Bir çay kaşığını bile doldurmuyor kuzum doktor söyleyince güvendim bende 3 sefer kullandık çıkarıyor artık şüküryaa bende 10 15 damla diye okudum hep ama çok fazla geldi canım ya
Kız ben ilk bebede böyleyim. Üzüldüm benim çocuğa şimdi.İlk bebede donuna kdar ütüleyen ben şimdi ağız mendilini koltuktan alıp ağzını siliyorum some 2.çocuk prablıms
yok yaadun bir ara dogurcam heralde sandim, cok huzursuz bir gece gecirdim. kedim de iki gundur her uzandigim da fln yanima gelmeye basladi ( normalde pek gelmez) heralde dedim o gun , bugun ama olmadi
ayy bana nasil guzel bir gunaydin haberi
sukurler olsun canim benim
Hayirlisi ile gelsin insallah diyelimyok yaadun bir ara dogurcam heralde sandim, cok huzursuz bir gece gecirdim. kedim de iki gundur her uzandigim da fln yanima gelmeye basladi ( normalde pek gelmez) heralde dedim o gun , bugun ama olmadi
ayy bana nasil guzel bir gunaydin haberi
sukurler olsun canim benim
Kız ben ilk bebede böyleyim. Üzüldüm benim çocuğa şimdi.
HahahahKız ben ilk bebede böyleyim. Üzüldüm benim çocuğa şimdi.
İlkinde benimde olmamıştı ama ikinci de iki üç gün ara sıra sanki doğum sancısı gibi belime ve kasiklarima vurdu ilkinde yoktu. Sonra öğrendim ki Rahim toplanırken ağrı oluyormuş.Kızlar 2 gün önce doğum yaptım ya, benim acayip kasık-rahim ağrım var çok canım yanıyor ilkinde hatırlamıyorum bu ağrıları sizce ben acele mi ediyorum iyileşmek için bu ağrılar normal mi deliricem ya
Ay biz bugün boğulma tehlikesi atlattık normalde yüz üstü yatırmıyoruz kusuyor diye yüz üstü yatırdım lavobaya gittim eşim tesadüf bakmaya gelirken farkettiSadece anne sütü canım. Ben kendi doktoruma sormuştum 3 sn ses kaydı atmış bana eğer kilo alımında sorun yoksa normal demiş. Osman gönülalın videosunda da 4. Aya kadar fizyolojik reflü olabilir diyordu. Aman gazı olmasın da küssün ya razıyım. Geçen kusamadı gaz da çıkaramadı mahvolduk, en azından kusmukla atıyor bir şeyleri.
Bi ada burnundan da geliyordu şimdi burun bi tık azaldı. Yarın bu konuda haberleşelim
Zeka kartlarından ben de aldım eee geç kalırız falan akranlarımızdan geri kalmayalım
Ben annemi aradım akşam üzeri Tülayy geri dön edasıylaBen bide doğum yaptığım günden beri tek bakıyorum bebişe geceleri bazen isyan ediyorum kızıyorum çocuğa uyu diye
Ay Allah korusun. Evet bizim çok dikkat etmemiz gerekiyor yüz üstü sırt üstü tehlikeli yan yatırmaya çalışıyorum ben de.Ay biz bugün boğulma tehlikesi atlattık normalde yüz üstü yatırmıyoruz kusuyor diye yüz üstü yatırdım lavobaya gittim eşim tesadüf bakmaya gelirken farketti
Ben annemi aradım akşam üzeri Tülayy geri dön edasıylasağolsun oda geldi simdi oğluş onda anında modum yükseldii
ay allah korusun kuzumAy biz bugün boğulma tehlikesi atlattık normalde yüz üstü yatırmıyoruz kusuyor diye yüz üstü yatırdım lavobaya gittim eşim tesadüf bakmaya gelirken farketti
Ben annemi aradım akşam üzeri Tülayy geri dön edasıylasağolsun oda geldi simdi oğluş onda anında modum yükseldii
Canim gözünaydin cok sevindim sizin için. Kac kg ile taburcu ettiler minik kuşu,? Birde doğmasaydı kacinci haftadaydiniz normalde suanda? Bende benim yavrumun ne zaman çıkacağını hesap etmeye çalışıyorum81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
Dikkat etcez bakalım bir süre gececek bu süreçlerdeAy Allah korusun. Evet bizim çok dikkat etmemiz gerekiyor yüz üstü sırt üstü tehlikeli yan yatırmaya çalışıyorum ben de.
Amin kuzum amiinay allah korusun kuzum
Tulayy geri don edasina koptum
ne inanmıyorum verdıler mi kuzuyu, poposuna ah ah yap annesi. ye onu ye. hoşgeldin doruk bundan snr hiç ayrılmayın inşallah81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
hhahaha bnmde 2.ama bu sefer kendıme yapmamam için örnek model arıyorumİlk bebede donuna kdar ütüleyen ben şimdi ağız mendilini koltuktan alıp ağzını siliyorum some 2.çocuk prablıms
cnm kaç günlüktünz, 3saat emmekte zorlanan sarı bebiş için uzun süre. kaşıkla denedin mi ben sırıngadan daha rahat verdm.Kızlar bugün kontrole gittik sağlık ocağına, dünki kilosuyla aynı1 gr bile almamış 3 saatte bir beslememe rağmen. Şırıngayla olmaz dedi doktor emzireceksin bir şekilde dedi. Orada gösterdiler yine, kahverengi kısmın hepsini alcak diye, onlar da beceremedi. Yok ememiyor bu çocuk..Doktor sarılık baya var sapsarı dedi yarın özele götüreceğim yine. Çok korkuyorum
Bir de göbeği çok kanamış bugün, size de oldu mu düşmeden ?
ohh cok sukur, walla ben sen diyince bile meraktaydım cok sukur kurtuldun. Allah korusun yoksa nörolojıye yönlendırırlerdı. bzmde salı gunu ayağı için kontrolümüz var elim yureğimde inşallah artk gelmeyın der. kalca usgsi için nekdr ödediniz bzde göztepe medical parkta yaptrdıkta özel sağlık falan karşılamıoms baya ödedik.Bugün bebeyle birlikte tam 11 saattir dışarıdaydık
Vira bismillah dedik döküldük yine yola.
Sabah doktor kontrolüne gittik netice alamadık, kaka tahlili yaptıracağız ama bebenin yaptığı anı denk getiremedik.
Ardından teeee Florya’ya gittik doğum yaptığım hastaneye.Kalça ultrasonumuz yapıldı ve çok ağladı, katılacaktı az kalsın.
Dediklerine göre sorun yokmuş ve sakral gamzenin içeriyle bağlantısı yokmuş yani sinirlere bağlanmıyormuş. P pohpoh86 bu iyi bi şey değil mi çiçeğim?
Ardından yemek yedik bi ebebek turu kızımız yeterki uyusun diye anakucağı aldıkaslında derdimiz benim uyuyabilmem
Yemek yerken bir tur da öyle emzirdim. Genel olarak hiç ağlama krizi gelmedi, acıktığında ağladı filan maşallah takır tukur yollarda gazı da kolay çıkardı.
Dönüşte 3 saat İstanbul trafiği yedik bebek iyi ama bizim için aynı şeyi söyleyemeyeceğim
cnm ilk 3.gun 10gün dıorm, gerçekten bnce 2.ler daha cok ağrıyor ben gecmeyecek sandım yanıyordu resmen 3.gun bı tık 10.gun baya baya bitiyor.Kızlar 2 gün önce doğum yaptım ya, benim acayip kasık-rahim ağrım var çok canım yanıyor ilkinde hatırlamıyorum bu ağrıları sizce ben acele mi ediyorum iyileşmek için bu ağrılar normal mi deliricem ya
Gözün aydın annesi, güzel günler sizinle olsun81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
Benim kızımın kakasnda da ip gibi uzayan mukuslar var
Kaka ve gaz ise gürültülü büyük insan gibi acaba benim kızımdami alarjik
Ondan olabilir o zaman . Götürdüm papatyam gaita tahlili olacak ama yarım saat içinde lab a vermek gerekiyor veremedim haliyle yapmadıCanım isilik gibi geldi bana emin de değilim çok ufak takip ediyorum o yüzden iki gündür terledi ev soğuk bende çok mu sarıp sarmaliyorum bilmiyorum .
Çok geçmiş olsun doktora götür istersen takip edemedim götürdün mu daha önce
Sadece anne sütü canım. Ben kendi doktoruma sormuştum 3 sn ses kaydı atmış bana eğer kilo alımında sorun yoksa normal demiş. Osman gönülalın videosunda da 4. Aya kadar fizyolojik reflü olabilir diyordu. Aman gazı olmasın da küssün ya razıyım. Geçen kusamadı gaz da çıkaramadı mahvolduk, en azından kusmukla atıyor bir şeyleri.
Bi ada burnundan da geliyordu şimdi burun bi tık azaldı. Yarın bu konuda haberleşelim
Zeka kartlarından ben de aldım eee geç kalırız falan akranlarımızdan geri kalmayalım
Kız ben ilk bebede böyleyim. Üzüldüm benim çocuğa şimdi.
Yalnız değilsinizHahahahya üzülme gel sarılalım. Ben de öyleyim hayır yani söylenene kadar bunun yanlış olduğunu düşünmeden ezbere yapıyormuşum bi de
Kuzum reflü yatağında delikler oluyor onda mı düz yatırsanızAy biz bugün boğulma tehlikesi atlattık normalde yüz üstü yatırmıyoruz kusuyor diye yüz üstü yatırdım lavobaya gittim eşim tesadüf bakmaya gelirken farketti
Kalbime ferahlık geldi vallahi ya. İçten içe kemiriyormuş beniohh cok sukur, walla ben sen diyince bile meraktaydım cok sukur kurtuldun. Allah korusun yoksa nörolojıye yönlendırırlerdı. bzmde salı gunu ayağı için kontrolümüz var elim yureğimde inşallah artk gelmeyın der. kalca usgsi için nekdr ödediniz bzde göztepe medical parkta yaptrdıkta özel sağlık falan karşılamıoms baya ödedik.
Ekimcim çok üzüldüm nil kuşum çok etkilenmiş. Sanırım rota etkisi 1 hafta sürebiliyor..Valla aşıdan sonra aralıksız 1 saat bile uyuduğu olmuyordu iştah gitti 3-4 saatte bir 60 cc yiyordu neyse bugün 90 cc ye çıktı yeşil kakadan sonra rahatladı doktor sorun yok yeşil kakada dedi ama bizim pişik olayımız ilerledi benek benek oldu sabah akşam exoderil verdi.-Sunshine
walla biz 1600kusur ödedik. ortepedi dr. u cekti ama acaba cok mu ayrıntıya girdik anlamıyorm. alçımız cıktı dr. artk gelin ya da gelmeyin dicek. cocuk dr. mz eskıden karton bağlar iileşirdi dio. kemik yerine gecmiş ellediğimde farkedebiliyorm inşallah guzel şeler duyarız.takip et canım. Genelde eşlik eden başka şeyler olmuyorsa doktorlar pek üstünde durmuyor diyete gerek olmuyor. Klasik alerjik reaksiyonlar gibi belirtiler
Yeşil sulu ishal da var karışık gidiyor. Bayaaa Kötü kokulu.
Bir de ayrıca kakada kan tabi.
Bizim de kan görene kadar cok takılmadık ama dün iki kere kirpikten ufak kan gördüm. Her kakalı bezi elime alıp inceliyorum maalesef
Ondan olabilir o zaman . Götürdüm papatyam gaita tahlili olacak ama yarım saat içinde lab a vermek gerekiyor veremedim haliyle yapmadısabah eşimin işe çıktığı saate denk gelir inşallah
Gaita temizse diyet yapacağız
başka neler yapıyorsunuzzzz
Haydin artık bunları konuşmaya başlayalım
Önüme gelen oyuncağı alıp saçmalamak istemiyorum
Yalnız değilsinizben karnımı doyurmaya vakti zor buluyorum, ütü yaparken düşer kalırım
Kuzum reflü yatağında delikler oluyor onda mı düz yatırsanızAllah korusun ben de bi gözüm açık uyuyorum desem abartmam herhalde
Kalbime ferahlık geldi vallahi ya. İçten içe kemiriyormuş beni
Sizde şu anda alçı yok değil mi? İnşallah toparlamıştır artık
Kuzum biz ücret ödemedik, doğuma 15 e anlaşmış doktorum. direkt doktoruma ödeme yaptım. Ona dahildi işitme testi ve kalça usg. Neyseki ordan kurtardık. Ne kadar istediler bugün bi adam usg çektiriyordu 2-3 bin gibi ücret istediler şok oldum
Ekimcim çok üzüldüm nil kuşum çok etkilenmiş. Sanırım rota etkisi 1 hafta sürebiliyor..
aşıdan sonra kilo verdi mi peki eskisi gibi mama almamış kuşum.
Ama günden güne toparlıyor demek ki artarak gider artık inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?