2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim daha yeni olduğu için bilmiyorum pazartesi 10 gun oluyor iste. benim bebis 4 kilo dogup 50 grm dusmustu hastanede . 5 gun sonra gittigimde 4120 cikti yani 170 grm almis . Pazartesi yine gidecegiz . Normal kilo durumu ne bilmiyorum ama hastane cikisinda olan kilodan odem dusuyor ilaveten de kilosundan asagi cok dusmesin sorun olmaz herhalde

Kullanım süreleri 1 yıl canım
1 yıllık süreçte İstediğin zamanlarda kullanabilirsin tabi ki
Bir arastirayim bakalım. Bu arada bu alt degistirmek icin musamba bezler varmis . En azindan silinebilir . Kullan atlari disarda kullanirim

Bugun düştü şükürler olsun. Temizlenmesinde dikkat etmem gereken durum var mi peki
Biz düştükten sonra bir gün kurumasını beklemiştik ertesi gün yaptırmıştık canım kurumadan yaptırma bence bekle.
Bruno aldım ben 2 kez yaptım ama çok memnun kaldım kullanımı da çok basit.

Biraz bekleyelim bakalim . Sag ol canim

Kizlar bebek alt degistirme bezi olarak ne kullanıyorsunuz. Silinebilir bezler vsr ya hangisini aldiniz memnun musunuz. Makinada da yikanir hem. Hem de . Bez degistirirken problem olmaz. Malum erkek evlat tasiriyor :)

benim bebegimin gelisimi normal gidiyor ama gecen hafta kilo almamis. Ben de o yuzden bir an once dogurmak istiyorum benim son tarihim 4kasim gorunuyor. Bakalim ne zaman uygun gorucek beyfendi

benim bebegimin gelisimi normal gidiyor ama gecen hafta kilo almamis. Ben de o yuzden bir an once dogurmak istiyorum benim son tarihim 4kasim gorunuyor. Bakalim ne zaman uygun gorucek beyfendi
Benim gibi planini yap erken gelir :) gerci bir gun once geldi de ... :) doktor ne diyor

Kızlar bebeğimde bir haftadır olan omsürükten dolayı dün hastaneye geldik doktor yenidoğanın oksürmesi normal değil araştıralım desi ve tedbir amaçlı yenidoğan yoğun bakıma yatışı yapıldı kovid testine varana kadar yaptı doktorumuz negatif çıktı 48 saat sonra tekrar yapılacak dedi oda negatif çıkarsa muhtemelen taburcu olacak.Şunu farkettim hemşireler aldığı zaman hiç oksürmemiş dünden beri ben emzirdikten sonra oksürüyo doktora soyledim bugün reflü kaynaklı olabilir dedi başına boyle bişey gelen var mı

Kizlar bebek alt degistirme bezi olarak ne kullanıyorsunuz. Silinebilir bezler vsr ya hangisini aldiniz memnun musunuz. Makinada da yikanir hem. Hem de . Bez degistirirken problem olmaz. Malum erkek evlat tasiriyor :)
Ben ebebekten baby me aldım büyük paket şimdilik onu kullanıyorum. Ya benm kız da her açtığımda ya işiyor ya kaka yapıyor resmen işemek için açmamı bekliyor kızım ya

Ben ebebekten baby me aldım büyük paket şimdilik onu kullanıyorum. Ya benm kız da her açtığımda ya işiyor ya kaka yapıyor resmen işemek için açmamı bekliyor kızım ya
Kaka daha yapmadi sag olsun. Zaten kaka yaptiktan sonra degisiyor hemen . Ondan mi bilmem oyle bir durum gerceklesmedi :) ama masallahi var habire tuvalet habire tuvalet. Sleepy 1 kucuk almistim onu bitirdim kucuktu biraz. Anlamadim hazne hemen doluyor. Direk 3 sipariş ettim. Kullan atlar ise yariyor aslinda onu da silerim ama fuzuli masraf olmaz mi ya bende ayni marka aldim disarda iyi olur da evde sikinebilir alsam mi bilemedim.
Bu arada bu tuvalet isi ne zaman duzene girer :) 8 gunluk anne soruyir yalniz

cnm clooe diye bir marka var bide ona bak istersen

Kalmaz kuzum sarıı sakin kalıp bol bol emzir sen stres sütü etkiliyor kısır döngüye girmeyin bebişinle birlikte
Seçtiğim doktorların yaşam felsefesi: Hayatı tesbih yapmışım, sallıyormuşum.
En güzelii valla stressiz hayat
Kolaylıkla doğur insallah. Doğum yaptıgın hastanede çagırıyorlar zaten 5. Gün mü ne gidiyorsun bi. 7. Güngidiyorsun birde ona göre cagırıyorlar sana taburcu olmadan anlatırlar
Kizla gobek bagi 8. Gun dustu sukurler olsun . Banyo yaptircam ya . Hani orasi kuru kalacakti . Islanmasi sorun olur mu . Kurulamam gerekiyor demi . Bir de kapanmasi ne kadar surer ki sizin durum nasil
Bence bekle canım birazcık ya bide onun sıkıntısıyla uğrasmayın. 2 gün sonra filan yıka. Yıkadıktan sonrada güzel kurut
Ya doktora sordum aspiratör kullanma fizyolojşk serım kullan dedi. Kuru oluyor burnu onu aspiratörü zorla sokup cekiyorsunuz cocukların burnunu acıtıyorsunuz vs dedi. En iyisi fizyolojik serum dedi hem daha detaylı temizleniyor dedi
Ben e bebekte kilerden aldım evde de dısarda da kullanıyorum. Evde temizse eğer batana kadar kullanıyorum. Dışarda direk kullan at zaten
Son haftlar veren bile var bunun ama gelişimsel değil diyor doktorlar canım. Bol bol hareket et ama karnın ne alemde düştü mü aşağıya
Bizimki kusma etkisiyle öksürüyor. Genzine geri kacıyor kusması
Gazmatik olsa da Bebişin ne kadar gazı olduğunu anlasak ne iyi olur değil
Benimle aynı fikirde olan
Kimyon cayı denedin mi. senin ve bebeğiin ayağında patiklerii eksik olmuyor değil mii

-Sunshine sen halaa senin kompostu tarifinden içiyor musun. Ben o tarife ekstra bide hurma atıyorum oda iyi oluyormus. Spicelover doğuma az kaldı kuzu annende evdeyken o kompostodan yapın simdiden çantaya atın hastaneye gideeken. Bildiğim kadarıyla yurt dısında TR de ki gibi değil daha uzun kalınıyormus hastanede. Hoş bence az bile kalsan yanında götür rahatlatıyor hemde süte bencede faydası varrn

Pazartesi doktora gecicem o zamana kadar yikamamaya karar verdim canım

Kahvaltida sorun yok da diger yemeklerden sonra suanlik rezene cayi iciyorum. Eskiye nazaran iyi sikint>isiz uyuyor. Arada mizmiz oluyor. O kadar da olsun demi :) biraz saatini uzattim gece sut araligini da bazen 1 bucuk saat emiyor. İştahlı masallah kilosu oldugu icin de dayanıyor. Tabi bazen erken de istiyor tabi

İçiyorum bebeğim daha yeni 2 kavanoz hazırladım. Ya baya etkisi varmış gerçekten. Yapmaya 1 haftadır fırsat olmamıştı. Hepsini yıka temizle doğra pişir vs. .
İçemeyince baya kötü kabız da oldum resmen.
Evde elma armut da çoktu onlardan da attım içine. Allah ne verdiyse

İstediği zaman ver kuzum tam o evredeler bide senin ki ekstra acıkıyordur
Kız ben kurulardan ayrı, meyvelerden ayrı yapıyorum artık sırayla gidiyoruz bi ondan bi bundan Allah ne verdiyse annem yokken bende fırsat bulup yapamadım tuvalet sıkıntı olduu

Bakalim ne kadar böyle devam edecek. Gebelikte hareketsiz kaldim ya sirt boyun sizlaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…