- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.480
- 548
Ya benimki de aynı önceden mamayı yiyordu şimdi igrenerek ağzından atıyor bneim göğüsler zaten yarıldı biraz yese çok dinlenecegim deKuzum ben aktif olarak mama kullanmıyorum su anda. Akşamları vereyim dedim dinlenebilmek için çünkü süt içince çok çabuk uyanıyor gece ayaktayız. Sütüm de azalıyor dinlenemedim diye
Ama bu ara ağzına ne biberon ne enjektör ne mama kabul ediyor. Mamayı iğrenerek atıyor ağzından
Aynen gıdaklıyor ağız tavuk gibi tambazen omuzda bnmki tavuk mısır tanesi arıyormus gbi gdaklıo, tam bir garfield tiplihele memeyı gec ver resmen azarlıyor emerken söylenıyor gecen dr. videoya cekti düşün. ben battaniye ile karnından desteklıorm omuzları gelissn diye yuz ustu yatırıorm 10dkka öle duruo aynen başı ii. ama hemen konusma agular gelse ne güzel olur, sabırsz anne
Ya bu mamayı geri tükürme durumuna alerji olabilir dedi P pohpoh86 yanlışım varsa düzelt bebetoYa benimki de aynı önceden mamayı yiyordu şimdi igrenerek ağzından atıyor bneim göğüsler zaten yarıldı biraz yese çok dinlenecegim de
Karnında küçük kırmızıliklar var aslında ondan olabulir mi
İsilik gibi değilse olabilir kuzum. Kulak arkasında var mı?Karnında küçük kırmızıliklar var aslında ondan olabulir mi
Kuzum sordum o gün gazını güzel çıkartamıyorsundur dedi. Cıkartıyorum da aslında hatta cıkardıktan sonra 2. Kez de cıkarsa diye devam ediyorum
Aynen doktorlar da öyle söylüyor. Bebeğin nasıl iyi misiniz toparladınız mı biraz daha ?
Çok şükür canım dha iyiyiz ama uyumuyor ya
Ya meme de ya kucakta eşimde yarın işe başlıyor büyük kizim da anaokulu na gidiyor ne yapcam bilmiyorm sinirden stresten sütüm kesilmese bari
Her bebeğin kilosuna vs bağlı bu durum canım biz daha 2.900 olduk 16 günlüğüz 3 saatte bi 30 cc ver dedi doktor
Kadın kadının düşmanı ya resmeen
Benimde durumum aynı seninle fışkırtmalı kusuyor cocuk. Yarın bizimde kontrolümüz var gene sorcam. İlk sordugumda gazını iyi cıkartamıyorsundur demişti. Sen sordugunda cevabı bana da yazabilir misiniz. @momtobe95 de soracaktı bu problemi.
Mama veriyor musun yoksa anne sütü mü sadece
Kız ilk bebede ben böyleyim 2. Düşünemiyorum
Benim kızımın kakasnda da ip gibi uzayan mukuslar varİsilik gibi değilse olabilir kuzum. Kulak arkasında var mı?
Ama sütten hormonlarımızdan yüzünde bile çıkıp sönen kırmızı kabarcıklara normal de denebiliyor. Takip et bakalım.
Kaka nasıl ishal mukus iplik görünümü filan mevcut mu?
Güneş in kakasında kan da gördüm. Minicik bebeğin kirpiğindne ufak zor farkediliyor.
Çok şükür bin şükür gözünüz aydın canım o kadar sevindim kiii81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
Canım isilik gibi geldi bana emin de değilim çok ufak takip ediyorum o yüzden iki gündür terledi ev soğuk bende çok mu sarıp sarmaliyorum bilmiyorum .İsilik gibi değilse olabilir kuzum. Kulak arkasında var mı?
Ama sütten hormonlarımızdan yüzünde bile çıkıp sönen kırmızı kabarcıklara normal de denebiliyor. Takip et bakalım.
Kaka nasıl ishal mukus iplik görünümü filan mevcut mu?
Güneş in kakasında kan da gördüm. Minicik bebeğin kirpiğindne ufak zor farkediliyor.
Sadece anne sütü canım. Ben kendi doktoruma sormuştum 3 sn ses kaydı atmış bana eğer kilo alımında sorun yoksa normal demiş. Osman gönülalın videosunda da 4. Aya kadar fizyolojik reflü olabilir diyordu. Aman gazı olmasın da küssün ya razıyım. Geçen kusamadı gaz da çıkaramadı mahvolduk, en azından kusmukla atıyor bir şeyleri.Kuzum sordum o gün gazını güzel çıkartamıyorsundur dedi. Cıkartıyorum da aslında hatta cıkardıktan sonra 2. Kez de cıkarsa diye devam ediyorum
Aynen doktorlar da öyle söylüyor. Bebeğin nasıl iyi misiniz toparladınız mı biraz daha ?
Her bebeğin kilosuna vs bağlı bu durum canım biz daha 2.900 olduk 16 günlüğüz 3 saatte bi 30 cc ver dedi doktor
Kadın kadının düşmanı ya resmeen
Benimde durumum aynı seninle fışkırtmalı kusuyor cocuk. Yarın bizimde kontrolümüz var gene sorcam. İlk sordugumda gazını iyi cıkartamıyorsundur demişti. Sen sordugunda cevabı bana da yazabilir misiniz. @momtobe95 de soracaktı bu problemi.
Mama veriyor musun yoksa anne sütü mü sadece
Kız ilk bebede ben böyleyim 2. Düşünemiyorum
Zeka kartlarından ben de aldım eee geç kalırız falan akranlarımızdan geri kalmayalımAynen gıdaklıyor ağız tavuk gibi tam
Memeyi geç alınca sinirli ve İçli içli iç hoh diye nefes veriyor, ölcem
Yüz üstü yattığı pozisyonu fotoyla bana göndersene kuzu merak ettim. Evde bi sürü şey deniyorum
O değil de su anda bebeye alabileceğimiz oyuncaklar neler gelişimi için neler yapabiliriz. Uzun uzun internet araştırmasına fırsat olmuyor malum
Ben zeka kartları denen kartlardan almıştım önüne koydum geçen gün. sırayla konuşuyorum vs aşırı dikkatle izliyor takip ediyor. Valla cok mutlu oldum
Ben suratıma bakarak agulamasını ve gülmesini cok istiyorum. başlangıç sürümü olarak bana yeter
Ya bu mamayı geri tükürme durumuna alerji olabilir dedi P pohpoh86 yanlışım varsa düzelt bebeto
yok yaa
ayy bana nasil guzel bir gunaydin haberi81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
Ben bide doğum yaptığım günden beri tek bakıyorum bebişe geceleri bazen isyan ediyorum kızıyorum çocuğa uyu diyeGerginimm istemsizzannem varmışta yemek yiyebiliyormuşum su içebiliyormusum ben sabahtan beri 1 lt su anca içmişimdir
Yaaaaa Rabbim hayırla sağlıkla huzurluca büyütmeyi nasip etsin zafer sizindir81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
Canım bize verdi doktor bugün 4 kez 15er damla her seferde 2 haftalığızkızlar biz metsil kullanıyorduk 4 damla olarak ama hiç faydası olmuyor, bugün sab simplex aldık deneyelim diye ama kaç damla vermem lazım 27 günlük bebeğe kullanan bilgisi olan var mı?
Ya evet sütümğz hızlı sindiriliyor hemen acıkıyor bebeler uykuya bile dalamadanAğız mendilleri niye mikrop kapmasın ağzı diye mi
Kuzum ben aktif olarak mama kullanmıyorum su anda. Akşamları vereyim dedim dinlenebilmek için çünkü süt içince çok çabuk uyanıyor gece ayaktayız. Sütüm de azalıyor dinlenemedim diye
Ama bu ara ağzına ne biberon ne enjektör ne mama kabul ediyor. Mamayı iğrenerek atıyor ağzından
Arada bi alt değişiminde aiiğaaa diye tiz bir ses çıkarıyor. Normalde cok gülüyor ama bize değil. Babasını görünce onla konuşunca 2 kere güldü. Bana gülmedi o gülerken kadraja girdim sadece
ama gözleriyle aşırı takip ediyor maşallah
Kafa tutuşu da Baya iyi durumda arada yorulunca düşüyor. Şuan pek ayarlayamayıp hızlıca kendini savuruyoryüz üstünden kendini savuruyor yan dönecek nerdeyse ama rahatsız olduğundan sadece. Bilinçli bi döneyim değil
Şuan cok normal canım çok erken de başlayabilirdi endişelenecek bir şey değil
O elleri bi savuruşu var
Tamam canım benim sağ olasın, eşimi göndereceğim artık halletsin
Fitoyu da yazdım hemen. Hepsini deneyeceğim mecburen, silikondan sonra meme istemitor çünküBende fito kullanıyorum canım harika toparladı lansinoh işe yaramadı bende
Göğüs ucunu tam ortaya getirmeye çalışacaksın canım, ben de zorlanıyorum hâlâ ama birkaç denemede sonuç alabildimNasıl değdirmicez acaba YouTube de bir tane video var ama burda bulamadım maalesef bir kere bile kullanamadm
Evet, hallettim canım deneye deneye ama tabii hâlâ düşebiliyor ya da aynı meme her seferinde aynı pozisyonla vakumlanmayabiliyor sanırım memenin doluluğuyla da alakalı.Canım öncelikle sakin ol bizim de öyle sinirlendiği ve durmadigi geceler oluyor. Mochi benden de bazen düşüyor o ağzını kıvır göğsünü kaldır pat diye yapıştır sonra iki tarafından sık benim dearada sırada bırakıyor ben emzififken diger tarafa takiyorum saldigi anda tekrar tuttur
Yaaaaaaaa gözünüz aydın canım. Ay çok sevindim81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
yaa bende 10 15 damla diye okudum hep ama çok fazla geldi canım yaCanım bize verdi doktor bugün 4 kez 15er damla her seferde 2 haftalığız
Bilmiyorum ki pamukla bir dokundum kuruHala anne karnında hissettikleri için yapıyorlarmıs. Uyanıkkende mesela bakıyorum böylr aynı ultrasonda gördüğümüz gibi hareket ettiği ediyor ayakları elleri
Nemli mi kaldı ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?