- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
Evde silinebilir olanlardan kullanabilirsin mantıklı ekonomik olur ama geceleri zor olur sadece geceleri bu kullan alttan kullanabilirsin gece kaza olacağı tutarsa temizlemek zor gelebilir canım tuvalet işi çocuktan çocuğa çok değişiyor mesela ben oğlum da altı ayda güzel düzen tutturmuştum ama ablam iki sene çekti yani o biraz çocuğa bağlı sen kendini üç ayda kurtulacak üç ayda rahatlayacak diye odaklı ki kuzum da sana göre davran sın :)Kaka daha yapmadi sag olsun. Zaten kaka yaptiktan sonra degisiyor hemen . Ondan mi bilmem oyle bir durum gerceklesmedi :) ama masallahi var habire tuvalet habire tuvalet. Sleepy 1 kucuk almistim onu bitirdim kucuktu biraz. Anlamadim hazne hemen doluyor. Direk 3 sipariş ettim. Kullan atlar ise yariyor aslinda onu da silerim ama fuzuli masraf olmaz mi ya bende ayni marka aldim disarda iyi olur da evde sikinebilir alsam mi bilemedim.
Bu arada bu tuvalet isi ne zaman duzene girer :) 8 gunluk anne soruyir yalniz
Emzirme yastıkları işe yarıyor o anlamda ya denemediysen eğerBakalim ne kadar böyle devam edecek. Gebelikte hareketsiz kaldim ya sirt boyun sizlaniyor
Ayy bende bu soruyu soracaktıım naptılar acaba diyeHayyal neredeymiş bizim grubumuzun hem en eski hem de en taze annesi? Nasıl geçti ilk geceniz her şey yolunda mı doruk kuş nasıl :)
Genelde yemek yemeye başlarken tuvaletini yapıyor Nadiren de çişini Ara ara yapıyor yine Şu anda da düzenli Aslında gibi geliyor yine şükürler olsun da bana Fuzuli geliyor kullan at da tabii geceleri uğraşmak gelmiyor İçimizden de yine kullan attan devam edeceğim herhaldeEvde silinebilir olanlardan kullanabilirsin mantıklı ekonomik olur ama geceleri zor olur sadece geceleri bu kullan alttan kullanabilirsin gece kaza olacağı tutarsa temizlemek zor gelebilir canım tuvalet işi çocuktan çocuğa çok değişiyor mesela ben oğlum da altı ayda güzel düzen tutturmuştum ama ablam iki sene çekti yani o biraz çocuğa bağlı sen kendini üç ayda kurtulacak üç ayda rahatlayacak diye odaklı ki kuzum da sana göre davran sın :)
Emzirme yastıkları işe yarıyor o anlamda ya denemediysen eğer
Dolapta kara üzüm var kaynatıp meyve suyu yapayım diyorum 3 gündür fırsat olmadıKız ben kurulardan ayrı, meyvelerden ayrı yapıyorum artıksırayla gidiyoruz bi ondan bi bundan Allah ne verdiyse annem yokken bende fırsat bulup yapamadım tuvalet sıkıntı olduu
Pazartesiye kadar bekleyelim Ona gore bakariz dedi. Suyu normalmisBenim gibi planini yap erken gelir :) gerci bir gun once geldi de ... :) doktor ne diyor
Evet karnim asagiya indi. Bebegin kafasi da kanalin seklini aliyor demisti doktorum.Kalmaz kuzum sarıı sakin kalıp bol bol emzir sen stres sütü etkiliyor kısır döngüye girmeyin bebişinle birlikte
En güzelii valla stressiz hayat
Kolaylıkla doğur insallah. Doğum yaptıgın hastanede çagırıyorlar zaten 5. Gün mü ne gidiyorsun bi. 7. Güngidiyorsun birde ona göre cagırıyorlar sana taburcu olmadan anlatırlar
Bence bekle canım birazcık ya bide onun sıkıntısıyla uğrasmayın. 2 gün sonra filan yıka. Yıkadıktan sonrada güzel kurut
Ya doktora sordum aspiratör kullanma fizyolojşk serım kullan dedi. Kuru oluyor burnu onu aspiratörü zorla sokup cekiyorsunuz cocukların burnunu acıtıyorsunuz vs dedi. En iyisi fizyolojik serum dedi hem daha detaylı temizleniyor dedi
Ben e bebekte kilerden aldım evde de dısarda da kullanıyorum. Evde temizse eğer batana kadar kullanıyorum. Dışarda direk kullan at zaten
Son haftlar veren bile var bunun ama gelişimsel değil diyor doktorlar canım. Bol bol hareket et ama karnın ne alemde düştü mü aşağıya
Bizimki kusma etkisiyle öksürüyor. Genzine geri kacıyor kusması
Kimyon cayı denedin mi. senin ve bebeğiin ayağında patiklerii eksik olmuyor değil mii
Gun asiri cagiriyor zaten son günlerde... cok da bekletme zamaninda olssun inşallahPazartesiye kadar bekleyelim Ona gore bakariz dedi. Suyu normalmis
Çarşafı katladım canım onunla üçgenlik verdim tabi reflü yatagı gbi yüksek bi üçgenlik olmuyor
Canım hastalığım geçmek üzere. Kuru öksürük kaldı. O da yakında gider inşallah. Çok dikkat etmek lazım. Hele emzirme olaylarında bu üşütme çok sık oluyor. Yavru kuşuna çok geçmiş olsunHayyal cim iki gün önce bulantı ve ishalim vardı gaz sancısı ile bir gün sonra bebeğimde aynı oldu. Babası boğazım agriyo falan diyordu dün de ben Boğaz ağrısı yaşadım hapşırık burun akıntısı. Yavrum dünden beri hapsiriyor. Bugün de burun tıkanıklığı başladı çok kötüyüm. Direk doruk kuş ve sen geldin aklıma
Yakışıklı oğluşum benim güzellik yaaaa resmen
Kavuşturana Şükürler olsun
eveeet hoşgeldi 2. Lohusalık
valla bugün herkese bayram gibi bence akşam yemeğine kalmasalar iyi
Canım canımŞükürler olsun minnoşumm, hep birlikte kavuştuk topiğimizin ilk göz ağrısına.
Bizim yerimize de kokla oğluşunu.
Misafirler için yorum yapmayacağım.
Canım hiç gelmezmiş gibiydi geldi vallahi, şükür Allahım bugünümüzeÇok şükür canım beniim o güzel gün geldi miiRabbim bir ömür yuvanızda eşin ve oğluşunla mutluluk nasip etsiin. Bir daha dert keder göstermesiin
Ay canımsınız yaAyyy çok sevindimm kavuşmanızalohusalığımdan mıdır nedir çok duygulandım ağladım bol bol öp kokla bebişini
CanımAmannn sonundaaa çok sevindim Hayyalcim sabrın sonu selamet oldu Allah a şükür ağlattın beniÇok güzel zamanlar sizi bekliyor Doruk kuş ve annesi
Ayy çok şükür Yarabbim
Allah sizi bir daha ayırmasın
Canım canımÇok şükür bin şükür gözünüz aydın canım o kadar sevindim kiiiRabbim bir daha ayırmasın sizi sağlıkla büyüt oğluşunu
Evet spice’ım artık her sabah oğluşla uyanma keyfisi her gün gün aymış.ayy bana nasil guzel bir gunaydin haberi
sukurler olsun canim benim
Yaaaaa Rabbim hayırla sağlıkla huzurluca büyütmeyi nasip etsin zafer sizindir
Yağmurum çok teşekkürlerYaaaaaaaa gözünüz aydın canım. Ay çok sevindim
Evet sonunda vuslat kuzumne inanmıyorum verdıler mi kuzuyu, poposuna ah ah yap annesi. ye onu ye. hoşgeldin doruk bundan snr hiç ayrılmayın inşallah
Oy yavrum yaValla aşıdan sonra aralıksız 1 saat bile uyuduğu olmuyordu iştah gitti 3-4 saatte bir 60 cc yiyordu neyse bugün 90 cc ye çıktı yeşil kakadan sonra rahatladı doktor sorun yok yeşil kakada dedi ama bizim pişik olayımız ilerledi benek benek oldu sabah akşam exoderil verdi.-Sunshine
Çok teşekkür ederim canım senin de gözün AydınGözün aydın annesi, güzel günler sizinle olsun
Onlari kovmadan gitmezler gecmis olsun. 10 gundur evimde her odadan bir insan cikiyor. Sen hastaneden cok kalabaliga girmesin dediler falan de bir bahane uydur ayaklarini kes bence canim. Gormek isterler illaki ama cocuk bi evine alissin bi duzeninize bakin sonra gelirler.
Canım benimHayyal neredeymiş bizim grubumuzun hem en eski hem de en taze annesi? Nasıl geçti ilk geceniz her şey yolunda mı doruk kuş nasıl :)
İyiyiz canım
Allah razı olsunCanim gözünaydin cok sevindim sizin için. Kac kg ile taburcu ettiler minik kuşu,? Birde doğmasaydı kacinci haftadaydiniz normalde suanda? Bende benim yavrumun ne zaman çıkacağını hesap etmeye çalışıyorum
Canım bizimkinde kusma yok bazen midesi bulanıyo öğürüyoKalmaz kuzum sarıı sakin kalıp bol bol emzir sen stres sütü etkiliyor kısır döngüye girmeyin bebişinle birlikte
En güzelii valla stressiz hayat
Kolaylıkla doğur insallah. Doğum yaptıgın hastanede çagırıyorlar zaten 5. Gün mü ne gidiyorsun bi. 7. Güngidiyorsun birde ona göre cagırıyorlar sana taburcu olmadan anlatırlar
Bence bekle canım birazcık ya bide onun sıkıntısıyla uğrasmayın. 2 gün sonra filan yıka. Yıkadıktan sonrada güzel kurut
Ya doktora sordum aspiratör kullanma fizyolojşk serım kullan dedi. Kuru oluyor burnu onu aspiratörü zorla sokup cekiyorsunuz cocukların burnunu acıtıyorsunuz vs dedi. En iyisi fizyolojik serum dedi hem daha detaylı temizleniyor dedi
Ben e bebekte kilerden aldım evde de dısarda da kullanıyorum. Evde temizse eğer batana kadar kullanıyorum. Dışarda direk kullan at zaten
Son haftlar veren bile var bunun ama gelişimsel değil diyor doktorlar canım. Bol bol hareket et ama karnın ne alemde düştü mü aşağıya
Bizimki kusma etkisiyle öksürüyor. Genzine geri kacıyor kusması
Kimyon cayı denedin mi. senin ve bebeğiin ayağında patiklerii eksik olmuyor değil mii
İncir gaz yapmıyor mu kesin bilgi mi? Benim de alıma düştü geçen. Sürekli tatlı yemek istiyorum. Eşim şuan kolay bi tatlı yapıyor hatta söyleyip can çektirmeyeyim deDolapta kara üzüm var kaynatıp meyve suyu yapayım diyorum 3 gündür fırsat olmadı
Tazeyi ayrı kuruyu ayrı yapmak gönül ister ama fırsat hiç yok
Az önce 2 günlük salata için marul yıkadım doğradım streçledim meselabebem hep akşam yemeği vakti uyanıyor yapamıyorum bi şey
Ay günlerdir incir uyutması yapacağım başağım demiştiyeniden aklıma düştü
pişik kreminde mustela. vücut losyonu ve şampuanda minidolin kesinlikle tavsiye ederimkizlar bu arada Mustela almaya karar verdim. Kimyasalsa kimyasal
pisik kremi
yeni dogan sampuani
masaj yagi
bunlara ek olarak vucut losyonu almama gerek var mi? Gozenekleri tikiyor diye okumustum. Sizin doktorlar ne diyor? Benim doktorum hic bisi demedigi icin
Hep uyuyor canım 21 günlüğüz en başından beri böyle. Ben zorla uyandırıyorum. Benim bebişte göğüsümü tutmadı hiç silikon göğüs ucuyla emziriyorum. 2 saatte bir 40-60ml arası beni emiyor sağıp kaç dakikada ne kadar sütüm geliyor baktım ordan tahmin ediyorum. Pes etme bol bol emzir sarılık geçecektir. Mamada ne kadar yerse o kadar ver doysun iyice. Sütüm gelmedi 2 gün bende sadece mamayla beslemiştim doğduğunda. Ben 2 ayrı çocuk doktoruna götürdüm ikiside aynı şeyleri söyledi. O yüzden değerlerimizde yakın üzülme.İçimi rahatlattın canım ya. Doğum yaptığım hastane öyle panik etti ki beni..böbreklere bakmalıyız, hemoglobin bakmalıyız vs. Senin değerlerinle aynıyız nerdeyse. İnşalllah kilo alır da bize de öyle derlermemeyi tutamadığı için hem emzirip, hep sağıp veriyorum, hem de mama veriyorum. 1 gr almıyor. Senin bebiş de hep uyuyor mu?
Pişik kremi, şampuan, yağ üçünüde aldım kullanıyorum. Pişik kreminden çok memnun kaldım bebişim hiç pişik olmadı. Islak mendil kullanmadım. Bebek temizleme pamuklarından aldım içme suyuyla ıslatıp sildim. Bez prima premium care. Pişik olmadı. Şampuanı vücut içinde kullanılıyor 10 gündür her gün yıkıyorum onunla güzel memnunum. Gözüne kaçırdım yanlışlıkla ağlamadı yakmadı demek ki. Yağıda beğendim ama çok parfüm parfüm kokuyor bebeği hapşırtıyor bazen. Ve kokusu çok kalıcı bebekten çıkmıyor. Biraz büyüyünce kullanmak daha iyi olur yağı.kizlar bu arada Mustela almaya karar verdim. Kimyasalsa kimyasal
pisik kremi
yeni dogan sampuani
masaj yagi
bunlara ek olarak vucut losyonu almama gerek var mi? Gozenekleri tikiyor diye okumustum. Sizin doktorlar ne diyor? Benim doktorum hic bisi demedigi icin
Bende DogurmadimKizlar bugun de DOGURMADIMbuyuk yazinca geliyordu dimi? oglumun keyfi yerinde gibi hic bir sanci hissetmiyorum. Sadece bir iki gundur belim cok hafif agriyor. Dogurmayan Spicelover ve ben miyiz burda? Sizin cocuklar okula baslicak. Ben daha dun hastane cantami yaptim
Bu arada bebek dogduktan sonra cocuk doktoruna mi gidiliyor? Suanki doktorla bir sure devam mi edicez? Bebek icin saglik sigortasi yaptirmayi arastirdiniz mi hic? Sanirim 14 gunluk olduktan sonra yapilabiliyormus. Yaptirmak mantikli mi bilmiyorum gerci. Her sey cok pahalandi.
kuzum gecen hafta aldim tum kuru meyveleri. Ss almistim canim-Sunshine sen halaa senin kompostu tarifinden içiyor musun. Ben o tarife ekstra bide hurma atıyorum oda iyi oluyormus. Spicelover doğuma az kaldı kuzu annende evdeyken o kompostodan yapın simdiden çantaya atın hastaneye gideeken. Bildiğim kadarıyla yurt dısında TR de ki gibi değil daha uzun kalınıyormus hastanede. Hoş bence az bile kalsan yanında götür rahatlatıyor hemde süte bencede faydası varrn
evet reflu öksürük yaparKızlar bebeğimde bir haftadır olan omsürükten dolayı dün hastaneye geldik doktor yenidoğanın oksürmesi normal değil araştıralım desi ve tedbir amaçlı yenidoğan yoğun bakıma yatışı yapıldı kovid testine varana kadar yaptı doktorumuz negatif çıktı 48 saat sonra tekrar yapılacak dedi oda negatif çıkarsa muhtemelen taburcu olacak.Şunu farkettim hemşireler aldığı zaman hiç oksürmemiş dünden beri ben emzirdikten sonra oksürüyo doktora soyledim bugün reflü kaynaklı olabilir dedi başına boyle bişey gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?