Seçtiğim doktorların yaşam felsefesi: Hayatı tesbih yapmışım, sallıyormuşum.Senin doktorlar efsane yakadın doğumcunda bu kafadaydıı
Ben de artık sarı görmek istemiyorum yavrumu, çok üzülüyorum ama doktorumuz 40 gün sarı renk kalabilir demişti, bekliyoruz bakalım.Aynen ben de deldirince çok kötü oluyorum ama içim rahat etmiyor10 un altında bi değer duymak istiyorum. YouTube da ilk 10 gün sarılık çok tehlikeli diye video izledim, kaptığım gibi acile gittik. E nolcak sarı mı kalıcak bunlar ya
Canim sorun bana degil ama maudanoz olmak istedim
Benim de 32 haftada 2 hafta gerilik cikmisti baya tedirgin olmustuk Sonra faark yavas yavas acildi 3-3.5 haftaya cikti. 42 haftalik dogum yaptim ultrasonda 39 cikiyodu. Hatta ben acaba ultrasonda 40 olunca mi dogacak diye dusunmustum. Dr onunla alakasi yok onemli olan adet gunun demisti.
Peki kiloda artış oldu mu. 10 gunde 100 grm artti sadece bnmki
Losyon değil beybi yağ tıkıyormuş gözenekleri, losyon al.kizlar bu arada Mustela almaya karar verdim. Kimyasalsa kimyasal
pisik kremi
yeni dogan sampuani
masaj yagi
bunlara ek olarak vucut losyonu almama gerek var mi? Gozenekleri tikiyor diye okumustum. Sizin doktorlar ne diyor? Benim doktorum hic bisi demedigi icin
Canim mustelanin ben bakim cantasi seklinde olani aldim. Sampuanindan tut. Bebek yagina kadar var . Tek tek alacagina...Daha uyguna geliyor. Pisik onleyici kremi mustela onermis bizim eczane.. pisik durumda da baska bir sey onermisti ama ne idi bilmiyorum. Gerektiginde alirim diye almamistim o zaman . Hastane filan hediye seklinde bepanten verdi de onu da bebek cantasina koydumkizlar bu arada Mustela almaya karar verdim. Kimyasalsa kimyasal
pisik kremi
yeni dogan sampuani
masaj yagi
bunlara ek olarak vucut losyonu almama gerek var mi? Gozenekleri tikiyor diye okumustum. Sizin doktorlar ne diyor? Benim doktorum hic bisi demedigi icin
Canim mustelanin barrier kremi pisik onleyiciymis. Pisik olustuysa pek ise yaramiyormus aklinda bulunsun. Ama okuduguma gore icerigi temizmis.kizlar bu arada Mustela almaya karar verdim. Kimyasalsa kimyasal
pisik kremi
yeni dogan sampuani
masaj yagi
Bugun düştü şükürler olsun. Temizlenmesinde dikkat etmem gereken durum var mi pekiBizim göbek düşerken de çok az kanama oldu ama sonra kurudu hiçbir şey kullanmadım ben.
Canim mustelanin barrier kremi pisik onleyiciymis. Pisik olustuysa pek ise yaramiyormus aklinda bulunsun. Ama okuduguma gore icerigi temizmis.
Pisik baska bir krem önermişti ama ne oldugunu yasayinca alirken öğreneceğim. Isterseniz sorarim :)Canim mustelanin barrier kremi pisik onleyiciymis. Pisik olustuysa pek ise yaramiyormus aklinda bulunsun. Ama okuduguma gore icerigi temizmis.
Yagi zaten gaz sorunu varsa sürmek daha iyi ki... o da gobek ve ayak altina... Her zaman surulmuyor zatenLosyon değil beybi yağ tıkıyormuş gözenekleri, losyon al.
Canim inşallah sag salim dogurursunuz. Ben tam 40. Hafta dogurdum. Planı 40+1 di. 40ta sanci tuttu. Şükür kak yutsa da cok problem yasamadan 8 gun doldurduk :) kadin dogum ve cocuk doktoru. 3 gun sonra seni cagiriyor canim. Cocuk doktoru zaten ameliyat sonrasi , dogum sonrası hastanenin bir cocuk doktorunu yonlendiriliyor. Istersen ona devam edersin istersen kendi bildigin doktora gidersinKizlar bugun de DOGURMADIMbuyuk yazinca geliyordu dimi? oglumun keyfi yerinde gibi hic bir sanci hissetmiyorum. Sadece bir iki gundur belim cok hafif agriyor. Dogurmayan Spicelover ve ben miyiz burda? Sizin cocuklar okula baslicak. Ben daha dun hastane cantami yaptim
Bu arada bebek dogduktan sonra cocuk doktoruna mi gidiliyor? Suanki doktorla bir sure devam mi edicez? Bebek icin saglik sigortasi yaptirmayi arastirdiniz mi hic? Sanirim 14 gunluk olduktan sonra yapilabiliyormus. Yaptirmak mantikli mi bilmiyorum gerci. Her sey cok pahalandi.
Anladım çiçeğim pazartesi günkü aşılar çiçek gibi geçer inşallah-Sunshine alıntılama yapamadım sayfada bir sorun var aynen doktor öyle dedi sürer dedi ama pazarteside 2. Ay aşıları var iyileşti sayılır yine aynı olcak 1 hafta önde doğan arkadaşımın çocuğunda 2. Ay aşıları kusma ve huysuzluk yaptı. Cnm açıkçası pazartesi belli olcak kilo verip vermediği aşıdan önce ama ya büyük ihtimalle ne aldı ne verdi zaten aşırı yiyordu 4 saatte 1 120 cc yemesi lazım şuan
1 aydan sonra planlanıyor geneldeKalça usg 6. Haftadan sonra mi yapılıyor kızlar
Kızlar birşey daha soewcagim hangi tamamlayıcı sağlık sigortasinj tercih ettinix
Hey maşallah :) çocuk doktorunu şimdiden araştırmaya başla iyisini bulmak kadın doğumcu bulmaktan zormuşKizlar bugun de DOGURMADIMbuyuk yazinca geliyordu dimi? oglumun keyfi yerinde gibi hic bir sanci hissetmiyorum. Sadece bir iki gundur belim cok hafif agriyor. Dogurmayan Spicelover ve ben miyiz burda? Sizin cocuklar okula baslicak. Ben daha dun hastane cantami yaptim
Bu arada bebek dogduktan sonra cocuk doktoruna mi gidiliyor? Suanki doktorla bir sure devam mi edicez? Bebek icin saglik sigortasi yaptirmayi arastirdiniz mi hic? Sanirim 14 gunluk olduktan sonra yapilabiliyormus. Yaptirmak mantikli mi bilmiyorum gerci. Her sey cok pahalandi.
Demir ve D vitamini en az 6 ay devam. Bir de elenatal 3 e geçtim canım.Kizlar bir de sorum var. Doktorlariniz size d vitamini kalsiyum vs. verdi mi? Benim dr vermedi kan ilacina devam et dedi ama saglik ocagindaki doktor onlari da ic dedi siz ne yapiyorsunuz?
Hadi hayırlı olsun:) içi kuru mu su anda.Kizla gobek bagi 8. Gun dustu sukurler olsun . Banyo yaptircam ya . Hani orasi kuru kalacakti . Islanmasi sorun olur mu . Kurulamam gerekiyor demi . Bir de kapanmasi ne kadar surer ki sizin durum nasil
Ben otri bebe aldim canim da bir kere kullandım. Tavsiye eder miyim bilmiyorum. Malum 1kere kullaninca... bir de vakumlu da varmis o nasil bilmiyorumKızlar Burun aspiratörü ne kullanıyorsunuz ben de yoktu hemen almam gerekiyor yazarsanız çok sevinirim
Dün kızımın 1. Ay aşısı yapıldı ve maalesef huzursuzluk ve ateş yaptı. Kuzucum inleyip durdu bütün gece. Kucağımda baygın baygın yatıyor.
Bir de burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı vardı zaten.
Ben yine pazartesiyi bekleyim doktor görsün bi ben pamukla icini yoklamistim dun nemli degildi ama emin değilimAnladım çiçeğim pazartesi günkü aşılar çiçek gibi geçer inşallah
1 aydan sonra planlanıyor genelde
Hey maşallah :) çocuk doktorunu şimdiden araştırmaya başla iyisini bulmak kadın doğumcu bulmaktan zormuş
K KIR PAPATYASII Ortak cevap vereyim. Allianz tamamlayıcı yaptırdık kızlar. anne ve bebek 9 bindi 1 ay önce.
Demir ve D vitamini en az 6 ay devam. Bir de elenatal 3 e geçtim canım.
Ekstra kalsiyum magnezyum almıyorum
Hadi hayırlı olsun:) içi kuru mu su anda.
Bizimkinin içinde hafif ıslaklık vardı o yüzden bi süre daha kuruması için bekletti doktor.
Yıkadıktan sonra kuru kaldığına dikkat et yeter
Canım özel sigortanda bebeğin kaç kez gitme hakkı var doktora?Anladım çiçeğim pazartesi günkü aşılar çiçek gibi geçer inşallah
1 aydan sonra planlanıyor genelde
Hey maşallah :) çocuk doktorunu şimdiden araştırmaya başla iyisini bulmak kadın doğumcu bulmaktan zormuş
K KIR PAPATYASII Ortak cevap vereyim. Allianz tamamlayıcı yaptırdık kızlar. anne ve bebek 9 bindi 1 ay önce.
Demir ve D vitamini en az 6 ay devam. Bir de elenatal 3 e geçtim canım.
Ekstra kalsiyum magnezyum almıyorum
Hadi hayırlı olsun:) içi kuru mu su anda.
Bizimkinin içinde hafif ıslaklık vardı o yüzden bi süre daha kuruması için bekletti doktor.
Yıkadıktan sonra kuru kaldığına dikkat et yeter
10 muayene hakkı var canımCanım özel sigortanda bebeğin kaç kez gitme hakkı var doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?