2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evde silinebilir olanlardan kullanabilirsin mantıklı ekonomik olur ama geceleri zor olur sadece geceleri bu kullan alttan kullanabilirsin gece kaza olacağı tutarsa temizlemek zor gelebilir canım tuvalet işi çocuktan çocuğa çok değişiyor mesela ben oğlum da altı ayda güzel düzen tutturmuştum ama ablam iki sene çekti yani o biraz çocuğa bağlı sen kendini üç ayda kurtulacak üç ayda rahatlayacak diye odaklı ki kuzum da sana göre davran sın :)

Genelde yemek yemeye başlarken tuvaletini yapıyor Nadiren de çişini Ara ara yapıyor yine Şu anda da düzenli Aslında gibi geliyor yine şükürler olsun da bana Fuzuli geliyor kullan at da tabii geceleri uğraşmak gelmiyor İçimizden de yine kullan attan devam edeceğim herhalde

Emzirme yastıkları işe yarıyor o anlamda ya denemediysen eğer

Bir ara ben yatakta emzirmeyi denedim kendim uzandım evde bir şey memeyi verdim o orada emdi Aslında onu her zaman yapabilirim Çünkü bir memeyi yarım saat emiyor en az o da çok pratik biliyor musun o yastıkta güzel gözüküyor aslında pratik ama ben koltukta emziriyorum destek zaten koltuğun kenarlarından alıyorum arkama da yastık koyuyorum ama o anda rahat etsem de bir vakitten sonra sırtımın ağrıdığını anlıyorum

Kız ben kurulardan ayrı, meyvelerden ayrı yapıyorum artık sırayla gidiyoruz bi ondan bi bundan Allah ne verdiyse annem yokken bende fırsat bulup yapamadım tuvalet sıkıntı olduu
Dolapta kara üzüm var kaynatıp meyve suyu yapayım diyorum 3 gündür fırsat olmadı
Tazeyi ayrı kuruyu ayrı yapmak gönül ister ama fırsat hiç yok
Az önce 2 günlük salata için marul yıkadım doğradım streçledim mesela bebem hep akşam yemeği vakti uyanıyor yapamıyorum bi şey
Ay günlerdir incir uyutması yapacağım başağım demişti yeniden aklıma düştü

Evet karnim asagiya indi. Bebegin kafasi da kanalin seklini aliyor demisti doktorum.

Çarşafı katladım canım onunla üçgenlik verdim tabi reflü yatagı gbi yüksek bi üçgenlik olmuyor
denenebilir, ben şimdilik reflü yatağında uyutuyorum.
Canım hastalığım geçmek üzere. Kuru öksürük kaldı. O da yakında gider inşallah. Çok dikkat etmek lazım. Hele emzirme olaylarında bu üşütme çok sık oluyor. Yavru kuşuna çok geçmiş olsun Ben 4 Gündür mahvoldum
Yakışıklı oğluşum benim güzellik yaaaa resmen
Kavuşturana Şükürler olsun

eveeet hoşgeldi 2. Lohusalık
valla bugün herkese bayram gibi bence akşam yemeğine kalmasalar iyi
valla canım milleti anlamak mümkün değil. Gerçekten sinir bozucu… neyse ki atlattık.
Şükürler olsun minnoşumm, hep birlikte kavuştuk topiğimizin ilk göz ağrısına.

Bizim yerimize de kokla oğluşunu.

Misafirler için yorum yapmayacağım.
Canım canım gerçekten hastalığım tamamen geçmeden onu öpmek istemiyorum ama yemek istiyorum bir taraftan hepinizin yerine yicem söz ah misafirler hele emziren kadının memesine fokus yapanlar
Çok şükür canım beniim o güzel gün geldi mii Rabbim bir ömür yuvanızda eşin ve oğluşunla mutluluk nasip etsiin. Bir daha dert keder göstermesiin
Canım hiç gelmezmiş gibiydi geldi vallahi, şükür Allahım bugünümüze amin canım inşallah
Ayyy çok sevindimm kavuşmanıza lohusalığımdan mıdır nedir çok duygulandım ağladım bol bol öp kokla bebişini
Ay canımsınız ya kokluyorum dayanamıyorum gülüyorum hareketlerine çok şebek oğlan
Amannn sonundaaa çok sevindim Hayyalcim sabrın sonu selamet oldu Allah a şükür ağlattın beni Çok güzel zamanlar sizi bekliyor Doruk kuş ve annesi
Canım valla sabrede sabrede oğlumla kavuştuk, Allah kimseye hasretlik çektirmesin amin inşallah kuzum hepimizi güzel günler bekliyor kuzucuklarımızla
Ayy çok şükür Yarabbim
Allah sizi bir daha ayırmasın
canım papatyam amin inşallah
Çok şükür bin şükür gözünüz aydın canım o kadar sevindim kiii Rabbim bir daha ayırmasın sizi sağlıkla büyüt oğluşunu
Canım canım Çok teşekkür ederim
ayy bana nasil guzel bir gunaydin haberi
sukurler olsun canim benim
Evet spice’ım artık her sabah oğluşla uyanma keyfisi her gün gün aymış.
Yaaaaa Rabbim hayırla sağlıkla huzurluca büyütmeyi nasip etsin zafer sizindir
canımsın.
Yaaaaaaaa gözünüz aydın canım. Ay çok sevindim
Yağmurum çok teşekkürler
ne inanmıyorum verdıler mi kuzuyu, poposuna ah ah yap annesi. ye onu ye. hoşgeldin doruk bundan snr hiç ayrılmayın inşallah
Evet sonunda vuslat kuzum bol bol gazını çıkarma bahanesiyle pataklıyorum
Oy yavrum ya bu aşılar ne rahatsız ediyor yavruları geçmiş olsun canım.
Gözün aydın annesi, güzel günler sizinle olsun
Çok teşekkür ederim canım senin de gözün Aydın küvez annesi olmak.
kovmadım ama fenalık geldi yahu pazar gene gelebilir miyiz diyorlar imdat senin de Allah yardımcın olsun canım. Güya yardımcı olacaklar daha çok strese sokmuşlardır seni
Hayyal neredeymiş bizim grubumuzun hem en eski hem de en taze annesi? Nasıl geçti ilk geceniz her şey yolunda mı doruk kuş nasıl :)
Canım benim Hastalığı yeni atlattım, kuzumun dilinden anlamaya çalışıyorum. Memeyi tam ememiyor, emiyor ama az çekiyormuş. Baktım ki az çiş yapıyor, dalıp gidiyor mecburen biberona geçtik. Sütümü sağıp biberona koyuyorum. Her öğün öyle besleyip üzerine meme şekerlemesi ile uyumak istiyor. Şimdi normale döndü davranışlarımız bir süre böyle devam edeceğiz.
Ayy bende bu soruyu soracaktıım naptılar acaba diye Hayyal
İyiyiz canım alışmaca daha dilinden yeni yeni anlamaya başladım. annem dün tam kundak yaptı ona, baya rahat etti şükür.

Canim gözünaydin cok sevindim sizin için. Kac kg ile taburcu ettiler minik kuşu,? Birde doğmasaydı kacinci haftadaydiniz normalde suanda? Bende benim yavrumun ne zaman çıkacağını hesap etmeye çalışıyorum
Allah razı olsun 2200 ile çıktık biz. Şu an 42 haftalık olacaktı, ama seninki kiloyu hızlı almış gördüğüm kadarıyla. Entübe de olmamış büyük şans. Biz bunların hepsini yaşadık maalesef. Bu da süreci uzattı. Küvezde günlük 20-30gram alıyorlar. Ona göre hesap edebilirsin.

Canım bizimkinde kusma yok bazen midesi bulanıyo öğürüyo

İncir gaz yapmıyor mu kesin bilgi mi? Benim de alıma düştü geçen. Sürekli tatlı yemek istiyorum. Eşim şuan kolay bi tatlı yapıyor hatta söyleyip can çektirmeyeyim de

pişik kreminde mustela. vücut losyonu ve şampuanda minidolin kesinlikle tavsiye ederim

Hep uyuyor canım 21 günlüğüz en başından beri böyle. Ben zorla uyandırıyorum. Benim bebişte göğüsümü tutmadı hiç silikon göğüs ucuyla emziriyorum. 2 saatte bir 40-60ml arası beni emiyor sağıp kaç dakikada ne kadar sütüm geliyor baktım ordan tahmin ediyorum. Pes etme bol bol emzir sarılık geçecektir. Mamada ne kadar yerse o kadar ver doysun iyice. Sütüm gelmedi 2 gün bende sadece mamayla beslemiştim doğduğunda. Ben 2 ayrı çocuk doktoruna götürdüm ikiside aynı şeyleri söyledi. O yüzden değerlerimizde yakın üzülme.

Pişik kremi, şampuan, yağ üçünüde aldım kullanıyorum. Pişik kreminden çok memnun kaldım bebişim hiç pişik olmadı. Islak mendil kullanmadım. Bebek temizleme pamuklarından aldım içme suyuyla ıslatıp sildim. Bez prima premium care. Pişik olmadı. Şampuanı vücut içinde kullanılıyor 10 gündür her gün yıkıyorum onunla güzel memnunum. Gözüne kaçırdım yanlışlıkla ağlamadı yakmadı demek ki. Yağıda beğendim ama çok parfüm parfüm kokuyor bebeği hapşırtıyor bazen. Ve kokusu çok kalıcı bebekten çıkmıyor. Biraz büyüyünce kullanmak daha iyi olur yağı.

Bende Dogurmadim
Bizde aile doktoru bakmaya devam ediyor kontrollere canim.
kuzum gecen hafta aldim tum kuru meyveleri. Ss almistim canim -Sunshine paylastiginda ama malesef dogumdan once icemicem cunku burdakiler diabete takmis durumda. dogum sirasinda iki saatte bir seker fln olculcekmis

evet reflu öksürük yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…