Benim daha yeni olduğu için bilmiyorum pazartesi 10 gun oluyor iste. benim bebis 4 kilo dogup 50 grm dusmustu hastanede . 5 gun sonra gittigimde 4120 cikti yani 170 grm almis . Pazartesi yine gidecegiz . Normal kilo durumu ne bilmiyorum ama hastane cikisinda olan kilodan odem dusuyor ilaveten de kilosundan asagi cok dusmesin sorun olmaz herhaldeCanim sorun bana degil ama maudanoz olmak istedim
Benim de 32 haftada 2 hafta gerilik cikmisti baya tedirgin olmustuk Sonra faark yavas yavas acildi 3-3.5 haftaya cikti. 42 haftalik dogum yaptim ultrasonda 39 cikiyodu. Hatta ben acaba ultrasonda 40 olunca mi dogacak diye dusunmustum. Dr onunla alakasi yok onemli olan adet gunun demisti.
Peki kiloda artış oldu mu. 10 gunde 100 grm artti sadece bnmki
Onun bir zamani var mi canim. Gerci cocuk doktoru ben devlette buldum da yogunmus biraz . Onu sorusturcam10 muayene hakkı var canım
Kullanım süreleri 1 yıl canımOnun bir zamani var mi canim. Gerci cocuk doktoru ben devlette buldum da yogunmus biraz . Onu sorusturcam
Bir arastirayim bakalım. Bu arada bu alt degistirmek icin musamba bezler varmis . En azindan silinebilir . Kullan atlari disarda kullanirimKullanım süreleri 1 yıl canım
1 yıllık süreçte İstediğin zamanlarda kullanabilirsin tabi ki
Biz düştükten sonra bir gün kurumasını beklemiştik ertesi gün yaptırmıştık canım kurumadan yaptırma bence bekle.Bugun düştü şükürler olsun. Temizlenmesinde dikkat etmem gereken durum var mi peki
Bruno aldım ben 2 kez yaptım ama çok memnun kaldım kullanımı da çok basit.Kızlar Burun aspiratörü ne kullanıyorsunuz ben de yoktu hemen almam gerekiyor yazarsanız çok sevinirim
Dün kızımın 1. Ay aşısı yapıldı ve maalesef huzursuzluk ve ateş yaptı. Kuzucum inleyip durdu bütün gece. Kucağımda baygın baygın yatıyor.
Bir de burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı vardı zaten.
Biraz bekleyelim bakalim . Sag ol canimBiz düştükten sonra bir gün kurumasını beklemiştik ertesi gün yaptırmıştık canım kurumadan yaptırma bence bekle.
Bruno aldım ben 2 kez yaptım ama çok memnun kaldım kullanımı da çok basit.
benim bebegimin gelisimi normal gidiyor ama gecen hafta kilo almamis. Ben de o yuzden bir an once dogurmak istiyorum benim son tarihim 4kasim gorunuyor. Bakalim ne zaman uygun gorucek beyfendiCanim inşallah sag salim dogurursunuz. Ben tam 40. Hafta dogurdum. Planı 40+1 di. 40ta sanci tuttu. Şükür kak yutsa da cok problem yasamadan 8 gun doldurduk :) kadin dogum ve cocuk doktoru. 3 gun sonra seni cagiriyor canim. Cocuk doktoru zaten ameliyat sonrasi , dogum sonrası hastanenin bir cocuk doktorunu yonlendiriliyor. Istersen ona devam edersin istersen kendi bildigin doktora gidersin
3 gun sonra gittiginde kulak testi de yapiliyor. Sonra 1 hafta 1 ay oyle duzenli cagriliyorsun. Ozel hastanede dogurdu isen 10 gun ucret yok zaten. Dogumcun da rahim icini kontrol ediyor. O da 2 ay sonra yani 40indan sonra cagriyor.
Bir de sağlık ocagin 1 hafta sonra topuk kani icin cagriyorlar.
Sigorta konusunda bir fikrim yok. Ben onun icin kadin dogumda iken geciktim. Simdi tekrar sormam lazim
Benim gibi planini yap erken gelir :) gerci bir gun once geldi de ... :) doktor ne diyorbenim bebegimin gelisimi normal gidiyor ama gecen hafta kilo almamis. Ben de o yuzden bir an once dogurmak istiyorum benim son tarihim 4kasim gorunuyor. Bakalim ne zaman uygun gorucek beyfendi
Ben ebebekten baby me aldım büyük paket şimdilik onu kullanıyorum. Ya benm kız da her açtığımda ya işiyor ya kaka yapıyorKizlar bebek alt degistirme bezi olarak ne kullanıyorsunuz. Silinebilir bezler vsr ya hangisini aldiniz memnun musunuz. Makinada da yikanir hem. Hem de . Bez degistirirken problem olmaz. Malum erkek evlat tasiriyor :)
Kaka daha yapmadi sag olsun. Zaten kaka yaptiktan sonra degisiyor hemen . Ondan mi bilmem oyle bir durum gerceklesmedi :) ama masallahi var habire tuvalet habire tuvalet. Sleepy 1 kucuk almistim onu bitirdim kucuktu biraz. Anlamadim hazne hemen doluyor. Direk 3 sipariş ettim. Kullan atlar ise yariyor aslinda onu da silerim ama fuzuli masraf olmaz mi ya bende ayni marka aldim disarda iyi olur da evde sikinebilir alsam mi bilemedim.Ben ebebekten baby me aldım büyük paket şimdilik onu kullanıyorum. Ya benm kız da her açtığımda ya işiyor ya kaka yapıyorresmen işemek için açmamı bekliyor kızım ya
cnm clooe diye bir marka var bide ona bak istersenkizlar bu arada Mustela almaya karar verdim. Kimyasalsa kimyasal
pisik kremi
yeni dogan sampuani
masaj yagi
bunlara ek olarak vucut losyonu almama gerek var mi? Gozenekleri tikiyor diye okumustum. Sizin doktorlar ne diyor? Benim doktorum hic bisi demedigi icin
Kalmaz kuzum sarıı sakin kalıp bol bol emzir sen stres sütü etkiliyor kısır döngüye girmeyin bebişinle birlikteAynen ben de deldirince çok kötü oluyorum ama içim rahat etmiyor10 un altında bi değer duymak istiyorum. YouTube da ilk 10 gün sarılık çok tehlikeli diye video izledim, kaptığım gibi acile gittik. E nolcak sarı mı kalıcak bunlar ya
En güzelii valla stressiz hayatSeçtiğim doktorların yaşam felsefesi: Hayatı tesbih yapmışım, sallıyormuşum.
Kolaylıkla doğur insallah. Doğum yaptıgın hastanede çagırıyorlar zaten 5. Gün mü ne gidiyorsun bi. 7. Güngidiyorsun birde ona göre cagırıyorlar sana taburcu olmadan anlatırlarKizlar bugun de DOGURMADIMbuyuk yazinca geliyordu dimi? oglumun keyfi yerinde gibi hic bir sanci hissetmiyorum. Sadece bir iki gundur belim cok hafif agriyor. Dogurmayan Spicelover ve ben miyiz burda? Sizin cocuklar okula baslicak. Ben daha dun hastane cantami yaptim
Bu arada bebek dogduktan sonra cocuk doktoruna mi gidiliyor? Suanki doktorla bir sure devam mi edicez? Bebek icin saglik sigortasi yaptirmayi arastirdiniz mi hic? Sanirim 14 gunluk olduktan sonra yapilabiliyormus. Yaptirmak mantikli mi bilmiyorum gerci. Her sey cok pahalandi.
Bence bekle canım birazcık ya bide onun sıkıntısıyla uğrasmayın. 2 gün sonra filan yıka. Yıkadıktan sonrada güzel kurutKizla gobek bagi 8. Gun dustu sukurler olsun . Banyo yaptircam ya . Hani orasi kuru kalacakti . Islanmasi sorun olur mu . Kurulamam gerekiyor demi . Bir de kapanmasi ne kadar surer ki sizin durum nasil
Ya doktora sordum aspiratör kullanma fizyolojşk serım kullan dedi. Kuru oluyor burnu onu aspiratörü zorla sokup cekiyorsunuz cocukların burnunu acıtıyorsunuz vs dedi. En iyisi fizyolojik serum dedi hem daha detaylı temizleniyor dediKızlar Burun aspiratörü ne kullanıyorsunuz ben de yoktu hemen almam gerekiyor yazarsanız çok sevinirim
Dün kızımın 1. Ay aşısı yapıldı ve maalesef huzursuzluk ve ateş yaptı. Kuzucum inleyip durdu bütün gece. Kucağımda baygın baygın yatıyor.
Bir de burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı vardı zaten.
Ben e bebekte kilerden aldım evde de dısarda da kullanıyorum. Evde temizse eğer batana kadar kullanıyorum. Dışarda direk kullan at zatenKizlar bebek alt degistirme bezi olarak ne kullanıyorsunuz. Silinebilir bezler vsr ya hangisini aldiniz memnun musunuz. Makinada da yikanir hem. Hem de . Bez degistirirken problem olmaz. Malum erkek evlat tasiriyor :)
Son haftlar veren bile var bunun ama gelişimsel değil diyor doktorlar canım. Bol bol hareket et ama karnın ne alemde düştü mü aşağıyabenim bebegimin gelisimi normal gidiyor ama gecen hafta kilo almamis. Ben de o yuzden bir an once dogurmak istiyorum benim son tarihim 4kasim gorunuyor. Bakalim ne zaman uygun gorucek beyfendi
Bizimki kusma etkisiyle öksürüyor. Genzine geri kacıyor kusmasıKızlar bebeğimde bir haftadır olan omsürükten dolayı dün hastaneye geldik doktor yenidoğanın oksürmesi normal değil araştıralım desi ve tedbir amaçlı yenidoğan yoğun bakıma yatışı yapıldı kovid testine varana kadar yaptı doktorumuz negatif çıktı 48 saat sonra tekrar yapılacak dedi oda negatif çıkarsa muhtemelen taburcu olacak.Şunu farkettim hemşireler aldığı zaman hiç oksürmemiş dünden beri ben emzirdikten sonra oksürüyo doktora soyledim bugün reflü kaynaklı olabilir dedi başına boyle bişey gelen var mı
Kimyon cayı denedin mi. senin ve bebeğiin ayağında patiklerii eksik olmuyor değil miiGazmatik olsa da Bebişin ne kadar gazı olduğunu anlasak ne iyi olur değil
Benimle aynı fikirde olan
Pazartesi doktora gecicem o zamana kadar yikamamaya karar verdim canımBence bekle canım birazcık ya bide onun sıkıntısıyla uğrasmayın. 2 gün sonra filan yıka. Yıkadıktan sonrada güzel kurut
Ben e bebekte kilerden aldım evde de dısarda da kullanıyorum. Evde temizse eğer batana kadar kullanıyorum. Dışarda direk kullan at zaten
Kimyon cayı denedin mi. senin ve bebeğiin ayağında patiklerii eksik olmuyor değil mii
İçiyorum bebeğim daha yeni 2 kavanoz hazırladım. Ya baya etkisi varmış gerçekten. Yapmaya 1 haftadır fırsat olmamıştı. Hepsini yıka temizle doğra pişir vs. .-Sunshine sen halaa senin kompostu tarifinden içiyor musun. Ben o tarife ekstra bide hurma atıyorum oda iyi oluyormus. Spicelover doğuma az kaldı kuzu annende evdeyken o kompostodan yapın simdiden çantaya atın hastaneye gideeken. Bildiğim kadarıyla yurt dısında TR de ki gibi değil daha uzun kalınıyormus hastanede. Hoş bence az bile kalsan yanında götür rahatlatıyor hemde süte bencede faydası varrn
İstediği zaman ver kuzum tam o evredeler bide senin ki ekstra acıkıyordurPazartesi doktora gecicem o zamana kadar yikamamaya karar verdim canım
Kahvaltida sorun yok da diger yemeklerden sonra suanlik rezene cayi iciyorum. Eskiye nazaran iyi sikint>isiz uyuyor. Arada mizmiz oluyor. O kadar da olsun demi :) biraz saatini uzattim gece sut araligini da bazen 1 bucuk saat emiyor. İştahlı masallah kilosu oldugu icin de dayanıyor. Tabi bazen erken de istiyor tabi
Kız ben kurulardan ayrı, meyvelerden ayrı yapıyorum artıkİçiyorum bebeğim daha yeni 2 kavanoz hazırladım. Ya baya etkisi varmış gerçekten. Yapmaya 1 haftadır fırsat olmamıştı. Hepsini yıka temizle doğra pişir vs. .
İçemeyince baya kötü kabız da oldum resmen.
Evde elma armut da çoktu onlardan da attım içine. Allah ne verdiyse
Bakalim ne kadar böyle devam edecek. Gebelikte hareketsiz kaldim ya sirt boyun sizlaniyorİstediği zaman ver kuzum tam o evredeler bide senin ki ekstra acıkıyordur
Kız ben kurulardan ayrı, meyvelerden ayrı yapıyorum artıksırayla gidiyoruz bi ondan bi bundan Allah ne verdiyse annem yokken bende fırsat bulup yapamadım tuvalet sıkıntı olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?