex verdi gaz için günde 4 defa 5 damla olacak şekilde sanki oda etkilemedi gibibirde sütüm az olduğu için mamayla destekliyorum 2 saatte bir 60 cc mama içiyor az mı çok mu bilemedim sanki yetmiyor gibi hissediyorum. Siz ne kadar sürede kaç cc besliyorsunuz ? Birde bu bağırsak gazı sorunu için ne yapabilirim ?
Canım öncelikle sakin ol bizim de öyle sinirlendiği ve durmadigi geceler oluyor. Mochi benden de bazen düşüyor o ağzını kıvır göğsünü kaldır pat diye yapıştır sonra iki tarafından sık benim dearada sırada bırakıyor ben emzififken diger tarafa takiyorum saldigi anda tekrar tutturKızlar çıldıracağım lütfen bir şey söyleyin. Dün tüm gün neredeyse emzirdim. Göğüslerim akşama doğru inanılmaz ağrılı ve acılıydı. Silikon göğüs ucuna geçtim yine emzirmeye devam etmeye çalıştım ama kızım dün tüm gün sadecd 1 saat uyudu. Hele gece kabus gibiydi. Deli gibi silikon göğüs ucunu arıyor, yapışıyor, bulamayınca aşırı sinirleniyor, titriyor orada uyuyor gibi oluyor ağzından çıkınca deli gibi sinirlenip yüzüyle elini çiziyordu. Tam 4'te uyudu böyle böyle. Sütüm mü yetmiyor diyeceğim ama her yanından süt akıyor 2 tane atlet değiştirdin ve şu mochi'yi kullanamıyorum, durmuyor göğsümde, dün geldi kargo bir deneyim dedim bir baktım ki yatak göl olmuş, akıtmış meğerse nasıl kullanılıyor bu onu bile mi beceremedim. Uykusuzluğun ve yorgunluğunu hat safhasındayım nolur bir şey deyinher yanım süt, ama çocuk yine de doymuyor diye az kalsın mama verecektim, memede uyuyakaldı yine tam 4 saatin sonunda. Akan sütümü doğru biriktiremiyorum, mochiden çok umutluydum ama işe yaramıyor gibi hissediyorum, durmuyor göğsümde bir türlü
Benimki doyuyormuş gerçekten kilo alımı iyi maşallahKuzum, hem doktor, hem sağlık ocağındaki ebe mama yok henüz, dedi. Yoksa bana kalsa çocuk ağladığında açlığa yorup mama vermek istiyorum. Ptesi yine gideceğiz inşallah kilo almıştır. Olmadı mamayla destekleyeceğiz. Zaten mama alması şu an beni de rahatlatır gibi hissediyorum, en azından yavrumun doydupunu bilirim
Haklısın canım benim, sadece uykusuz olunca mantıklı düşünmek çok zorlaşıyor :))) İnşallah böyle böyle geçecek
Canım, 16 günlük benim bebe, yine çok büyük değil tabii ama kilo alamamış ona üzüldüm. Mochi'yle sağım yapmaya başladım, artacak inşallah sütüm.
Evet o doydu mu bilinmezliği... Ben de aynı durumdayım canım, ama biraz da güvende hissetmek için hep emmek istiyorlar. İleride ikisi arasındaki farkı öğreneceğiz inşallah
Kocaların lohusalığı 2 ay sürecek gibiBugün doktora götürdüm canım kaka tahlili yapalım önce dedi. Bİ kap aldık ama bebem kaka yapmadıyarım saat içinde götürmemiz gerekiyormuş.
Kalça usg de vardı bugün. O yüzden Şimdi Florya MedicalPark a geldik halleşelim dönüşe denk gelirse bırakacağız.
Gizli kan bakılacak ve Tahlilde bakteri gibi vs çıkmazsa diyet deneyeceğiz dedi. Çocuklarda Salgın da var dedi.
Bana eşim dün senin bitti ama benim lohusalığım ne zaman bitiyor dedi
İçeriğini bilmiyorum ama inanırım yaa bakabilirim
Bu arada Eylül analarına yazmıştın
Küvezde kalan bebek ile annenin konuşması ile alakalı. Bundan hayal e de bahsetsene ben konuyu bilmiyorum ama onun işine yarayacak bir şeyse eğer
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim
Öyle yenge bana D a lazımdı ah ah. Şu lohusalığı ağız tadıyla yaşayamadan bitti ya yanarım ona yanarım
Banyo olayı cok sorun bizde su anda. Eşimi beklediğim için tüm şartlar uygun olcak da bebeği yıkayacağız ohooo durumu oluyor. Acil tek yıkamam lazım. Filenin üzerinde sırt üstü yıkamak cok rahat ama elime alış sırtını yıkamaya kalkınca işler cok zorlaşıyorbi de iyice güç uygulayıp dikelmeye başladı kendini atıyor elimdeyken
Benim özellikle eğildiğimde gerildiğimde filan aniden kırmızı pembe kan boşalıyor hala. yoksa normalde gelmiyor gibi bi şey
Gamastan sonrası emzireceğinde yıkaman lazım canım
Sana şöyle söyleyeyim güneş mama da 90 zor içti. Anne sütünde içse içse tek öğünde 120 içsin hadi. Bu bebe suan 45 günlük. Kafana takma bence onu
Aaa aralıksız kaç saat uyuyor su anda ve kaç cc mama veriyorsun bebitoooo
Gözün Aydın canım rabbim bi daha ayırmasın81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
Agsgwtwtw benim algılar tamamen kapanmış uykusuzluktankız yok kıyafetleri değil bebeği normal suyla yıkıyorum. yoksa o kusmaya zıcmaya sumu dayanırbni gaza getrdınız inşallah utuyu bırakırım ama ağız mendillerinden korkuyorum
Ya sorma 2 güne bir bir makine çamaşır çalışıyor. Çok kusuyor bizimki istisnasız her emmeden sonra fışkırtmalı kusuyor valla. Yarın kontrolümüz var bi soracağım bakalım. Sürekli üst değişiyoruz :)İlk seferinde ütüledim sonra fırsat olmadıgönül isterdi tabi
Kocaeli’de sular fena değil normal suyla devam ediyoruz. Bu kararımda damacana fiyatlarının da etkisi büyük tabi
Ben haftada 7 kıyafet değiştirmiyorum
Bizim göbek düşerken de çok az kanama oldu ama sonra kurudu hiçbir şey kullanmadım ben.Onceden cikmis kurumus canim. Ara ara cok az çıkıyordu
Oy günün güzel haberiii81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
Aaa 15 damla mıCanım bende bugün bunu sordum gaz olduğu için sürekli aranır memede durmak ister verdiğinde direk uyuyorsa aç değildir dedi sab simplex için günde 4 kez 15 er damla dedi
Hayyalll çok sevindim canım çok duygulandım81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
Gözün aydın bir sonraki ayrılığınız evlenirken olur inşallah81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
Allah Allah Allahhhhhhh81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
Benimki de fışkırtmalı kakalıyor lalam :) Allah bi yerden alıyor bi yerden veriyorAgsgwtwtw benim algılar tamamen kapanmış uykusuzluktan
Ya sorma 2 güne bir bir makine çamaşır çalışıyor. Çok kusuyor bizimki istisnasız her emmeden sonra fışkırtmalı kusuyor valla. Yarın kontrolümüz var bi soracağım bakalım. Sürekli üst değişiyoruz :)
Bizim göbek düşerken de çok az kanama oldu ama sonra kurudu hiçbir şey kullanmadım ben.
Oy günün güzel haberiii
Çok şükür kavuştunuz canım benim, bence Doruk da sen de bugün bir kez daha doğdunuz, gözün aydın duygular şelale
Merhaba gözünüz aydin. Cok şükür bebeginize kavusmussunuz. Darisi benim gibi bekleyenlere insallah. Size bir sorum olacak. 33 haftalik hamileyim ve bugün 3 haftalik bebekte gerilik olduğunu öğrendim. Bu süreçte testler filan yapildi. 37 de doğum yapmissiniz bebek 34 haftalik mi gözüküyorduKızlar ben doğum yaptım sabah saat 8.28'de. Oğlum 45 cm 2205 gram doğdu çok şükür küzeve girmedi yanımda37+2de doğduk 3 haftalık ta geriliği vardı ama 1 hafta önce ciğer geliştirici iğne olduk çok şükür solunumunda sıkıntı yok sütüm biraz olsun geliyor ama bebeğim minik olduğundan ememiyor tam olarak çenesi çok zayıf hemen uyuyoruz mama veriyoruz 2 saatte bir sezeryan nasıl geçti hiç anlamadım ameliyat çok güzeldi. Şuan dikişlerimde yanma var ve biraz gazım var o kadar.. Geri kalan detayları daha müsait bir zamanda yazıcam.. Doğuma giderken hepinize çok Dua ettim sağlıcakla kalın
kız yok kıyafetleri değil bebeği normal suyla yıkıyorum. yoksa o kusmaya zıcmaya sumu dayanırbni gaza getrdınız inşallah utuyu bırakırım ama ağız mendillerinden korkuyorum
Bizimki öyle tavsiye etti bugün canım dertten kurtulduk resmenAaa 15 damla mışok oldum şuan bana 5 damla demişti doktor hemen 15 olarak vereceğim bundan sonrasında çok teşekkür ederim ya bende diyorum neden işe yaramıyor bu damla
Ya ilahiİlk bebede donuna kdar ütüleyen ben şimdi ağız mendilini koltuktan alıp ağzını siliyorum some 2.çocuk prablıms
Aktif kırmızı değilse normal benceDikiş ağrım yok cnm bir de çok canlı kırmızı değil ben azalıp sonra tekrar gelmesi normal mi diye düşündüm
bazen omuzda bnmki tavuk mısır tanesi arıyormus gbi gdaklıo, tam bir garfield tipliAğız mendilleri niye mikrop kapmasın ağzı diye mi
Kuzum ben aktif olarak mama kullanmıyorum su anda. Akşamları vereyim dedim dinlenebilmek için çünkü süt içince çok çabuk uyanıyor gece ayaktayız. Sütüm de azalıyor dinlenemedim diye
Ama bu ara ağzına ne biberon ne enjektör ne mama kabul ediyor. Mamayı iğrenerek atıyor ağzından
Arada bi alt değişiminde aiiğaaa diye tiz bir ses çıkarıyor. Normalde cok gülüyor ama bize değil. Babasını görünce onla konuşunca 2 kere güldü. Bana gülmedi o gülerken kadraja girdim sadece
ama gözleriyle aşırı takip ediyor maşallah
Kafa tutuşu da Baya iyi durumda arada yorulunca düşüyor. Şuan pek ayarlayamayıp hızlıca kendini savuruyoryüz üstünden kendini savuruyor yan dönecek nerdeyse ama rahatsız olduğundan sadece. Bilinçli bi döneyim değil
Şuan cok normal canım çok erken de başlayabilirdi endişelenecek bir şey değil
O elleri bi savuruşu var
Kuzum sordum o gün gazını güzel çıkartamıyorsundur dedi. Cıkartıyorum da aslında hatta cıkardıktan sonra 2. Kez de cıkarsa diye devam ediyorumhope2022 canım doktorum ısrarla sordu inatçı bir kusma durumu var mı diye ben gazdan durmuyor deyince doktoruna iyi bir sorsaydın bu kusma durumunu
Aynen doktorlar da öyle söylüyor. Bebeğin nasıl iyi misiniz toparladınız mı biraz daha ?Allah bilir kaçıncı çocuktur canım çocuk sayısı arttıca doğum kolay olur diye duymuştum
Nitekim ilk doğumum 7-8 saat ikinci doğumum 2-3 saat sürdü
Her bebeğin kilosuna vs bağlı bu durum canım biz daha 2.900 olduk 16 günlüğüz 3 saatte bi 30 cc ver dedi doktorKızlar biz bugün 17 günlük olduk ama dünden beri extra bir huysuzluğu var üstten gaz problemimiz yok fakat alttan gaz çıkartırken çok zorlanıyor, doktor sab simplex verdi gaz için günde 4 defa 5 damla olacak şekilde sanki oda etkilemedi gibibirde sütüm az olduğu için mamayla destekliyorum 2 saatte bir 60 cc mama içiyor az mı çok mu bilemedim sanki yetmiyor gibi hissediyorum. Siz ne kadar sürede kaç cc besliyorsunuz ? Birde bu bağırsak gazı sorunu için ne yapabilirim ?
Kadın kadının düşmanı ya resmeenGözün Aydın canım rabbim bi daha ayırmasın
Doktorlar eve misafir almayın diyoalr ama benim evimden de yemekli misafir eksik olmadı Allah sabır versin diyorum.
En son kaynanam 1 haftalık doğum yaptığımda gelince lohusa yatağımda uzandı sanki kendi doğurmuş gibi kalktım bi de yemek yaptım hizmet ettim uzanmama izin vermediler Allah kabul etmesin 2. Çocuk doğurursam evime kocamdan başka kimseyi almıcam gizli doğum yapıcam
Benimde durumum aynı seninle fışkırtmalı kusuyor cocuk. Yarın bizimde kontrolümüz var gene sorcam. İlk sordugumda gazını iyi cıkartamıyorsundur demişti. Sen sordugunda cevabı bana da yazabilir misiniz. M momtobe95 de soracaktı bu problemi.Agsgwtwtw benim algılar tamamen kapanmış uykusuzluktan
Ya sorma 2 güne bir bir makine çamaşır çalışıyor. Çok kusuyor bizimki istisnasız her emmeden sonra fışkırtmalı kusuyor valla. Yarın kontrolümüz var bi soracağım bakalım. Sürekli üst değişiyoruz :)
Bizim göbek düşerken de çok az kanama oldu ama sonra kurudu hiçbir şey kullanmadım ben.
Oy günün güzel haberiii
Çok şükür kavuştunuz canım benim, bence Doruk da sen de bugün bir kez daha doğdunuz, gözün aydın duygular şelale
Kız ilk bebede ben böyleyim 2. Düşünemiyorumİlk bebede donuna kdar ütüleyen ben şimdi ağız mendilini koltuktan alıp ağzını siliyorum some 2.çocuk prablıms
Ayy çok şükür Yarabbim81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?