2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya benimki de aynı önceden mamayı yiyordu şimdi igrenerek ağzından atıyor bneim göğüsler zaten yarıldı biraz yese çok dinlenecegim de

Bugün bebeyle birlikte tam 11 saattir dışarıdaydık
Vira bismillah dedik döküldük yine yola.
Sabah doktor kontrolüne gittik netice alamadık, kaka tahlili yaptıracağız ama bebenin yaptığı anı denk getiremedik.
Ardından teeee Florya’ya gittik doğum yaptığım hastaneye.Kalça ultrasonumuz yapıldı ve çok ağladı, katılacaktı az kalsın.
Dediklerine göre sorun yokmuş ve sakral gamzenin içeriyle bağlantısı yokmuş yani sinirlere bağlanmıyormuş. P pohpoh86 bu iyi bi şey değil mi çiçeğim?

Ardından yemek yedik bi ebebek turu kızımız yeterki uyusun diye anakucağı aldık aslında derdimiz benim uyuyabilmem
Yemek yerken bir tur da öyle emzirdim. Genel olarak hiç ağlama krizi gelmedi, acıktığında ağladı filan maşallah takır tukur yollarda gazı da kolay çıkardı.
Dönüşte 3 saat İstanbul trafiği yedik bebek iyi ama bizim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim

Aynen gıdaklıyor ağız tavuk gibi tam
Memeyi geç alınca sinirli ve İçli içli iç hoh diye nefes veriyor, ölcem
Yüz üstü yattığı pozisyonu fotoyla bana göndersene kuzu merak ettim. Evde bi sürü şey deniyorum
O değil de su anda bebeye alabileceğimiz oyuncaklar neler gelişimi için neler yapabiliriz. Uzun uzun internet araştırmasına fırsat olmuyor malum
Ben zeka kartları denen kartlardan almıştım önüne koydum geçen gün. sırayla konuşuyorum vs aşırı dikkatle izliyor takip ediyor. Valla cok mutlu oldum
Ben suratıma bakarak agulamasını ve gülmesini cok istiyorum. başlangıç sürümü olarak bana yeter
Ya benimki de aynı önceden mamayı yiyordu şimdi igrenerek ağzından atıyor bneim göğüsler zaten yarıldı biraz yese çok dinlenecegim de
Ya bu mamayı geri tükürme durumuna alerji olabilir dedi P pohpoh86 yanlışım varsa düzelt bebeto

kızlar biz metsil kullanıyorduk 4 damla olarak ama hiç faydası olmuyor, bugün sab simplex aldık deneyelim diye ama kaç damla vermem lazım 27 günlük bebeğe kullanan bilgisi olan var mı?

Karnında küçük kırmızıliklar var aslında ondan olabulir mi
İsilik gibi değilse olabilir kuzum. Kulak arkasında var mı?
Ama sütten hormonlarımızdan yüzünde bile çıkıp sönen kırmızı kabarcıklara normal de denebiliyor. Takip et bakalım.
Kaka nasıl ishal mukus iplik görünümü filan mevcut mu?
Güneş in kakasında kan da gördüm. Minicik bebeğin kirpiğindne ufak zor farkediliyor.

Benim kızımın kakasnda da ip gibi uzayan mukuslar var
Kaka ve gaz ise gürültülü büyük insan gibi acaba benim kızımdami alarjik

Canım isilik gibi geldi bana emin de değilim çok ufak takip ediyorum o yüzden iki gündür terledi ev soğuk bende çok mu sarıp sarmaliyorum bilmiyorum .
Çok geçmiş olsun doktora götür istersen takip edemedim götürdün mu daha önce

Sadece anne sütü canım. Ben kendi doktoruma sormuştum 3 sn ses kaydı atmış bana eğer kilo alımında sorun yoksa normal demiş. Osman gönülalın videosunda da 4. Aya kadar fizyolojik reflü olabilir diyordu. Aman gazı olmasın da küssün ya razıyım. Geçen kusamadı gaz da çıkaramadı mahvolduk, en azından kusmukla atıyor bir şeyleri.
Bi ada burnundan da geliyordu şimdi burun bi tık azaldı. Yarın bu konuda haberleşelim
Zeka kartlarından ben de aldım eee geç kalırız falan akranlarımızdan geri kalmayalım

DAHA dogmadi mi yahu :) Spicelover
yok yaa dun bir ara dogurcam heralde sandim, cok huzursuz bir gece gecirdim. kedim de iki gundur her uzandigim da fln yanima gelmeye basladi ( normalde pek gelmez) heralde dedim o gun , bugun ama olmadi
81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
ayy bana nasil guzel bir gunaydin haberi
sukurler olsun canim benim

kızlar biz metsil kullanıyorduk 4 damla olarak ama hiç faydası olmuyor, bugün sab simplex aldık deneyelim diye ama kaç damla vermem lazım 27 günlük bebeğe kullanan bilgisi olan var mı?
Canım bize verdi doktor bugün 4 kez 15er damla her seferde 2 haftalığız

Ya evet sütümğz hızlı sindiriliyor hemen acıkıyor bebeler uykuya bile dalamadan ben de çok ağladığında versem mi acaba diyordum ama bir sonrali tartıya kadar dişimi sıkacağım, memelere kuvvet:)))
Tamam canım benim sağ olasın, eşimi göndereceğim artık halletsin
Bende fito kullanıyorum canım harika toparladı lansinoh işe yaramadı bende
Fitoyu da yazdım hemen. Hepsini deneyeceğim mecburen, silikondan sonra meme istemitor çünkü
Nasıl değdirmicez acaba YouTube de bir tane video var ama burda bulamadım maalesef bir kere bile kullanamadm
Göğüs ucunu tam ortaya getirmeye çalışacaksın canım, ben de zorlanıyorum hâlâ ama birkaç denemede sonuç alabildim
Evet, hallettim canım deneye deneye ama tabii hâlâ düşebiliyor ya da aynı meme her seferinde aynı pozisyonla vakumlanmayabiliyor sanırım memenin doluluğuyla da alakalı.

Kızlar 2 gün önce doğum yaptım ya, benim acayip kasık-rahim ağrım var çok canım yanıyor ilkinde hatırlamıyorum bu ağrıları sizce ben acele mi ediyorum iyileşmek için bu ağrılar normal mi deliricem ya

Hala anne karnında hissettikleri için yapıyorlarmıs. Uyanıkkende mesela bakıyorum böylr aynı ultrasonda gördüğümüz gibi hareket ettiği ediyor ayakları elleri

Nemli mi kaldı ki acaba
Bilmiyorum ki pamukla bir dokundum kuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…