2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Hayirlisi ile gelsin insallah diyelim

Kız ben ilk bebede böyleyim. Üzüldüm benim çocuğa şimdi.

Hiç bişey olmuyor bağışıklığı güçleniyor zaten ömür boyu steril donla gezemezler ya
Arkadaşlar evet biz de huy değiştirdik bu saatlerde memeyle kavga başlıyor süt olduğu halde.. sanırım kolik adayıyız aynı saatte başlaması..

İlkinde benimde olmamıştı ama ikinci de iki üç gün ara sıra sanki doğum sancısı gibi belime ve kasiklarima vurdu ilkinde yoktu. Sonra öğrendim ki Rahim toplanırken ağrı oluyormuş.

Ay biz bugün boğulma tehlikesi atlattık normalde yüz üstü yatırmıyoruz kusuyor diye yüz üstü yatırdım lavobaya gittim eşim tesadüf bakmaya gelirken farketti
Ben bide doğum yaptığım günden beri tek bakıyorum bebişe geceleri bazen isyan ediyorum kızıyorum çocuğa uyu diye
Ben annemi aradım akşam üzeri Tülayy geri dön edasıyla sağolsun oda geldi simdi oğluş onda anında modum yükseldii

Ay Allah korusun. Evet bizim çok dikkat etmemiz gerekiyor yüz üstü sırt üstü tehlikeli yan yatırmaya çalışıyorum ben de.

ay allah korusun kuzum

Tulayy geri don edasina koptum

Ay Allah korusun. Evet bizim çok dikkat etmemiz gerekiyor yüz üstü sırt üstü tehlikeli yan yatırmaya çalışıyorum ben de.
Dikkat etcez bakalım bir süre gececek bu süreçlerde
ay allah korusun kuzum

Tulayy geri don edasina koptum
Amin kuzum amiin

Ay valla deneyeyim tek başıma 2 gün dedim hemde annem yoruldu kıyamadım ama yok daha erkenmiş bi 40 cıksın annem gelip gidiyorken en azından

cnm kaç günlüktünz, 3saat emmekte zorlanan sarı bebiş için uzun süre. kaşıkla denedin mi ben sırıngadan daha rahat verdm.

ohh cok sukur, walla ben sen diyince bile meraktaydım cok sukur kurtuldun. Allah korusun yoksa nörolojıye yönlendırırlerdı. bzmde salı gunu ayağı için kontrolümüz var elim yureğimde inşallah artk gelmeyın der. kalca usgsi için nekdr ödediniz bzde göztepe medical parkta yaptrdıkta özel sağlık falan karşılamıoms baya ödedik.

Valla aşıdan sonra aralıksız 1 saat bile uyuduğu olmuyordu iştah gitti 3-4 saatte bir 60 cc yiyordu neyse bugün 90 cc ye çıktı yeşil kakadan sonra rahatladı doktor sorun yok yeşil kakada dedi ama bizim pişik olayımız ilerledi benek benek oldu sabah akşam exoderil verdi. -Sunshine

cnm ilk 3.gun 10gün dıorm, gerçekten bnce 2.ler daha cok ağrıyor ben gecmeyecek sandım yanıyordu resmen 3.gun bı tık 10.gun baya baya bitiyor.

Benim kızımın kakasnda da ip gibi uzayan mukuslar var
Kaka ve gaz ise gürültülü büyük insan gibi acaba benim kızımdami alarjik
takip et canım. Genelde eşlik eden başka şeyler olmuyorsa doktorlar pek üstünde durmuyor diyete gerek olmuyor. Klasik alerjik reaksiyonlar gibi belirtiler
Yeşil sulu ishal da var karışık gidiyor. Bayaaa Kötü kokulu.
Bir de ayrıca kakada kan tabi.
Bizim de kan görene kadar cok takılmadık ama dün iki kere kirpikten ufak kan gördüm. Her kakalı bezi elime alıp inceliyorum maalesef
Ondan olabilir o zaman . Götürdüm papatyam gaita tahlili olacak ama yarım saat içinde lab a vermek gerekiyor veremedim haliyle yapmadı sabah eşimin işe çıktığı saate denk gelir inşallah
Gaita temizse diyet yapacağız
başka neler yapıyorsunuzzzz
Haydin artık bunları konuşmaya başlayalım
Önüme gelen oyuncağı alıp saçmalamak istemiyorum
Kız ben ilk bebede böyleyim. Üzüldüm benim çocuğa şimdi.

Hahahah ya üzülme gel sarılalım. Ben de öyleyim hayır yani söylenene kadar bunun yanlış olduğunu düşünmeden ezbere yapıyormuşum bi de
Yalnız değilsiniz ben karnımı doyurmaya vakti zor buluyorum, ütü yaparken düşer kalırım
Kuzum reflü yatağında delikler oluyor onda mı düz yatırsanız Allah korusun ben de bi gözüm açık uyuyorum desem abartmam herhalde
Kalbime ferahlık geldi vallahi ya. İçten içe kemiriyormuş beni
Sizde şu anda alçı yok değil mi? İnşallah toparlamıştır artık

Kuzum biz ücret ödemedik, doğuma 15 e anlaşmış doktorum. direkt doktoruma ödeme yaptım. Ona dahildi işitme testi ve kalça usg. Neyseki ordan kurtardık. Ne kadar istediler bugün bi adam usg çektiriyordu 2-3 bin gibi ücret istediler şok oldum
Ekimcim çok üzüldüm nil kuşum çok etkilenmiş. Sanırım rota etkisi 1 hafta sürebiliyor..
aşıdan sonra kilo verdi mi peki eskisi gibi mama almamış kuşum.
Ama günden güne toparlıyor demek ki artarak gider artık inşallah

walla biz 1600kusur ödedik. ortepedi dr. u cekti ama acaba cok mu ayrıntıya girdik anlamıyorm. alçımız cıktı dr. artk gelin ya da gelmeyin dicek. cocuk dr. mz eskıden karton bağlar iileşirdi dio. kemik yerine gecmiş ellediğimde farkedebiliyorm inşallah guzel şeler duyarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…