Hmmmm bizde de radyoloji uzmanı girdi ultrasona.walla biz 1600kusur ödedik. ortepedi dr. u cekti ama acaba cok mu ayrıntıya girdik anlamıyorm. alçımız cıktı dr. artk gelin ya da gelmeyin dicek. cocuk dr. mz eskıden karton bağlar iileşirdi dio. kemik yerine gecmiş ellediğimde farkedebiliyorm inşallah guzel şeler duyarız.
Yüz üstü demişim sırt üstü yatırdım. Reflü yatagını yatak dısında kullanıyordum bugün olaydan sonra yatağına koydum 1 saat önce emzirmede gene öyle kustu bakalım dediğim gibi bi gözümüz acık uyuyacaz düzelene kadartakip et canım. Genelde eşlik eden başka şeyler olmuyorsa doktorlar pek üstünde durmuyor diyete gerek olmuyor. Klasik alerjik reaksiyonlar gibi belirtiler
Yeşil sulu ishal da var karışık gidiyor. Bayaaa Kötü kokulu.
Bir de ayrıca kakada kan tabi.
Bizim de kan görene kadar cok takılmadık ama dün iki kere kirpikten ufak kan gördüm. Her kakalı bezi elime alıp inceliyorum maalesef
Ondan olabilir o zaman . Götürdüm papatyam gaita tahlili olacak ama yarım saat içinde lab a vermek gerekiyor veremedim haliyle yapmadısabah eşimin işe çıktığı saate denk gelir inşallah
Gaita temizse diyet yapacağız
başka neler yapıyorsunuzzzz
Haydin artık bunları konuşmaya başlayalım
Önüme gelen oyuncağı alıp saçmalamak istemiyorum
Yalnız değilsinizben karnımı doyurmaya vakti zor buluyorum, ütü yaparken düşer kalırım
Kuzum reflü yatağında delikler oluyor onda mı düz yatırsanızAllah korusun ben de bi gözüm açık uyuyorum desem abartmam herhalde
Kalbime ferahlık geldi vallahi ya. İçten içe kemiriyormuş beni
Sizde şu anda alçı yok değil mi? İnşallah toparlamıştır artık
Kuzum biz ücret ödemedik, doğuma 15 e anlaşmış doktorum. direkt doktoruma ödeme yaptım. Ona dahildi işitme testi ve kalça usg. Neyseki ordan kurtardık. Ne kadar istediler bugün bi adam usg çektiriyordu 2-3 bin gibi ücret istediler şok oldum
Ekimcim çok üzüldüm nil kuşum çok etkilenmiş. Sanırım rota etkisi 1 hafta sürebiliyor..
aşıdan sonra kilo verdi mi peki eskisi gibi mama almamış kuşum.
Ama günden güne toparlıyor demek ki artarak gider artık inşallah
7 günlük canım. Biraz önce gözlerini de görünce nevrim döndü, acile gittik. Yeniden topuk kanı vscnm kaç günlüktünz, 3saat emmekte zorlanan sarı bebiş için uzun süre. kaşıkla denedin mi ben sırıngadan daha rahat verdm.
Canım ne yaptın? Bebeğin iyi mi? Biz halen 13 teyiz, ben yatırmadığıma pişman oldum.Kızlar dua istemeye geldim
20 ile sarılıktan yatmıştı... 8 e düştü ama bu gece ışık almayacak
yarın sabaha yükselmezse taburcu Olcak inşallah
Tırnakları uzamış ya çizmiş kendini hep
Hem Anne sütü hem mama veriyorum
Eve geldiğinde yine yükselirse
Canım senin bebişin kaç oldu biuribin? Düştü mü? Bütün sarılık mesajlarını baştan okuyorumSarılıkla bizim de başımız beladagözlerinin içi sarı sarı bakıyor, burnu göz altları sarı sarı hala. Sınır değerdeyiz 11. Emziriyorum, mama veriyorum. Sürekli çişli bez alıyorum ama düşmüyor bende anlamadım
Yavrum bize 18 ile yatış verilmişti, 12’ye düştüğünde taburcu olduk, birkaç gün sonra 13’e yükseldi. Doktor hiç umursamadı bu değeri. 23 günlüğüz hala sarı çocuğum, günü ilerlediği için bir sorun yaşamazsınız çocuğu deldirip durma dedi bir de.Canım ne yaptın? Bebeğin iyi mi? Biz halen 13 teyiz, ben yatırmadığıma pişman oldum.
Kuzum bizimki kan alınmadı miktarı me bilmiyorum ama en son 11 küsürdü 3 gün önce doktora gittik kontrol etti vücudundan azalmış kan almayalım dedi. Sarılık uyutuyor canım o yüzden uyanmıyor. Uyutma sen altını aç, ayaklarını gıdıkla hafif hafif vur ayaklarına. Baktın olmuyor mendili ıslat eklem yerlerine koy uyutma bol bol emzir 5 dk bile olsa emzir bu idrarla kakayla atılan bir şey. Mamayı sende benim gbi veriyorsun. 3 saatte bir mama ver ama emzirmeyi 3 saatte bir yapma daha sık emzir7 günlük canım. Biraz önce gözlerini de görünce nevrim döndü, acile gittik. Yeniden topuk kanı vsbiluribin 13 çıktı nasıl sizce kızlar?
Kaşık biberonla hep döktük biz canım, beceremedik. Ben de 2 saatte bir vermeye çalışıyorum ama emip, yedikten sonra 1 saati kalıyor. Hem acıkmıyor hem de uyanamıyor bu sefer, ne yapacağımı şaşırdım
Senin doktorlar efsane yaYavrum bize 18 ile yatış verilmişti, 12’ye düştüğünde taburcu olduk, birkaç gün sonra 13’e yükseldi. Doktor hiç umursamadı bu değeri. 23 günlüğüz hala sarı çocuğum, günü ilerlediği için bir sorun yaşamazsınız çocuğu deldirip durma dedi bir de.
Aynen ben de deldirince çok kötü oluyorum ama içim rahat etmiyorYavrum bize 18 ile yatış verilmişti, 12’ye düştüğünde taburcu olduk, birkaç gün sonra 13’e yükseldi. Doktor hiç umursamadı bu değeri. 23 günlüğüz hala sarı çocuğum, günü ilerlediği için bir sorun yaşamazsınız çocuğu deldirip durma dedi bir de.
Canım 3 günlükken 12 çıktı sarılık değeri, 7 günlükken tekrar 12 çıktı bizim kızın. Hastanede hiç yatmadık. 15 günlükken tekrar çağırdı dıştan baktı gövdesinde artık kalmamış sarılık yüzünde ve gözünde var ama en son ordan gider dedi. Kan tahliline gerek yok düşüşe geçmiştir dedi. 10 günde 300gr kilo almış çıktı tartıda çok iyi dedi sarılıkla ilgili artık endişelenmeyin dedi. 15 günlükken tekrar götürürsün çocuk doktoruna acile götürme. Ben emzirdikten sonra emzirme bitince 2 saat sonraya alarm kurup öyle tekrar uyandırıyorum.7 günlük canım. Biraz önce gözlerini de görünce nevrim döndü, acile gittik. Yeniden topuk kanı vsbiluribin 13 çıktı nasıl sizce kızlar?
Kaşık biberonla hep döktük biz canım, beceremedik. Ben de 2 saatte bir vermeye çalışıyorum ama emip, yedikten sonra 1 saati kalıyor. Hem acıkmıyor hem de uyanamıyor bu sefer, ne yapacağımı şaşırdım
Kalça usg 6. Haftadan sonra mi yapılıyor kızlarKalbime ferahlık geldi vallahi ya. İçten içe kemiriyormuş beni
Sizde şu anda alçı yok değil mi? İnşallah toparlamıştır artık
Kuzum biz ücret ödemedik, doğuma 15 e anlaşmış doktorum. direkt doktoruma ödeme yaptım. Ona dahildi işitme testi ve kalça usg. Neyseki ordan kurtardık. Ne kadar istediler bugün bi adam usg çektiriyordu 2-3 bin gibi ücret istediler şok oldum
13 cokta kötü değil, bzm 14tü dr. yukselirse yatrcam dedi 13e düşünce tamam gerek yok dedi. ama sarılığı hafifleyene kadr 2saate besledık. kasık biberon birden cok gelıo normal bebek kaşığı ile verdim ağzına değdirince kendi corba içer gbi içiyordu.7 günlük canım. Biraz önce gözlerini de görünce nevrim döndü, acile gittik. Yeniden topuk kanı vsbiluribin 13 çıktı nasıl sizce kızlar?
bzm erken yapıldı ama genelde 45gunlukken yapıyorlar.Kalça usg 6. Haftadan sonra mi yapılıyor kızlar
Tefekkür ederim canimbzm erken yapıldı ama genelde 45gunlukken yapıyorlar.
Yaa gozunuz aydin canim bir daha hiiic ayrilmayim insallah81 gün sonunda bazı yavrular annelerine kavuşur
Onlari kovmadan gitmezler gecmis olsun. 10 gundur evimde her odadan bir insan cikiyor. Sen hastaneden cok kalabaliga girmesin dediler falan de bir bahane uydur ayaklarini kes bence canim. Gormek isterler illaki ama cocuk bi evine alissin bi duzeninize bakin sonra gelirler.Evdeki misafirler gitmiyor imdat
Canim sorun bana degil ama maudanoz olmak istedimMerhaba gözünüz aydin. Cok şükür bebeginize kavusmussunuz. Darisi benim gibi bekleyenlere insallah. Size bir sorum olacak. 33 haftalik hamileyim ve bugün 3 haftalik bebekte gerilik olduğunu öğrendim. Bu süreçte testler filan yapildi. 37 de doğum yapmissiniz bebek 34 haftalik mi gözüküyordu
Kalça usg 6. Haftadan sonra mi yapılıyor kızlar
İçimi rahatlattın canım ya. Doğum yaptığım hastane öyle panik etti ki beni..böbreklere bakmalıyız, hemoglobin bakmalıyız vs. Senin değerlerinle aynıyız nerdeyse. İnşalllah kilo alır da bize de öyle derlerCanım 3 günlükken 12 çıktı sarılık değeri, 7 günlükken tekrar 12 çıktı bizim kızın. Hastanede hiç yatmadık. 15 günlükken tekrar çağırdı dıştan baktı gövdesinde artık kalmamış sarılık yüzünde ve gözünde var ama en son ordan gider dedi. Kan tahliline gerek yok düşüşe geçmiştir dedi. 10 günde 300gr kilo almış çıktı tartıda çok iyi dedi sarılıkla ilgili artık endişelenmeyin dedi. 15 günlükken tekrar götürürsün çocuk doktoruna acile götürme. Ben emzirdikten sonra emzirme bitince 2 saat sonraya alarm kurup öyle tekrar uyandırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?