2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hmmmm bizde de radyoloji uzmanı girdi ultrasona.
Neyse artık rahatlayalım kafamda endişelenilmeyecekler listesine bi tik daha attım diyorum artık
O kadar yorucu bi gündü ki yorgunluktan uyuyamıyorum ama iç rahatlığı inanılmaz.
Sen ilk bebekten deneyimlisin zaten farkı hissediyorsan düzelmiştir diye düşünüyorum. İnşallah

Yüz üstü demişim sırt üstü yatırdım. Reflü yatagını yatak dısında kullanıyordum bugün olaydan sonra yatağına koydum 1 saat önce emzirmede gene öyle kustu bakalım dediğim gibi bi gözümüz acık uyuyacaz düzelene kadar

cnm kaç günlüktünz, 3saat emmekte zorlanan sarı bebiş için uzun süre. kaşıkla denedin mi ben sırıngadan daha rahat verdm.
7 günlük canım. Biraz önce gözlerini de görünce nevrim döndü, acile gittik. Yeniden topuk kanı vs biluribin 13 çıktı nasıl sizce kızlar?
Kaşık biberonla hep döktük biz canım, beceremedik. Ben de 2 saatte bir vermeye çalışıyorum ama emip, yedikten sonra 1 saati kalıyor. Hem acıkmıyor hem de uyanamıyor bu sefer, ne yapacağımı şaşırdım

Canım ne yaptın? Bebeğin iyi mi? Biz halen 13 teyiz, ben yatırmadığıma pişman oldum.

Canım senin bebişin kaç oldu biuribin? Düştü mü? Bütün sarılık mesajlarını baştan okuyorum

-Sunshine alıntılama yapamadım sayfada bir sorun var aynen doktor öyle dedi sürer dedi ama pazarteside 2. Ay aşıları var iyileşti sayılır yine aynı olcak 1 hafta önde doğan arkadaşımın çocuğunda 2. Ay aşıları kusma ve huysuzluk yaptı. Cnm açıkçası pazartesi belli olcak kilo verip vermediği aşıdan önce ama ya büyük ihtimalle ne aldı ne verdi zaten aşırı yiyordu 4 saatte 1 120 cc yemesi lazım şuan

Canım ne yaptın? Bebeğin iyi mi? Biz halen 13 teyiz, ben yatırmadığıma pişman oldum.
Yavrum bize 18 ile yatış verilmişti, 12’ye düştüğünde taburcu olduk, birkaç gün sonra 13’e yükseldi. Doktor hiç umursamadı bu değeri. 23 günlüğüz hala sarı çocuğum, günü ilerlediği için bir sorun yaşamazsınız çocuğu deldirip durma dedi bir de.

Kuzum bizimki kan alınmadı miktarı me bilmiyorum ama en son 11 küsürdü 3 gün önce doktora gittik kontrol etti vücudundan azalmış kan almayalım dedi. Sarılık uyutuyor canım o yüzden uyanmıyor. Uyutma sen altını aç, ayaklarını gıdıkla hafif hafif vur ayaklarına. Baktın olmuyor mendili ıslat eklem yerlerine koy uyutma bol bol emzir 5 dk bile olsa emzir bu idrarla kakayla atılan bir şey. Mamayı sende benim gbi veriyorsun. 3 saatte bir mama ver ama emzirmeyi 3 saatte bir yapma daha sık emzir
Senin doktorlar efsane ya kadın doğumcunda bu kafadaydıı

Aynen ben de deldirince çok kötü oluyorum ama içim rahat etmiyor 10 un altında bi değer duymak istiyorum. YouTube da ilk 10 gün sarılık çok tehlikeli diye video izledim, kaptığım gibi acile gittik. E nolcak sarı mı kalıcak bunlar ya

Kızlar Aptamil uygulaması böyle ücretsiz eğitimler yapıyor, bakın derim. Neredeyse her gün farklı bir konuda eğitim var.

Eklentiler

• CA7C7319-F794-4A07-8176-8914F0DFCCD6.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 49
Canım 3 günlükken 12 çıktı sarılık değeri, 7 günlükken tekrar 12 çıktı bizim kızın. Hastanede hiç yatmadık. 15 günlükken tekrar çağırdı dıştan baktı gövdesinde artık kalmamış sarılık yüzünde ve gözünde var ama en son ordan gider dedi. Kan tahliline gerek yok düşüşe geçmiştir dedi. 10 günde 300gr kilo almış çıktı tartıda çok iyi dedi sarılıkla ilgili artık endişelenmeyin dedi. 15 günlükken tekrar götürürsün çocuk doktoruna acile götürme. Ben emzirdikten sonra emzirme bitince 2 saat sonraya alarm kurup öyle tekrar uyandırıyorum.

Kalça usg 6. Haftadan sonra mi yapılıyor kızlar

Kızlar şimdi saçma ama kafama takılan birsry sormak istiyorum? Cişli bez konusunda çocuk 6 8 kere çiş yapmasi mi yeterli yoksa dolu dolu 6-8 bez mi ben açıyorum bazen yapmis ama bez öyle çok dolu değil hangisi kriter almamız gerekiyor?

13 cokta kötü değil, bzm 14tü dr. yukselirse yatrcam dedi 13e düşünce tamam gerek yok dedi. ama sarılığı hafifleyene kadr 2saate besledık. kasık biberon birden cok gelıo normal bebek kaşığı ile verdim ağzına değdirince kendi corba içer gbi içiyordu.

Kızlar birşey daha soewcagim hangi tamamlayıcı sağlık sigortasinj tercih ettinix

81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
Yaa gozunuz aydin canim bir daha hiiic ayrilmayim insallah
Evdeki misafirler gitmiyor imdat
Onlari kovmadan gitmezler gecmis olsun. 10 gundur evimde her odadan bir insan cikiyor. Sen hastaneden cok kalabaliga girmesin dediler falan de bir bahane uydur ayaklarini kes bence canim. Gormek isterler illaki ama cocuk bi evine alissin bi duzeninize bakin sonra gelirler.

Canim sorun bana degil ama maudanoz olmak istedim
Benim de 32 haftada 2 hafta gerilik cikmisti baya tedirgin olmustuk Sonra faark yavas yavas acildi 3-3.5 haftaya cikti. 42 haftalik dogum yaptim ultrasonda 39 cikiyodu. Hatta ben acaba ultrasonda 40 olunca mi dogacak diye dusunmustum. Dr onunla alakasi yok onemli olan adet gunun demisti.

Kalça usg 6. Haftadan sonra mi yapılıyor kızlar

Canim bize tam 1. aya randevu verdiler hastaneden. Hem asi olucaz hem usg

Kizlar bir de sorum var. Doktorlariniz size d vitamini kalsiyum vs. verdi mi? Benim dr vermedi kan ilacina devam et dedi ama saglik ocagindaki doktor onlari da ic dedi siz ne yapiyorsunuz?

İçimi rahatlattın canım ya. Doğum yaptığım hastane öyle panik etti ki beni..böbreklere bakmalıyız, hemoglobin bakmalıyız vs. Senin değerlerinle aynıyız nerdeyse. İnşalllah kilo alır da bize de öyle derler memeyi tutamadığı için hem emzirip, hep sağıp veriyorum, hem de mama veriyorum. 1 gr almıyor. Senin bebiş de hep uyuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…